Kedves Pool!
Quote:
Originally Posted by Pool
(Post 283834)
Ebben tulajdonképpen mi a játék?
|
Szerepjáték. Nem nagyon bonyolítanám túl. Sok információ található meg a weboldalon.
Quote:
(Post 283834)
Miért másolod ide, ha van neki saját oldala?
|
Ez valamiféle reklám szeretne lenni, de mindenképpen hasznos azoknak, akik időrendi sorrendben szívesen olvasgatnak ilyen kisebb történeteket, viszont nem szeretnének regisztrálni az oldalon.
Quote:
(Post 283834)
Ki írja, amit bemásolsz?
|
Ahogy az írva vagyon az általad (is) felbolygatott témában, nem kézzel másolgatom be, hanem automatikusan rakódik be. Ami pedig megjelenik, az oldalon játszó játékosok írják.
Quote:
(Post 283834)
Röviden mi is a játék célja?
|
A játék célja a szórakozás, leginkább. Tudom, közhely... :)
Van egy karaktered, amit irányítasz (és csak azt), leírod, hogy mit mond, gondol, érez, hogy viszonyul másokhoz, miket tesz, stb. Erre reagál egy másik játékos a saját karakterével, és így tovább. Tulajdonképpen egy lassú folyású szerepjáték, írott formában.
Quote:
(Post 283834)
A lefelé ujjak helyett inkább tömören leírhatnád ennek az egész "játék"-nak a lényegét...
Engem arra a könyvemre emlékeztet, ahol lapozgatni kellett össze-vissza, ha jobbra/balra akartál menni, támadni akartál/nem stb...:D
|
A lefelé ujjak helyett... előtt, sokkal, már leírtam, hogy mi ez a játék. Ebben a témában is találsz róla infót, de leginkább a weboldalon tudsz kutakodni, aminek a linkje szerencsésre minden, a másik témában lévő hozzászólásban (az elején) megtalálható.
Egyébként valamilyen értelemben tényleg hasonlít a lapozgatós könyvekre, a különbség annyi, hogy itt Te, és a többi játékos írja meg magát a könyvet. Bizonyos értelemben ezáltal kötöttebb a játék, de a legtöbb értelemben sokkal szabadabb (pl. Te magad is alakíthatod a történetet, befolyásolhatsz másokat a saját cselekedeteiddel, továbbá nincsen kockadobás, meg hasonlók.)
Remélem minden kérdésedet megválaszoltam.