![]() |
Bocsi, de inkább mentem a strandra párbaj helyett...
sztem is jó ötlet lenne, ha szeptembertől folytatódna a sorozat... |
Nekem is volt programom :)
3. hely ígyis meglett:) király:) |
Quote:
Nem értem, hogy miért nem jó neked ebben, ha ebben atopicban teszed fel a kérdéseket :o |
Pool meg lehet mutatni lesz még MAJD Vale álltal rendezett párbaj.
Be lehet mutatni és lehet elsőnek lenned:) (ezzel a párbajjal amugy is cska 1 ember került pluszban eléd) Bár engem egyszer ütögettél de akkor te jöttél ki rosszabbul belőle... Nem hiszem,hogy a 3 elötted lévő közül bármelyeket azért hagynád le azon a 10ből 8párbajon mert őket leszeded:)(Bár ha Vale félét nézzünk ellenem 2:2) Mindneki másképp szeret párbajozni az én sitlusomra nem volt még alkalmas párbaj:D:D Ha meg csak 2 jelentkező lett volna gondolom Vale megfontolja a párbaj elhalasztását de voltunk 6-an. Az,hogy 2 indult el már más dolog. |
Na vale folytatod ez a sorozatot vagy lezárod?
Nme kell itt 2évig húzni vagy zárd le vagy folytasd már most mert így 0 szintű az egész:P Ha meg folytatod jó lenne szólni időben:P |
m és bódottág hogy van aki már szeptember 1.-jén a suli kezdés után már idejön pattogni hogy jáccunk már jáccunk már :D véletlenül nem vagy rokonságba Prokvitsák Maúnikával kedves Máté ?:D:D:D
|
Quote:
Hétvégére csinálok egyet, legkésőbb szerdán :) Quote:
|
Quote:
|
Dragi tréfarépát vacsizott :p:D
|
Quote:
Pfff Mint ahogy terra mondta: Már kérdeztem tőle msn-en,hogy folytatja vagy sem... Aztmondta belök egyet hétvégére hát azóta eltelt (emlékeim szerint) 2 hétvége:D Én magát a szüneteltetést sem értettem ,hogy miért? Akkor is nyár volt amikor elkezdödött nem hirtelen lett nyár egyszer csak nyár. Amágy ténlög nágy bádogság a szeptömbör 1, mört vígre folytatás kűvötkűzik;) |
Na megláttam a neved, gondoltam reklamálsz, hogy már szerda van.
Amire én azt mondtam volna, amit Caesarnek mondtak több, mint 2000éve: De még nem múlt el :) |
Ténleg szerda van:D
Kedden nem jártam a forumon tehát most még csak Dragonnak válaszoltam. Majd neked csütörtökön. De ha már így itt vagy nagyon szépen megkérlek,hogy most játszható párbajt készíts. |
Fenébe, pedig most normált akartam indítani, csak az az én szememben nem esik a játszható kategóriába :)
|
Quote:
|
Quote:
(túl rövid) |
Megszervezve, hatalmas munkával, még az is lehet, hogy elindulok rajta :)
|
nem lehetnének ezek a párbajok szombaton estefelé? 8-9 körüli kezdéssel?
sajnos nemtok a délutániakon egyáltalán részt venni :S |
Nembaj, legalább van esélyem behozni téged:)
|
Quote:
Nem vagyok meggyőződve egy szombat este párbaj népszerűségéről :) |
Amúgy, mint látható nincsenek tömegek, úgyhogy akár egymás közt is megbeszélhetnétek, hogy mikor a legalkalmasabb az idő párbajozni ;)
|
Szombat hajnal 5től nekem nagyon jó lenne:D:D
Mondjuk elég pff,hogy első héten 2*16fő(bár össz max 25) gyült össze most meg csoda ha leszünk 6-an... |
Vale párbajsorozata 4. - De ha csak játszani akarsz egy jót akkor is jöhetsz.
hmmm...Ez még csak a 4. párbaj lenne:rolleyes: |
6-an már vagyunk!:D
Lesz valami különleges szabály? |
Quote:
|
Na akkor most hogy eszembe jutott, 3-2-1 lesza pontozás, a 4-től lefelé meg mindenki egy élménnyel lesz gazdagabb :p :D
|
Grat azoknak akiknek gratulálni lehet a tegnapihoz:O)
A végére jó ingyenföld lettem bár szerintme nem annyin múlt. Terra ugye te voltűl E betű? (Csak,hogy a tippeim bejöttek-e) |
Azért nem semmi mákkal nyertem. Teljesen kicsinálták az orimat a végére. Grat mindenkinek!
