Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Ati 05-08-2008 19:50

The Descent - A barlang

Hát... Biztos nem volt olcsó film, mert szép helyen játszódik. Itt akár valami nézhető filmet is forgathattak volna. :) De csak egy sokadrangú értelmetlen horror lett belőle.

Valezius 05-08-2008 19:53

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 173473)
Ezt a filmet néztem meg most!
Nem mostani,de jó volt:)

Hm, HBO-n láttam anno, de a végére már nem emlékszem :o

J.Ati 05-08-2008 23:54

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 173720)
Hm, HBO-n láttam anno, de a végére már nem emlékszem :o

Ha kedves leszel,kölcsön adom:)
Sőőőt kiírom neked és max egy sörödbe fog kerülni:D

vityu 05-09-2008 03:15

Ma néztem: Die hard 4.0. Röviden: tetszett.

Dr Rozi rendel 05-09-2008 09:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173719)
The Descent - A barlang

Hát... Biztos nem volt olcsó film, mert szép helyen játszódik. Itt akár valami nézhető filmet is forgathattak volna. :) De csak egy sokadrangú értelmetlen horror lett belőle.

Igen-igen, az eleje bíztatóan indult... akár lehetett volna egy jó film is belőle... nem tudom miért kellett azokat az idétlen szörnyeket (akik mellesleg gusztustalanok is voltak) beletenni...
Szimplán a történet fő szálát követeve egy kiszabadulós filmet hepienddel, vagy éppen nem kiszabadulóst hepiend nélkül... de mindenféleképpen szörnymentesen...:)

Dr Rozi rendel 05-09-2008 09:33

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 173761)
Ma néztem: Die hard 4.0. Röviden: tetszett.

Nem szeretném rögtön lehurrogni, de ez a leggyengébb része...:) Rengeteg, a valóságtól nagyon elrugaszkodott elemet tartalmaz, és hiányoltam belőle Bruce humorát! :)

Ati 05-09-2008 09:37

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 173774)
Igen-igen, az eleje bíztatóan indult... akár lehetett volna egy jó film is belőle... nem tudom miért kellett azokat az idétlen szörnyeket (akik mellesleg gusztustalanok is voltak) beletenni...
Szimplán a történet fő szálát követeve egy kiszabadulós filmet hepienddel, vagy éppen nem kiszabadulóst hepiend nélkül... de mindenféleképpen szörnymentesen...:)

De a szörnyek nélküli rész is milyen volt már... Azért, mert VÉLETLENÜL belevágta a csákányt a társába a csata hevében, azért meg kellett ölni, és ő lett a nagy gonosz? Nem értettem, hogy miért van ennyire negatív karakterként beállítva, már az elejétől fogva az a leányzó.

Dr Rozi rendel 05-09-2008 09:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173776)
De a szörnyek nélküli rész is milyen volt már... Azért, mert VÉLETLENÜL belevágta a csákányt a társába a csata hevében, azért meg kellett ölni, és ő lett a nagy gonosz? Nem értettem, hogy miért van ennyire negatív karakterként beállítva, már az elejétől fogva az a leányzó.

A film alapötlete az tetszett. Csinos lányok elindulnak barlangászni, eltévednek...
Régen láttam a filmet, de az elején az a leányzó kavart annak a férjével, aki elvesztette a családját? talán ebből adódik, hogy negatív szereplőként állították be... A film készítői minden, a "jó film"-hez való elemeket szerepeltetni akartak, kellett egy negatív karakter is :)
A szörnyeket éppen helyettesíthették volna egy ronda pasival... mondjuk... aki ott él a barlangban, és íjesztgeti őket :D

Ati 05-09-2008 09:59

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 173777)
az elején az a leányzó kavart annak a férjével, aki elvesztette a családját?

Nekem ez nem jött át... Sőt, még őt lökték bele a jéghideg vízbe is az elején. Na mindegy. :D

Tsobi 05-09-2008 11:00

Van ennek a filmnek egy folytatása is. A történet lényege ugyanaz,csak férfiak nők vegyesen,nagyobb és szebb a barland ill. a szörnyek is rútabbak.

Egyik este leadták egymás után mindkettőt a HBO-n. Meg lehetett nézni.:)

Ati 05-09-2008 11:12

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 173781)
Van ennek a filmnek egy folytatása is. A történet lényege ugyanaz,csak férfiak nők vegyesen

Ott már a hölgy nézőket is megcélozták a filmmel? :D

Dr Rozi rendel 05-13-2008 10:05

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 173781)
Van ennek a filmnek egy folytatása is. A történet lényege ugyanaz,csak férfiak nők vegyesen,nagyobb és szebb a barland ill. a szörnyek is rútabbak.

Egyik este leadták egymás után mindkettőt a HBO-n. Meg lehetett nézni.:)

Inkább kihagyom :D

Dr Rozi rendel 05-13-2008 10:14

Juteszembe, néztem filmet a 7végén...
Anyja, lánya, unokája a címe. Dráma műfajával illették, a tartalom , de inkább a téma volt az amire ráillik a műfaj.... a megjelenése vígjátékszerű volt, poénokkal . A történet fő szála akkörül a robléma körül bontakozik ki, hogy a nevelőapja molesztálta a nevelt lányát... ezt az anyja megtudta (persze nem elsőkézből, a lányától) Ott van a kutya elásva, hogy az akkor még kislány bizonyára ezen élmények hatására lett nehezen kezelhető, öntörvényű, drogot fogyasztó, és az igazmondásnak nem éppen megtestesítője... Így anyja nem tudja, kinek higyjen....

