![]() |
Quote:
Főleg azután, ami a kvóziában van "közöttünk" :) (Jópár csoport, hála az égnek, nem kell félnem, hgyo leversz:)) |
rákerestem az utcára, tök jó.
csurka utca mellett a mosoly utca, ahol a rendőrség. mellette a kedves utca meg a gyermek tér és a béke utca. kreatív dolog ez a névválasztás angyalföldön :) |
Hadüzenet!
Monró: A Big Gun és a Gödölye egyesült csapatai összegyűltek az Örs vezér terénél. Csillogó vértek és éles kardok vannak nálunk. Tábornokaink Megindulnak kifosztani a Szkarabeusz kocsmát. Neked pedig mint gonosz kopasz kis törpének, mézzel kenjük be a tar fejed bőrét.
Gyula, Reaktor, Myth, Remedy, Arwen, Zsáni! |
Akkor amíg még friss az élmény :) örültem hogy ott lehettem és találkoztam veletek :) Nagyon örültem :) Gee te meg remélem rendben hazaérsz :)
|
Sajnos nemtudtam ott lenni.
Ha akartok már pedig miért is nem akarnátok, akkor közzé tehetnétek néhány beszámolót és képet. |
Noshát. Köszönjük Monrónak az évrázó talit, örültem hogy ottvoltam!
Most rétem haza. Draginak köszönhetően nem éheezett az okrom! ^^) /Köszi!/ Mindenkinek nyugodalmas jóéjszakát, még annyit maradok, hogy lépek A-ba, úgyhogy Remy, ha akarsz még fedezni, akkor most még tudsz bontani az 5. helyre. :) Köszönöm, és jóéjszakát. :) |
Én is köszönöm nektek ezt a jó hangulatú bulit.
Kár, hogy kevesen voltunk. Nálam vannak képek, nem sokára felteszem őket. |
köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem és kicsit közelebbről megismerhettem játékostársaimat. köszönöm monronak is, hogy lemákolt a pókerben, lekötelezett :)
|
Igen... Az a 9-es a végére IRTÓZATOSAN DURVA volt.... :D:D:D:D Megérdemelt egy kis tapsot. ;) Főleg, hogy az első 4 lapnyi flopban neked volt Ász-od. :D Az ilyen pillanatokat imádom a kártyában. :) Szerintem ettől izgalmas. :)
|
hát az nem volt semmi :)))
|
Quote:
Plusz ahogy latom, most mar amugy is tokmindegy ki hanyadik helyen van... :) (de eddig sem kellett az 5. helyre menni, elso helyrol is fedezhettel, ha a 4.-nek tobb foldje volt...) |
Quote:
És amúgy hogy érezted magad a talin ?:) |
Köszönöm minden kedves megjelentnek a tegnap estét, nagyon jól éreztem magam.
Külön köszönet az est házigazdájának! :) |
Én is hazaértem :)
És irtó jól éreztem magam, nem volt semmi este, teljes mértékben pozitív végeredményűre sikerült :) Kösz az estét Monro :) *még mindig hat a fogalmazás gátlóm, bocsi :D* |
Sajna nem jött össze sorry:S
Majd legközelebb tán-tán:) remélem senkinek sem hiányoztam:D |
Quote:
Hát igy több sör jutott mindenkinek ;-) |
Quote:
a sercsap réme lemaradt mi?:D |
Quote:
:) |
Ilyenkor nem érek rá amikor póker is van... :mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha szabad tudni... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
jössz a következőre is? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Dragi megszeppent :D:D Kár,hogy nem tudtam elmenni :( Nem baj,majd jövőre :) |
Quote:
|
Quote:
|
Évnyitót nem lehetne kicsit előbb megszervezni,mert ez szinte az utcsó pillben lett kiírva.
Legalább két héttel előre jó lenne tudni az évnyitó buliról! thx:) |
Buli
Nem lesz buli mostansag?
|
Na az jó lenne :D Monrohoz felmegyek akkor is, ha kölcsön kell kérnem a vonatjegyre :D
|
adok kolcson...
akkor mar ketten vagyunk! :P |
Quote:
ez már legalább 3:) (ha esetleg nem tudnék fizetni, szivesen mosogatok:D:D:D) |
Quote:
Kössz :) Időponttól függ természetesen. Ha előtte kapok fizut, akkor megyek mindenképp. Egy kikötésem van! Szórakozásból zsetonban, maximum pénzben vagyok hajlandó pókerezni! A múltkor is nyertem 1 milliárd katonát, és még nem kaptam meg. :D:D:D |
Quote:
ittasan rávetetek hogy katiba játszunk:p de még nekem se adták meg :D:D:D |
Ittasan mi? :D
Más is ivott. :P |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:58. |