![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hát akkor más kell:o |
Hát nem tom mit írjak. :) Lényeg az hogy nem használok és senki a klánból ilyen progit, és állok elébe mindenféle szűrésnek.
|
Mi lennne, ha véletlenszerűen ugrana fel a vipeseknek a számos ablak?
Ekkor ha éppen abban akörben nincs távol, amikor kódot kell beírni, akkor az több, mint gyanús. Ha meg egy héten feljön véletlenszerűen 4-5-ször, hogy írj be egy négybetűs számot, azt mindenki kibírja. Annyi kérdést meg lehet generálni, hogy wapra kérdés kerüljhessen, ha ez technikailag megoldható. |
Quote:
Quote:
|
Ati, valóban van másik ember is aki progit használ, tudom is hogy ki, de persze Őt sem adom ki, nem akarom hogy miattam menjen anarchba.
(persze maga a progi lehet hogy ugyanaz, ezt nem tudom, bár szerintem nem) |
Quote:
Mondjuk nyilván akkor lett volna ez igazán jó, ha felszólítás nélkül kerül be a rendszerbe :) Hát ha hirtelen mindentávolbalátás wapról történik az is gyanús ;) |
Quote:
|
Quote:
Viszont akik eddig naponta 2-szer néztek be wapról, és mostmár 10-szer, (persze nem egy nap alapján dőlhetne el a dolog) akkor már van egy gyanú, amihez márcsak bizonyítékot kell rendelni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az offomat töröltem is, de komolyra forditva a szót, Wand ötlete jól hangzik, de egyetértek Atival, hogy véges sok kérdést, be lehet tanitani a programmal.
|
én inkább írogatok óránként csak ne tudjanak scriptelni:)
de ha van más megoldás is az még jobb.. Lassan a wap elavult nem, Igaz én használom mert utálom a mini operát deha ezaz ára akkor vállalom:) |
Miért nem csináljuk a számbeírós ellenőrzést a távolbalátás után ÉS/VAGY körváltás után mondjuk 10 perccel?
Így senkit nem zavar, be lehet lépni, ha meg nem tudsz kilépni, akkor bukik a script... Ne fogadjuk el, hogy mások csalnak, mert kényelmetlen az ellenőrzés időpontja... egyeztessünk időpontot a nem csaló többséggel... Legyen kód amikor van még 50 percem bármit tennem... |
legyen utóellenőrzés
Miért nem csináljuk a számbeírós ellenőrzést a távolbalátás után ÉS/VAGY körváltás után mondjuk 10 perccel?
Így senkit nem zavar, be lehet lépni, ha meg nem tudsz kilépni, akkor bukik a script... Ne fogadjuk el, hogy mások csalnak, mert kényelmetlen az ellenőrzés időpontja... egyeztessünk időpontot a nem csaló többséggel... Legyen kód amikor van még 50 percem bármit tennem... |
Quote:
ha távol után 10 perccel kérdezel, annak nem sok értelme van;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Biztos lehetsz benne hogy létezik ilyen :)
Én pl a mikulást még nem látta ezért nem hiszek benne :P De ilyen kép generátor forrását, akármikor megnézhetem ezek után márcsak annyi van hátra hogy megértem a müködését és utánna megvan a kijátszhatóságának a lehetősége is. Amúgy ezeket a képgenerálókat Captcha -nak nevezik asszem neten rákeresel még talán a megoldásra is találsz forrást :D |
Lassan lebukik itt az összes scriptes:D:D:D
Amugy a wap és a gprs két külön dolog... ergo lehet a wap lassan teljesen elavult lesz, így nem jelenthet gondot a scriptek elleni védekezés... |
Quote:
A wap egy tartalom-megjelenítésre használt eljárás. Ahogyan a http is az. A gprs egy adatátvileti rendszer. Ahogyan az adsl, vagy a kábelnet, vagy a betelefonálós net, vagy a 3g. A kettőnek semmi köze egymáshoz azon kívül, hogy gyakran együtt vannak használva. Gprs segítségével teljes netelérésed is lehet, de az asztali számítógépeden, optikai kábeles netcsatlakozással is használhatsz wap-ot. |
pont az a lényeg, hogy ha nem lép ki, azonosítani kell magát, ha óránként, akkor óránként... aki éjjel nappal bent van, az elvileg több országot visz (én pl. 4-et) tehát óránként ide-oda ki-belépeget...
speciel nem csalok adót... (vagy nem sokat) de azért nem mondom, hogy ne járjanak adóellenőrök az országban |
Quote:
|
# 178, Burning-nek válaszoltam, csak vmi nem stimmelt...
|
Quote:
ezek a scriptek kikerülik a számos azonosítást, tehát a scriptnek mindegy mikor kéred tőle;) az embereknek viszont nem mindegy, mert ha kv előtt 10 mp-vel nézne kv-t és akkor előjön az azonosító képernyő, akkor nem fog örülni:) |
tehát ne a játékban akadályozzuk a játékost, hanem az azonosítás nélküli játékban
azaz, nyugodtan nézzen távol, de azonosítsa magát, hogy hogyan, azt én nem tudom, de akkor a Legendar nem VIP-es országomnak is kérem az azonosítás mellőzését nem is, kérem, hogy az azonosítást körváltás és távol utén csinálhassam, hogy ne akadályozzon... BOCS de aki belép az országába, miért nem veszi figyelembe, hogy mennyi ideje van körváltásig? |
Quote:
amúgy a számbeírogatásnak én sem örülnék nagyon, hiába a scriptelés... viszont valami másfajta szűrést kifejezetten díjaznék :) |
Quote:
|
"De én VIP tagság esetén is szívesebben beírok időnként néhány számot a tiszta játék védelme érdekében, minthogy esetleg programok ellen játszak.
Ezért javaslom, hogy VIP tagokra is terjesszük ki az időközönkénti négyjegyű számbeírást." ez volt az eredeti felvetés, és mindenki azt mondja, hogy rossz az azonosítási időpont, javaslom az időpont eltolását, és felvetettem, hogy ha mindenki ismeri a körváltást, akkor ezt miért nem veszi figyelembe a játékba történő belépésénél szerintem a témánál maradtam + adtam egy abszurd példát, hogy miért kell azonosítani minden országot :confused: |
Quote:
Quote:
|
bocs a figyelmetlenségemért
javaslom szavazásra bocsájtani, és feltételezve, hogy nem csal, ezt a verziót fogja választani a többség |
Quote:
|
Quote:
ez lenne az utolsó amit támogatnék :o ráadásul a wapnak továbbra sem tesz jót... :( |
Quote:
Ezzel a script ugyan tud távolozni, de lebuktatja magát ha nem aonosít és gondolom az gáz számára :) Wap felületen meg nem kell csinálni semmit. Vagy ott is működnek a scriptek? |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:31. |