Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség az Anarchista csoporthoz (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kérdések és válaszok az Anarchista csoporttal kapcsolatban. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=27)

Reni 03-24-2008 14:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166769)
Az nem kizárt, de lekapcsolni nem tudod. :) Pontosabban ha minden mást lekapcsolsz mögüle, akkor az is szabaddá válik, és utána a többit visszakapcsolhatod, de ez elég macerás, és azt feltételezi, hogy minden országod anarchban van.

Valószínűleg így lehetett, és elnézést kérek, nem félreveztni akartam, megcsalt az emlékezetem.

Deni 03-24-2008 14:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166769)
Az nem kizárt, de lekapcsolni nem tudod. :) Pontosabban ha minden mást lekapcsolsz mögüle, akkor az is szabaddá válik, és utána a többit visszakapcsolhatod, de ez elég macerás, és azt feltételezi, hogy minden országod anarchban van.

köszi a válaszokat :)
azt amúgy lehet tudni, hogy miért nem nem lehet főorit lekapcsolni ?

Ati 03-24-2008 14:33

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 166771)
köszi a válaszokat :)
azt amúgy lehet tudni, hogy miért nem nem lehet főorit lekapcsolni ?

Mert a főország "kedvezményezett" rengeteg esetben. VIP hétvégi, párbaj, összességében máshogy működik rá a VIP tagság mint a kapcsolt országokra, ahol kedvezmény van. Az ezzel kapcsolatos (VIP tagság) visszaélések mionimalizálása miatt nem lehet azt lekapcsolni.

Deni 03-24-2008 14:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166772)
Mert a főország "kedvezményezett" rengeteg esetben. VIP hétvégi, párbaj, összességében máshogy működik rá a VIP tagság mint a kapcsolt országokra, ahol kedvezmény van. Az ezzel kapcsolatos (VIP tagság) visszaélések mionimalizálása miatt nem lehet azt lekapcsolni.

mondjuk nem értem, hogy miért jobb ha törlök egy orit, mintha lekapcsolok :)
bár valószínűleg nem látom át rendesen az ezzel kapcsolatos visszaélések lehetőségének széles tárházát. mindegy, azért köszi :)

ámi 04-24-2008 20:29

Jelenleg 1 országom van .Megbántam a faji választást de megváltoztatni már nem akarom.Az archaista csoport megoldás?

Zoli 04-24-2008 21:02

ezt hogy érted?

Zoli 04-24-2008 21:04

Ha ott reglsz orit, annak megint tudsz fajt választani...

Tsobi 04-24-2008 21:04

Quote:

Originally Posted by ámi (Post 171545)
Jelenleg 1 országom van .Megbántam a faji választást de megváltoztatni már nem akarom.Az archaista csoport megoldás?

Ha akarnád sem tudnád. Ha nem akarod törölni az országot,akkor indulj el vele,fejlődj és mikor teljesítetted a kritériumokat,akkor lépj szintet. SZintlépés után válthatsz fajt.

Zoli 04-24-2008 21:06

Azzal sem törlődik a faj, ha átrakatod magad anarchba

ámi 04-26-2008 14:27

Szintlépéskor fajt választhatok?Ezt nem tudtam.

Archaista csoportba össze kell kapcsolni az országokat?Ha össze kell akkor minden
belépéskor vagy csak 1-szer? Archaista csoportba ha nem lépek szintet 90 napon belül mi
lesz?Törölnek?Archaista csoportba megtehetem hogy 100 vagy 1000 országom van?

Archaista csoportban össze kell kapcsolni az országokat?

Az arhaista csoportban össze kell az országokat kapcsolni?

Ha igen akkor minden belépéskor?

Akárhány országom lehet ?Ha 90 napon belül nem lépek szintet mi lesz?

Ott van kezdőleg 72 órás védettség?

Ati 04-26-2008 14:58

Jujj. Nem kell minden kérdésnek külön bejegyzést írni, nyugodtan lehet egyben is feltenni a kérdéseket. Ennek megfelelően az előző 8-9 bejegyzést összevonom egybe...

