Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Auschwitz-Birkenau elfogadható országnév-e... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1604)

Croissant 03-28-2007 14:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83229)
Feltételezted, hogy aki ezt választotta, az csakis azért tehette, hogy másokat megbántson.

Erősen tévedsz... És olyan dolgot feltételezel rólam, ami nem igaz...
Ha tudatosságot tudnék a névválasztás mögött, akkor nem kérném, hanem követelném az ori törlését...
Nem ezt tettem, ahogy az korábbi beírásomból is látható, azaz a név megváltoztatását szeretném elérni...

LotR 03-28-2007 14:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83219)
Eddig a következetesség szempontjából ott tartunk, hogy az egy négyzetméterre jutó megölt emberek száma alapján dőljön el, hogy melyik helységnév engedett, és melyik nem...... Kicsit nyakatekert gondolat. :)

Ati nem feltétlen, mert ha a a társadalom ,az emberiség nagy szelete nem ismeri azt meg h ott milyen szörnyűség történik, akkor tök mind1 hol öltek meg hány négyzetméterre eső legtöbb embert...
Vissza térve az nem indok ,h jaaj az egy város olyan mint a többi...
és nem utal rá más mint a többség ismerete a várossal kapcsolatban, és ez
a döntő ítélet afelett h maradjon van változzon az orinév:)
(ugyanugy ahogy t örvény nem ismerete sem ment fel!)
és sajnos az már nem csak egy város! Hanem több annál, példája az egész holocaustnak, jelképe.. másképp nem nyakamat rá h nem lenne ilyen nevű ország most itt! Mivel másról nem lenne ismert!
És annak a valószínűsége, h egy másik ország tök ismeretlen turisztikailag semmi vonzást nem produkálo kisvárosa, országnév legyen ebben a játékban minimális, így nyugodtan kimondhatjuk, h ez nem véletlen orinév választás...

Goldy 03-28-2007 14:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83237)
Nem értem miért háborít fel.

vagy ennek is van egy elévülési ideje? Mert a Caesar-os vicceken senki nem háborodik fel, az egyiptomi piramisokat is rendszeresen látogatják a turisták, pedig rabszolgák építették, és nem kevesen haltak meg ott. De ez már rég volt. Hány év az, ami után már nem háborít fel?

És miért kell ezt években mérni? Miért nem elég elfogadni, hogy ez a múlt, megtörtént, ezen már nem tudsz változtatni?

Vkinek a halálán szenvedésén röhögni nem történelem hanem jóizlés kérdése...

Ceasáros vicceket nem igen hallottam közszájon.
A piramisokat meg igencsak kérdéses hogy kik építették... a rabszolgaság elitélt dolog ma nincsenek is rabszolgák olyan formában társadalmilag elfogadott módon mint az ókorban vagy amerikában volt.

Ha vki Keopsznak vagy Ceasar-nak hívja magát egy játékban elsősorban a hadvezérre és nem tömeggyilkos ideológiára fog gondolni, és aki ezeket a neveket olvassa szintén nem.

LotR 03-28-2007 14:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83226)
Ideológia.

Az ember saját fajtársát passzióból öli időnként. Az ember rossz.

A társadalom is elítéli az embert?

igen! el is ítélték azokat akik bűnöket cselekedtek!
Akik cselekedtek bűnöket . Nem egy per volt, nem egy náci vezető lett öngyilkos mikor rájött mivé lett , mit tett....
nem egy embert végeztek ki...
stbbb

Croissant 03-28-2007 14:41

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 83238)
igen, az érdekes megnyilvánulásom mögött egy érdekes gondolkodásmód áll..
mégpedig..
szabad világban élünk tudtommal, legalábbis mindenki ezt hangoztatja...akkor az a valaki igenis gondolkodhat így...az ő dolga..
ha Vilmos herceg (ha jól emlékszem ő volt) elmehet egy buliba náci tisztnek öltözve, akkor szerintem ez a valaki igenis nyugodtan gondolkodhat így...
hangsúlyozom, gondolkodhat...a vandalizmust, mint a horogkereszt firkálása nyilvános helyen, már egyáltalán nem fogadom el...

