Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Szövifelállások (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=197)

Ati 03-28-2008 20:48

Quote:

Originally Posted by gramacor (Post 167290)
Befokozódnak?????

Megszűnnek seregnek lenni, és visszatérnek civil életükhöz. :)

Nos 03-30-2008 16:59

A 2 hadis-varis óriás, tolis félelf, hadis-tolis ork! mennyire használható?

Druida 03-30-2008 17:33

Quote:

Originally Posted by Nos (Post 167574)

hááát ha az ork full hadi, nem hadi-toli akkor egész jó. csak a tolisotok legyen erős hogyha lopkodják a tekiket az orktól, akkor visszatudja lopni :)))))

Andrew 03-30-2008 17:34

Quote:

Originally Posted by Nos (Post 167574)

Ha az ork csak szimplán hadis, akárcsak az egyik óriás, úgy egész jól hangzik :)

BlackGhost 04-09-2008 01:04

5 szinten mennyire hasznalhato egy orias tővari, félelf varitoli ,egy ork és egy gnóm hadi?

webesc 04-09-2008 08:24

Quote:

Originally Posted by BlackGhost (Post 168978)
5 szinten mennyire hasznalhato egy orias tővari, félelf varitoli ,egy ork és egy gnóm hadi?

Csoporttól is függ. :)
Szerintem 2 gnóm hadi jobb lehet.

BlackGhost 04-09-2008 09:02

Quote:

Originally Posted by webesc (Post 168983)
Csoporttól is függ. :)
Szerintem 2 gnóm hadi jobb lehet.

csoport : 5/x

Valezius 04-09-2008 14:16

Quote:

Originally Posted by BlackGhost (Post 168978)

ötödik szinten nem kérdés :)

[HTPA]GeeForce 04-09-2008 14:23

A félelf varitolit nem értem, akármelyik szintről is van szó. Egy csontvari így is úgy is levarázsolja, a tolik meg hadik akkor se, ha nem varitoli, hanem csont tolvaj. (Szerintem.)

Valezius 04-09-2008 14:28

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 169017)
A félelf varitolit nem értem, akármelyik szintről is van szó. Egy csontvari így is úgy is levarázsolja, a tolik meg hadik akkor se, ha nem varitoli, hanem csont tolvaj. (Szerintem.)

De a hadivarik már nem varázsolják le. És ő is tud ártózni. És csont toli félelfen kívül más úgyse lopja le.

[HTPA]GeeForce 04-09-2008 14:43

Talán az elfek lelopják a varitoli felest. Optimális esetben 44% kocsma elég durva tud lenni egy tudós elfben.

(Természetesen csoportfüggő a buli, mint az már korábban is felmerült.)

Remedy 04-09-2008 15:06

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 169019)
Talán az elfek lelopják a varitoli felest. Optimális esetben 44% kocsma elég durva tud lenni egy tudós elfben.

(Természetesen csoportfüggő a buli, mint az már korábban is felmerült.)

Nemtom, jol szamoltam-e, nem ertek a tolikhoz, de 200 hekin a 44% kocsmas elfet megfog egy 25% kocsmas feles. Annyi pedig csak van benne...

(plusz szegeny elfunk nem tul eletkepes ezzel a 44% kocsmaval) :)
es ha nincs keszulije, hogy lopjon, szegeny elf? :)

webesc 04-09-2008 15:09

Gee Elf függő,nem bántsd a tolis elicsekjét.;)
:D

Kutyuleee 04-09-2008 15:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 169021)
Nemtom, jol szamoltam-e, nem ertek a tolikhoz, de 200 hekin a 44% kocsmas elfet megfog egy 25% kocsmas feles. Annyi pedig csak van benne...

