Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   CABAL Online (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3032)

laci 10-05-2008 20:56

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192850)
Igen, de keress olyan csatornát, ami nincs tele.
A Jupiteren általában az 1-es, 3-as, 6-os, 12-es, 19-es szokott tele lenni.
A channel mellett van egy ilyen kis bigyó, ha sárgás, akkor van hely, ha tök piros, akkor tele van.

De nem ad ki választási lehetőséget, elindítom a játékot, bejön a logo, aztán csak a belépő ablak: név, jelszó, save ID, ok/exit, és már kezdi is tölteni a szervert. Aztán kiírja hogy nem sikerült csatlakoznom, próbáljam később... hát mit szúrok el már megint? :confused::confused:

[HTPA]GeeForce 10-05-2008 20:57

Azta... Hogy úgy. Fogalmam nincs. :'(

laci 10-05-2008 20:58

Fura... pedig miután a Remy-féle letöltött program nem ment, leszedtem egy másikat, azzal legalább odáig eljutottam hogy nem vág ki egyből. Most kereshetek egy másik verziót, amelyik a szerverekig is elenged :D

[HTPA]GeeForce 10-05-2008 21:08

:D:D:D:D Az egészben azt nem értem, hogy én simán leszedtem, felupdateltem, és megy. :( No mindegy, muszáj lépnem. Holnapig még gondolkodom, hogy mi lehet a gond. Mert Remy 100%-, hogy tud játszani, szóval az ő linkje biztosan működik. (Illetve kéne működnie, nem értem, hyoghogy nálad nem megy... Remyvel már játszottam.)

laci 10-05-2008 21:10

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192855)
:D:D:D:D Az egészben azt nem értem, hogy én simán leszedtem, felupdateltem, és megy. :( No mindegy, muszáj lépnem. Holnapig még gondolkodom, hogy mi lehet a gond. Mert Remy 100%-, hogy tud játszani, szóval az ő linkje biztosan működik. (Illetve kéne működnie, nem értem, hyoghogy nálad nem megy... Remyvel már játszottam.)

Én vagyok itt a problémás gyerek :D

dreaman68 10-05-2008 21:12

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 192838)
így összefoglalva sokkal jobb mint a wow.

nanana csak minimum 1 éves tapasztalat írjuk le ilyen csúnyán:D
na örömmel jelentem veszem a fáradságot és holnap sztem letöltöm én is, v holnap után. mivel mmorpgben egyértelműen wow felé hajlok leírná még itt egy wowos a véleményét a játékról beelordon kívül is?

Druida 10-05-2008 21:13

laci nekem egy honlapról leszedett installálóval ugyanez volt. tök ugyanez. nem az eredeti honlapról szedtem hanem googleben kerestem. te honnanm töltötted le?

laci 10-05-2008 21:17

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 192858)
laci nekem egy honlapról leszedett installálóval ugyanez volt. tök ugyanez. nem az eredeti honlapról szedtem hanem googleben kerestem. te honnanm töltötted le?

Először a Gee-féle torrenttel próbálkoztam, de az nem jött. Aztán leszedtem a Remy-féle középső linkről, az folyton kivágott telepítés után. Végül leszedtem az eredeti honlapról, de azzal van ez a gond hogy nem ad ki választási lehetőséget, egyből csatlakozni akar valamilyen szerverhez, ami persze nem sikerül.

De TÁDÁMMM!! Azt hisze, valamit sikerült hozzátöltenem, mert most nekiállt keményen frissíteni, még van vagy 2 órám amíg minden lejön. Csak fura hogy ez nem ment magától, úgy kellett kibogarásszak valami linket egy 2 megás patch-hoz, ami aztán elindította itt a folyamatokat.

laci 10-05-2008 21:18

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 192857)
na örömmel jelentem veszem a fáradságot és holnap sztem letöltöm én is, v holnap után. mivel mmorpgben egyértelműen wow felé hajlok leírná még itt egy wowos a véleményét a játékról beelordon kívül is?

Le fogom, csak induljon már el :D

Druida 10-05-2008 21:34

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192849)
Druida:

Húzd le:
a rendering distance-ot 3-asra
a shadow-ot 2-esre
a blur-t 2-este
a water effect-et 3-asra.