Nos, attól, h valaki hülye, jelen esetben Vilike, ettől még a társadalom nem fogja őt szeretni / tisztelni (ez lenne a pozitív diszkriminálás), viszont joggal itéli el (negatív diszkriminálás), mégpedig nem csak a gondolkodásmódja miatt, hanem a tettéért...

Ati 03-28-2007 14:43

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 83241)
Ati nem feltétlen, mert ha a a társadalom ,az emberiség nagy szelete nem ismeri azt meg h ott milyen szörnyűség történik, akkor tök mind1 hol öltek meg hány négyzetméterre eső legtöbb embert...

Jah, és persze mindezt egy adott idő alatt kell elkövetni. Ezért elfogadható a "Föld", mint név, ez pedig nem. Csak hogy következetesek legyünk.

Tehát akkor a négyzetméterre vetített, adott idő alatt elkövetett gyilkosságok száma.

LotR 03-28-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83228)
Számít az ember véleménye, de meg kellett tanulnod, hogy hogy állj hozzá ehhez a témához, mert saját magad nem tudtad volna?

nem feltétlen kellet megtanulnom hogy álljak hozzá....
Megtanították mik történtek ott, magamtól alakult ki ez a magatartás , hogy
ez elítélendő.... és sajnos a mai világban a csíráját is el kell ítélni, nehogy esetleg újra ilyesmi történhessen....

Ati 03-28-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 83245)
igen! el is ítélték azokat akik bűnöket cselekedtek!
Akik cselekedtek bűnöket . Nem egy per volt, nem egy náci vezető lett öngyilkos mikor rájött mivé lett , mit tett....
nem egy embert végeztek ki...
stbbb

Most meg kerülöd az általánosítást. Eddig kifejezetten az általánosítás mellett voltál. Aki ilyen nevet választ, az mind biztosan tömeggyilkos szemléleteket vall, ezt sugalltad eddig, most hirtelen egy-egy emberre vetíted csak le az elítélést.

Akkor ha valaki nem tömeggyilkos, miért ítéled mégis el?

Ati 03-28-2007 14:47

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 83248)
nem feltétlen kellet megtanulnom hogy álljak hozzá....
Megtanították mik történtek ott, magamtól alakult ki ez a magatartás , hogy
ez elítélendő.... és sajnos a mai világban a csíráját is el kell ítélni, nehogy esetleg újra ilyesmi történhessen....

Megtanították, hogy mi történt ott? Hogy lehet ezt megtanítani? Ha ezt meg kell tanítani, az már régen rossz. Maximum elmondani kellene, és mindenki eldönti majd, hogy mit kezd vele. Megtanítani már igen erős túlzás, és pont ez a bajom vele... Mert tényleg megtanítják. Megmondják, hogy ez rossz, hú, micsoda szörnyűségek történtek ott. Nem te döntöd el, hanem megmondják.

LotR 03-28-2007 14:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83235)
Tehát ha tudjuk, hogy a háború rossz, és elítélendő, ha valaki mégis háborút indít egy másik ország ellen, mindenféle ok nélkül, vagy mondvacsinált okokkal, akkor az rossz, és elítélendő?

Akkor miért is támogatja mindenki a nagy Amerikát?

Ati ennek indítsunk külön topicot..
és kezdjük a magyarázatot a hidegháborutól;)
Amit az oroszok elvesztettek és kialakult a világon az egy szupernagyhatalom:)
Az hogy ki támogatja és ki nem... az látszott.. már az EU-n belül is ,ahogy
látszott az is ahogy az ENSZ nyilatkozott vagy a BT mikor amerika kinyílvánította a szándékát azzal kapcsolatban hogy megtámadja irakot..
Más kérdés h nem tesznek semmit mert nem mernek, mert nem a mi bajunk, mert gazdasági érdeke azt diktálják a politikának h álljunk inkább mellé...
Attól még a társadalom elítéli.. nemhiába akarnak kezdeményezni most Bush ellen egy menesztési eljárást...
nem hiába tüntetnek..

