Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Sérelmeink (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1818)

tdomo 05-24-2007 13:26

Anélkül, hogy bárkinek is igazat adnék, jelentkezzen az, aki még soha nem töltött le filmet, zenét stb.. Nyílván pénzért kínálni más, de belegondolva simán letölteni se sokkal tulajdontisztelőbb.

Ati 05-24-2007 13:32

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 98127)
Anélkül, hogy bárkinek is igazat adnék, jelentkezzen az, aki még soha nem töltött le filmet, zenét stb.. Nyílván pénzért kínálni más, de belegondolva simán letölteni se sokkal tulajdontisztelőbb.

A mai magyar törvények szerint letölteni szabad.

Pénzért árulni nem szabad. (Igazából ingyen feltenni se.)

Gilberta 05-24-2007 13:36

Sziasztok!

olvastam az első 5-6 oldalt,volt véleményem, de nem írtam gondoltam hülyeséget mégsenem. Ott elmentünk "anyázósba" egy volt szövi miatt, 2-3 oldallal ezelőtt meg valaki törölve lett, most meg dvd adás vételről témázunk. Kérdem én, (már bocsi a lustaságért) de a témanyitó emberkéhez mi köze ennek a kitiltásnak readásul mint nem kívánatos személy?:confused: Köszike a váalszt!

BimmBimm 05-24-2007 13:37

Quote:

Originally Posted by Gilberta (Post 98135)
Sziasztok!

olvastam az első 5-6 oldalt,volt véleményem, de nem írtam gondoltam hülyeséget mégsenem. Ott elmentünk "anyázósba" egy volt szövi miatt, 2-3 oldallal ezelőtt meg valaki törölve lett, most meg dvd adás vételről témázunk. Kérdem én, (már bocsi a lustaságért) de a témanyitó emberkéhez mi köze ennek a kitiltásnak readásul mint nem kívánatos személy?:confused: Köszike a váalszt!

Ő lett kitltva, és ha egy kicsit visszlapozol kiderül miért!

Gilberta 05-24-2007 13:38

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 98137)
Ő lett kitltva, és ha egy kicsit visszlapozol kiderül miért!

témanyitó és a kitiltott egy s ugyanaz? meddig menjek, mert a kitiltás előtti 2-3 oldalon semmi:((((
Köszi

laci 05-24-2007 13:40

És csak ez az egyetlen országa van/volt?

BimmBimm 05-24-2007 13:42

Quote:

Originally Posted by jura (Post 98068)
Tök jó ez a Langelikabox honlap, mindig tartogat valami érdekeset:

Langelikaboxi [url]
24.05.2007 08.30.24

És persze felhívom minden netező figyelmét hogy a hódító játékban nem szabad vipet érvényesíteni mert csak a játékosok kizsebelésére megy a játék.

no comment...

Quote:

Originally Posted by Gilberta (Post 98140)
témanyitó és a kitiltott egy s ugyanaz? meddig menjek, mert a kitiltás előtti 2-3 oldalon semmi:((((
Köszi

A honlapjáról van az idézet, és az volt (sztem) az utsó csepp. Igen, Invisible országa lett törölve

laci 05-24-2007 13:47

Találtam én még gyöngyszemeket, idézek egyet:

"23.05.2007 18.23.22

De csak akkor mond ha nem vagy túl becsületes mert csalnunk kell hogy letépjük azok fejét akik megbundázzák a játékot."

(Annyit viszont elért, hogy megnövelte a honlapja látogatottságát :D)

Ati 05-24-2007 13:53

Quote:

Originally Posted by Gilberta (Post 98135)
Sziasztok!

Azt hiszem, hogy nem a témanyitó emberkéről beszéltünk csak a témában, hanem a témáról magáról, amit felvetett, illetve bármilyen egyéb "sérelemről", ami a témanév.

Viszonylag kevés olyan téma van, ami konkrétan egy adott emberről szól, és semmi másról. (Talán a "Harcosok" témát kivéve. :D)

Szerintem érdemes nemcsak az első pár oldalt olvasni, majd kihagyni belőle részt, és csodálkozni, hogy miről van szó, hanem végigolvasni az egész beszélgetést.