|
Előbb akartam megszervezni, de szombaton várok minden érdeklődőt, újból 3-2-1pontért.
|
Vale legújabb párbaj sorozatának résztvevői:
Quindine (#540257) Tuvalu (#3490) A Hold és a Fény (#288509) Batu kingdom (#329793) az nem vicces amit csináltál:( (#343018) Habsburgia (#380692) ööö Tuvalu??? visszatért egy játék erejéig, vagy megvette vki az oriját, vagy mi történt??? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Aki követte ezt a topikot, az nem lepődött volna meg :)
3-on ott volt az 5párbajból. |
Vale vale te szervezed a párbajokat és én jobban vágom,hogy hány volt
Valójában 6 párbaj volt de 5-nek számoljuk:) Pontozás figyelembe nem véve: a 6ból vett részt 3 párbajon A pontozásod szerint: 5párbajról 2n vett részt:D |
Volt egy nemhivatalos, azon nem tudom, hogy részt vett-e.
De eddig 5hivatalos volt abból 3-on ott volt. Pontozás szerint is 3-on volt ott, mivel az egyik 0 pontja fog kiesni az eredményéből :) |
Quote:
De ahol játszott: Az első párbaj egy vasárnap délutáni 2 órás párbaj top1 lett tuvalu A 1.1 párbaj ahol a te faluddal játszott. Ott a nagy érdeklődés miatt 1 nap 2párbajon is részt vehettünk. Ismét top1 lett:D(ez is hivatlos volt) A 2. párbaj az is 2órás volt ismét top1 lett + Ezek szerint egy 0 pontos ott gondolom be se lépett Ja ténleg: Ha én jelentkezem minden párbajra és nem indulok el csak felén akkor ez a 80%os bizbaz ugyanugy érvényesül,mintha ha én csak a fele párbajra jelentkeztem volna és minden elindulok? |
Igen, a 0pont akkor is 0pont, ha nem indulsz, mintha elindulsz, de 0-t gyűjtöttél :)
Bár amilyen változatos az induló névsor bizonyára az lesz, hogy nem hiszem, hogy bárkinek is esne majd ki pontszáma nullákon kívül :) |
Na jó igazad van, Tuvalu eddig 2*3ponttal bír, vajon ma meglesz a mesterhármas? :)
|
Nesze :)
A = Quindine (#540257) B = Tuvalu (#3490) C = A Hold és a Fény (#288509) D = Habsburgia (#380692) E = zozi (#531766) F = Heaven Island (#412722) G = Batu kingdom (#329793) H = az nem vicces amit csináltál:( (#343018) I = Give Respect To Hun Elit!!! (#382836) |
Pff ezek szerint most sem nyertem:D
17:38kor tüntem el aztán gondolom terra te bevágtál:O) Azért vagyok szomorú mert alapból simán kivédlek, de így nem volt védelem(varázslat) és kisérés sem:) Terra te szépen toltad védő egységet igaz nem csináltál de nem lényeg. De lehet batu vágott be bár szerintem nem:D Tuvalutól meg kaptam érdekes levelet,hogy öljem A-t azaz Terrat. Csodálkozom,hogy ő volt B...Az elöző párbajok után többet néztem ki belőle:) Na de megmondta a tutit: Lopni lophatsz de katonát ne ölj. Öljed A-t mert el van húzva. Sajnálom,hogy a végére eltüntem de hát alap dolog,hogy a párbaj sorozatodba is csak az kerülhet előre aki ráér. Nem lehet kifogás a passzívság mert amikor elkezdi valaki tudja előre,hogy itt kell lenni vagy esélytelen:) Grat Terranak mert SZERINTEM csak ő tudott hozzámnyúlni. És grat Batunak mert végül csak ő gyözött. Le akartál hagyni hát sikerült:) |
A végén néztem, hogy melyik fog kitámadni, hogy első legyen, B támadt ki, úgyhogy őt vertem be...
Az eleje vicces volt, hogy csak én vertem a hullát, verni kellett volna tovább, de akkor elbaszom a mókát... |
All times are GMT +1. The time now is 18:24. |