![]() |
ez igaz, termeszetesen a top 20-30%-hoz elegendo hekire gndoltam.
|
Sziasztok! :)
Lassan majd én is felkeveredek az a-ba. Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e max pénzel fellépni, vagy legyen benn 1mlrd, a többi maradjon tekiben? Illetve még mivel nem tudom kihez lépek majd be, és mivel mondtátok, hogy szk-n nem telik az idő, ezt úgy kell elképzeljem, hogy ha nem választok személyiséget és fajt, akkor se mennek el a katonák? Vagy nem telnek a körök, de azért a katonák elmennek nyaralni? Illetve érdemes-e üres, félig üres országgal fellépnem? És még végül, ki mennyi bankot javasolna? 20 elég? Egyenlőre tanácstalan vagyok. Lécci segítsetek :) Még valami 90-es kat morállal érdemes fellépni, vagy javítani kellene rajta? :) |
Quote:
20bank szerintem bőven elég. |
ha 3-4 mrd benn van állandóra akkor kéne a 30 bank
|
És a katonai morálról mi a véleményetek? A 90-es morál, elmegy?
|
elmegy simán, nem olyan rossz az.
|
Még mindig nem léptem fel.
Már tapogatózom a leendő klánoknál, de hát nem kapkodom el. :) Jött egy újabb kérdés. Ha teszem azt én le vagyok pontilag maradva a klán többi tagjától, akkor a klánütések folyamán fel fogok zárkózni hozzájuk? Mármint én több födet kapok, mivel kicsi vagyok? :) |
Quote:
|
A felzárkózás akkor zajlik amikor a klánod földet veszít mert ott területől függően veszítesz földet pontosabban mindenki a területének bizonyos százalékát és ilyenkor a nagy ori nagyot a kis ori kicsit bukik
|
Quote:
Köszi a választ. :) Quote:
Akkor reméljem, hogy leütik hozzám őket? :D |
Ha mindig mentek ütni és titeket is ütnek akkor előbb utóbb egyforma orik lesznek a klánban
|
Quote:
Aztán csak ütés ezerrel egyéniben a klán meg tápol téged:D Pikk-pakk fent vagy magas hekin:) |
Quote:
Saját tapasztalatim szerint:alapíts klánt,és egyedüli tagként klánütésekkel üssed magad felfelé .. szánj rá pár napot,de legyen a hátad mögött egy kis háttér is mindenképp. Bár ez a szint a szövetségi együttműködésről szól,ha ügyes vagy,hogy Attilát idézzem,pikk-pakk fent vagy a topban. Bevéded magad és várod a körök leteltét,aztán már fordulhatsz is :) És még én mondtam .. mi sem egyszerűbb :) |
Quote:
Igen, épp ilyen tanácsokra van szüksége annak aki életébe nem járt még A-ban... |
Quote:
Quote:
Át kellene épülnöm. És ha megalapítom a klánom lehet hogy megjárom. Illetve szeretnék szépen kiárulni is. Quote:
Jöjjenek az ötletek, abból lehet válogatni. Azt már kiagyaltam ismerősökel, hogy tök mindegy mi vagyok végem. :D |
Quote:
A helyedben én gnómmal tolnám a sokoldalúsága miatt. Tudós személyiséggel ha lehet. Az átépülés meg óriásról gnómra nem olyan vészes mint pl óriásról elfre. |
Quote:
Még így is inkább gnóm? |
Sziasztok. Még én sem voltam sohasem az A-ban. A 2/b-ben járok jelenleg. Az a kérdésem, hogy milyen fajjal és személyiséggel érdemes A-ba lépni?
Üdv. |
Quote:
személyiség szerintem mindenképpen tudós |
Quote:
Neked az óriás azzal lehet rengetni :) |
Quote:
Ha meg feltétlen antiszociális lélek vagy és egyedül akarsz játszani, akkor javaslom a gnóm vagy elf fajt kereskedő személyiséggel. u.i.: nem rég vagyok én sem az A-ban és még emlékszem rá, milyen volt, mikor felléptem, ezért mertem tanácsot adni. |
Quote:
Ez egy kimondottan jo taktika és nem tudom miert szolod le. Én röpke 2000 hekit haladtam egyéniben ugy hogy 1 seregcserére volt lovem es magamat lattam el. Messze így lehet a leggyorsabban haladni egy bizonyos hekiszintig. |
Quote:
mert azt kétlem:D |
Quote:
Ott a pont. Ezért szóltam le... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
újraindulás
Az 1.A csoportban az 500 kör eltelte után újraindítottam a 'Beállítások -> Adatok - > Ország újrakezdése ezen a szinten' funkcióval. Újraindulás előtt 2 személyiségem volt, újraindulás után már csak egyet választhattam. Elolvastam a súgóban és a faq-ban minden ide tartozó részt, de sehol nincs erről szó. Miért veszítettem el egy személyiséget?
|
Quote:
|
Sziasztok, még nem voltam ott, de ha St. Omer is úgy akarja, nemsoká fellépek:) Lenne két kérdésem:
- Ha én egyszemélyes klán vagyok, hogy támad rám egy tíz személyes klán? - A klánraktár az sérthetetlen? (Toli, vagy ütés) Ha már volt róla szó elnézést, de nehéz itt végigolvasni mindent:) |
Quote:
|
Quote:
A legnagyobb orik aránya megvéd, azaz megtámadhat a 10fős klán, de nem visz semmit... |
A taglétszám különbsége miatt se nagyon vinnének semmit :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem akarlak fárasztani, de nem tudom hol vannak ezek leírva! |
1/A súgót javaslom elolvasni lépés előtt;)
Utána ,ha nem tiszta még valami kérdezz bátran,de szerintem átfogóan levan írva amit tudni kell róla:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:47. |