BimmBimm 05-24-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 98150)
Szerintem érdemes nemcsak az első pár oldalt olvasni, majd kihagyni belőle részt, és csodálkozni, hogy miről van szó, hanem végigolvasni az egész beszélgetést.

Még csak 18 oldal:p

Ati 05-24-2007 13:56

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 98151)
Még csak 18 oldal:p

Egy filmről se illik véleményt mondani az alapján, hogy láttad a végén a stáblistát, és az alapján az egész olyan sötétnek tűnt... :)

BimmBimm 05-24-2007 13:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 98152)
Egy filmről se illik véleményt mondani az alapján, hogy láttad a végén a stáblistát, és az alapján az egész olyan sötétnek tűnt... :)

Báááár a stáblisátból ha más nem a szereplők kiderülnek, és abból lehet következtetni :)

wand 05-24-2007 14:07

szerintem ezért nem kellett volna kitiltani.
sokan beszélnek össze-vissza, pláne neten.
a hódban vannak ennél súlyosabb esetek is :)
max egy írásjog megvonás, az hagy jáccon ha akar.
végülis a regisztrációs szabályokban nincs benne, hogy csak 120-as iq felettieknek + 300%-ban jogtisztelőknek.. :)

Gilberta 05-24-2007 14:09

elolvastam amit tudtam. Már bocsika ha tévedek,de semmi köze nincs Batu és az általa(állítólag)nem nyújtott segítségnek az eredeti hszhez. Megértem langelikát nehéz szülők nélkül, az élet nem egyenlően ad és vesz el. Annyi és annyi üzit kaptam h így kisk**va úgy nagyri****nc( elnézést a szóhasználatért) de sosem vettem magamra, elvégre 10-12 embernél többen nem ismernek itt személyesen, ők pedig úgy is tudják h milyenis vagyok. elkeseredettségemben én is írtam csúnyát(szerencsére ritkán maradok alul -koppkopp-), de csillagozva, vagy körbeírva, de magamra venni egy (egyébként kitünő, nagyszerű idötöltést adó) játék miatt,megakadni egy üzeneten? Mellesleg ahogy azt hiszem Ati írta ironikusan h azért lett a téma nyitva h ne dobáljunk sárral, erre langelika a sárgyáros?
Honlapján megjelenő hódítóval kapcsolatos ürülékdobálás ügyében rágalmazásért mehetne ügyvéd, a tartalomért meg fogyasztóvédelem.
Sajnálom Őt, mert ilyen ember vált belőle, sajnálom mert sokan rúgnak bele akaratlanul is, de tényleg nem nézhető el minden egy (??) fiatal (??) lánykának.

Valezius 05-24-2007 14:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 98152)

Hát ez elég rossz hasonlat, ha látom az első 10percet és az utolsó 10-et, akkor már tudok véleményt mondani, persze csak nagy körültekintéssel. ;)

Ati 05-24-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Gilberta (Post 98167)
Mellesleg ahogy azt hiszem Ati írta ironikusan h azért lett a téma nyitva h ne dobáljunk sárral, erre langelika a sárgyáros?

Valójában azt nem ironikusan írtam, akkor még próbáltam békés mederbe terelni a beszélgetést, ami már nagyon kezdett onnan kifolyni.

Azt írta, hogy sose dobálózik, hanem ember módjára mindent megbeszél azzal, akivel problémája van.

Azt hittem, hogy komolyan írta.

Erre ma felhívják a figyelmem, hogy azért, mert itt összeveszett valakivel, mára már szerinte az egész Hódító a korrupció melegágya.

Látok némi ellentmondást.

Ha így gondolja, szíve joga ezt tenni persze.

(Megjegyzem, hogy erre a fórumra még mindig írhat, ehelyett a saját fórumában vagdalkozik. Tegye, csakhát ő indította itt ezt a témát, nem én, és nem más, akivel azóta összeveszett.)

Goldy 05-24-2007 14:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 98171)
Valójában azt nem ironikusan írtam, akkor még próbáltam békés mederbe terelni a beszélgetést, ami már nagyon kezdett onnan kifolyni.

Azt írta, hogy sose dobálózik, hanem ember módjára mindent megbeszél azzal, akivel problémája van.

Erre ma felhívják a figyelmem, hogy azért, mert itt összeveszett valakivel, mára már szerinte az egész Hódító a korrupció melegágya.