(plusz szegeny elfunk nem tul eletkepes ezzel a 44% kocsmaval) :)
es ha nincs keszulije, hogy lopjon, szegeny elf? :)

Dehogynem életképes az;) csak a kóbor hullák vágnak be, és csak a full varik ártoznak, és azok egyre ritkábbak;):D én már leszoktam a 0barakkos elfről mondjuk, amióta kimiskárolták. a feleseket meg úgy jó lopni, amikor elszorták a készülijüket, esetleg még fel is feded hozzá és sima út.:D amúgy nem 25% az ha jól számoltam, max tisztánlátással, de azt a felesek nem igazán szokták felrakni:D

Valezius 04-09-2008 15:22

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 169024)
max tisztánlátással, de azt a felesek nem igazán szokták felrakni:D

Akkor te elég buta felesekkel akadtál össze eddig :D

[HTPA]GeeForce 04-09-2008 19:41

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 169025)
Akkor te elég buta felesekkel akadtál össze eddig :D

Semmi baj a 44% kocsmás elffel. Én elvagyok vele, köszönöm. :p:D (Na igen, a vak hullák néha bevernek, de azért pár toronyíj van bent, hogy 5-6 sereggel csak ne férjen be... :))

Egyébként akkor az én feles orijaim buták? :( Sosincs rajtuk tisztánlátás... Felesbe is befér 40% kocsma.... (jó több is, de így még védelme is marad egy icipici..) 40-es felesbe minek a tisztánlátás?

Amennyiben a varitoli feles úgy van elképzelve, hogy 25% templom 25% kocsma, akkor én arra se tennék tisztánlátást. Ha az ellenséges tolvaj varitoli, nem tud belopni. Ha full toli, akkor meg leszedem én, vagy a varisom a készültségét, és nem tud lopni. Tisztánlátást nem rakok felesbe.

(kivéve azt az toronyíj+elit félelf tábornokot... de az vicc volt! :D)

BigPi 04-09-2008 20:21

Az a gyanúm, hogy a varitoli félelf esetén max 16-17%-nyi templomra gondoltak. Hiszen az én 9%-os törpémet annak idején olyan szépen "" levarázslozták" ebben a csoportban.:D

[HTPA]GeeForce 04-09-2008 20:28

:D
*rövid*

Druida 04-09-2008 23:10

szerintem a feles alapból nem jó. nagyon könnyen lehet ártani neki, pár miliárdos tartalék kell az üzemeltetéséhez :)
nekem egyszer volt felesem, egy notanyás tolivari, (pont annyi tolival hogy senki ne tudjon lopni, ha tiztánlátás, és faji, is fent van) na az elég szépen működött :)
bár egy full vari be tudta ártózni de 4ben már olyannal se találkoztam :P
szal ha félelf akkor notanyás, és tolivari szerintem :)

Valezius 04-09-2008 23:23

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 169034)
Egyébként akkor az én feles orijaim buták? :( Sosincs rajtuk tisztánlátás... Felesbe is befér 40% kocsma.... (jó több is, de így még védelme is marad egy icipici..) 40-es felesbe minek a tisztánlátás?

Amennyiben a varitoli feles úgy van elképzelve, hogy 25% templom 25% kocsma, akkor én arra se tennék tisztánlátást. Ha az ellenséges tolvaj varitoli, nem tud belopni. Ha full toli, akkor meg leszedem én, vagy a varisom a készültségét, és nem tud lopni. Tisztánlátást nem rakok felesbe.

(kivéve azt az toronyíj+elit félelf tábornokot... de az vicc volt! :D)

A tisztának nem látom olyan hátrányát, ami miatt spórolni kéne vele, akkor meg minek.

Kutyuleee 04-09-2008 23:35

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 169042)
A tisztának nem látom olyan hátrányát, ami miatt spórolni kéne vele, akkor meg minek.

hát viszi a készültséget, meg a rúnát:D egy jó felesnek tényleg fölösleges, mert 40% fölött ritkán rohangálnak tolisok.

mondjuk anno nekem volt egy elfem, 43% kocsma, 22%templom. sok gond nem volt vele, nem találkoztam felessel, akit ne loptam volna csutkára. olyan volt akire rákészültem, mert megvártam amig elszorja a készültségét,utána 0-ig felfedtem és nem volt vele gond.
1-2 kóbor hulla ütött csak be. de röhögve visszafedeztem a nyereségből. kifejezetten csak a feleseket loptam 4-5 körre felfele. ha vki keménykedett, akkor kapott egy full gyújtás-rengetést és inkább ment a hulla varikra, meg az ember hadikra...