Pepa 05-13-2008 23:12

Star Wars fan-oknak:

Harc az Endor bolygón.

Nem mondja, hogy a császár halála előtt, vagy után, de valószínű sokkal előtte. Ember család, minden tagját megölik, kivéve 12 éves kölyköt, aki rátalál az erdőben az öregemberre aki ewokokat tart. Megostromolják a csúnya gyilkos bácsi várát és bosszút állnak, majd elhadják a bolygót. Röviden és tömören ennyi.

Pepa 05-13-2008 23:13

Illetve a Bob herceg 1972-es eredeti verziója. Ehhez nem írnék kommentet ez magáért beszél.

Pepa 05-15-2008 15:06

Akkor a várva várt Vasember. Kiváncsi vagyok.

Tsobi 05-15-2008 15:17

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 174843)

Nagyon jó :)

J.Ati 05-15-2008 18:28

Quote:

Amit most töltesz az valszeg kamerás:p
Szóval várj még egy picit vagy menj moziba:)

Vasember.CAM.Internal.XViD.HunDub-PREtorians
Jól gondoltam:)

Pepa 05-15-2008 18:44

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 174879)
Amit most töltesz az valszeg kamerás:p
Szóval várj még egy picit vagy menj moziba:)

Vasember.CAM.Internal.XViD.HunDub-PREtorians
Jól gondoltam:)

Egynek elmegy.

Dr Rozi rendel 05-16-2008 08:24

Quote:

Vasember? :eek: Ő nem túl rideg? :D

Robin 05-16-2008 11:46

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 174919)
Vasember? :eek: Ő nem túl rideg? :D

Eső után lehet nyikorog :rolleyes:

Valezius 05-16-2008 12:13

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 173775)
Nem szeretném rögtön lehurrogni, de ez a leggyengébb része...:) Rengeteg, a valóságtól nagyon elrugaszkodott elemet tartalmaz, és hiányoltam belőle Bruce humorát! :)

Szerintem igazán jó lett, a legtöbbet hozták ki a témából. Az elejétől a végéig imádtam mind a háromszor.

Jipijáé :D

Csak azt vagyok képtelen felfogni, hogy amikor harmadszor látta miért maradt ki belőle 2db 5mp-s jelenet :p

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 173757)
Ha kedves leszel,kölcsön adom:)
Sőőőt kiírom neked és max egy sörödbe fog kerülni:D

Kössz annyira nem volt jó, hogy újra látni akarjam, persze olyan rossz se, mint mondjuk a Holnapután :D

J.Ati 05-18-2008 06:29

A golyózápor című filmet néztem meg.
Egyszer nézhetőnek mondanám.
Van benne pár poén meg sok-sok lövöldözés.
Röviden ennyi:)

Pepa 05-18-2008 23:46

Szerelmes Shakespeare

A Rómeó és Júlia keletkezés története. Nekem nagyon tetszett és csak ajánlani tudom Mindenkinek. A film hatására írodott a Csak egy érzés, semmi több című írásom.

Dr Rozi rendel 05-19-2008 11:14

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 175347)
Szerelmes Shakespeare

A Rómeó és Júlia keletkezés története. Nekem nagyon tetszett és csak ajánlani tudom Mindenkinek. A film hatására írodott a Csak egy érzés, semmi több című írásom.

Osztom a véleményed, de kicsit fura ezt pasitól hallani :) Nekem nagyon tetszett. :)
Ilyen megfontolásból néztem meg a Molére című filmet, de az sajna várakozáson alul teljesített nálam...

Dr Rozi rendel 05-19-2008 11:19

Nahááát! majd elfelejtettem! :D
Az utolsó légió (The last legion). Mit is írjak róla, hogy ne lőjjem le a poént.... :rolleyes:
Egy történelmi film, a Római birodalomról, annak hanyatlásáról... igaz, nélkülözi a történelmi hűséget, de műfaja miatt ez talán érthető, és megbocsátható. Ugyanis át-átcsap kaland, és a fantasy világába... és a vége.... Nézzétek meg! :) Érdemes!

Pepa 05-19-2008 15:50

Most szedtem le: Narnia krónikái: Caspian herceg

Egyenlőre még csak angolul.

Tsobi 05-27-2008 19:39

Dead Poets Society - Holt Költők Társasága

Eredeti nyelven ezredszerre is elbűvöl. Egy csodálatos film,ajánlom Mindenkinek!!!

Pepa 05-27-2008 20:38

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 177399)
Dead Poets Society - Holt Költők Társasága

Eredeti nyelven ezredszerre is elbűvöl. Egy csodálatos film,ajánlom Mindenkinek!!!

Én magyarul láttam, de tényleg az.

