![]() |
Bocs, nem tudom volt e szó róla, de az én limitált agykapacitásommal ezt a mondatot csak sokadszorra értettem meg.
"Segítségnyújtás esetén, szövetségeseim támadásakor részesüljek a zsákmányból:" Biztos én vagyok gönye de ennél bonyolultabban nem lehett vna megfogalmazni?:D:D |
Quote:
|
Quote:
:D Nem az a baj ezzel a mondattal hogy érthetetlen, csak az hogy első olvasatra megérted úgy hogy a te ütésedből mennyit kapjon a szövid. (Nem én vagyok az egyetlen aki félreolvasta mielőtt megköveztek:)) És mivel nem veszed észre hogy bénán olvastad el, nem olvasod el újra --> nem is tudod hogy rosszul tudod. Szerintem |
Quote:
|
Segítene valaki? Gömbkeresés funkciót hol találom? Mert nem találom :p
Köszi előre is :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Itt nem lehetne egy olyan,hogy meg lehessen választani,hogy melyiket szeretném kezdőként látni? a mentett gömbiket vagy a jegyzeteket? vagy mivel jegyzetek a menüpont neve,ezért fogjam be a szám? :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elég ha viszik, nem kell ott seregnek is lenni :D |
Quote:
|
Quote:
Tolis kölcsönad egy sörcsapot a seregnek, cserébe a 25% részesedésért :D |
Alapvetően tetszenek a változások. Csak az A-s pontlista nem. Jobb volt mikor előbb a klános, aztán az egyéni jött.
|
Quote:
Beállítások/Vegyes. :) |
Quote:
:D Köszi!!! |
Quote:
|
Quote:
Elkéstél:) Toti már fényt gyújtott homályos agyamba:D:D |
Quote:
Quote:
|
Bocsi,de én nem találom-
Valaki súgja már meg,hogy hol kell,mert a régit megszoktam már én is:) köszi. |
Quote:
Csak rossz helyen kerestem. |
Quote:
második pont : 1/A alap pontlista. Itt átállítod szövetségekre. |
Quote:
(103) |
Nem lehetne azt megoldani,hogy a zérózott oriknak a zérózástól számított időt legalább feltüntetitek?
Szóval van mondjuk egy nem zérózott orim ami így néz ki: Játék kezdése: 2006-02-13 09:31:22 Szint kezdése: 2007-07-17 12:05:37 és van egy zérózott orim ami így néz ki: Szint kezdése: 2007-10-07 23:31:34 FELLÉPÉS AZ 1/A CSOPORTBA ______________ Jó lenne látni itt is,hogy ez az ori mikortól jár újra a helyes úton:cool: Remélem ez megoldható,köszi!:) |
A földfoglalások egyenlőbb elosztása érdekében bekerült egy apró módosítás. Ha emiatt a földfoglalással bárki bármi problémát észlel, kérem, hogy mielőbb jelezze a support@hodito.hu e-mail címen.
Köszönöm. Ide kapcsolódó fontos megjegyzés, amit már többen is megjegyeztek: A 25-25-25-25%-os elosztás nem minden esetben tartható, egyszerű matematikai okok miatt. :) Egy 23 hektáros foglalásnál például 5,75 hektárt nem lehet mindenkinek adni, ilyenkor minden segítő 5 hektárt kap, a konkrét támadó kapja ilyen esetben a maradék mennyiséget, ebben a példában 8 hektárt. Ilyen kis foglalásnál ez a maximum 3 hektár eltérés jelentősnek tűnhet, nagyobb foglalásoknál azonban elenyésző. Az tehát, hogy egyenlő részesedési beállítás mellett a konkrétan támadó ország 1, 2 vagy 3 hektárral több területet kap, mint a szövetségesek, nem hiba. További jó játékot, jó hétvégét, és mindenki használja ki a hóesést! :) |
Végigolvastam az egészet...