LotR 03-28-2007 14:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83235)
Tehát ha tudjuk, hogy a háború rossz, és elítélendő, ha valaki mégis háborút indít egy másik ország ellen, mindenféle ok nélkül, vagy mondvacsinált okokkal, akkor az rossz, és elítélendő?

Akkor miért is támogatja mindenki a nagy Amerikát?

látszott az is ahogy az ENSZ nyilatkozott vagy a BT mikor amerika kinyílvánította a szándékát azzal kapcsolatban hogy megtámadja irakot..
Más kérdés h nem tesznek semmit mert nem mernek, mert nem a mi bajunk, mert gazdasági érdeke azt diktálják a politikának h álljunk inkább mellé...
Attól még a társadalom elítéli.. nemhiába akarnak kezdeményezni most Bush ellen egy menesztési eljárást...
nem hiába tüntetnek tüntettek kinnt is..

Goldy 03-28-2007 14:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83247)
Jah, és persze mindezt egy adott idő alatt kell elkövetni. Ezért elfogadható a "Föld", mint név, ez pedig nem. Csak hogy következetesek legyünk.

Tehát akkor a négyzetméterre vetített, adott idő alatt elkövetett gyilkosságok száma.

Ez a négyzetméteres gyilkosság hogy az istenbe jött ide? Ilyen szempontból engedd a III. birodalmat is főleg hogy nem csak a III. birodalomért jár törlés hanem a IV. V.... stb-ért is...

továbbra sem a hellyel van a gond hanem amit a neve szimbolizál...
a svasztika mára tiltott jelkép a II VH előtt még angol kitüntetéseket is szerepelt...
Ez a helységnév megszünt csak helységnév lenni, egy ideológia szimbolumává vált aminek semmi köze ahhoz hogy hány négyzetméter a területe....

Ati 03-28-2007 14:51

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 83251)
nem hiába tüntetnek..

Felesleges ennek külön topicot indítani.

Mint láthatod, mindig az aktuális politika határozza meg, hogy mi a jó, és mi a rossz. Most épp ez a jó kategória.

Sjanálom, de nem politikai irányelvek alapján kívánom eldönteni, hogy melyik nap melyik név elfogadható, és melyik nem. "Bocs, bárj ezzel két napot, ma még nem elfogadható, de holnapután az lesz."

LotR 03-28-2007 14:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83237)
Nem értem miért háborít fel.

vagy ennek is van egy elévülési ideje? Mert a Caesar-os vicceken senki nem háborodik fel, az egyiptomi piramisokat is rendszeresen látogatják a turisták, pedig rabszolgák építették, és nem kevesen haltak meg ott. De ez már rég volt. Hány év az, ami után már nem háborít fel?

És miért kell ezt években mérni? Miért nem elég elfogadni, hogy ez a múlt, megtörtént, ezen már nem tudsz változtatni?

látogatni lehet auschwitzot is, mert ott test közelbe szembesülhetsz még a borzalmak nyomaival....
vannak viccek mellyek morbidak.
De az mégis más, más szándékkal lettek megírva... a vidítás szándékával és nem meggyalázási szándékkal...

Ati 03-28-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 83253)
továbbra sem a hellyel van a gond hanem amit a neve szimbolizál...

Ha jön egy békés, földönkívüli faj, és azt látja, hogy ezek a földlakók barbár módon folyamatosan ölik egymást, akor mit fog a Föld, mint bolygónév szimbolizálni? Miért lesz az, hogy Neked, aki itt élsz, egészen mást jelent, mint másnak? Hol következetes ez?

Ati 03-28-2007 14:56

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 83255)
látogatni lehet auschwitzot is, mert ott test közelbe szembesülhetsz még a borzalmak nyomaival....
vannak viccek mellyek morbidak.
De az mégis más, más szándékkal lettek megírva... a vidítás szándékával és nem meggyalázási szándékkal...

