Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Okoskák-tudorok-tesztoszteronbajnokok :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2353)

monro 09-30-2007 08:10

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 127203)
jó 16oldalt nem fogok átnyálazni 1sörért,annál lustább vagyok :)

Te ugyse vagy tag neked nem jár ingyen sör a házi feladatért :D

Burning 09-30-2007 08:11

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127205)
Bingó!
Van egy söröd ha ráveszed, hogy beírjon ;)

rendben...de azt tárolgathatod egy jó darabig, de majd ha egyszer bemennek a kocsmádba és azt mondják, na jöttem a sörömért akkor az én leszek:D

monro 09-30-2007 08:14

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 127207)
rendben...de azt tárolgathatod egy jó darabig, de majd ha egyszer bemennek a kocsmádba és azt mondják, na jöttem a sörömért akkor az én leszek:D

Mér messze laksz onnan vagy nem jársz kocsmába? :)

Burning 09-30-2007 08:18

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127208)
Mér messze laksz onnan vagy nem jársz kocsmába? :)

messze is lakok, és nem érek rá kocsmába járni:D
majd (nem)sokára, mikor lesz járművem, vagy közelebbköltözök beugrok és elbeszélgetünk a hód nagy dolgairól a söröm mellett:)

Dragi 09-30-2007 08:18

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127205)
Bingó!
Van egy söröd ha ráveszed, hogy beírjon ;)

ejnye, 18 év alattiakat is kiszolgálsz sörrel ?:D:D:D

Burning 09-30-2007 08:19

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 127210)

Dragi ne rontsd az, üzletem:D

monro 09-30-2007 08:24

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 127210)

Az ingyensör az baráti ajándék, ilyen módon nem törvénybe ütköző ;)
Ha meg fizet érte akkor vállaljuk a kockázatot :D

Synkel 09-30-2007 08:29

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127212)
Az ingyensör az baráti ajándék, ilyen módon nem törvénybe ütköző ;)
Ha meg fizet érte akkor vállaljuk a kockázatot :D

Ingyensörér fizetni?

monro 09-30-2007 08:32

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 127213)
Ingyensörér fizetni?

A következőért már lehet :)
Na ugylátom itt van Matest is ugyhogy Burn már csak 1 feladat vár rád, meg kell szólaltatni :D Ezzel a bejegyzéssel talán segítek :)

Gyula 09-30-2007 08:35

Ami azt illeti hiányolom innen Xeper jelentkezését is mert őt is a nagyok közt tartom számon.
Wand szavazott de nem látom hogy írt volna ide.
Asszem Serg sem írt egy sort sem. Megkérném a klub elnökét hogy a felsorolt urakat próbálja meg egy sörrel ide csalogatni.

Ezenkívül érdeklődnék hogy mikor lesz az alakuló taggyűlés, kik a számvizsgáló bizottság tagjai?

monro 09-30-2007 08:42

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 127215)
Ami azt illeti hiányolom innen Xeper jelentkezését is mert őt is a nagyok közt tartom számon.
Wand szavazott de nem látom hogy írt volna ide.
Asszem Serg sem írt egy sort sem. Megkérném a klub elnökét hogy a felsorolt urakat próbálja meg egy sörrel ide csalogatni.

Ezenkívül érdeklődnék hogy mikor lesz az alakuló taggyűlés, kik a számvizsgáló bizottság tagjai?

Gyula asszem tévedésben vagy a klub nem a "nagy" játékosokra vár, hanem a "nagymellényűekre", nagypofájuakra, egobajnokokra, beképzelt-pökhendi alakokra vagy olyanokra akikben ezek a tulajdonságok mind együtt jelen vannak :D Serg habitusa nem igazán ilyen (persze szívesen látjuk) Xepi talán beleférne, de ha távol akar maradni biztos megvan az oka rá. Wand pedig már írt ide ha megnézed :) Reaktort is "nagy" játékosnak tartom, de ő hasonlóan Serghez talán visszafogottabb annál, hogy ilyen "játékban" leereszkedjen ehhez a nagypofájú bandához. Persze a legtöbbünk esetében a nagy pofához a legnagyobb-1 méretű tudás is társul ;) Esetemben, pedig a legnagyobb tudás nem is elég jó jelző úgy érzem ;)

monro 09-30-2007 08:45

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 127215)

