![]() |
Sziasztok!
Ha támadok egy szigetet mennyivel elötte kell a kikötőjét blokkolni, hogy partra tudjanak szállni a seregeim? (meg van a második telepem, a Deltán vagyok Albatroszhegy ás Madárfészek néven) |
Quote:
Tipp: Hadihajók amik blokkolják a kikötőt és katonák akik megszállás alatt tartják a várost, folyamatosan dupla fenntartási költségbe kerülnek! __ Szerintem nem feltétele a kikötő blokkolása annak,hogy megtámadhasd az emberkét. De lehet én értelmezem félre. Szerintem az csak a város kereskedelmét állítja le. |
Szerintem se feltétele... 2 különböző akció, más-mást tudsz elérni vele...:)
|
Érdekes,hogy az ikariam külföldi (angol) verziója sokkalta békésebb,mint a magyar.
|
Én folyamatosan támadok, és nem feltétlen kell hozzá hajó, csak kereskedő, ami hazahozza a cuccost :)
|
Quote:
és kitartás :) |
Quote:
De ha van csatahajó, akkor nem feltétlenül tudják blokád alá vonni a kikötőt! :) |
Quote:
Köszi! :) Már épül a palotám, este költözök is! :D Már dobozolom a holmijaim:D :D |
Quote:
csk az nem tetszett a 2.falunál, hogy a kút ásás ott nincs hatással |
Quote:
a +50 építési hely...az homály... :confused: |
Mi lesz azzal a hódos szövivel? :p
|
Quote:
Quote:
Quote:
Ém ezt kiegészíteném. Ha ez ellen falujában bármilyen nem kereskedelmi hajó van, akkor az egységeid nem tudnak kiszállni8 a hajóból fosztogatni. a rendszer ezt úgy írja ki, hogy : Helyőrségbe ütköztök és mivel nem nyernék meg a csatát, így visszafordultak. |
Quote:
|
Quote:
(apropó, 30 kardforgató nagyjából mekkora erőt képvisel? 6-7 szintű telepek esetén) |
Quote:
|
# Net arany: -44
ezmijez? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Viszont ami engem érdekelne: mitől függ a cselekvéspontok száma? :o
|
Quote:
|
Alapból van 1 és minden 5.-ik szint után kapsz méegyet, vagyis: 1+1(1-4), 1+2(5-9), 1+3(10-14) és így tovább.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
huhúú, haladás, 147ik vagyok :D:D
|
Quote:
|
Quote:
:D:D |
Quote:
|
Quote:
első értelmes fosztásom: # 51 Arany # Építőanyag: 419 # Kristály: 160 tök örülök neki :) |
804 uzuzuland HUMAN 9,364
Ott már kicsit magasabbak a pontok.;) |
Quote:
|
Quote:
De ez így tök rossz... alacsony szintű kereskedelmi kikötővel tök jól meg tudja védeni a nyersanyagait |
Quote:
|
Quote:
|
ezt még én se tudtam :eek:
ha béna a ker. kikötőd, akkor kevesebbet visznek??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Minden játékos városának alapból két cselekmény pontja van. A városháza minden ötödik szintje után 1-el növekszik ez a szám (vagyis egy városnak aminek 10-es szintű városháza van, 4 cselekmény ponttal rendelkezik). :D:D:D:D |
Meg akartam venni a saját árumat, szerencsétlen meggajdult :D
Moonlight 24.04.2008 8:52 Az egyik kereskdő flottád visszatért innen: Moonlight ide: Moonlight. Moonlight 24.04.2008 8:49 Az egyik kereskdő flottád visszatért innen: Moonlight ide: Moonlight. Moonlight 24.04.2008 8:32 Sajnos a kereskedelmi flottád üres kézzel tudott elmenekülni innen: Moonlight és most visszatér ide: Moonlight. Moonlight 24.04.2008 8:29 Egy kereskedelmi flotta innen: Moonlight megérkezett ide: Moonlight és hoz: * Építőanyag: 140 * egységenként ennyiért:Arany: 8 Moonlight 24.04.2008 8:29 A kereskedelmi flottád megérkezett innen: ide: hogy eladja a rakományát: * Építőanyag: 140 * egységenként ennyiért:Arany: 8 |
Szörnyű mikre van időtök :D:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 19:25. |