Látok némi ellentmondást.

Ha így gondolja, szíve joga ezt tenni persze.

(Megjegyzem, hogy erre a fórumra még mindig írhat, ehelyett a saját fórumában vagdalkozik. Tegye, csakhát ő indította itt ezt a témát, nem én, és nem más, akivel azóta összeveszett.)

Hát persze hogy korrupt hisz nem vetetted az oroszlánok elé akit feljelentett, de legalábbis nem tetted anarchba... :P

Ati 05-24-2007 14:38

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 98175)
Hát persze hogy korrupt hisz nem vetetted az oroszlánok elé akit feljelentett, de legalábbis nem tetted anarchba... :P

Az utóbbi években, amióta az anarchista csoportban is követelmény a kultúrált viselkedés, azóta azért, mert valaki üzenetben csúnyán beszél, senki nem került anarchista csoportba. Minek? Hiszen ott se szabad úgy beszélni. :)

Éppen ezért nem is értem mi alapján várta, hogy anarchba kerüljön, már ha valóban ezt várta.

És bár nem ide tartozik, csak a teljesség igényével megjegyzem, hogy az általa jelentett üzenet tartalma meg lett vizsgálva, sőt, a feladó még az érte járó büntetést is megkapta.

Valószínüleg ez elkerülte a figyelmét a sárdobálás közepette. Van ilyen. :)

Remedy 05-24-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 98127)

Jelenleg filmet, zenet letolteni szabad. Megengedni, hogy toled letoltsek buncselekmeny. (azaz akitol toltod, buncselekmenyt kovet el) Kulonbozo programokat, jatekokat letolteni _sem_ szabad.
(Magyarorszagon)

Ati 05-24-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 98180)
Megengedni, hogy toled letoltsek buncselekmeny. (azaz akitol toltod, buncselekmenyt kovet el)

Kivéve, ha erre engedélye van. Ne felejtsük azért el, hogy sok letöltő oldal teljesen legálisan működik, és teljesen legálisan árul zenei, és/vagy filmes tartalmat.

Gilberta 05-24-2007 15:10

idézet ati leveléből:
"Azt írta, hogy sose dobálózik, hanem ember módjára mindent megbeszél azzal, akivel problémája van.

Látok némi ellentmondást." idézet vége

vannak kiskapuk, nagykapuk szemet szúró jksz-ek amiket nem lehet nem észre venni de kitiltás nem jár(hat) érte, de ez hódon ÉS játékon belül kialakult "korrupció" (Korrupt az a személy, aki - közvetlen vagy közvetett önérdekből - megszegi a közösségi együttélés egy vagy több olyan szabályát, amelynek érvényesítéséért ő a felelős") nem pedig játékot üzemeltetők és VIP tagok közti kapcsolat. Játszom már pár éve, azóta előrre haladt minden...
Őszíntén,ha én lennék Te, akkor nem hagynám ezt...

BimmBimm 05-24-2007 15:18

Beleolvastam abba amit most a honlapján ír egy másik valakivel egyetemben... "érdeke", de ha nekik ez így jó hogy írnak mindent egymásnak és még talán el is hiszik amit írnak... akkor tegyék... csak nem értem miért jó ez nekik...

BimmBimm 05-24-2007 15:19

"Langelikaboxi [url]
24.05.2007 16.19.02

Természetesen ezután is segítek bár kinek a játékban elérni a legjobb orit, de sajnos azt is el kell árulnom semmi esély a nyerésre mert minden egyes orit folyamatosan figyelnek és csak azt engedik tovább aki folyamatosan fizeti a vipet a játékban.:-"

nem kommentálnám

Ati 05-24-2007 15:20

Quote:

Originally Posted by Gilberta (Post 98195)
vannak kiskapuk, nagykapuk szemet szúró jksz-ek amiket nem lehet nem észre venni de kitiltás nem jár(hat) érte, de ez hódon ÉS játékon belül kialakult "korrupció" (Korrupt az a személy, aki - közvetlen vagy közvetett önérdekből - megszegi a közösségi együttélés egy vagy több olyan szabályát, amelynek érvényesítéséért ő a felelős") nem pedig játékot üzemeltetők és VIP tagok közti kapcsolat. Játszom már pár éve, azóta előrre haladt minden...
Őszíntén,ha én lennék Te, akkor nem hagynám ezt...