Remélem minél hamarabb :)
Rajta leszek a dolgon ha a Tisztelt tagok többségének megfelelő időpontot tudunk találni. Nem szeretném ha az alakuló ülés 50% alatti részvétel miatt eredménytelen lenne :D

monro 09-30-2007 08:45

És Matest még mindig szótlan :(

Gyula 09-30-2007 08:53

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127216)
Gyula asszem tévedésben vagy a klub nem a "nagy" játékosokra vár, hanem a "nagymellényűekre", nagypofájuakra, egobajnokokra, beképzelt-pökhendi alakokra vagy olyanokra akikben ezek a tulajdonságok mind együtt jelen vannak :D Serg habitusa nem igazán ilyen (persze szívesen látjuk) Xepi talán beleférne, de ha távol akar maradni biztos megvan az oka rá. Wand pedig már írt ide ha megnézed :) Reaktort is "nagy" játékosnak tartom, de ő hasonlóan Serghez talán visszafogottabb annál, hogy ilyen "játékban" leereszkedjen ehhez a nagypofájú bandához. Persze a legtöbbünk esetében a nagy pofához a legnagyobb-1 méretű tudás is társul ;) Esetemben, pedig a legnagyobb tudás nem is elég jó jelző úgy érzem ;)

Bazz akkor én itt már megint a cseh2-őt néztem :S

Pepa 09-30-2007 08:56

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127216)
a "nagymellényűekre", nagypofájuakra, egobajnokokra, beképzelt-pökhendi alakokra vagy olyanokra akikben ezek a tulajdonságok mind együtt jelen vannak :D

Ilyen pontos jellemrajz rég készült rólam:D Szóval keresünk mindenkit, aki legalább egy kicsit olyan, mint én.

monro 09-30-2007 08:58

Sokan nem tudják rólam, de pszhihi-hihiáternek végeztem és ha van érdeklődés rá szívesen levezetem azon tagjaink elemzését akik a különböző válaszokra szavaztak. Érdekes képet mutat és talán elgondolkodtató is, hogy ki mennyire egobajnok valójában a szavazata alapján :)

Azt is hozzátenném, hogy sztem

Serg a 3.-ra
Reaktornak nincs igazán jó válasz, de a szerénysége talán a 6.-ra engedne egy rovást
Xepi pedig az 1.-re vagy a 4.-re szavazna

az alapján ahogy ismerem őket :)

Pepa 09-30-2007 09:00

Engem hova tennél?

Gyula 09-30-2007 09:04

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 127222)
Engem hova tennél?

Valahova jó messzire, távol a klavitol :)

monro 09-30-2007 09:09

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 127222)
Engem hova tennél?

Te az 1-re szavaztál ami azt jelenti nagyjából, hogy

Megvan győződve a saját erényeinek hatalmasságáról és ez büszkeséggel tölti el, fentartásokkal fogad el bármilyen ellenvéleményt vagy egyáltalán nem fogad el másoktól kritikát attól függően, hogy a kritika olyan embertől származik e akit becsül vagy aki közömbös számára. Általában csak olyanok véleményét hallgatja meg akik már bizonyítottak a többiekét meg sem hallgatja vagy ha mégis egyik fülén be a másikon ki.

És van mégegy lehetőség...
Van aki azért szavaz az 1-re, mert a fent leírt embercsoport klikjébe akar tartozni, oda akar bekerülni, mert szeretne ilyen ember lenni mégha ezt le is tagadja maga elött. Úgy gondolja, hogy ez a csoport csak a magukfajtájára figyel oda ezért a szavazata úgymond jelzés a csoportnak, hogy

"én is itt vagyok tessék rám odafigyelni"

Burning 09-30-2007 09:10

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127218)
És Matest még mindig szótlan :(

pedig külön megkértem:D

Dragi 09-30-2007 09:18

én szeretnék egy olyan választási lehetőséget (CSAK NEKEM) hogy: -Akinek nagyobb a szája az enyémnél az hazudik :D:D:D

Remedy 09-30-2007 12:52

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127224)

Megvan győződve a saját erényeinek hatalmasságáról és ez büszkeséggel tölti el, fentartásokkal fogad el bármilyen ellenvéleményt vagy egyáltalán nem fogad el másoktól kritikát attól függően, hogy a kritika olyan embertől származik e akit becsül vagy aki közömbös számára. Általában csak olyanok véleményét hallgatja meg akik már bizonyítottak a többiekét meg sem hallgatja vagy ha mégis egyik fülén be a másikon ki.