Redback 04-26-2008 15:04

Quote:

Originally Posted by ámi (Post 171764)

Archaista csoportba össze kell kapcsolni az országokat?Ha össze kell akkor minden
belépéskor vagy csak 1-szer? Archaista csoportba ha nem lépek szintet 90 napon belül mi

Nem, nem kell összekapcsolni az országokat.Ha 90 napon belül nem lépsz szintet, akkor nem léphetsz be az országodba, illetve beléphetsz, de csak a beállítások menüpont lesz elérhető.Esetleg ha bevipeled, mert akkor addig lehetsz azon a szinten, amíg van vip az országodon.Annyi országod lehet, amennyit csak akarsz.És persze van 72 órás védettség.

Remedy 04-26-2008 16:07

Ez az archaista csoport engem is erdekelne.. az milyen, es hol talalhato?

Van benne orposzt, meg demontojas, meg koborsereg? Hol lehet oda regelni? :)

Arden 04-26-2008 16:14

Quote:

Originally Posted by ámi (Post 171764)

olvass súgót. így csak azt éred el, h idegbajt kapunk a hülyeségedtől.
jah, meg olvasni sem ártana lassan megtanulni, h nem archaista, hanem anarchista. komolyan mondom, nem tudom megérteni az ilyen "egyszerű" embereket.

Tsobi 04-26-2008 16:26

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 171786)
olvass súgót. így csak azt éred el, h idegbajt kapunk a hülyeségedtől.
jah, meg olvasni sem ártana lassan megtanulni, h nem archaista, hanem anarchista. komolyan mondom, nem tudom megérteni az ilyen "egyszerű" embereket.

Most komolyan egy feltehetőleges (van ilyen szó? :p) elírás miatt hülyézzük le a másikat?

Arden 04-26-2008 16:31

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 171787)
Most komolyan egy feltehetőleges (van ilyen szó? :p) elírás miatt hülyézzük le a másikat?

őszintén szólva igen.
mellesleg megmondod pl h miért kell egy kérdést cc. 4szer, 4 formában feltenni? meg miért nem lehet súgót olvasni? és igen, mivel az archaista szót is sikerült 2 formában leírnia, valamint a topik címében is szerepel helyesen az anarchista kifejezés, igen, még ha más nem is, én úgy érzem, h jogosan kérdőjeleztem meg a személyét.
off vége.

ámi 04-26-2008 18:10

Nem lehet mindenki tökéletes.Olvasok súgót is.Elvileg azért van ez hogy segítsetek.
Azért nem kell ennyire durván viselkedni.

Never 04-27-2008 09:37

Quote:

Originally Posted by ámi (Post 171796)
Nem lehet mindenki tökéletes.Olvasok súgót is.Elvileg azért van ez hogy segítsetek.
Azért nem kell ennyire durván viselkedni.

Kérdezz nyugodtan,de ahogy nézem, az összes kérdésedre van válasz a súgóban.
A súgóolvasást nem úgy kell elképzelni sztem,hogy fogom magam,és 1 napig végigolvasom az egészet :) Ha vmit nem tudsz,vagy érdekel,azt kikeresed.Ha vmit nagyon nem talász benne,vagy nem értesz,akkor kell kérdezni.

ámi 04-27-2008 14:45

Kösz szépen.

ámi 04-27-2008 17:11

Most olyat kérdezek aminek szerintem , legalábbis számomra értékkel bíró válasz lenne.
Megtehetném-e azt hogy a normál játékban is van országom és amellett az anarchaista csoportban is van és nem kapcsolom össze őket?

Ati 04-27-2008 18:20

Quote:

Originally Posted by ámi (Post 171889)
Most olyat kérdezek aminek szerintem , legalábbis számomra értékkel bíró válasz lenne.
Megtehetném-e azt hogy a normál játékban is van országom és amellett az anarchaista csoportban is van és nem kapcsolom össze őket?

Ez az összekapcsolás ez valami mumus, hogy ennyire nem akarod megtenni?

Szokd meg, hogy összekapcsolod az országaidat. Ha nem teszed, később a normál csoportban ebből nagy bajok lesznek.

ámi 04-27-2008 20:27

Csak azt akarom tudni lehet egyszerre normálba+ anarchaistában.Összekapcsolom én.

