![]() |
Quote:
|
Azta... Hogy úgy. Fogalmam nincs. :'(
|
Fura... pedig miután a Remy-féle letöltött program nem ment, leszedtem egy másikat, azzal legalább odáig eljutottam hogy nem vág ki egyből. Most kereshetek egy másik verziót, amelyik a szerverekig is elenged :D
|
:D:D:D:D Az egészben azt nem értem, hogy én simán leszedtem, felupdateltem, és megy. :( No mindegy, muszáj lépnem. Holnapig még gondolkodom, hogy mi lehet a gond. Mert Remy 100%-, hogy tud játszani, szóval az ő linkje biztosan működik. (Illetve kéne működnie, nem értem, hyoghogy nálad nem megy... Remyvel már játszottam.)
|
Quote:
|
Quote:
na örömmel jelentem veszem a fáradságot és holnap sztem letöltöm én is, v holnap után. mivel mmorpgben egyértelműen wow felé hajlok leírná még itt egy wowos a véleményét a játékról beelordon kívül is? |
laci nekem egy honlapról leszedett installálóval ugyanez volt. tök ugyanez. nem az eredeti honlapról szedtem hanem googleben kerestem. te honnanm töltötted le?
|
Quote:
De TÁDÁMMM!! Azt hisze, valamit sikerült hozzátöltenem, mert most nekiállt keményen frissíteni, még van vagy 2 órám amíg minden lejön. Csak fura hogy ez nem ment magától, úgy kellett kibogarásszak valami linket egy 2 megás patch-hoz, ami aztán elindította itt a folyamatokat. |
Quote:
|
Quote:
nem értem mert pl c&c 3 az megy 1440x900as felbontásban, meg realturnament 2004 és maxon megy.... lehet hogy ez a játék nem csípi a geforce videokártyát? vagy csak az én vidikártyámmal van baja? :p na mindegy amennyire most akadozik az már teljesen tűrhető úgyhogy ki fogom bírni :) viszont ha már itt tartunk bekéne újítanom vmi vidikártyát :D Gee, mit ajánlanál? :D ja és tudom kell hozzá az alaplap foglalata, azt elmondanád hol tudom megnézni hogy milyen? :D |
Quote:
WoW jobb! Tekintve hogy ez ingyenes játék, nem rossz ez sem, határozottan szépen meg van rajzolva, bár egy kicsit túl anime. Viszont az irányítás, főleg a csata sokkal rosszabbul van megoldva. A térképtagolás viszont tetszik, nem kell órákat repülni két helyszín között. |
Quote:
szóval amíg egy UT nem akad, ez lehet, hogy fog. Az alaplap foglalata meg nem kell. Lehet AGP portos, vagy PCI-E foglaltos. Megnézni meg az alaplapon tudod,illetve a kézikönyvében. Vagy ha tudod az alaplapod pontos nevét, akkor a neten rákeresel a tulajdonságaira. :) |
Stev: a harc? :D Az pont ugyanolyan, mint a WoW-ban. nyomkodni kell a gombokat 1-től 9-ig. :D
A grafika meg agyonveri a WoW-ot, akárhogy is nézem. Bár az új kiegben elég jó fényefefktek vannak, de attól még midnig látszik a WoW-on, hogy sima WarCraft 3-as karakterek meg épületek vannak benne, csak épp 1000x-esére felnagyítva. Szerintem ritka ronda a WoW, mert baromi szögletes az egész játék.. :( Többek között ezért se tetszik. ui. de vacsi fürdés megvolt, úgyhogy jókisfiúhoz illően most elmegyek aludni. Jóéjt. :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
A harc viszont... Köze nincs a wow-hoz. Vagy be van pipálva az auto attack, és akkor a toolbaron lévő sorrendben üti a spéci csapásokkal az ellenfelet amíg van mana; vagy nincs bepipálva az auto attack,és akkor nyomogathatom a gombot míg bírja az ujjam. Arról nem beszélve, hogy auto attacknál egy pillanat alatt leszívja az összes mana potiont, mert az is automata. Wowban az alap ütés automata; a spéci ütést én választom, hogy mikor melyiket, hányszor... |
na lejöttem inni...