En nem az elsore szavaztam, vhogy megis ugy erzem, ez a "kritika" eleg pontosan ulne nalam is.... :)

Dus 09-30-2007 13:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 127226)
én szeretnék egy olyan választási lehetőséget (CSAK NEKEM) hogy: -Akinek nagyobb a szája az enyémnél az hazudik :D:D:D

lehet nagyobb a szád, de én hangosabb vagzok:D :p

Kutyuleee 09-30-2007 14:46

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 127236)
lehet nagyobb a szád, de én hangosabb vagzok:D :p

Mivel süket vagyok így én nem hallok nállam hangosabbat:D

monro 09-30-2007 17:02

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 127234)
En nem az elsore szavaztam, vhogy megis ugy erzem, ez a "kritika" eleg pontosan ulne nalam is.... :)

Igen ez abból adódik, hogy az 5.-re az szavazott aki

Tudja magáról, hogy nem egy topos a játékban, de az egoja nem engedi, hogy ezt a nagyközönséggel is megossza, mert ciki lenne ezért olyan dolgot választ ami az egojához igen közel áll. Mint minden egobajnok szereti a hangját így egyenes út vezet ahhoz a válaszhoz amit gond nélkül fel tud vállalni sőt még akár legjobbnak is érezheti magát ezen a területen.

A másik lehetőség még ehhez a ponthoz(sztem a te eseted), hogy úgy érzi vannak olyan emberek akiket maguknál még jobbnak éreznek (vagy csak úgy érzik, hogy már ugyan nem jobb a "mester" aki őket képezte, de tiszteletből ezt nem mondhatja ki), ezért nem vállalhatja fel, hogy ő a legeslegebb, mert ellentmondásba kerülne önmagával vagy azzal akit magánál picit még többre tart. Éppen ezért úgymond "álszerénység"-be menekülve választja az 5. pontot. Így jellemzően igazak lehetnek rá az 1-es pontnál vázoltak is.

wand 09-30-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127221)
Sokan nem tudják rólam, de pszhihi-hihiáternek végeztem

érdekes, én is annak készültem :D

wand 09-30-2007 18:06

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127254)
A másik lehetőség még ehhez a ponthoz(sztem a te eseted), hogy úgy érzi vannak olyan emberek akiket maguknál még jobbnak éreznek (vagy csak úgy érzik, hogy már ugyan nem jobb a "mester" aki őket képezte, de tiszteletből ezt nem mondhatja ki), ezért nem vállalhatja fel, hogy ő a legeslegebb, mert ellentmondásba kerülne önmagával vagy azzal akit magánál picit még többre tart. Éppen ezért úgymond "álszerénység"-be menekülve választja az 5. pontot. Így jellemzően igazak lehetnek rá az 1-es pontnál vázoltak is.

ide azért hozzá lehet bátran tenni, hogy jelen esetben, az "álszerénységen" kívül a tények is azt mutatják, hogy a végső megmérettetésben azért hiányzik ott a bátorság is ;)
lehet a mestert tudásban elérheti, de a kurázsi bizony hiányzik :D

monro 09-30-2007 18:10

Quote:

Originally Posted by wand (Post 127257)
ide azért hozzá lehet bátran tenni, hogy jelen esetben, az "álszerénységen" kívül a tények is azt mutatják, hogy a végső megmérettetésben azért hiányzik ott a bátorság is ;)
lehet a mestert tudásban elérheti, de a kurázsi bizony hiányzik :D

Köszönöm a kiegészítésed, bár ha így van akkor nem érzi magát egyenlőnek még a mesterrel úgy gondolom :) Hacsak a mestre nem volt félnótás :D

monro 09-30-2007 18:11

Quote:

Originally Posted by wand (Post 127256)
érdekes, én is annak készültem :D

Nocsak? :) Nem is különbözünk olyan sokmindenben :D
Persze abban igen, hogy nekem azért sikerült ;)

Remedy 09-30-2007 18:12

Okos fejtegetesek, a baj az, hogy ott bukik meg a dolog, hogy nekem sosem volt mesterem.... :) De azert jol kigondoltatok....