Más? Ezek szerint egészen biztos, hogy aki ezt az országnevet választotta, az azért tette ezt, hogy meggyalázza a halottak emlékeit?

Ezt mondta neked, vagy honnan tudod ennyire biztosan?

Ha mondta, akkor szólj, és máris repül, felesleges erről tovább beszélni.

Davalon 03-28-2007 14:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83219)
Eddig a következetesség szempontjából ott tartunk, hogy az egy négyzetméterre jutó megölt emberek száma alapján dőljön el, hogy melyik helységnév engedett, és melyik nem...... Kicsit nyakatekert gondolat. :)

Bocsánat, csak óránként tudok reagálni, szóval:

Te törölted eddig a Harmadik Birodalom, Waffen SS, Hitlerjugend stb. nevű orikat és most Te kardoskodsz Auschwitz megmaradása mellett, akkor miért az én gondolatom a nyakatekert?:)

LotR 03-28-2007 14:56

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 83238)
igen, az érdekes megnyilvánulásom mögött egy érdekes gondolkodásmód áll..
mégpedig..
szabad világban élünk tudtommal, legalábbis mindenki ezt hangoztatja...akkor az a valaki igenis gondolkodhat így...az ő dolga..
ha Vilmos herceg (ha jól emlékszem ő volt) elmehet egy buliba náci tisztnek öltözve, akkor szerintem ez a valaki igenis nyugodtan gondolkodhat így...
hangsúlyozom, gondolkodhat...a vandalizmust, mint a horogkereszt firkálása nyilvános helyen, már egyáltalán nem fogadom el...

gondolkodhat így! Nem is fogják becsukni..stb.
De ne hangoztassa! Ne terjessze!
Vilmos herceggel mi lett? Azt ne felejtsd el! ELítélte a viselkedését a társadallom... Ami után bocsánatot kért... stb.
IGen ezaz érettség... pár éve még mi is meséltünk ilyesmi vicceket egymásnak... és viccesnek viccesek is... de nem is veszem komolyan egy pillanatig se... mert akkor már sértő..

Ati 03-28-2007 14:58

Quote:

Originally Posted by Davalon (Post 83258)
Bocsánat, csak óránként tudok reagálni, szóval:

Te törölted eddig a Harmadik Birodalom, Waffen SS, Hitlerjugend stb. nevű orikat és most Te kardoskodsz Auschwitz megmaradása mellett, akkor miért az én gondolatom a nyakatekert?:)

1, Nem az Auschwitz névről van szó, hanem az "Auschwitz-Birkenau" névről.
2, E mellett sem kardoskodok, már rég eldőlt, hogy névváltás lesz kérve, ERRE, de a kovetkezetes irányelvek szempontjából még mindig nem sikerült megmondania senkinek, hogy melyik név elfogadható, és melyik nem. Hasraütésszerűen azért ne működjön már a dolog. :)

Croissant 03-28-2007 14:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83257)
Más? Ezek szerint egészen biztos, hogy aki ezt az országnevet választotta, az azért tette ezt, hogy meggyalázza a halottak emlékeit?

Ezt mondta neked, vagy honnan tudod ennyire biztosan?

Ha mondta, akkor szólj, és máris repül, felesleges erről tovább beszélni.

Miért nem kérdez(t)ed meg tőle?
Autentikus forrásból mégiscsak jobb lenne tudni, h mire gondolt a névválasztásnál...

LotR 03-28-2007 15:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83247)

Igen + a Hírnév! tehát mindenkinek tudnia kell h mi történt!!!
Hogy eltudják ítélni!
Nagyon fontos!
Hamár ilyen kitekerten gondolkodunk és közelítjük meg a dolgokat:D

Remélem nem most tervezgeted tömeggyilkos terveidet:D

Ati 03-28-2007 15:00

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 83262)
Miért nem kérdez(t)ed meg tőle?
Autentikus forrásból mégiscsak jobb lenne tudni, h mire gondolt a névválasztásnál...

Mert ez a topic nem az emberről szól, hanem az általános irányelvről.

