![]() |
Quote:
|
köszi a segítséget Princ bár én a templomot kicsit kevésnek tartom
szerintem min 10% annyi kell nem? Quote:
ez nem is rossz de én 22% barakk helyett 20%-ra csökkenteném és a templomot 8%-ra lehet még 5 bankot is lebontanék és templomot húznék fel abból is 10% templom elég?? (álltalánosítva kérdem) Quote:
Ez elég jó de szerintem elég lenne 20-25 rakár ás 20 bank a többi meg menne templomra olyan 10% templom álltalánosan sok, kevés, vagy pont jó?? |
6% templommal fel tudod tenni a varázslatokat 4-6 körre. csak a ht-t be kell állítani, hogy kv előtt, kv után és legalább 3 próba. Nem fogja elfogyasztani a készülidet, nem kell aggódni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
akkor max a kocsmákból veszek el mert úgy hallottam nincs nagyon rá szükség mert nem lopnak hanem földet foglalnak
|
Quote:
Szerintem, hogy 6-8 vagy 10 százalék legyen a templom azt leginkább a környék hadisai határozzák meg, ha nem kell anniy barakk akkor lehet több templom is. De általában 6-8% elég szokott lenni magasabb hektáron is. Helytartóban célszerü beállítani, hogy 85% alatt ne próbálkozzon a varázslattal és a faji varázslatra sem kell mindig elpazarolni a készültséget. A stabil védelem sokkal fontosabb. |
Quote:
Azt, hogy mennyi pénz van benn, faji nélkül is lehet látni, úgyhogy szerintem sem fontos, hogy mindig felkerüljön a faji varázslat. Többet jelenthet, hogy van készültség egy távolra, és esetleg ha szembe kell menni egy támadónak, akkor a vérszomjra. |
[quote=Gyula;205629]Az elf mágusok elég ügyesek tudnak lenni. 10k heki felett raktam fel 36körre védelmet, hogy 6 vagy 8% templommal arra nem emlékszem és az igaz hogy ebböl nem csináltam rendszert.
Ez most komoly?! 36 kör. Valami gyorsitóval etetted őket? |
Matematika szerint ez az az esemény, aminek a valószínűsége 0, de nem lehetetlen esemény :)
|
Biztos nem elsőre sikerült, de majd többet tudunk erről ha majd Gyula szólásra emeli ujjait.
|
Quote:
Nem kell csodalkozni, en is raktam mar fel a sziesztat 36 korre 1 db(!) orias varazsloval 2000 hektar folott. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a lényeg hogy ragadjon a bélyeg
szóval nem kell több templom 10%-nál |
Quote:
Angol A-ban szövim 6400hekin 1db óriás varázslóval távolba nézett rendszeresen :) Lényeg a lényeg, hogy nem kell halmozni feleslegesen a templomokat, mert minnél nagyobb hekin vagy annál nehezebben megy a varázslás. El kell dönteni h melyik varázslatok a fontosak, melyikre van szükség. Jól be kell állítani a helytartót és nem kell megilyedni attol hogy nem megy minden varázslat elsőre, nem is fog menni minnél nagyobb lesz az elf. pl ha tudom, hogy én vagy a szövik vagyunk egésznap és mindig van távolba látás akkor még a védelmet sem pakoltatom a ht-vel, hisz ugy is látom ha jön valalki. |
A varázslat sikerült. Országunkat 36 körig védőmező borítja.
Varázslók készültsége: 72% Varázslók száma: xxxxxx Rúnák száma: 2.219.239 Aktív varázslatok: Védelem (36 kör) Fantomsereg (x kör) Harci morál: 94% Célpont: MAGADRA Varázslat: Védelem Hány körre? 1 kör: 99 % 6 kör: 30 % 11 kör: 16 % 16 kör: 11 % 21 kör: 8 % 26 kör: 7 % 31 kör: 5 % 36 kör: 5 % Megy ez kevés varival is. (Több volt mint 1) |
Quote:
Röviden: 5%-kal is lehet 36 körre tenni, csak próbálkozni kell. |
Quote:
|
kb 1000 hekin 8k vari védelemre:
1 kör: 99 % 6 kör: 65 % 11 kör: 24 % 16 kör: 8 % 21 kör: 0 % 26 kör: 0 % 31 kör: 0 % 36 kör: 0 % hol van ebben az a 10 meg 15% esély amiről írtatok? |
Quote:
|
Quote:
|
itt egy elf nem 1 varival:
1 kör: 29 % 6 kör: 4 % 11 kör: 2 % 16 kör: 1 % 21 kör: 1 % 26 kör: 1 % 31 kör: 0 % 36 kör: 0 % |
Quote:
|
Quote:
|
szóval akkor nem is fontos a faji varázslat az A-ban???
milyen furcsa hogy ahogy jövünk felfelé a szinteken egyre jelentéktelenebb a gömb és annál értékesebb az éplista |
Quote:
|
Quote:
|
Mit ad az élet nekem pont van 1000 hekin egy elfem. Igaz 11000 varival, de nem tudós és csak 26% tekerccsel.
De siklodjunk túl mostmár a témán. Lehet lassan topicot nyitni a varázslatok valószinüségére. 1 kör: 99 % 6 kör: 99 % 11 kör: 99 % 16 kör: 75 % 21 kör: 57 % 26 kör: 46 % 31 kör: 38 % 36 kör: 33 % |
Quote:
Quote:
Általánosságról beszélsz tehát a cseles mágus elfeket nem említem, meg a betonbunkereket akiknek mindegy hogy látják-e az íjait. És csak nézegessék ha akarják mert sokra nem mennek vele. :p No mindegy. Végülis még nem láttam embert aki 1A-ba jőve nem körmeszakadtáig ragaszkodott volna a templomokhoz. De ha vki termelgetni akar és sokat varázsolni inkább legyen pl óriással. Feltételezem a termelés végén újrázás lesz. Barakkból azért írtam 2%-kal többet mint toronyból, mert gondoltam hogy katonákat fogsz képezni, akiket időnként eladsz. Persze ha nem lesznek bent az íjak folyamatosan mert a klán ezt lehetővé teszi, akkor nem kell nekik külön hely. :) |
Persze ha nem lesznek bent az íjak folyamatosan mert a klán ezt lehetővé teszi, akkor nem kell nekik külön hely. :)[/quote]
Ezt nem értem. Eltudnád magyarázni?? |
Quote:
|
Quote:
|
Én rájöttem mit akar, hogy az 1:1 barakk-torony arányon felül még legyen annyi barakkja hogy a képzés beférjen.
De felesleges, annyi pénznek mindig kell nálad lenni hogy a képzés helyére akármikor bevásárold a barakkot teljesen iíjjal vagy amivel akarod. Remélem jól értelmeztem a szavaidat. |
Quote:
Eltudnád magyarázni??[/quote] Melyik részét? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pedig egyáltalán nem felesleges, sőt... |
All times are GMT +1. The time now is 05:58. |