Igazabol nem is akartam szavazni, mert egyik sem tetszett, illetve abszolute nem erdekel, ki a legjobb, vagy ki minek tart... :)

Es bevallom azert szavaztam arra, amire, mert monro egyszer azt mondta, alszerenynek kellene lennem... :)

monro 09-30-2007 18:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 127260)
Okos fejtegetesek, a baj az, hogy ott bukik meg a dolog, hogy nekem sosem volt mesterem.... :) De azert jol kigondoltatok....

A mester-tanítvány csak az egyik ága volt az okfejtésnek, ha miattam jelölted be a szerény választ akkor én vagyok a "mestered" :)

wand 09-30-2007 18:17

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127259)
Nocsak? :) Nem is különbözünk olyan sokmindenben :D
Persze abban igen, hogy nekem azért sikerült ;)

nekem más sikerült ;)
bát ha megnlzzük, hogy épp kocsmáros vagy, asszem nem is ez a lényeg :)
mindenestre ha igaz, akkor meglepő egy ennyire egyező érdeklődési kör :)

wand 09-30-2007 18:18

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127261)
A mester-tanítvány csak az egyik ága volt az okfejtésnek, ha miattam jelölted be a szerény választ akkor én vagyok a "mestered" :)

látod Remey, inkább olvasgattál volna súgót, többre mész vele! :D

monro 09-30-2007 18:18

Quote:

Originally Posted by wand (Post 127262)
nekem más sikerült ;)
bát ha megnlzzük, hogy épp kocsmáros vagy, asszem nem is ez a lényeg :)
mindenestre ha igaz, akkor meglepő egy ennyire egyező érdeklődési kör :)

Mondjuk úgy, hogy "terepgyakorlaton" vagyok :D
A kocsma a pórnép pszihiátriája! ;)

Eke 09-30-2007 19:08

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127180)
Nem is rossz így elsőre, kivel iratod a monológjaidat? ;)

Eme szerenyseg melyet Eke vetett be fergeteges. Lehet e emellet nem elveszve elmennem? Nem, nem... Egy levetett bekecsem teszem elejbe, melyen mehet s eme helyre be-be nevezgethet.
(Kozel--> egy cseh remek:) )

Megnyilvánulásom saját kezdemény .És egy Eke nem irat monologokat(te hallottál esetleg olyat?),söt még csak nem is ir.Rágondolok és megjelenitem .

-Fegya- 09-30-2007 20:48

Én biztos vagyok benne, hogy nem vagyok tagja a hódító fenegyerekeinek és nem is szeretnék hozzájuk tartozni.
Nem érnek fel hozzám.

Dragi 09-30-2007 20:57

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 127277)
Én biztos vagyok benne, hogy nem vagyok tagja a hódító fenegyerekeinek és nem is szeretnék hozzájuk tartozni.
Nem érnek fel hozzám.

Fegya ez nem te vagy :D:D:D

lacqa 09-30-2007 22:19

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 127277)
Nem érnek fel hozzám.

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 127278)
Fegya ez nem te vagy :D:D:D

de-de, ez Fegya :)

Pax Hungaricum 10-01-2007 08:05

Én nem értem min vitatkoztok. Mi az, hogy a Hódító legjobb játékosa? Legnagyobb fenegyereke?
Ez az egész enm is létezik.
Ez a játék csupán egy digitális kivetülése az egyik alteregóm inplant-nintendójának. Meg különben sem lehtek fenegyerek... A fenegyerekek nem tökéletesek...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Zsáni 10-01-2007 11:52

Hát...a Remy szája tényleg nagy :D:D:D:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 04:29.