Vagy legyen ezentúl mégegy rublika regisztrációkor, hogy "Miért pont ezt a nevet választottad? Kérünk fejtsd ki minimum 3 mondatban." ? :D

Ati 03-28-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 83263)
Igen + a Hírnév! tehát mindenkinek tudnia kell h mi történt!!!
Hogy eltudják ítélni!
Nagyon fontos!
Hamár ilyen kitekerten gondolkodunk és közelítjük meg a dolgokat:D

A hírnevet hogy számolod?

Az amerikaiak pl nagy ívben tesznek az egészre, fogalmuk sincs mi volt ott. Szerintem az éhező afrikaiakat se nagyon foglalkoztatja mélyebben a téma.

Davalon 03-28-2007 15:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83256)
Ha jön egy békés, földönkívüli faj, és azt látja, hogy ezek a földlakók barbár módon folyamatosan ölik egymást, akor mit fog a Föld, mint bolygónév szimbolizálni? Miért lesz az, hogy Neked, aki itt élsz, egészen mást jelent, mint másnak? Hol következetes ez?

Ez szerintem teljesen más téma:) Ez sehol nem következetes, de így van. Például az Ázsiában élőknek abszolút semmi Ázsia-tudata nincs, köszönhetően az ottani multikulturális közegnek, ez csak kívülről, Európából, nekünk tűnhet annak. Nekik semmit nem jelent. Bolygó-méretekben meg ne is gondolkodjunk:-) Egységes világnaptárt képtelenek vagyunk bevezetni:)

LotR 03-28-2007 15:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83249)
Most meg kerülöd az általánosítást. Eddig kifejezetten az általánosítás mellett voltál. Aki ilyen nevet választ, az mind biztosan tömeggyilkos szemléleteket vall, ezt sugalltad eddig, most hirtelen egy-egy emberre vetíted csak le az elítélést.

Akkor ha valaki nem tömeggyilkos, miért ítéled mégis el?

elítélés értsd itt a szónak a másik jelentését!
bírósági per útján elítélték stb őket.

Itt erről beszélek!
A társadalmi elítélés egy másik, attól még nem feltétlen megy börtönbe valaki:)
Ha valaki így gondolkodik tegye, de ne hírdesse, reklámozza, ! Aszem azt már sok helyen de pl No-ban is szankcionálják...

Croissant 03-28-2007 15:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83264)
Mert ez a topic nem az emberről szól, hanem az általános irányelvről.

Vagy legyen ezentúl mégegy rublika regisztrációkor, hogy "Miért pont ezt a nevet választottad? Kérünk fejtsd ki minimum 3 mondatban." ? :D

A topic kifejezetten erről a névről szól...

Nos, én megtettem, hogy rákérdeztem és választ is kaptam rá, amit szívem szerint bemásolnék ide... Megtehetem?

LotR 03-28-2007 15:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83250)
Megtanították, hogy mi történt ott? Hogy lehet ezt megtanítani? Ha ezt meg kell tanítani, az már régen rossz. Maximum elmondani kellene, és mindenki eldönti majd, hogy mit kezd vele. Megtanítani már igen erős túlzás, és pont ez a bajom vele... Mert tényleg megtanítják. Megmondják, hogy ez rossz, hú, micsoda szörnyűségek történtek ott. Nem te döntöd el, hanem megmondják.

nem a megtanították szót se forgsd ki kérlek, itt azt értem alatta, h
a tanár leadja az anyagot, spec. a 2. vh-t...
Ezt jelenti a megtanították...
Én megtanultam , és láttam hogy rossz, ahogy a haború is rossz ahogy ha rosszat csinálsz is csak tudod hogy rossz...
különben mért nemölöd az embereket az utcán? MErt tiltja a törvény és dutyiba dugnak? :O akkor mág Gyáva is vagy! :D:D:D

LotR 03-28-2007 15:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83254)
Felesleges ennek külön topicot indítani.

Mint láthatod, mindig az aktuális politika határozza meg, hogy mi a jó, és mi a rossz. Most épp ez a jó kategória.