Nekem tetszenek az újítások, már amiket látok jelen pillanatban belőle... az ikont is fogom, csak lusta vagyok.:p Ami viszont nem annyira... a minimum föld, a mostani formájában... Kényszerszabi miatt elkopott néhányszáz hektárnyi területem és most mászhatok vissza a top fölé, amilyen módon csak tudok, mert nem tudok szintet lépni. Pedig rajtam kívül álló okok miatt estem le és tudok másról is, aki nem földleadás vagy egyébb miatt, hanem a szabi alatt elkopó föld miatt nem tud majd fellépni.:( Olvastam fentebb valamit... nem lehet valahogy azt megoldani a késöbbiekben, hogy az ilyen elkopott (CSAKIS az elkopott) területek ne számítsanak bele a minimum földbe? Nekem jelenleg olymindegy, mert ha muszáj még azon a határon belül vagyok, amit talán meg tudok oldani, de másnál is előfordulhatnak váratlan helyzetek és lehet, hogy nekik már nem lesz ilyen "könnyű" dolguk. Tény hogy a földleadás ellen tenni kellett, de saját esetemből kiindulva, mikor már maga a szabi elég nagy károkat okozhatott (Még nem mertem megnézni mekkorát), akkor nem hinném, hogy ezt tetézni kéne azzal, hogy a delikvens még lépni se tudjon. De lehet én látom rosszul. Ps: Tudom, hogy ezt a megbeszéléseknél kellett volna felhoznom, de 1. Nem nagyon jártam mostanában a fórumon, 2, most történt velem ilyen előszőr és könnyen lehet, hogy ha nem járok így, eszembe se jut, hogy előfordulhat ilyesmi.:rolleyes::) |
Valami oka csak volt annak, hogy felmentél jócskán lépési hektár fölé, holott annyi területet biztosan nem vihetsz fel. Ha akkor fel tudtál menni, sikerülni fog újra. :)
|
Quote:
Egy lassan morálromlásos országgal (Újításokat is figyelembe véve...), drága fedezés mellett lesznek gondjaim.;) Már éppen lépéshez készülődtem, de akkor még a képzések/írás alatt levő tekik elvesztek, ergó gondoltam szabizok, aztán utána fellépek, ha rendeződnek a dolgok. Nem jött be.:D |
a sugó javitása ezuttal eléggé szájbarágósra sikeredett a toptúllépésért történö morálromlásnál, böven elég lett volna táblázatba foglalni az elsö ötszáz kört, majd három pontozott sor, és az utolsó 500 kört.
tekikopásnál még oké, hogy ott az egész, mert ott változik menetközben a növekedés, de azért egy sima (-2000)/100-t már csak össze tud hozni mindenki, még a kezdök is:) már ha kezdö aki több mint 2k óta tolja(hisz az majd egy év). |
Quote:
Szerintem jó ez így ahogy van:) Azt a 2k kört és az egy évet pedig számold újra:) |
rendben, egy év alatt 2* köbejár:), de akkor nem szorul a táblázatra sem
|
A Hódítóban bevezetett újítások érvényesek teljes mértékben a külföldi verziókra is?
|
Quote:
|
Quote:
|
Csak egy felvetés, nem akarok neki témát nyitni a megbeszélésekbe.
Nem lehetne, hogy a katonaképzés mintájára a tanácsadókban az adott épületfajtából építés alatt álló épületeket, meg az írás alatt lévő tekiket is összesítve kimutassa? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ahogy Pho mondta, eddig is meg tudtad nézni. Amúgy meg az eddig fejlesztések az egységesítés jegyében teltek, ez meg kissé kilóg. Nem fogok beledögleni ha így marad, de szerintem logikusabb lenne ha a katonák mintájára azt is írná. |
Quote:
Egyetértek, nem értem miért csak a katiknál lett bevezetve. |
Én meg azt se tudom erre mi szükség volt,vagy ki kérte ezt:rolleyes:
Nem találtam erről a topicot:( |
All times are GMT +1. The time now is 22:03. |