Igazából ez nem tudom hogy jött ide. Itt most csak arról van szó, hogy bár ő mindenkivel mindent emberi módon megbeszél, és nem dobálózik, mégis azt állítja, hogy mi semmi mást nem csinálunk, csak kicsaljuk az emberektől a vipet.

Állítja ezt egy olyan valaki, akinél emeltdíjas sms-ért cserébe filmeket lehet letölteni, és ennek érdekében a teljes magyar netet teleszemeteli a weboldalának címével. ;)

Őszintén szólva nem vagyok meggyőződve különben arról, hogy ő van a képeken, vagy hogy egyáltalán valóban lányról van szó, csakhát így sokkal könnyebb rávenni a hiszékeny embereket az sms küldésre, mintha valamit tenne is. :) De ez csak a magánvéleményem, természetesen én is azt gondolok erről, amit akarok, nem feltétlenül igaz. :)

Ati 05-24-2007 15:22

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 98202)
"Langelikaboxi [url]
24.05.2007 16.19.02

Természetesen ezután is segítek bár kinek a játékban elérni a legjobb orit, de sajnos azt is el kell árulnom semmi esély a nyerésre mert minden egyes orit folyamatosan figyelnek és csak azt engedik tovább aki folyamatosan fizeti a vipet a játékban.:-"

nem kommentálnám

Ja ezt olvastam. :D Az ő oldalát is azért figyeljük ilyen titkosszolgálati eszközökkel, mert része a nagy titkos tervnek. :D Még véletlenül sem azért, mert topicnyitó környékén bevágta ide. :D

Gilberta 05-24-2007 15:28

Hódító a korrupció melegágya, vagyis kicsaltok a vipesektől pénzt stb... erre írtam,
de akár sérelem is lehet, hogy sokan úgy ütnek(máshol téma is ez) hogy az korrupció is lehetne( itt JKSZ nek hívják), s ha hóditó korrupt akkor az nem a hódító szerzői stb követik el hanem a játékosok.

Gyula 05-24-2007 15:44

Ati: Nekem a normálos és anarhos orikat együtt véve, több ezer, tizezer vip köröm van összesen, az angolban is drága pézér vipeltem két orit. Most már jó lenne ha feltennéd az orimat az A-ban top1-nek.

Köszönöm.

Gilberta 05-24-2007 15:50

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 98216)
Ati: Nekem a normálos és anarhos orikat együtt véve, több ezer, tizezer vip köröm van összesen, az angolban is drága pézér vipeltem két orit. Most már jó lenne ha feltennéd az orimat az A-ban top1-nek.

Köszönöm.

na ja, ez lenne e korrupció:)
igazából elnézést, de asszem összekevertem a korrupciót a jksz-szel, pontosabban megpróbáltam úgy értelmezni, h vannak akik igazából semmiért adnak földet a másiknak, s ez végülis jksz s valahol korrupció csak a fizetőeszköz nem pénz.
messzemenőlegesen távol áll tőlem az, h a hódítót (mint honlapot, azok üzemeltetőit stb) korruptnak nevezzem, vagy akár csak ilyemit is gondoljak.
elnézést ha félreérthető voltam

laci 05-24-2007 17:05

Atyaisten, azt a szöveget, amit a kiscsaj fórumán löknek egymásnak... most már azt kell mondanom, hogy a többi problémája mellett még súlyosan paranoiás is :eek::eek:

Ráadásul adja a nagy játékost, aki két év alatt rájött a nagy "svingli"-re (bár a "szuvenír jog" elszólás sem volt semmi valahol a topic elején :D:D)

Megvan: "Ezért hát vagy hiszel nekem vagy sem ez már a te szuvenír jogod....."

Kill 05-24-2007 17:15

Quote:

Originally Posted by laci (Post 98230)
Atyaisten, azt a szöveget, amit a kiscsaj fórumán löknek egymásnak... most már azt kell mondanom, hogy a többi problémája mellett még súlyosan paranoiás is :eek::eek:

Ráadásul adja a nagy játékost, aki két év alatt rájött a nagy "svingli"-re (bár a "szuvenír jog" elszólás sem volt semmi valahol a topic elején :D:D)

Megvan: "Ezért hát vagy hiszel nekem vagy sem ez már a te szuvenír jogod....."

