![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
|
én azt sem tudom ki az a Remy így semleges maradok :-)
|
kikérem magamnak!Ezt ez a topic az én mekkám,és ezt sose offolnám :D
|
Quote:
de kihagytam a nem szót... így értelemtlen is a mondat, nem foglalkozom vele tovább... :D:D Megyek inkább billiárdozok egyet... ;) |
Quote:
Nembaj Remy azért bírom a búrádat... Lehet, hogy ez az off errefelé? :D:D:D |
No elkezdem osztogatni a piriket:D:D:D
|
Quote:
vajon miért? :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sőt azért se, hogy szidjuk:-) Senki nem veszi észre miről szól... Ki mennyire utalja az van írva nem?:-) |
Hová kell utalni Remyt?
|
Quote:
null térerő null net :) |
Látom le esett:-)
Nem csalódtam a barátomban:-) Goldytól meg el is vártam:-) |
Amúgy én nem utalom Remy-t, mert nincs 1 remym semmi amit utalhatnék;)
|
Quote:
Zavar esetleg a netes jelenletem? :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nálam ma 1fokkal feljebb ment az utálom Remyt mérőműszer.
Ha valamit hülyeségnek tartasz a legegyszerűbb, ha nem írsz oda. Túl nagy tekintélyed van a fórumon, még a végén más is elhiszi, hogy hülyeség, amiről te meg vagy győződve, hogy az. Ez pedig senkinek se jó... |
Quote:
Mindig is szo- es velemenykimondo ember voltam, ezutan is el fogom mondani, ha vmi nem tetszik. Attol hogy ez meg Neked nem tetszik, nem igazan varhatod el, hogy ezert ne is irjam meg, amit gondolok... Persze ettol lehet nyugodtan utalni :) |
Megkérek szépen mindenkit hogy a tekintély és a Remy szavakat ne használja egy poston belül :D
|
Quote:
Amennyiben konstruktívan tudsz megnyilvánulni, úgy a negatív kritika is értékes, ma nem ezt láttam... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ja én nem is foglalkoztam vele, mert hülyeség. Bele se gondoltam, hogy tényleg hülyeség-e. Hát ha ez nem off, akkor semmi se az :p Mint mondtam, nem hülyeség, van gyakorlati haszna, ha azzal kezded, hogy mondjam el, hogy az egész mire jó az teljesen más lenne, mint csak annyit írni, hogy ez hülyeség. Legalábbis így gondolom, és elég nehéznek tűni kmeggyőzni arról, hogy en mígy van. :) Ráadásul ugyanúgy leoltottad pepát, amikor offolt, pedig az se volt megbeszélés, úgyohgy arra is kár hivatkozni, hogy a megbeszéléseken kívül nem zavar az offolás. De mint mondtam nem az offolás a zavaró, álszent lennék, ha azért írtam volna ide. Hanem maga a hozzáállás hibás, és ráadásul félrevezető. (Utóbbiban te nem vagy meggyőződve én viszont igen) |
Quote:
|
Quote:
Én meg azt válaszolom, hogy enm szeretem a mákos tésztát. Semmi konstruktívat nem adtam a dologhoz. Egyértelmű, hogy mindenki jobban jár, ha meg se szólalok. Egyébként az is lehet, hogy elnézted a topicot, mivel azt a matek topicba írtam, és nem a pókerbe. Egy matek példa kapcsán azzal jönni, hogy nem életszerű különösen fölösleges beszólás. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jól elvagytok. Hopsz, ezt már írtam máshova is. :)
|
Quote:
|
Quote:
Azt mondod Atinak, hogy ne offoljon, aztán fejtegeted, hogy ez itt Téged mennyire nem zavar...Elég furcsa...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
u.i. (hogy még off se legyen): Én nem utálom a Remyt, csak néha furcsa :D |
En se utalom Remyt!
Eleg nekem az a par ember, akiket nem kedvelek. Utaljon a hoher;) |
Quote:
|