Remedy 04-10-2008 00:15

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 169024)
Dehogynem életképes az;) csak a kóbor hullák vágnak be, és csak a full varik ártoznak, és azok egyre ritkábbak;):D én már leszoktam a 0barakkos elfről mondjuk, amióta kimiskárolták. a feleseket meg úgy jó lopni, amikor elszorták a készülijüket, esetleg még fel is feded hozzá és sima út.:D amúgy nem 25% az ha jól számoltam, max tisztánlátással, de azt a felesek nem igazán szokták felrakni:D

De felszoktak, igenis. Epp a felfedes miatt. Legalabbis szerintem :)

Kutyuleee 04-10-2008 01:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 169046)
De felszoktak, igenis. Epp a felfedes miatt. Legalabbis szerintem :)

Én mást tapasztaltam. talán egy felest láttam anno akin rajta volt, de annak meg íppenhogy volt 19-20%kocsmája.
mondjuk az elfemmel rajtam a 43%kocsma ellenére fent volt. elég stresszes ha felfednek és egy durvább feles éplistázik. ezt is saját káromon tanultam meg. mákom volt,hogy gépnél voltam.
(20 sereggel szemben inkább lebontottam 0ára és újraépitettem... kaptam is érte pár barátságos zöldet, hogy csaló vagyok meg mittomén...:D)

[HTPA]GeeForce 04-10-2008 11:22

Te csaló... :D:D:D Ez jó! :D Természetesen az elfjeimen nekem is fentvan. De felesre nem szoktam kitenni a tisztát. (ez persze csak magánjáték-stílus, tehát nem állítom, hogy ez a legjobb! De én így szoktam.)

Pali papa 04-10-2008 12:04

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 169084)
Te csaló... :D:D:D Ez jó! :D Természetesen az elfjeimen nekem is fentvan. De felesre nem szoktam kitenni a tisztát. (ez persze csak magánjáték-stílus, tehát nem állítom, hogy ez a legjobb! De én így szoktam.)

Nekem a feles a kedvencem. Ez van.
Azt kell mondjam nem szoktam feltenni a tisztát. Ill most vany agy tolivaris felesem ott fel teszem, mert kell.
Amúgy a többi felesnél sem tapasztaltam nagyon, hogy fel tették volna.
Le is loptam már egypárat...
:D:D:D

[HTPA]GeeForce 04-10-2008 12:18

Felest lopni mindig jó, mert általában van mit kiszedni belőle. :)
Én is szeretem a felest, nem mondok egy rossz szót sem. Egyik kedvenc orim egy feles tolvaj. Persze van mellette sok elf tudós kedvencem is. :D

Valezius 04-10-2008 12:32

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 169084)

Belőled ki is nézem az elf vándorjaid után (remélem jól emlékszem) nem is csodálkozom :)

[HTPA]GeeForce 04-10-2008 21:25

Semmi baj nincs az elf vándorral, ha a csoport megengedi. Nagyot tud ütni. (1 ilyen orim van, jelenleg a 4. szinten. Elég gazdag. Több ilyen orim nincs.)

ámi 04-26-2008 14:34

Szerintem faji összetétel lehet akármi ha jól tudja használni az előnyeit mindenki.

Zoli 04-27-2008 11:06

Azért ezzel a "faji össztétel akármi"-vel vitatkoznék...Lehetnek egyénileg jók a tagok, ha nem érnek vele semmit, gondolok a hullára, aki felmaxolja magát ahogy csak tudja, de még így is haramatgyenge.Lehet, hogy ő tud játszani vele,többé kevésbé, de ha nem hullák a szövijei, csak lesnek, mikor kilopják alóluk a tekiket, és még csak rá se jönnek hogy ki volt, mert annyian lopják, ahányan csak tudják,így megtalálni szinte lehetetlen,hogy akkor épp ki lopott. Minimum 20 orit találnak, aki lophatta őket, pl az 5-ös szinten...tudom, szoktam ilyet csinálni, és még egyszer se fáztam rá, más kérdés, hogy megéri-e olyan orit lopni, akit előtted már kismilliószor loptak le teljes készülivel.
Szóval nem mindegy a faji összeállítás, ha mondjuk hulláról van szó, és még sorolhatnám.Ez az én véleményem, tapasztalataim szerint a hulla az ajtó a szövijei könyvtáraihoz..persze lehetnek gnómok a szövijei, de itt most az akármin van a hangsúly nekem.

