![]() |
|
|
|
|
Húúú mit találtam :D
Tesztelheted, hogy milyen gyorsan gépelsz :) Egészen sok nyelven :D Ki lehet próbálni, hogy milyen nyelven milyen gyorsan gépelsz - érdekesség, hogy magyarul majdnem kétszer olyan gyorsan gépelek, mint angolul. A magyar átlagosan 380 karakter/perc sebességgel megy, kár, hogy nem tudom, hogy ezt mit jelent :D Az angol meg 260/perc körül... szóval másfélszer gyorsabb a magyar. |
Magyar 480 körül (2 évig tanultam gépírást), angol pedig 290 körül :)
|
Quote:
|
"You type 383 characters per minute."
|
|
Quote:
About 6 noventrigintillion years to hack your password" Szerintem ilyen időegység nem is létezik... :D |
Nem is vagyunk rosszak.
Már beleférünk a hivatásos kategóriába :D Red meg bőven :) Quote:
|
Quote:
|
You type 231 characters per minute
:o elég gyér. |
Quote:
|
Quote:
Azt hiszem nekünk is így tanították, de én olykor olykor eltérek ettől :) pl a z betű nekem jobban kézre esik bal kéz mutatóval :) |
Quote:
|
Quote:
Lehet, kicsit jobban oda kellene figyelnem - van amikor nagyjából e szerint gépelek, de ha valamiért az egyik kezemet odébb viszem, akkor változik minden :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sikerült vele ilyet is csinálnom:
About 177252552938 quadragintillion years Asszem ennél feljebb már nem viszi a betűvel való kiírást. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kiszámítja neked, hogy 120millió év alatt lehet föltörni a jelszavad, csak az marad le, hogy "köszönöm, hogy megspóroltál nekünk 120 millió évet", ha tényleg bedől neki valaki. |
Quote:
Pontosan tudod, hogy a magyar emberek jelentős részének az a jelszava, hogy "jelszó", vagy "12345", de ezzel most mire mész? Nem tudod, hogy kinek és nem tudod, hogy hol. |
Quote:
You type 433 characters per minute You have 76 correct words and you have 1 wrong words 76 words lehetne ez jobb is, ha nem lenne gond a bal kezemmel :S |
All times are GMT +1. The time now is 16:55. |