Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   scriptek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1959)

Ati 07-26-2007 09:12

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 112062)
nem tom milyen színnel kéne írni:(
MIÉRT NEM TETSZIK NEKTEK WAND ÖTLETE:confused:

Mert félmegoldás, ami a rendes játékosokat idegesíti ugyan, de a scriptek idővel simán kijátsszák. Így ugyanott vagyunk, mint most, csak aki nem scriptezik, annak teljesen feleslegesen kell egy plusz lépést tennie.

Ati 07-26-2007 09:12

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 112061)
azért annyit hozzá tennék, hogy itt sok emberről rengeteg féle hír kapott már fel.. mindenesetre Arwylt én már ismerem évek óta és játszottam is együtt Vele nem egyszer.. és ezekből kiindulva kb nem tudom róla elképzelni.. sőőőőt.. ha lett volna ilyen script nála és használta is volna, akkor nem tartom valószínűnek, hogy nagyon mentek volna szövin belül a harcok, hogy éjjel ki keljen fel távolozni :rolleyes:

Így legyen. :)

Burning 07-26-2007 09:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 112064)
Mert félmegoldás, ami a rendes játékosokat idegesíti ugyan, de a scriptek idővel simán kijátsszák. Így ugyanott vagyunk, mint most, csak aki nem scriptezik, annak teljesen feleslegesen kell egy plusz lépést tennie.

értem...de most végre valaki válaszolt:p
hát akkor más kell:o

Arwyl szelleme 07-26-2007 09:22

Hát nem tom mit írjak. :) Lényeg az hogy nem használok és senki a klánból ilyen progit, és állok elébe mindenféle szűrésnek.

Valezius 07-26-2007 09:24

Mi lennne, ha véletlenszerűen ugrana fel a vipeseknek a számos ablak?
Ekkor ha éppen abban akörben nincs távol, amikor kódot kell beírni, akkor az több, mint gyanús.
Ha meg egy héten feljön véletlenszerűen 4-5-ször, hogy írj be egy négybetűs számot, azt mindenki kibírja.

Annyi kérdést meg lehet generálni, hogy wapra kérdés kerüljhessen, ha ez technikailag megoldható.

Ati 07-26-2007 09:27

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112070)
Mi lennne, ha véletlenszerűen ugrana fel a vipeseknek a számos ablak?
Ekkor ha éppen abban akörben nincs távol, amikor kódot kell beírni, akkor az több, mint gyanús.
Ha meg egy héten feljön véletlenszerűen 4-5-ször, hogy írj be egy négybetűs számot, azt mindenki kibírja.

A fő problémát eddig a véletlenszerűség jelentette: ha utolsó pillanatban akarsz egyet távolozni, és nem tudsz, mert épp akkor kell beírnod a számot, akkor nagyon mérges leszel. :) Az ilyen helyzeteket azért mindenképp el kell kerülni. Akkor pedig nem lesz teljesen véletlenszerű.

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112070)
Annyi kérdést meg lehet generálni, hogy wapra kérdés kerüljhessen, ha ez technikailag megoldható.

Hirtelen az összes távolbanézés wapról történne. :) De legalábbis wapos felületről. Egy scriptnek teljesen mindegy, hogy webes, vagy wapos felületet használ. Sőt, a wapos sokkal egyszerűbb neki.

Arwyl szelleme 07-26-2007 09:29

Ati, valóban van másik ember is aki progit használ, tudom is hogy ki, de persze Őt sem adom ki, nem akarom hogy miattam menjen anarchba.
(persze maga a progi lehet hogy ugyanaz, ezt nem tudom, bár szerintem nem)

Valezius 07-26-2007 09:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 112071)
A fő problémát eddig a véletlenszerűség jelentette: ha utolsó pillanatban akarsz egyet távolozni, és nem tudsz, mert épp akkor kell beírnod a számot, akkor nagyon mérges leszel. :) Az ilyen helyzeteket azért mindenképp el kell kerülni. Akkor pedig nem lesz teljesen véletlenszerű.