a spéci ütést itt is te választod. nem tudsz autómatán ütni varázslattal (skill ütéssel) auto attack csak a normal attackra vonatkozik. azzal meg NEM kapsz Skill Point-okat... szóval rúgtál egy öngólt. mert a lényeket leölted, sima XP-t is kaptál, de Skill-t nem. És itt az a fontos. sokkal fontosabb, hogy milyen fejlett a kardforgatásod, meg a varázslásod, mint az, hogy hányadik szintü vagy. Én 62-es vagyok, és ma összevertem egy rakás 80-as szintüt, meg 2db 96-os szintüt, mert kisebb vagyok, szarabb cuccokkal, csak épp 2x jobban vívok, és olyanokat vertem rájuk, hogy összecsinálták magukat... A harcrendszere a diablo és az oblivion keveréke, mert pontosan az a lényeg, hogy mennyit használod a fegyvert... minél többet, annál jobban tudsz ütni.. szóval a spéci ütést itt is te választod ki, hogy mikor melyiket, és hányszor. ez egsézen biztos. ha pedig az auto attackod skill-t használ, akkor ott nagyon nagy gáz van.... akkor egy robot programot is leszedtél (véletlenül) a játék mellé, ami nem éppen megengedett... lévén, hogy anélkül fejlődik a karaktered, hogy tulajdonképpen irányítanád. szóval ezt nézd meg jobban, mert ott valami nem stimmel, ha manát használ az auto attackod... az óriási probléma. (hivatalosan az auto attack -ot ha bepipálod, akkor CSAK normál ütéssel ölhet a karaktered. az viszont nem kerül manába. és mint fentebb írtam, hatalmas öngólt lőssz vele... alapból úgy kell kezdeni, hogy autó attackot kikapcsolod. mert gyengíti a karakteredet.) na és most hogy ittam, tényleg jóéjt. ui: a torrentet bekapcsoltam, de órák óta nem szedi senki, úgyhogy a gépet kilövöm éjjelre. jó8. |
No, srácok, sajnálom, de úgy látszik hogy nekem eza CABAL nem akar összejönni, és ezennel fel is adom a harcot. 2 órányi frissítés és töltögetés után odáig jutottam hogy indítás után pár másodperccel kitesz az asztalra. Bár ez is eredmény, mert ilyen még nem volt a rövid CABAL-karrierem során, ami sok, az sok, nem vagyok hajlandó tovább kínlódni egy játékért :)
Jó játékot nektek, és néha tegyetek ide ki egy-egy screenshotot, hadd lássam, milyen szépek vagytok :D U.I. Ne vitatkozzatok már, melyik a szebb és jobb, rengeteg féle játék van, rengeteg féle harcrendszerrel, mindenki játssza azt ami neki tetszik :) Tudjátok, kinek a pap, kinek a papné, meg ízlések és pofonok, stb. stb. :D |
Ma már én is összefutottam Remyvel.:D
Gee, akkor ott lehet a bibi azzal a robotizével, mert nekem tutira nyomja a skill ütéseket auto attacknál. De ki van kapcsolva.:D |
Quote:
|
No, kipróbálom egyébként a Remy által adott linket. Szépen töltődi klefelé, úgyhogy eddig azzal (sincs) nincs gond.
|
érdekes dolog történt ma :) beszélgetek egyik osztálytársammal, elkérem a telóját, megnézem a hátteret, nahát Cabalos háttere van :) megkérdezem tőle, hogy szereti az anime-t? mondja hogy nem, ez egy játékból kép :) aztán beszélgettünk, és kiderült hogy cabalozik, és asszem mercury vagy mi a fene szerveren van egy 155ös warriorja :) 15éves a srác, és 1,5éve cabalozik :)
|
ha új karaktert indít, jöjjön jupiterre :P
|
Na csak nekiállok én is erre a 4 napra míg nem mehetek suliba...beteg vagyok :(
|
mi a probléma? kép....
|
Quote:
egyébként fogalmam sincs, sose találkoztam azzal a file-al, ami a hibát okozza. nézz utána mit csinál az a file, szerintem semmi hasznosat. ha valóban semmi hasznosat: shift-del kombináció, és kész. nálam régebben a ks.sys csinálta ezt a hibaüzenetet. letörötlem, azóta jó minden. :D ui. a cabalnak ehhez nincs köze. |
Hát, ha az svchost.exe-t letörli, akkor utána remek elfoglaltsága lesz a következő pár napban: windows újrainstallálás. :) De gyanítom, hogy nem fogja engedni a törlést... :)
|
Quote:
Nekem nem volt gond a rendszer installálás régebben.A rekord az 1nap alatt 4új xp :) és csak netezni akartam.Pl levittem a nappaliba a gépet és rakhattam rendszert :) de a legjobb az az volt mikor raknám a rendszert és akkor egyszer volt 200kb szabad helyem egyszer meg 1235415312112mega szabad helyem :) De hát emberek..mire van a kalapács :D ui.:Ha letörli az scv hostot akkor csak annyit fog írni,hogy: Generic Host Process for Win32 services :) tapasztaltam már 1 párszor és elég neki 1 windows frissités :) Nyíregyháza 2008.11.26 |
All times are GMT +1. The time now is 02:34. |