![]() |
Quote:
|
Quote:
azt amúgy lehet tudni, hogy miért nem nem lehet főorit lekapcsolni ? |
Quote:
|
Quote:
bár valószínűleg nem látom át rendesen az ezzel kapcsolatos visszaélések lehetőségének széles tárházát. mindegy, azért köszi :) |
Jelenleg 1 országom van .Megbántam a faji választást de megváltoztatni már nem akarom.Az archaista csoport megoldás?
|
ezt hogy érted?
|
Ha ott reglsz orit, annak megint tudsz fajt választani...
|
Quote:
|
Azzal sem törlődik a faj, ha átrakatod magad anarchba
|
Szintlépéskor fajt választhatok?Ezt nem tudtam.
Archaista csoportba össze kell kapcsolni az országokat?Ha össze kell akkor minden belépéskor vagy csak 1-szer? Archaista csoportba ha nem lépek szintet 90 napon belül mi lesz?Törölnek?Archaista csoportba megtehetem hogy 100 vagy 1000 országom van? Archaista csoportban össze kell kapcsolni az országokat? Az arhaista csoportban össze kell az országokat kapcsolni? Ha igen akkor minden belépéskor? Akárhány országom lehet ?Ha 90 napon belül nem lépek szintet mi lesz? Ott van kezdőleg 72 órás védettség? |
Jujj. Nem kell minden kérdésnek külön bejegyzést írni, nyugodtan lehet egyben is feltenni a kérdéseket. Ennek megfelelően az előző 8-9 bejegyzést összevonom egybe...
|
Quote:
|
Ez az archaista csoport engem is erdekelne.. az milyen, es hol talalhato?
Van benne orposzt, meg demontojas, meg koborsereg? Hol lehet oda regelni? :) |
Quote:
jah, meg olvasni sem ártana lassan megtanulni, h nem archaista, hanem anarchista. komolyan mondom, nem tudom megérteni az ilyen "egyszerű" embereket. |
Quote:
|
Quote:
mellesleg megmondod pl h miért kell egy kérdést cc. 4szer, 4 formában feltenni? meg miért nem lehet súgót olvasni? és igen, mivel az archaista szót is sikerült 2 formában leírnia, valamint a topik címében is szerepel helyesen az anarchista kifejezés, igen, még ha más nem is, én úgy érzem, h jogosan kérdőjeleztem meg a személyét. off vége. |
Nem lehet mindenki tökéletes.Olvasok súgót is.Elvileg azért van ez hogy segítsetek.
Azért nem kell ennyire durván viselkedni. |
Quote:
A súgóolvasást nem úgy kell elképzelni sztem,hogy fogom magam,és 1 napig végigolvasom az egészet :) Ha vmit nem tudsz,vagy érdekel,azt kikeresed.Ha vmit nagyon nem talász benne,vagy nem értesz,akkor kell kérdezni. |
Kösz szépen.
|
Most olyat kérdezek aminek szerintem , legalábbis számomra értékkel bíró válasz lenne.
Megtehetném-e azt hogy a normál játékban is van országom és amellett az anarchaista csoportban is van és nem kapcsolom össze őket? |
Quote:
Szokd meg, hogy összekapcsolod az országaidat. Ha nem teszed, később a normál csoportban ebből nagy bajok lesznek. |
Csak azt akarom tudni lehet egyszerre normálba+ anarchaistában.Összekapcsolom én.
|
Quote:
Az anarchista csoportban nyugodtan lehet bármennyi. Sőt, tipp: ha mindig minden országodat összekapcsolsz a meglevőkkel, akkor azonnal megtudod, hogy az szabályos-e, mert ha nem, akkor az összekapcsoló oldal még időben szól, hogy ha azt úgy nem szabad. |
Köszi megpróbálom.
|
Kikisérletezem hogy kell.
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk én nem kapcsolok orikat sehova,mert pont négy van:) |
Quote:
|
Quote:
|
Értem úgy ahogy.
|
Megértettem már.1 csoporban 1 országom lehet.De ha az anarchaista csoportban is szretnék fajokat kipróbálni semmi akadálya és csak összekapcsolni kell őket.Így tarthatok több országot de ha szabálytalan a rendszer kiírja .Nem?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem értem így .Hogy lehet úgy több országom hogy normálba már van 1?
|
Volt 1 üzenet amit kaptam és nem olvastam el .Nem tudom hova lett.Keresem.Ati küldte?
|
Hogy lehet normál mellett több országom?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:57. |