Hirtelen az összes távolbanézés wapról történne. :) De legalábbis wapos felületről. Egy scriptnek teljesen mindegy, hogy webes, vagy wapos felületet használ. Sőt, a wapos sokkal egyszerűbb neki.

A scriptes távolozás kör elején kell történnie, mert annak van a legtöbb értelme.

Mondjuk nyilván akkor lett volna ez igazán jó, ha felszólítás nélkül kerül be a rendszerbe :)

Hát ha hirtelen mindentávolbalátás wapról történik az is gyanús ;)

Ati 07-26-2007 09:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112076)
Hát ha hirtelen mindentávolbalátás wapról történik az is gyanús ;)

Én éjjel simán nyomok wapról egy távolt, és nem kapcsolgatom be emiatt a gépet... Nem hiszem, hogy ezzel egyedül lennék.

Valezius 07-26-2007 10:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 112079)
Én éjjel simán nyomok wapról egy távolt, és nem kapcsolgatom be emiatt a gépet... Nem hiszem, hogy ezzel egyedül lennék.

De akkor te eddig is így csináltad nem változik semmi.

Viszont akik eddig naponta 2-szer néztek be wapról, és mostmár 10-szer, (persze nem egy nap alapján dőlhetne el a dolog) akkor már van egy gyanú, amihez márcsak bizonyítékot kell rendelni.

Kutyuleee 07-26-2007 10:35

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112081)
De akkor te eddig is így csináltad nem változik semmi.

Viszont akik eddig naponta 2-szer néztek be wapról, és mostmár 10-szer, (persze nem egy nap alapján dőlhetne el a dolog) akkor már van egy gyanú, amihez márcsak bizonyítékot kell rendelni.

Hát akkor én is gyanusitott lennék:D az elmult pár napban jóval többet néztem be wapról mint eddig, mert egyáltalán nem jutottam géphez.

Redback 07-26-2007 11:59

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 112089)
Hát akkor én is gyanusitott lennék:D az elmult pár napban jóval többet néztem be wapról mint eddig, mert egyáltalán nem jutottam géphez.

Nah akkor gyorsan szerezz szöviket anarchban! :D

Valezius 07-26-2007 11:59

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 112089)

Nyilvánvaló, hogy a gyanusítottak köre szélesebb a tettesekénél ;)

Redback 07-26-2007 12:03

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 112120)
(ugyanmár, ha átrakják mind a 2000multis orim, akkor minek oda szövi???:p)

Jah értem....Akkor nem kell szövi.:D

Kutyuleee 07-26-2007 12:11

Az offomat töröltem is, de komolyra forditva a szót, Wand ötlete jól hangzik, de egyetértek Atival, hogy véges sok kérdést, be lehet tanitani a programmal.

LotR 07-31-2007 22:00

én inkább írogatok óránként csak ne tudjanak scriptelni:)

de ha van más megoldás is az még jobb..

Lassan a wap elavult nem, Igaz én használom mert utálom a mini operát deha ezaz ára akkor vállalom:)

bomberhopper 07-31-2007 22:45

Miért nem csináljuk a számbeírós ellenőrzést a távolbalátás után ÉS/VAGY körváltás után mondjuk 10 perccel?

Így senkit nem zavar, be lehet lépni, ha meg nem tudsz kilépni, akkor bukik a script...

Ne fogadjuk el, hogy mások csalnak, mert kényelmetlen az ellenőrzés időpontja... egyeztessünk időpontot a nem csaló többséggel...

Legyen kód amikor van még 50 percem bármit tennem...

bomberhopper 07-31-2007 22:46

legyen utóellenőrzés

Miért nem csináljuk a számbeírós ellenőrzést a távolbalátás után ÉS/VAGY körváltás után mondjuk 10 perccel?

Így senkit nem zavar, be lehet lépni, ha meg nem tudsz kilépni, akkor bukik a script...