Uhh a fóruma tényleg elég kemény, megnéztem...

Csokibácsi 05-24-2007 17:41

Beleolvastam az oldalán a chat részlegbe (most épp magát ünnepli, hogy mekkora világméretű összeesküvést leplezett le).

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 97382)
Nem csak szerinted. Kicsit szánalmas.

Bocsánat. Kijavítanám magam.
Nagyon szánalmas.

Tsobi 05-24-2007 17:45

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 98202)
"Langelikaboxi [url]
24.05.2007 16.19.02

nem kommentálnám

Ezt meg kell néznem !! :D:D:D

Dragi 05-24-2007 17:49

langelikaboxi ma 18:11 | Válasz | #29
Álltalában a kezdő játékosok reménykednek abba talán egyszer ők is haladhatnak előre, de sosa nem jön el ez a nap.
Én végigteszteltem a játék minden szintjét és minden szinten találtam több olyan otit amik nagyon sokáig vannak egy szinten.
Ezek közül sokan azt humbukolják másoknak, hogy gyüjtögetnek és ezért vannak egy szinten sokáig.
Ez nagy félrevezetés mert nem lehet gyüjtögetni, azértsem mert a piac is személyreszabott.
Vagy is nem azért nem lehet piaci infókat kiadni mert a másik fél jól járna hanem mert kiderülne hogy a másik fél teljesen mást lát a piacon mint mi.
A játék erre van felépítve és a hosszútávú bevételre.
Ezért javaslom senki ne válasszon olyan játékot amiben fizetési lehetőség is van mert az a kizsebelésünkre megy és nem hiszem bár ki is szeretné ha egy két haszonleső rajtunk gazdagodna meg!

Ezt így muszáj volt bemásolnom :D:D:D Elnézést attól akinek a nyugalmát megzavarja :)

Tsobi 05-24-2007 17:53

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 98238)
Álltalában a kezdő játékosok reménykednek abba talán egyszer ők is haladhatnak előre, de sosa nem jön el ez a nap.
Én végigteszteltem a játék minden szintjét és minden szinten találtam több olyan otit amik nagyon sokáig vannak egy szinten.
Ezek közül sokan azt humbukolják másoknak, hogy gyüjtögetnek és ezért vannak egy szinten sokáig.
Ez nagy félrevezetés mert nem lehet gyüjtögetni, azértsem mert a piac is személyreszabott.
Vagy is nem azért nem lehet piaci infókat kiadni mert a másik fél jól járna hanem mert kiderülne hogy a másik fél teljesen mást lát a piacon mint mi.
Ezért javaslom senki ne válasszon olyan játékot amiben fizetési lehetőség is van mert az a kizsebelésünkre megy és nem hiszem bár ki is szeretné ha egy két haszonleső rajtunk gazdagodna meg!

Ezt így muszáj volt bemásolnom :D:D:D Elnézést attól akinek a nyugalmát megzavarja :)

De azért van tapasztalata a lyánynak...

Tsobi 05-24-2007 17:54

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 98240)

És kreatív...bár kicsit fiktív :D

Dragi 05-24-2007 17:54

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 98240)

bizony ám :) hullával ... :) viszont ezen az oldalon el vannak tévedve :) Nem emlékszem hogy mind 3 modilos szolgáltatóval lenne szerződés :D:D:D pedig az okosok azt írják azon a fórumon :)

Kill 05-24-2007 17:55

Quote:

Ez nagyon durva...
Úgy látszik egy csendes csütörtöki délutánon is vannak meglepik

Kill 05-24-2007 17:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 98242)
bizony ám :) hullával ... :)

Az príma:)

BimmBimm 05-24-2007 17:58

Quote:

Ez így is van! A minap is vettem a piacon 5000 követ erre nézem és hopp hirtelen a kínált résznél 5000 kővel kevesebb lett... el nem tudom képzelni hogy lehet! :):):)

Dragi 05-24-2007 18:03

asszem erről az oldalról cska tanulni lehet ezután mindennap 2 órán keresztül ezt fogom olvasgatni ez lesz a Bibliám :))) és megtanulok jól játszani az tuti :)

All times are GMT +1. The time now is 06:57.