Kapcsold ki:
Snow, rain, wind-et

Ezek eszik a legjobban a gépedet.

elég ciki de még így is akadozik :(
nem értem mert pl c&c 3 az megy 1440x900as felbontásban, meg realturnament 2004 és maxon megy.... lehet hogy ez a játék nem csípi a geforce videokártyát? vagy csak az én vidikártyámmal van baja? :p na mindegy amennyire most akadozik az már teljesen tűrhető úgyhogy ki fogom bírni :) viszont ha már itt tartunk bekéne újítanom vmi vidikártyát :D Gee, mit ajánlanál? :D ja és tudom kell hozzá az alaplap foglalata, azt elmondanád hol tudom megnézni hogy milyen? :D

Stev 10-05-2008 21:38

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 192857)

WoW jobb! Tekintve hogy ez ingyenes játék, nem rossz ez sem, határozottan szépen meg van rajzolva, bár egy kicsit túl anime.
Viszont az irányítás, főleg a csata sokkal rosszabbul van megoldva.

A térképtagolás viszont tetszik, nem kell órákat repülni két helyszín között.

[HTPA]GeeForce 10-05-2008 21:41

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 192861)
elég ciki de még így is akadozik :(
nem értem mert pl c&c 3 az megy 1440x900as felbontásban, meg realturnament 2004 és maxon megy.... lehet hogy ez a játék nem csípi a geforce videokártyát? vagy csak az én vidikártyámmal van baja? :p na mindegy amennyire most akadozik az már teljesen tűrhető úgyhogy ki fogom bírni :) viszont ha már itt tartunk bekéne újítanom vmi vidikártyát :D Gee, mit ajánlanál? :D ja és tudom kell hozzá az alaplap foglalata, azt elmondanád hol tudom megnézni hogy milyen? :D

nekem is GeForce kártyám van, és nem is mostanában lesz Radeon-om.. Azt viszont vedd számításba, hogy nagyon részletesen kidolgozott pályarészek vannak, és tulajdonképpen a látótávolság végtelen. (illetve hát a pálya végénél vége van:D)
szóval amíg egy UT nem akad, ez lehet, hogy fog.

Az alaplap foglalata meg nem kell. Lehet AGP portos, vagy PCI-E foglaltos. Megnézni meg az alaplapon tudod,illetve a kézikönyvében.
Vagy ha tudod az alaplapod pontos nevét, akkor a neten rákeresel a tulajdonságaira. :)

[HTPA]GeeForce 10-05-2008 21:44

Stev: a harc? :D Az pont ugyanolyan, mint a WoW-ban. nyomkodni kell a gombokat 1-től 9-ig. :D
A grafika meg agyonveri a WoW-ot, akárhogy is nézem. Bár az új kiegben elég jó fényefefktek vannak, de attól még midnig látszik a WoW-on, hogy sima WarCraft 3-as karakterek meg épületek vannak benne, csak épp 1000x-esére felnagyítva.
Szerintem ritka ronda a WoW, mert baromi szögletes az egész játék.. :( Többek között ezért se tetszik.

ui. de vacsi fürdés megvolt, úgyhogy jókisfiúhoz illően most elmegyek aludni. Jóéjt. :D

Druida 10-05-2008 21:58

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192864)
nekem is GeForce kártyám van, és nem is mostanában lesz Radeon-om.. Azt viszont vedd számításba, hogy nagyon részletesen kidolgozott pályarészek vannak, és tulajdonképpen a látótávolság végtelen. (illetve hát a pálya végénél vége van:D)
szóval amíg egy UT nem akad, ez lehet, hogy fog.

