![]() |
Quote:
Es megneznem hogy egy 4 orankent uto hadis mfet hogy a fenebe ersz utol egy szovivel... mar csak a vegen a celpontok hianya miatt is.... |
Quote:
|
Amúgy Rexa furdalja az oldalamat a kíváncsiság hogy melyik a te orid :) Ha már fenyegetsz legalább hadd tudjam meg ki fenyeget!? :)
|
Quote:
Másrészt, sokban csoportfüggő is, egy kisebb csoportban ilyenmódon nemigen tud játszani egy MF. Nagycsoportokban ahol 20-onsok ország van két körön belül, ott más, de ahol 10-12ország, ott az MF nom fog folyamatosan üthető célpontot találni. |
Quote:
|
Quote:
De biztos tudnanak rajtam kivul meg jo paran csinalni, akikben meg eg az ifjonti bizonyitasi vagy... :P |
Quote:
simán össze lehet hozni egy olyan mf orit, amit ha nekiáll feltörni egy szövi, okoz nekik annyi kárt, hogy többe kerül mint amit a szövi nyerhet rajt. mert ez a lényeg. a játék erről szól, haszonszerzés-károkozás.... |
az 'simán lehet' kissé túlzás.......mert nem kis meló, pénz, idő, tudás kell egy ilyen orihoz ..... de kétségtelenül lehetséges
|
Quote:
hiszen ha sokat vagy bennt mert szereted a játékot, akkor már úgy vagy vele hogy ha egyszer csinálod, akkor csináld jól:) normális esetben a ráfordított idő, pénzben és tapasztalatban is megtérül:) |
hacsak időd van, az ehhez nagyon kevés.....a többi összetevő nélkül, amit írtam nem fog menni
|
Quote:
|
Quote:
csak lehet az a szövi nem fogja megvárni, hogy mindezekre szert tegyél :) |
Hát remy ez sajnálatos, nincs időd egy kis játékra. :o
Azon gondolkodtam, hogyan lehetne modellezni a közepes szövit. Első gondolatom, hogy tagonkéént max. napi 3belépés, de bárki bármikor géphez hívható. :) |
Quote:
|
Hali
1 kérdésem lenne,ha valaki tudna rá gyorsan válaszolni Támadást inditottam x ori ellen,közben engem is +támadt y ori.Ugyanabban a körben ér a támadás,mint amikor a seregem visszatér. Azt tudom,hogy a támadó serseg hamarabb betör az orimba mint én az enyém. Ha visszatámadok y orira az én seregem hamarabb odaér,mint az ő visszavonuló serege?:confused: :confused: |
Quote:
Feltéve, hogy nem vándor valaki, és csak 2 körről jött a támadás. |
Gyors válaszod köszönöm:)
|
Mindenképp a szövi a jobb,egységben az erő!Ha kezdő vagy taníthat egy jobb tag!De ha más kezdő és te vagy a jobb akkor meg te taníthatod!
EGYSÉGBEN AZ ERŐ!!!!!!! |
Quote:
A szövit nem egy ember teszi erőssé. |
Quote:
|
Quote:
Jobb mintha 3fős szövi lenne, de korántsem olyan jó, mintha a 4. tag is haladó szinten lenne. |
Quote:
Amúgy meg a szövetség olyan erős mint a leggyengébb tagja és ez igaz:D |
Quote:
Fafejű amatőr szövibe belecsöppenni elég nagy élmény... ilyenkor nehéz kivárni azt a 24 kört :D |
Quote:
|
Szerintem fullkezdővel(első oris) összeállni csak akkor érdemes ha nagyon türelmes és rettenetesen türelmes az ember. Magamból kiindulva kezdőként (hajajj de régen volt) még 50 elittel is támadni akartam, nem volt semmim de mentem feljebb, feljebb, majd kaptam reggelente olyan eseménylistát, h a baloldali csúszka nem is látszott.
Mostanában összeakadtam egy kezdővel, mellé egy állandó szövimmel egy kiskékkettessel . Kezdőnk belenyúlt egy lent termelő orinak piacon eladott pénzébe, majd egy milliárdot szakított. természetesen rászálltak. Kértem e vezírt h ne bántsák, amibe szó nélkül bele is mentek, mivel úgy szerezték vissza a pénzt h meg sem erőltették magukat. Vmi olyan üzit írtak, h nem akarják elvenni a kisgyerek pöttyöslabdáját s békéznek vele. Aztán volt, hogy én 200 hekin, ő meg majd 300 hekin ált, minden 10ik tanácsot fogadott csak meg. Kiraktam, majd később olyan szövive állt be,ahol három forrófejű ujjonc s egy (mire odaértünk)már türelmetlen "atyából" állt. Háát még mindig a csopi közepén hol szétszedve hol nyertesen áll(nak). Szó ami szó teljesen kezdő csak akkor jó ha tényleg tanulni akar, s ténylegszót fogad. |
3 hadiból és 1 hadivariból áll a szövi. Mi a véleményetek ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem egészen vág ide,deha már témára jutottunk; mit nélkülözzön szentetek egy ork,ha "barakkszörnyeteg"-ahogy egy másik kedves hozzászóló írta:D-akar lenni,de a szöviben nem vip orik vannak...:confused:
Merthogy ez mindigis érdekelt,hisz azt hallom folyton hogy az elfeken csak egy agyonélezett ork tábornok tud átmenni... Nah de mit takar az agyonélezett,hány százalék barraktól mondhatjuk el hogy ez egy katonailag erős ori? Merthogy a nyersanyag árak miatt nem engedhetjük meg magunknak hogy elbontsuk a bányákat,tanyákat is csak mértékkel mert ugyan az orkoknak van egy zseniális faji varija,de az se termeli a gabonát csak "csak" csökkenti a fogyasztást így valamivel kevesebb tanyát tarthatunk,de ez nem elég...:rolleyes: Akkor viszont miaz amit nélkülözhetünk az éplistánkból...:confused: Mivel nincs Vip nem tudnak karavánozni,akkor ezzel ne is próbálkozzunk?:confused:Vagy ilyen szemszögből az orkot érdemesebb mf-ben tolni?Merthogy az ad még egy plusz bónt ugye:eek: |
Most hogy így átgondolom mégiscsak idevág :D:D:D:D
|
Quote:
szerintem egy 50% barakkal összerakott némileg tornyos félig tanyafree ork már nagyon jó alacsony szinteken,és még marad hely toli-varinak is:DD de csakis sok tartalékkal,és nagy odafigyeléssel ajánlott szerintem!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ebben az esetben el tudsz lézengeni:D |
Quote:
Viszont ahhoz sok pénz kell,hogy a piacról szerezdd be...honnan szerzel pénzt?:D Mit adsz el? |
Quote:
mondjuk orkkal én nem 1 tolit tartanék az is biztos!!:D én most nem kezdem el felsorolni a tartalékgyűjtés különböző módjait erre van külön topik:p |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:09. |