Tsobi 04-27-2008 12:11

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 171844)
Azért ezzel a "faji össztétel akármi"-vel vitatkoznék...Lehetnek egyénileg jók a tagok, ha nem érnek vele semmit, gondolok a hullára, aki felmaxolja magát ahogy csak tudja, de még így is haramatgyenge.Lehet, hogy ő tud játszani vele,többé kevésbé, de ha nem hullák a szövijei, csak lesnek, mikor kilopják alóluk a tekiket, és még csak rá se jönnek hogy ki volt, mert annyian lopják, ahányan csak tudják,így megtalálni szinte lehetetlen,hogy akkor épp ki lopott. Minimum 20 orit találnak, aki lophatta őket, pl az 5-ös szinten...tudom, szoktam ilyet csinálni, és még egyszer se fáztam rá, más kérdés, hogy megéri-e olyan orit lopni, akit előtted már kismilliószor loptak le teljes készülivel.
Szóval nem mindegy a faji összeállítás, ha mondjuk hulláról van szó, és még sorolhatnám.Ez az én véleményem, tapasztalataim szerint a hulla az ajtó a szövijei könyvtáraihoz..persze lehetnek gnómok a szövijei, de itt most az akármin van a hangsúly nekem.

Ha 20 ori csinálja,akkor 20 orit kell büntetni érte :)

Zoli 04-27-2008 12:13

egy négytagú szövi, köztük egy hulla?
ugyan már :D:D

Redback 04-27-2008 15:54

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 171861)
egy négytagú szövi, köztük egy hulla?
ugyan már :D:D

2 hulla, 2 óriás, és kész egy szövi.Ha meg vki lopja őket, pontlistát 200-ra, és végigpróbálni az összes orit, és akinek van tk-ja, arra rögtön mennek a tolik.Ha buknak 40 tolit, nem számít.Megy rá két sereg.

J.Ati 04-28-2008 01:29

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 171881)
2 hulla, 2 óriás, és kész egy szövi.Ha meg vki lopja őket, pontlistát 200-ra, és végigpróbálni az összes orit, és akinek van tk-ja, arra rögtön mennek a tolik.Ha buknak 40 tolit, nem számít.Megy rá két sereg.

Ez szép meló amúgy.
Gondolj bele,hogy naponta csak öten lopják a két hullát:rolleyes::D
Sok sikert:D

Redback 04-28-2008 08:18

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 171927)
Ez szép meló amúgy.
Gondolj bele,hogy naponta csak öten lopják a két hullát:rolleyes::D
Sok sikert:D

De ha van idejük, simán meg lehet csinálni :DAm meg ha csak a hullát lopják, az nem baj, mert tőle nincs mit.Az óriástól nagyon keveset lehet, szal megint nincs sok értelme.

J.Ati 04-28-2008 10:51

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 171948)
De ha van idejük, simán meg lehet csinálni :DAm meg ha csak a hullát lopják, az nem baj, mert tőle nincs mit.Az óriástól nagyon keveset lehet, szal megint nincs sok értelme.

És te jól éreznéd magad egy ilyen szöviben?
Két kemény hullával az oldaladon:rolleyes::D

Dragi 04-28-2008 10:52

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 171988)

a tolis meg a varis hullával ?:D Siiiiimáááááááán :) én vagyok a legkeményebb egy ilyen szövivel :)

J.Ati 04-28-2008 10:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 171989)
a tolis meg a varis hullával ?:D Siiiiimáááááááán :) én vagyok a legkeményebb egy ilyen szövivel :)

És te lennél az óriás,aki tolizgat éjjel és nappal:D

Dragi 04-28-2008 10:56

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 171992)
És te lennél az óriás,aki tolizgat éjjel és nappal:D

áhhhh szted ki merne belekötni egy 6-7k-s tolis hullába ?:P :DDDDD

Redback 04-28-2008 13:36

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 171988)

Nem, de ha már felvetették hogy hulla van a szöviben, egy ilyen szövi talán a legjobb a hullás szövik közt.

All times are GMT +1. The time now is 23:03.