Az alaplap foglalata meg nem kell. Lehet AGP portos, vagy PCI-E foglaltos. Megnézni meg az alaplapon tudod,illetve a kézikönyvében.
Vagy ha tudod az alaplapod pontos nevét, akkor a neten rákeresel a tulajdonságaira. :)

Gee ha azt mondom hogy Fujitsu siemens scaleo P gépem van akkor tudni fogod hogy milyen az alaplap? :D

dreaman68 10-05-2008 22:13

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192865)
Stev: a harc? :D Az pont ugyanolyan, mint a WoW-ban. nyomkodni kell a gombokat 1-től 9-ig. :D

nah te se írogattál makrókat a wowban:D

Quote:

A grafika meg agyonveri a WoW-ot, akárhogy is nézem. Bár az új kiegben elég jó fényefefktek vannak, de attól még midnig látszik a WoW-on, hogy sima WarCraft 3-as karakterek meg épületek vannak benne, csak épp 1000x-esére felnagyítva.
Szerintem ritka ronda a WoW, mert baromi szögletes az egész játék.. :(

hát azért tudok ámuldozni egy stv-s eső jeleneten v egy komolyabb pvp-n amikor megcsillanak a páncéljukban a playerek

Stev 10-05-2008 22:30

Quote:

Szerintem ritka ronda a WoW, mert baromi szögletes az egész játék.. :( Többek között ezért se tetszik.

ui. de vacsi fürdés megvolt, úgyhogy jókisfiúhoz illően most elmegyek aludni. Jóéjt. :D

A grafikát nem is vitattam, csak megjegyeztem hogy egy kicsit anime.;)

A harc viszont... Köze nincs a wow-hoz.
Vagy be van pipálva az auto attack, és akkor a toolbaron lévő sorrendben üti a spéci csapásokkal az ellenfelet amíg van mana; vagy nincs bepipálva az
auto attack,és akkor nyomogathatom a gombot míg bírja az ujjam. Arról nem beszélve, hogy auto attacknál egy pillanat alatt leszívja az összes mana potiont, mert az is automata.

Wowban az alap ütés automata; a spéci ütést én választom, hogy mikor melyiket, hányszor...

[HTPA]GeeForce 10-05-2008 23:20

na lejöttem inni...

a spéci ütést itt is te választod. nem tudsz autómatán ütni varázslattal (skill ütéssel)
auto attack csak a normal attackra vonatkozik. azzal meg NEM kapsz Skill Point-okat... szóval rúgtál egy öngólt. mert a lényeket leölted, sima XP-t is kaptál, de Skill-t nem. És itt az a fontos. sokkal fontosabb, hogy milyen fejlett a kardforgatásod, meg a varázslásod, mint az, hogy hányadik szintü vagy.

Én 62-es vagyok, és ma összevertem egy rakás 80-as szintüt, meg 2db 96-os szintüt, mert kisebb vagyok, szarabb cuccokkal, csak épp 2x jobban vívok, és olyanokat vertem rájuk, hogy összecsinálták magukat...

A harcrendszere a diablo és az oblivion keveréke, mert pontosan az a lényeg, hogy mennyit használod a fegyvert... minél többet, annál jobban tudsz ütni..

szóval a spéci ütést itt is te választod ki, hogy mikor melyiket, és hányszor. ez egsézen biztos.

ha pedig az auto attackod skill-t használ, akkor ott nagyon nagy gáz van.... akkor egy robot programot is leszedtél (véletlenül) a játék mellé, ami nem éppen megengedett... lévén, hogy anélkül fejlődik a karaktered, hogy tulajdonképpen irányítanád.
szóval ezt nézd meg jobban, mert ott valami nem stimmel, ha manát használ az auto attackod... az óriási probléma. (hivatalosan az auto attack -ot ha bepipálod, akkor CSAK normál ütéssel ölhet a karaktered. az viszont nem kerül manába. és mint fentebb írtam, hatalmas öngólt lőssz vele... alapból úgy kell kezdeni, hogy autó attackot kikapcsolod. mert gyengíti a karakteredet.)

na és most hogy ittam, tényleg jóéjt.

ui: a torrentet bekapcsoltam, de órák óta nem szedi senki, úgyhogy a gépet kilövöm éjjelre. jó8.

laci 10-05-2008 23:28

No, srácok, sajnálom, de úgy látszik hogy nekem eza CABAL nem akar összejönni, és ezennel fel is adom a harcot. 2 órányi frissítés és töltögetés után odáig jutottam hogy indítás után pár másodperccel kitesz az asztalra. Bár ez is eredmény, mert ilyen még nem volt a rövid CABAL-karrierem során, ami sok, az sok, nem vagyok hajlandó tovább kínlódni egy játékért :)

