![]() |
Most hullát játszom, és jelenesetbe 8-an támadnak földszerzéssel, és én így is állom a sarat!
Egy nagy nullák a hullához képest:D:D:D Hol van ide egy elf??? Hol bir ki egy elf 8 ori folyamatos földszerzési támadását??? Sehol. Ha elf lennék már rég törölhettem volna az orim, igy meg vihogok a butusokon:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
ha tolis akarsz lenni próbáld ki a fél-elfet vagy az embert már is érezhető a maluszokbeli különbség... |
Quote:
A legjopbb védő faj katonai támadással szemben, vmit te nagyon rosszul csinálsz már bocsi.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Akkor teszem fel mondjuk legközelebb ha az orkokataz A-ban egy törpe legyujtja és ártozza akkor a Törpe is kap Maluszokat????
Majd Utánna Jöhetnek az emberek mert azok is beártozza unalmában a 80% barakkos orkokat....az A ban ????? DE Millio szint van még az A-n kivül.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
... de NEM ennyire! Azzal, amit írtam, szerintem pont hogy megmaradna a játszhatósága. A hadisok is meggondolnák még egyszer, hogy kimenyjenek-e rá, de az elf is meggondolná kétszer, hogy mire szórja el az értékes készültségét... |
végre valamilyen változtatás tetszik is :D
az elf az tul erős volt és aki tud vele játszani háát.... nem igazán verik be :p no de Goldynak igaza vn mert aki toli akar lenni legyen félelf v ember aki varit akar játszani az meg óriás v esetleg gnóm:D |
Quote:
az is hullik mint a zárlatos karácsonyfa égőkkel díszített fa levele:D |
Quote:
Majd ha te is talpon maradsz 8 orival szembe akkor mondhatod hogy rosszul csinálom, de kétlem hogy képes lennél rá:D:D:D Ja és Jesszusom:D:D:D |
Quote:
nem hinném hogy az A-ban egy törpe csak úgy passzióból ártózgatna egy akár 60% barakkor orkot is... |
Quote:
Az elf semmire nem jó már termelésen kívül... éljen az A! Lett egy bunker töltelékfaj... sokkal egyszerübb, ha kapásból ki is veszik a játékból... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
el is bujdokolok akkora májer vagy.. :p |
Quote:
De igazad van olyan erős volt hogy most csináljuk meg azt vele hogy gyengítsük le és nézessük vele végig ahogy mindenki széjjel veri és max. visszafedezni tudjon :DDDD az köszi :D |
Quote:
igaz hullanak a varik mint a legyek de na nem tudja akit varizol h te vagy az egész jóó:p |
Quote:
|
Goldy, ha hidegfejjel végiggondolom, pont az 1/A ban számít a legkevesebbet ez a malusz. Ha egy elf nem tud érdemben tolizni/varizni akkor kocsma, templom helyet lesz torony+barak. :D Tehát nem 80+ hanem 90+% barakk kell a beveréséhez. :p
De itt nem az 1/A a lényeg. Ami nekem nem tetszik az az hogy a normál csopikban is totál le lett butítva pedig ott fogható volt. :cool: |
Quote:
Quote:
szerintem ő akkor többet tudott, mikor kezdte, mint te most:p de ez nem is baj, mert gáz is lenne, ha nem így lenne:) |
Quote:
Továbbra is: Kapjon maluszt! Nem is keveset! DE NE ennyit !!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
de én nem szeretem az elfet:) 1* voltam de meg is untam:) ember toli is voltam meg félelf is;) a félelf az durva tud lenni:) inkább orkicával szoktam nyomni ha naon unatkozok:) |
Quote:
De köszi .. ;) |
Quote:
|
egy elf ne akarjon már tolist játszani, tolvaj akcióiban is az ártó akciók lettek beszigorítva....
Én meg törpével varis akarok lenni!!! |
off
Quote:
|
Quote:
Erről még nem tudtam...azthittem csak meg lett említve,hogy mi lenne,ha .. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pedig csak be kéne ütni párszor :) |
Quote:
"60-63% barrakkor orkal nem nehéz" persze nem A ban... |
Quote:
És nem tud védekezni. A félelf orimmal erősebb varis, és erősebb tolis vagyok az elfeknél az új elf-maluszok NÉLKÜL is. Eddig tudott védekezni. Most nem tud. Szanaszét szívatja már őket minden kezdő. |
Egy szavazásra azért kíváncsi lennék,hogy ki helyesli,ki nem,ki állítaná vissza,ki nem...
|
All times are GMT +1. The time now is 07:07. |