Ne fogadjuk el, hogy mások csalnak, mert kényelmetlen az ellenőrzés időpontja... egyeztessünk időpontot a nem csaló többséggel...

Burning 08-01-2007 07:51

Quote:

Originally Posted by bomberhopper (Post 113918)

ööö...nem vagyok annyira tisztában ezekkel az infromatikai dolgokkal, de szerintem minden scriptet használó letojná, hogy a scriptje ki lép-e vagy sem, neki a távol és egyebek a lényeg...ráadásul még gyanús se lesz attól, hogy nem lép ki, mert hát lehet a sima ember is ott maradna.
ha távol után 10 perccel kérdezel, annak nem sok értelme van;)

Kutyuleee 08-01-2007 07:53

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 113958)
ööö...nem vagyok annyira tisztában ezekkel az infromatikai dolgokkal, de szerintem minden scriptet használó letojná, hogy a scriptje ki lép-e vagy sem, neki a távol és egyebek a lényeg...ráadásul még gyanús se lesz attól, hogy nem lép ki, mert hát lehet a sima ember is ott maradna.
ha távol után 10 perccel kérdezel, annak nem sok értelme van;)

pontosan a script lényege, hogy jelez. Így géphez fogsz ülni, és tudod azonositani. ha meg nem jutsz géphez, akkor hiába a scriptelés, nem tudsz majd semmit tenni...:D

Burning 08-01-2007 07:55

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 113959)
pontosan a script lényege, hogy jelez. Így géphez fogsz ülni, és tudod azonositani. ha meg nem jutsz géphez, akkor hiába a scriptelés, nem tudsz majd semmit tenni...:D

úgy tudom a scriptek kikerülik a számbeirogatpsdis azonosítást nem:rolleyes::(

Kutyuleee 08-01-2007 08:00

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 113961)
úgy tudom a scriptek kikerülik a számbeirogatpsdis azonosítást nem:rolleyes::(

Hát maradjunk annyiban, hogy én nem hiszek egyelőre ebben, ugyanúgy mint a mikulás bácsiban sem (itt nem a piros kabátos pedofilokra gondoltam, hanem az igazira:D), Szal ha lenne ilyen, akkor miért nem csinálták meg a click click click-re pl. Lehet létezik ilyen de nem hiszem, hogy a hódosok között bárki is ennyire belemerült volna a témába.

demian 08-01-2007 09:49

Biztos lehetsz benne hogy létezik ilyen :)
Én pl a mikulást még nem látta ezért nem hiszek benne :P
De ilyen kép generátor forrását, akármikor megnézhetem ezek után márcsak annyi van hátra hogy megértem a müködését és utánna megvan a kijátszhatóságának a lehetősége is.
Amúgy ezeket a képgenerálókat Captcha -nak nevezik asszem neten rákeresel még talán a megoldásra is találsz forrást :D

LotR 08-01-2007 13:49

Lassan lebukik itt az összes scriptes:D:D:D

Amugy a wap és a gprs két külön dolog... ergo lehet a wap lassan teljesen elavult lesz, így nem jelenthet gondot a scriptek elleni védekezés...

Ati 08-01-2007 13:54

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 114050)
Amugy a wap és a gprs két külön dolog... ergo lehet a wap lassan teljesen elavult lesz, így nem jelenthet gondot a scriptek elleni védekezés...

Valóban két külön dolog, ahogy a répa és a villamos is... :D

A wap egy tartalom-megjelenítésre használt eljárás. Ahogyan a http is az.

A gprs egy adatátvileti rendszer. Ahogyan az adsl, vagy a kábelnet, vagy a betelefonálós net, vagy a 3g.

A kettőnek semmi köze egymáshoz azon kívül, hogy gyakran együtt vannak használva.

