![]() |
Kész az új külsőm. :)
|
Quote:
(Csak nem hitelre vetted? :D) |
Quote:
Azért, hogy ne csak offoljak: FTC-Orosháza 2-2 Következő meccs: Makó-FTC 04. 13., 15.00, Makó |
Quote:
Remélem sikerül minden! Ja és,ha sikerül minden,akkor vendéged vagyok egy sörre;):D |
Quote:
|
Quote:
|
Hajrá Andrew ! :)
|
Hajrá Andrew!
Hajrá Andrew! Hajrá Andrew! Hajrá Andrew! Hajrá Andrew!:):D |
Quote:
Hajrá Andrew! Hajrá Andrew! Hajrá Andrew! Hajrá Andrew! Hajrá Andrew! :D:D |
Quote:
Quote:
Köszi mindenkinek :D Végül is olyan rosszul nem sikerült, visszább nem eshetek (lévén az utolsó helyen jutottam be :p:D), de előrébb még kerülhetek :) Na de majd hétfőn bioszon :D:D Holnap meg kirándulás a Turulhoz növényhatározóval - apropó, valakinek nincs kedve sétálni egy kicsit velem? :rolleyes::D |
Én a múltkor is fel akartam mászni oda... Csak félóton volt egy netkávézó. :D És beültem függeni. :D
|
De most kihagyom, sry. :( hétfőn sokat fogok dolgozni, úgyhogy tuti nem megyek fel. :(
|
Quote:
Bváháháháhááááááááááááá, ez már kezd sok lenni :p |
Quote:
Ha előbb szólsz kirándulunk egyet...:p:) |
Vééééégeeeee!!!:D:D:D
Most már csak az eredményre kell várni :p Gondoltam szólok, hogy érezzünk együtt Gee-vel, aki ma jóóóó sokat dolgozik... aztán láttam, hogy netezik, úgyhogy sipirc vissza dolgozni :D:p |
:D
Hazatértem. :D Elég volt. Hajnali 4-től nyomom. :'( :p:D Gratula az előre nem látható (biztos kimagasló) eredményhez! :) |
(Egyébként melóhelyen van net, és hód is... :p:D)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Borsó nagyságú jégdarabkák hullanak alá ezerszámra :/
Érdekes egy hónap ez az április:p:D |
Quote:
Hmm? Hol? Én spec leégtem a hétvégén... :D |
Quote:
Faviccveszély: és mennyi pénzt vesztettél?:D |
SenKi_Császár_Satellite1 (#259010)
Ahhoz képest, hogy sürgősen keresel, nem nagyon vagy elérhető. :D Írtam neked a fenti országodba privi üzit! :) Egyéb infó itt: igen, én csinálok tekit a piacra. (Amikor éppen fel nem vásárolnak több milliót, és nem pakolják alám, vagy éppen fölém, utalásgátlás címszóval...) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Marconak üzenném, hogy ha ráér vmikor jöjjön fel msn-re!
|
a kis mikroökonomikáknak üzenem a könyvemből, hogy habár elaludtam az olvasásukkor, igazán átszállhatnának a fejembe. köszönöm.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Inkább nagy:D 760 oldalas a könyv:s A polcon jól mutat meg minden, de ami sok, az nem kevés:D |
Beninek üzenném, h szombat délután van....:D:D:D
Csak, h tudja:p:D |
Quote:
Csak, hogy tudja :p:D |
Quote:
Legalább győztetek?:D:p |
Quote:
Olvasd el :D |
Fefe MSN-re lécci.
|
Quote:
|
üzenem a macskának aki az ajtó mögött elbújt és amikor arramegyek mindig rámugrik, hogy 1: érzem a szagát, 2. látszik az árnyéka, 3. lassan három hónapja csinálja ezt, igazán tanulhatna vmi új játékot.
de azért szeretünk macs, habár nem tartozol a legokosabb macsok közé :) |
Quote:
Mert lehet vámpír macs:-) |
All times are GMT +1. The time now is 03:38. |