![]() |
Quote:
|
A 2 hadis-varis óriás, tolis félelf, hadis-tolis ork! mennyire használható?
|
Quote:
|
Quote:
|
5 szinten mennyire hasznalhato egy orias tővari, félelf varitoli ,egy ork és egy gnóm hadi?
|
Quote:
Szerintem 2 gnóm hadi jobb lehet. |
Quote:
csoport : 5/x |
Quote:
|
A félelf varitolit nem értem, akármelyik szintről is van szó. Egy csontvari így is úgy is levarázsolja, a tolik meg hadik akkor se, ha nem varitoli, hanem csont tolvaj. (Szerintem.)
|
Quote:
|
Talán az elfek lelopják a varitoli felest. Optimális esetben 44% kocsma elég durva tud lenni egy tudós elfben.
(Természetesen csoportfüggő a buli, mint az már korábban is felmerült.) |
Quote:
(plusz szegeny elfunk nem tul eletkepes ezzel a 44% kocsmaval) :) es ha nincs keszulije, hogy lopjon, szegeny elf? :) |
Gee Elf függő,nem bántsd a tolis elicsekjét.;)
:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként akkor az én feles orijaim buták? :( Sosincs rajtuk tisztánlátás... Felesbe is befér 40% kocsma.... (jó több is, de így még védelme is marad egy icipici..) 40-es felesbe minek a tisztánlátás? Amennyiben a varitoli feles úgy van elképzelve, hogy 25% templom 25% kocsma, akkor én arra se tennék tisztánlátást. Ha az ellenséges tolvaj varitoli, nem tud belopni. Ha full toli, akkor meg leszedem én, vagy a varisom a készültségét, és nem tud lopni. Tisztánlátást nem rakok felesbe. (kivéve azt az toronyíj+elit félelf tábornokot... de az vicc volt! :D) |
Az a gyanúm, hogy a varitoli félelf esetén max 16-17%-nyi templomra gondoltak. Hiszen az én 9%-os törpémet annak idején olyan szépen "" levarázslozták" ebben a csoportban.:D
|
:D
*rövid* |
szerintem a feles alapból nem jó. nagyon könnyen lehet ártani neki, pár miliárdos tartalék kell az üzemeltetéséhez :)
nekem egyszer volt felesem, egy notanyás tolivari, (pont annyi tolival hogy senki ne tudjon lopni, ha tiztánlátás, és faji, is fent van) na az elég szépen működött :) bár egy full vari be tudta ártózni de 4ben már olyannal se találkoztam :P szal ha félelf akkor notanyás, és tolivari szerintem :) |
Quote:
|
Quote:
mondjuk anno nekem volt egy elfem, 43% kocsma, 22%templom. sok gond nem volt vele, nem találkoztam felessel, akit ne loptam volna csutkára. olyan volt akire rákészültem, mert megvártam amig elszorja a készültségét,utána 0-ig felfedtem és nem volt vele gond. 1-2 kóbor hulla ütött csak be. de röhögve visszafedeztem a nyereségből. kifejezetten csak a feleseket loptam 4-5 körre felfele. ha vki keménykedett, akkor kapott egy full gyújtás-rengetést és inkább ment a hulla varikra, meg az ember hadikra... |
Quote:
|
Quote:
mondjuk az elfemmel rajtam a 43%kocsma ellenére fent volt. elég stresszes ha felfednek és egy durvább feles éplistázik. ezt is saját káromon tanultam meg. mákom volt,hogy gépnél voltam. (20 sereggel szemben inkább lebontottam 0ára és újraépitettem... kaptam is érte pár barátságos zöldet, hogy csaló vagyok meg mittomén...:D) |
Te csaló... :D:D:D Ez jó! :D Természetesen az elfjeimen nekem is fentvan. De felesre nem szoktam kitenni a tisztát. (ez persze csak magánjáték-stílus, tehát nem állítom, hogy ez a legjobb! De én így szoktam.)
|
Quote:
Azt kell mondjam nem szoktam feltenni a tisztát. Ill most vany agy tolivaris felesem ott fel teszem, mert kell. Amúgy a többi felesnél sem tapasztaltam nagyon, hogy fel tették volna. Le is loptam már egypárat... :D:D:D |
Felest lopni mindig jó, mert általában van mit kiszedni belőle. :)
Én is szeretem a felest, nem mondok egy rossz szót sem. Egyik kedvenc orim egy feles tolvaj. Persze van mellette sok elf tudós kedvencem is. :D |
Quote:
|
Semmi baj nincs az elf vándorral, ha a csoport megengedi. Nagyot tud ütni. (1 ilyen orim van, jelenleg a 4. szinten. Elég gazdag. Több ilyen orim nincs.)
|
Szerintem faji összetétel lehet akármi ha jól tudja használni az előnyeit mindenki.
|
Azért ezzel a "faji össztétel akármi"-vel vitatkoznék...Lehetnek egyénileg jók a tagok, ha nem érnek vele semmit, gondolok a hullára, aki felmaxolja magát ahogy csak tudja, de még így is haramatgyenge.Lehet, hogy ő tud játszani vele,többé kevésbé, de ha nem hullák a szövijei, csak lesnek, mikor kilopják alóluk a tekiket, és még csak rá se jönnek hogy ki volt, mert annyian lopják, ahányan csak tudják,így megtalálni szinte lehetetlen,hogy akkor épp ki lopott. Minimum 20 orit találnak, aki lophatta őket, pl az 5-ös szinten...tudom, szoktam ilyet csinálni, és még egyszer se fáztam rá, más kérdés, hogy megéri-e olyan orit lopni, akit előtted már kismilliószor loptak le teljes készülivel.
Szóval nem mindegy a faji összeállítás, ha mondjuk hulláról van szó, és még sorolhatnám.Ez az én véleményem, tapasztalataim szerint a hulla az ajtó a szövijei könyvtáraihoz..persze lehetnek gnómok a szövijei, de itt most az akármin van a hangsúly nekem. |
Quote:
|
egy négytagú szövi, köztük egy hulla?
ugyan már :D:D |
Quote:
|
Quote:
Gondolj bele,hogy naponta csak öten lopják a két hullát:rolleyes::D Sok sikert:D |
Quote:
|
Quote:
Két kemény hullával az oldaladon:rolleyes::D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|