Ati 04-27-2008 20:31

Quote:

Originally Posted by ámi (Post 171913)
Csak azt akarom tudni lehet egyszerre normálba+ anarchaistában.Összekapcsolom én.

Az anarchista csoportban nyugodtan lehet bármennyi.

Sőt, tipp: ha mindig minden országodat összekapcsolsz a meglevőkkel, akkor azonnal megtudod, hogy az szabályos-e, mert ha nem, akkor az összekapcsoló oldal még időben szól, hogy ha azt úgy nem szabad.

ámi 04-27-2008 20:56

Köszi megpróbálom.

ámi 04-27-2008 21:09

Kikisérletezem hogy kell.

Reni 04-27-2008 22:33

Quote:

Originally Posted by ámi (Post 171913)

Az anarchos orikat nem muszáj összekapcsolnod, de a normálosokat igen!

J.Ati 04-27-2008 23:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 171915)
Az anarchista csoportban nyugodtan lehet bármennyi.

Sőt, tipp: ha mindig minden országodat összekapcsolsz a meglevőkkel, akkor azonnal megtudod, hogy az szabályos-e, mert ha nem, akkor az összekapcsoló oldal még időben szól, hogy ha azt úgy nem szabad.

Ezt nem is tudtam!
Mondjuk én nem kapcsolok orikat sehova,mert pont négy van:)

Ati 04-28-2008 08:18

Quote:

Originally Posted by ámi (Post 171917)
Kikisérletezem hogy kell.

Ezen nincs mit kísérletezni, az összekapcsoló oldalon le van írva, hogy hogy kell csinálni.

Tsobi 04-28-2008 09:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 171949)
Ezen nincs mit kísérletezni, az összekapcsoló oldalon le van írva, hogy hogy kell csinálni.

Azt viszont el kell olvasni. A kísérlet első fázisa :)

ámi 04-28-2008 13:50

Értem úgy ahogy.

ámi 04-29-2008 13:34

Megértettem már.1 csoporban 1 országom lehet.De ha az anarchaista csoportban is szretnék fajokat kipróbálni semmi akadálya és csak összekapcsolni kell őket.Így tarthatok több országot de ha szabálytalan a rendszer kiírja .Nem?

Ati 04-29-2008 16:21

Quote:

Originally Posted by ámi (Post 172161)
1 csoporban 1 országom lehet.

Az 5. (kezdő) szinten az anarchista csoporton kívül ÖSSZESEN egy országod lehet. Van sok csoport, de csak az EGYIKBEN lehet országod, nem csoportonként!

Redback 04-29-2008 16:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 172203)
Az 5. (kezdő) szinten az anarchista csoporton kívül ÖSSZESEN egy országod lehet. Van sok csoport, de csak az EGYIKBEN lehet országod, nem csoportonként!

És pl lehet 4/L-ben, és 4/K-ban is orim?Mert a súgó csak azt írja, hogy ötödik szinten lehet egy országom, de azt hogy 4. szinten nem lehet több azt nem írja.

Druida 04-29-2008 16:48

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 172210)
És pl lehet 4/L-ben, és 4/K-ban is orim?Mert a súgó csak azt írja, hogy ötödik szinten lehet egy országom, de azt hogy 4. szinten nem lehet több azt nem írja.

igen lehet...

Ati 04-29-2008 17:03

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 172210)

4/L-ben és 4/K-ban lehet egyidőben egy-egy országod, ha azok össze vannak kapcsolva. Sőt lehet még a 4/N-ben és a 4/J-ben is, ezek is anarchistán kívüli csoportok.

ámi 04-29-2008 19:15

Nem értem így .Hogy lehet úgy több országom hogy normálba már van 1?

ámi 04-29-2008 19:19

Volt 1 üzenet amit kaptam és nem olvastam el .Nem tudom hova lett.Keresem.Ati küldte?

ámi 04-29-2008 20:06

Hogy lehet normál mellett több országom?

Redback 04-30-2008 21:41

Quote:

Originally Posted by ámi (Post 172260)

Anarchistában lehet több orid!

J.Ati 04-30-2008 23:38

Quote:

Originally Posted by ámi (Post 172260)

Vagy akár a külföldi verziókban is lehet még 1-1 orid.

All times are GMT +1. The time now is 15:57.