Phoenix 05-27-2008 21:56

Na ide el is felejtettem írni, hogy megvolt még premierkor az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága. Nem volt rossz film és érdemes volt moziban megnézni. Bár kicsit többet vártam a két nagy rendezőtöl, de ez is többet nyújtott, mint az átlag mozifilmek.

Majd következik ezen a nyáron még:
- Narnia köv. része
- Wall-E
- Superhero
- Hankcock
- Hellboy II
- Kung fu Panda
- Dark Knight
- Múmia III

Dr Rozi rendel 05-29-2008 09:43

Egy gésa emlékiratai
A gésák belső világába tekinthetünk be, megtudhatjuk többek között, hogy lehetett valaki gésa, milyen utat kellett bejárnia. Sőt azt is, hogy bizony rivalizáltak egymással a különböző házakból való gésák, megpróbálták egymás életét megnehezíteni...
Főhősünket anyja halála után a nővérével együtt apja eladta, mert nem tudott róluk gondoskodni. A két testvért elválasztották egymástól. Különböző házakhoz kerültk, ahol gésa-iskolába jártak, hogy kitanulják a mesterség minden titkát... Szép karrier előtt állt főhősünk, amikor is elérte Japánt is a II. világháború... ekkor megváltozott minden...

Ati 05-29-2008 14:05

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 146310)
az I'm the Legend filmet. Will Smith játszik benne, hogy ő az utolsó élő ember NY-ban valami járvány után. Nappal el is van a városban, de éjjelente felkelnek a "többiek" akiket vámpírnak neveznek, de inkább zombi és azok vadásznak rá.

Lehet, hogy csak én voltam hozzá rossz hangulatban, de nekem nagyon nem tetszett ez a film. Kiszámítható tucatfilm, rossz látványtechnikai megoldásokkal, történet terén semmi újat nem hozva a hasonló filmekhez képest.

Ati 05-29-2008 14:07

Az új Indiana Jones film viszont egyszer mindenképp nézhető. Jó kis pohár is volt hozzá menüben. :D

Valezius 05-29-2008 14:19

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 177425)
Na ide el is felejtettem írni, hogy megvolt még premierkor az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága. Nem volt rossz film és érdemes volt moziban megnézni. Bár kicsit többet vártam a két nagy rendezőtöl, de ez is többet nyújtott, mint az átlag mozifilmek.

Majd következik ezen a nyáron még:
- Narnia köv. része
- Wall-E
- Superhero
- Hankcock
- Hellboy II
- Kung fu Panda
- Dark Knight
- Múmia III

Akkor idén nyáron se megyek moziba :o

Phoenix 05-29-2008 15:50

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 177606)
Akkor idén nyáron se megyek moziba :o

Ha szereted az animációs filmeket, amin kidölsz a röhögéstől, akkor a Kung fu panda baromi jó :) A WALL-E inkább egy kicsit visszafogott e téren. Az aranyos, de béna robot azért megfog pár embert :)
A Superhero olyan típusú, mint a Scarry Movie filmek voltak :D
A Hancock: Na ez már kicsit furább...szuperhősös (mint manapság szinte minden film), de egy elég furcsa szemszögből mutatja meg :)

Na ide összeszedtem pár trailert:
Narnia
Kung Fu Panda
WALL-E
Hancock
Superhero
Azért remélem ezek kedvcsinálónak elég jók :)

Ati 05-29-2008 15:52

Lesz még valami, amit reklámoztak, csak hirtelen nem tudom mi a címe, sem azt, hogy miről szól... Ez alapján gondolom nem tudjátok megmondani, hogy mire gondolok... :D

Phoenix 05-29-2008 15:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 177689)
Lesz még valami, amit reklámoztak, csak hirtelen nem tudom mi a címe, sem azt, hogy miről szól... Ez alapján gondolom nem tudjátok megmondani, hogy mire gondolok... :D

Milyen műfajú? Esetleg ki a főszereplő? :)

Remedy 05-29-2008 15:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 177689)

Nem az a film, amelyikben van egy neger? :)

Phoenix 05-29-2008 15:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 177696)
Nem az a film, amelyikben van egy neger? :)

Szval akkor az összes amerikai film? :D

Valezius 05-29-2008 15:58

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 177685)
Ha szereted az animációs filmeket, amin kidölsz a röhögéstől, akkor a Kung fu panda baromi jó :) A WALL-E inkább egy kicsit visszafogott e téren. Az aranyos, de béna robot azért megfog pár embert :)
A Superhero olyan típusú, mint a Scarry Movie filmek voltak :D
A Hancock: Na ez már kicsit furább...szuperhősös (mint manapság szinte minden film), de egy elég furcsa szemszögből mutatja meg :)

Na ide összeszedtem pár trailert:
Narnia
Kung Fu Panda
WALL-E
Hancock
Superhero
Azért remélem ezek kedvcsinálónak elég jók :)

Pont ezek a filmek nem érdekelnek kicsit se :)
Talán az Indiana Jones kivétel, de azt még a tavaszhoz sorolom :)

Animációs filmnél inkább megvárom, míg TVben megy :)

All times are GMT +1. The time now is 11:10.