Jó játékot nektek, és néha tegyetek ide ki egy-egy screenshotot, hadd lássam, milyen szépek vagytok :D

U.I. Ne vitatkozzatok már, melyik a szebb és jobb, rengeteg féle játék van, rengeteg féle harcrendszerrel, mindenki játssza azt ami neki tetszik :) Tudjátok, kinek a pap, kinek a papné, meg ízlések és pofonok, stb. stb. :D

Stev 10-06-2008 00:06

Ma már én is összefutottam Remyvel.:D

Gee, akkor ott lehet a bibi azzal a robotizével, mert nekem tutira nyomja a skill ütéseket auto attacknál. De ki van kapcsolva.:D

Remedy 10-06-2008 00:27

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 192903)
Ma már én is összefutottam Remyvel.:D

Gee, akkor ott lehet a bibi azzal a robotizével, mert nekem tutira nyomja a skill ütéseket auto attacknál. De ki van kapcsolva.:D

Igazabol en csak kiprobaltam, hogy miert nem megy senkinek se, aztan ott ragadtam par orat. De szerintem ennyi boven eleg is volt belole. :)

[HTPA]GeeForce 10-06-2008 14:58

No, kipróbálom egyébként a Remy által adott linket. Szépen töltődi klefelé, úgyhogy eddig azzal (sincs) nincs gond.

Druida 10-17-2008 22:30

érdekes dolog történt ma :) beszélgetek egyik osztálytársammal, elkérem a telóját, megnézem a hátteret, nahát Cabalos háttere van :) megkérdezem tőle, hogy szereti az anime-t? mondja hogy nem, ez egy játékból kép :) aztán beszélgettünk, és kiderült hogy cabalozik, és asszem mercury vagy mi a fene szerveren van egy 155ös warriorja :) 15éves a srác, és 1,5éve cabalozik :)

[HTPA]GeeForce 10-17-2008 23:14

ha új karaktert indít, jöjjön jupiterre :P

rak_loo 11-22-2008 14:03

Na csak nekiállok én is erre a 4 napra míg nem mehetek suliba...beteg vagyok :(

rak_loo 11-22-2008 17:26

mi a probléma? kép....

[HTPA]GeeForce 11-26-2008 14:09

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 197561)
mi a probléma? kép....

tegyél fel egy másik fajta buherált vindowst... :p

egyébként fogalmam sincs, sose találkoztam azzal a file-al, ami a hibát okozza. nézz utána mit csinál az a file, szerintem semmi hasznosat. ha valóban semmi hasznosat: shift-del kombináció, és kész.

nálam régebben a ks.sys csinálta ezt a hibaüzenetet. letörötlem, azóta jó minden. :D

ui. a cabalnak ehhez nincs köze.

Ati 11-26-2008 14:11

Hát, ha az svchost.exe-t letörli, akkor utána remek elfoglaltsága lesz a következő pár napban: windows újrainstallálás. :) De gyanítom, hogy nem fogja engedni a törlést... :)

rak_loo 11-26-2008 19:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 197932)
Hát, ha az svchost.exe-t letörli, akkor utána remek elfoglaltsága lesz a következő pár napban: windows újrainstallálás. :) De gyanítom, hogy nem fogja engedni a törlést... :)

Kedves Ati!

Nekem nem volt gond a rendszer installálás régebben.A rekord az 1nap alatt 4új xp :) és csak netezni akartam.Pl levittem a nappaliba a gépet és rakhattam rendszert :) de a legjobb az az volt mikor raknám a rendszert és akkor egyszer volt 200kb szabad helyem egyszer meg 1235415312112mega szabad helyem :) De hát emberek..mire van a kalapács :D

ui.:Ha letörli az scv hostot akkor csak annyit fog írni,hogy:
Generic Host Process for Win32 services :) tapasztaltam már 1 párszor és elég neki 1 windows frissités :)

Nyíregyháza 2008.11.26

All times are GMT +1. The time now is 02:34.