![]() |
The Descent - A barlang
Hát... Biztos nem volt olcsó film, mert szép helyen játszódik. Itt akár valami nézhető filmet is forgathattak volna. :) De csak egy sokadrangú értelmetlen horror lett belőle. |
Quote:
|
Quote:
Sőőőt kiírom neked és max egy sörödbe fog kerülni:D |
Ma néztem: Die hard 4.0. Röviden: tetszett.
|
Quote:
Szimplán a történet fő szálát követeve egy kiszabadulós filmet hepienddel, vagy éppen nem kiszabadulóst hepiend nélkül... de mindenféleképpen szörnymentesen...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A film alapötlete az tetszett. Csinos lányok elindulnak barlangászni, eltévednek... Régen láttam a filmet, de az elején az a leányzó kavart annak a férjével, aki elvesztette a családját? talán ebből adódik, hogy negatív szereplőként állították be... A film készítői minden, a "jó film"-hez való elemeket szerepeltetni akartak, kellett egy negatív karakter is :) A szörnyeket éppen helyettesíthették volna egy ronda pasival... mondjuk... aki ott él a barlangban, és íjesztgeti őket :D |
Quote:
|
Van ennek a filmnek egy folytatása is. A történet lényege ugyanaz,csak férfiak nők vegyesen,nagyobb és szebb a barland ill. a szörnyek is rútabbak.
Egyik este leadták egymás után mindkettőt a HBO-n. Meg lehetett nézni.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Juteszembe, néztem filmet a 7végén...
Anyja, lánya, unokája a címe. Dráma műfajával illették, a tartalom , de inkább a téma volt az amire ráillik a műfaj.... a megjelenése vígjátékszerű volt, poénokkal . A történet fő szála akkörül a robléma körül bontakozik ki, hogy a nevelőapja molesztálta a nevelt lányát... ezt az anyja megtudta (persze nem elsőkézből, a lányától) Ott van a kutya elásva, hogy az akkor még kislány bizonyára ezen élmények hatására lett nehezen kezelhető, öntörvényű, drogot fogyasztó, és az igazmondásnak nem éppen megtestesítője... Így anyja nem tudja, kinek higyjen.... |
Star Wars fan-oknak:
Harc az Endor bolygón. Nem mondja, hogy a császár halála előtt, vagy után, de valószínű sokkal előtte. Ember család, minden tagját megölik, kivéve 12 éves kölyköt, aki rátalál az erdőben az öregemberre aki ewokokat tart. Megostromolják a csúnya gyilkos bácsi várát és bosszút állnak, majd elhadják a bolygót. Röviden és tömören ennyi. |
Illetve a Bob herceg 1972-es eredeti verziója. Ehhez nem írnék kommentet ez magáért beszél.
|
Akkor a várva várt Vasember. Kiváncsi vagyok.
|
Quote:
|
Quote:
Szóval várj még egy picit vagy menj moziba:) Vasember.CAM.Internal.XViD.HunDub-PREtorians Jól gondoltam:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jipijáé :D Csak azt vagyok képtelen felfogni, hogy amikor harmadszor látta miért maradt ki belőle 2db 5mp-s jelenet :p Quote:
|
A golyózápor című filmet néztem meg.
Egyszer nézhetőnek mondanám. Van benne pár poén meg sok-sok lövöldözés. Röviden ennyi:) |
Szerelmes Shakespeare
A Rómeó és Júlia keletkezés története. Nekem nagyon tetszett és csak ajánlani tudom Mindenkinek. A film hatására írodott a Csak egy érzés, semmi több című írásom. |
Quote:
Ilyen megfontolásból néztem meg a Molére című filmet, de az sajna várakozáson alul teljesített nálam... |
Nahááát! majd elfelejtettem! :D
Az utolsó légió (The last legion). Mit is írjak róla, hogy ne lőjjem le a poént.... :rolleyes: Egy történelmi film, a Római birodalomról, annak hanyatlásáról... igaz, nélkülözi a történelmi hűséget, de műfaja miatt ez talán érthető, és megbocsátható. Ugyanis át-átcsap kaland, és a fantasy világába... és a vége.... Nézzétek meg! :) Érdemes! |
Most szedtem le: Narnia krónikái: Caspian herceg
Egyenlőre még csak angolul. |
Dead Poets Society - Holt Költők Társasága
Eredeti nyelven ezredszerre is elbűvöl. Egy csodálatos film,ajánlom Mindenkinek!!! |
Quote:
|
Na ide el is felejtettem írni, hogy megvolt még premierkor az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága. Nem volt rossz film és érdemes volt moziban megnézni. Bár kicsit többet vártam a két nagy rendezőtöl, de ez is többet nyújtott, mint az átlag mozifilmek.
Majd következik ezen a nyáron még: - Narnia köv. része - Wall-E - Superhero - Hankcock - Hellboy II - Kung fu Panda - Dark Knight - Múmia III |
Egy gésa emlékiratai
A gésák belső világába tekinthetünk be, megtudhatjuk többek között, hogy lehetett valaki gésa, milyen utat kellett bejárnia. Sőt azt is, hogy bizony rivalizáltak egymással a különböző házakból való gésák, megpróbálták egymás életét megnehezíteni... Főhősünket anyja halála után a nővérével együtt apja eladta, mert nem tudott róluk gondoskodni. A két testvért elválasztották egymástól. Különböző házakhoz kerültk, ahol gésa-iskolába jártak, hogy kitanulják a mesterség minden titkát... Szép karrier előtt állt főhősünk, amikor is elérte Japánt is a II. világháború... ekkor megváltozott minden... |
Quote:
|
Az új Indiana Jones film viszont egyszer mindenképp nézhető. Jó kis pohár is volt hozzá menüben. :D
|
Quote:
|
Quote:
A Superhero olyan típusú, mint a Scarry Movie filmek voltak :D A Hancock: Na ez már kicsit furább...szuperhősös (mint manapság szinte minden film), de egy elég furcsa szemszögből mutatja meg :) Na ide összeszedtem pár trailert: Narnia Kung Fu Panda WALL-E Hancock Superhero Azért remélem ezek kedvcsinálónak elég jók :) |
Lesz még valami, amit reklámoztak, csak hirtelen nem tudom mi a címe, sem azt, hogy miről szól... Ez alapján gondolom nem tudjátok megmondani, hogy mire gondolok... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Talán az Indiana Jones kivétel, de azt még a tavaszhoz sorolom :) Animációs filmnél inkább megvárom, míg TVben megy :) |
| All times are GMT +1. The time now is 11:10. |