![]() |
Synkel +2 v3
Arwyl + 4 v 5 Tsobi Vityu még nem biztos Attila Beni Pool Párom meg én Ha vki kimaradt az sikítson, mert most ébredtem és még kómás vok… Az kb 13-16 fő, 12 fős asztalt foglaltam, de sztem elég korán megyünk, h legyen hely….. Hegedüs Ferenc /vajon ki lehet/ névre foglaltam az asztalt, nem tom még pontosan, h mikorra érünk oda….. |
Sajnos nem biztos, h szombaton ott tudok lenni, bizonyos magántermészetű okok miatt......
Eddig még úgy néz ki, h ott leszek;) |
Quote:
Ne már. Legyél ott. De kijaza Hegedűs Ferenc?:D |
Quote:
Ja olvasd már el jobban azt a nevet!!:p |
Sikerült megoldanom így nem ússzátok meg nélkülem a talit:D:D
De valszeg nem leszek sokáig és csak mértéktartóan alkoholizálok /mérték a vödör, tartó az asztal:D/..... |
Ezer bocs, hogy eddig nem írtam...
Nem tudok menni. Bp magához köt :( Mindenkinek jó bulizást! :D |
Nekem viszont még mindig úgy áll, hogy megyek:) Igaz, este még telefonálhatnak, de erre kevés esélyt látok
|
Quote:
|
Quote:
|
Bazz, elvágtak vizsgán:mad:, és az utolsó lehetőség miatt nem tok ott lenni! :eek::(Sajnálom! Majd legközelebb, de akkor mindenképpen! Remélem nincs harag!
|
A végén nehogy elmaradjon.... :(:(
|
Quote:
Engem is elhúztak és jövő héten van az utsó lehetőség, ezért leszek mértéktartó, mert vasárnap már tanulnom kell, meg persze, holnap is de már nagyon unom....:( |
Kapjátok össze magatokat mert mi megyünk!:)
|
Quote:
|
én 5 től ott leszek a Rákóczi előtt, egy piros-fekete dzsekiben, de sztem úgyis megismertek!
|
Srácok,nekem valami közbejött,így csak késve fogok megérkezni,előre is bocsi .. és remélem nem pityókás emberek közé kell keverednem :p
|
Közben beszéltem Ts-sel, és én is vele érkezek :D
|
Quote:
|
OFF/
Most nézem csak,már 906 hsz? hmm :D |
Quote:
|
Ki az a Ts:p:p:D:D
Olyan 6 körül mi is ott leszünk.. |
Remélem jó a buli... :( Érezzétek jól magatokat!
|
Csatlakozom vityuhoz. Jó szórakozást nektek, ha már én nem tudtam elmenni.
:mad: |
Jó volt a bbuli most jöttem haza, igaz csak nyolcan voltunk :D
|
Kik voltak azok? :)
|
Quote:
|
Awryl, Cyby, Fefe meg én.Élmánybeszálónak annyit hogy jó volt, csak fáj a torkom a hideg kólától :SJah meg Synk meg Ts nem jöttek le :S
|
Jah meg persze Pool is benézett :D
|
Quote:
nekem attól sose fáj a torkom:) |
Quote:
|
Quote:
|
Szép jó reggelt!
elsőnek Synk szégyelje el magát,h nem jött!!!:) Másodjára,végre találkoztam/unk Poollal ami egy élmény volt!:)Megnyugodtam,h Pool télleg olyna való életbe is mint a hódba:)De jó fej gyerek,de haverok még nem vagyunk :D Arwyl sikeresen kicsit bebaszott,és már a fényképezögéppel mindnent fényképezett!:) Fefe és a barinöje Dóri is élték a "bulit",de Dóri mondta,h vele sajnos többet hód talin nem fogunk találkozni,neki elég volt ennyi :D Jah és Fefét kimostuk,h ő még csak kezdő hódítos hozzánk képest és nagyot nőt a barátnője szemében!:D Röviden ennyi esemény történt,jah és Arwylt meg Ágit Pooolala Poolba 0-2re aláztuk :D |
Örülök, hogy mindenki épségben hazaért. Sajnos engem a cicccca marasztalt, mikor odaértem hozzá 1 körül, nem volt mit tennem :D:D:D
|
Cyby, Arwyl akkor legközelebb Pesten :)
|
az a jó, hogy cybyn pontosan lehet tudni mennyit ivott egy este a gépeléséből. a tegnapi adag meg se kottyant neki ;)
hajrá hajrá gyertek pestre! |
Quote:
|
Quote:
|
Na, én is hazaértem:)
Sztem is jó volt, de ha mindenki jön, aki ígéri valszeg még jobb lehetett volna, mert azért néha leengedtünk egy kis időre... Aki nem jött jövő héten valszeg kapja a hadiüzit!:p:p Poolban én se csalódtam:D:D Örülök, h elmentem, és kicsit megismerhettem a résztvevőket, na meg így az asszony megnyugszik kicsit:D:D |
Hello. Nemrég regeltem a fórúmra és én is nyírgyi vagyok.
|
Quote:
Sajnos már lekéstél, de csinálunk másikat, de ha lehet azt most Debrecenbe kéne. Hátha Tsobi nem nyírja ki a másik szomszédját is és letéved. :D |
All times are GMT +1. The time now is 10:54. |