Gprs segítségével teljes netelérésed is lehet, de az asztali számítógépeden, optikai kábeles netcsatlakozással is használhatsz wap-ot.

bomberhopper 08-01-2007 14:56

pont az a lényeg, hogy ha nem lép ki, azonosítani kell magát, ha óránként, akkor óránként... aki éjjel nappal bent van, az elvileg több országot visz (én pl. 4-et) tehát óránként ide-oda ki-belépeget...

speciel nem csalok adót... (vagy nem sokat) de azért nem mondom, hogy ne járjanak adóellenőrök az országban

Ati 08-01-2007 14:59

Quote:

Originally Posted by bomberhopper (Post 114141)
pont az a lényeg, hogy ha nem lép ki, azonosítani kell magát, ha óránként, akkor óránként... aki éjjel nappal bent van, az elvileg több országot visz (én pl. 4-et) tehát óránként ide-oda ki-belépeget...

Ez a fogalom, hogy "kilépés" nem értelmezhető. A kilépés menüpont a saját biztonságodat szolgálja, ezzel a böngésződben átmenetileg tárolt belépési adatok azonnal törlődnek, hogy más azokhoz ugyanarról a gépről ne férhessen hozzá. Ezen túlmenően nincs olyan, hogy be vagy lépve, vagy nem vagy belépve, ez a webes közegben nem értelmezhető.

bomberhopper 08-01-2007 14:59

# 178, Burning-nek válaszoltam, csak vmi nem stimmelt...

Burning 08-01-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by bomberhopper (Post 114141)

speciel nem csalok adót... (vagy nem sokat) de azért nem mondom, hogy ne járjanak adóellenőrök az országban

ööö...azt hiszem nem érted a dolog másik lényegét se:o
ezek a scriptek kikerülik a számos azonosítást, tehát a scriptnek mindegy mikor kéred tőle;) az embereknek viszont nem mindegy, mert ha kv előtt 10 mp-vel nézne kv-t és akkor előjön az azonosító képernyő, akkor nem fog örülni:)

bomberhopper 08-01-2007 15:04

tehát ne a játékban akadályozzuk a játékost, hanem az azonosítás nélküli játékban

azaz, nyugodtan nézzen távol, de azonosítsa magát, hogy hogyan, azt én nem tudom, de akkor a Legendar nem VIP-es országomnak is kérem az azonosítás mellőzését

nem is, kérem, hogy az azonosítást körváltás és távol utén csinálhassam, hogy ne akadályozzon...

BOCS de aki belép az országába, miért nem veszi figyelembe, hogy mennyi ideje van körváltásig?

Andrew 08-01-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 114153)
ööö...azt hiszem nem érted a dolog másik lényegét se:o
ezek a scriptek kikerülik a számos azonosítást, tehát a scriptnek mindegy mikor kéred tőle;) az embereknek viszont nem mindegy, mert ha kv előtt 10 mp-vel nézne kv-t és akkor előjön az azonosító képernyő, akkor nem fog örülni:)

papperlapapp, ne hadarj! :D

amúgy a számbeírogatásnak én sem örülnék nagyon, hiába a scriptelés...
viszont valami másfajta szűrést kifejezetten díjaznék :)

Ati 08-01-2007 15:06

Quote:

Originally Posted by bomberhopper (Post 114158)
tehát ne a játékban akadályozzuk a játékost, hanem az azonosítás nélküli játékban

azaz, nyugodtan nézzen távol, de azonosítsa magát, hogy hogyan, azt én nem tudom, de akkor a Legendar nem VIP-es országomnak is kérem az azonosítás mellőzését

nem is, kérem, hogy az azonosítást körváltás és távol utén csinálhassam, hogy ne akadályozzon...

BOCS de aki belép az országába, miért nem veszi figyelembe, hogy mennyi ideje van körváltásig?

Ennek semmi köze a témához, kérlek, hogy maradj az eredeti felvetésnél.

bomberhopper 08-01-2007 15:14

"De én VIP tagság esetén is szívesebben beírok időnként néhány számot a tiszta játék védelme érdekében, minthogy esetleg programok ellen játszak.
Ezért javaslom, hogy VIP tagokra is terjesszük ki az időközönkénti négyjegyű számbeírást."

ez volt az eredeti felvetés, és mindenki azt mondja, hogy rossz az azonosítási időpont, javaslom az időpont eltolását, és felvetettem, hogy ha mindenki ismeri a körváltást, akkor ezt miért nem veszi figyelembe a játékba történő belépésénél

szerintem a témánál maradtam

+ adtam egy abszurd példát, hogy miért kell azonosítani minden országot

:confused:

Ati 08-01-2007 15:20

Quote:

Originally Posted by bomberhopper (Post 114168)
"De én VIP tagság esetén is szívesebben beírok időnként néhány számot a tiszta játék védelme érdekében, minthogy esetleg programok ellen játszak.
Ezért javaslom, hogy VIP tagokra is terjesszük ki az időközönkénti négyjegyű számbeírást."

ez volt az eredeti felvetés, és mindenki azt mondja, hogy rossz az azonosítási időpont, javaslom az időpont eltolását, és felvetettem, hogy ha mindenki ismeri a körváltást, akkor ezt miért nem veszi figyelembe a játékba történő belépésénél

szerintem a témánál maradtam

+ adtam egy abszurd példát, hogy miért kell azonosítani minden országot

:confused:

Ezen, mint lehetőség, már túlléptünk:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111964)
Mielőtt elszaladna mindenki fantáziája abba az irányba, hogy véletlenszerűen ugrálna be ez az azonosítás... Tudom, hogy ha körváltás előtt, az utolsó másodpercben akarsz távolt nézni, és bejön egy ilyen számbeírogató mező, akkor mindenki kirohanna a világból, úgyhogy nem ponr ilyenre gondoltam. Amikor ráérsz, beírhatod, és utána fél óráig mondjuk tuti nem kérdezi. Úgyhogy ha kv előtt 2 mp-vel akarsz távolozni, akkor kv előtt 5 perccel beírod, és tuti nem fog közbeszólni.

(Ez persze csak hangos gondolkodás. :))

bomberhopper 08-01-2007 15:29

bocs a figyelmetlenségemért

javaslom szavazásra bocsájtani, és feltételezve, hogy nem csal, ezt a verziót fogja választani a többség

tdomo 08-01-2007 15:33

Quote:

Originally Posted by bomberhopper (Post 114170)
bocs a figyelmetlenségemért

javaslom szavazásra bocsájtani, és feltételezve, hogy nem csal, ezt a verziót fogja választani a többség

Nem csalok, de maximum akkor szavaznék rá, ha jópáran akik értenek is hozzá egybehangzóan azt állítják, hogy nincs más lehetőség.

Andrew 08-01-2007 15:38

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 114171)
Nem csalok, de maximum akkor szavaznék rá, a jópáran akik értenek is hozzá egybehangzóan azt állítják, hogy nincs más lehetőség.

valahogy én is így vagyok ezzel
ez lenne az utolsó amit támogatnék :o
ráadásul a wapnak továbbra sem tesz jót... :(

monro 08-01-2007 18:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 114169)
Ezen, mint lehetőség, már túlléptünk:

És mi van ha nem a távol elött hanem utánna kellene azonosítást csinálni?
Ezzel a script ugyan tud távolozni, de lebuktatja magát ha nem aonosít és gondolom az gáz számára :) Wap felületen meg nem kell csinálni semmit. Vagy ott is működnek a scriptek?

-Fegya- 08-01-2007 18:28

Quote:

Originally Posted by monro (Post 114204)
Wap felületen meg nem kell csinálni semmit. Vagy ott is működnek a scriptek?

Monro, az a probléma, hogy minden számítógépről elérhető a wap, nemcsak a telefonodról.

monro 08-01-2007 18:35

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 114210)
Monro, az a probléma, hogy minden számítógépről elérhető a wap, nemcsak a telefonodról.

Oks analfabéta vagyok ezen a téren sorry :(

All times are GMT +1. The time now is 14:31.