Sjanálom, de nem politikai irányelvek alapján kívánom eldönteni, hogy melyik nap melyik név elfogadható, és melyik nem. "Bocs, bárj ezzel két napot, ma még nem elfogadható, de holnapután az lesz."

ezt rosszul látod...
Számomra ez most sem elfogadható amit amerika művelt!
Mikor kiderült egyből elítéltem és kiíbáltam hogy mi a fenéért nem tesz semmit az ENSZ ezek után!
Aztán rájöttem mert nincs ereje hozzá:(

Gyula 03-28-2007 15:10

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 83270)
A topic kifejezetten erről a névről szól...

Nos, én megtettem, hogy rákérdeztem és választ is kaptam rá, amit szívem szerint bemásolnék ide... Megtehetem?

Engem érdekelne, ennyi vita után.

Croissant 03-28-2007 15:15

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 83273)
Engem érdekelne, ennyi vita után.

Szívesen megteszem, de Ati-tól kérném a hozzájárulását...

Ati 03-28-2007 15:16

Nem nyilvánosságra szánt magánüzenetet igazából nem szívesen látok fórumon...

Goldy 03-28-2007 15:16

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 83275)
Szívesen megteszem, de Ati-tól kérném a hozzájárulását...

ha nem megy bele: küld már el nekem privibe :)

Croissant 03-28-2007 15:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83277)
Nem nyilvánosságra szánt magánüzenetet igazából nem szívesen látok fórumon...

A téma horderejére és annak lezárására vonatkozóan sem, hogy tudatos volt-e a névválasztás?

Croissant 03-28-2007 15:20

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 83276)
ha nem megy bele: küld már el nekem privibe :)

Megteszem...

Gyula 03-28-2007 15:23

Emlékezetem szerint még mindig olvasható egy privát üzenet az egyik topicban amit én irtam valakinek. Most az egyszer nem lehetne kivételt tenni? annak idején én se haltam bele hogy az üzim kikerült nagy nyilvánosság elé.

Ati 03-28-2007 15:25

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 83279)
A téma horderejére és annak lezárására vonatkozóan sem, hogy tudatos volt-e a névválasztás?

Tudatos volt-e a névválasztás?

Ezt már látatlanban megmondom, hogy igen, tudatos volt. Véletlenül nem választ senki ilyen nevet.

Sose az volt a kérdés, hogy tudatos volt-e, vagy sem.

Szerintem ha elmondod, akkor az is megteszi. :)

Croissant 03-28-2007 15:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 83282)
Tudatos volt-e a névválasztás?

Ezt már látatlanban megmondom, hogy igen, tudatos volt. Véletlenül nem választ senki ilyen nevet.

Sose az volt a kérdés, hogy tudatos volt-e, vagy sem.

Szerintem ha elmondod, akkor az is megteszi. :)

A tudatosság alatt tudod jól, h mit értettem...
Azt hiszem, h bemásolva mégiscsak hatásosabb lenne...

Ati 03-28-2007 15:28

Egyébként ha az üzenetből egyértelműen kiderül valami, akkor jelentsd, és rövidre lehet zárni ezt az egy konkrét esetet.

Ettől persze még nincs meghatározva az az egy négyzetméterre jutó, adott idő alat megölt, hírnévvel súlyozott gyilkosságok száma, ami felett egy város vagy hely neve nem elfogadható.

Zsáni 03-28-2007 15:28

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 83246)
Nos, attól, h valaki hülye, jelen esetben Vilike, ettől még a társadalom nem fogja őt szeretni / tisztelni (ez lenne a pozitív diszkriminálás), viszont joggal itéli el (negatív diszkriminálás), mégpedig nem csak a gondolkodásmódja miatt, hanem a tettéért...

de nem ítélték el Vilmos herceget se......ez a helyzet...
annyit mondtak, hogy irgumm-burgumm, és láss csodát, már nem is hallani semmit a dologról...

Zsáni 03-28-2007 15:29

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 83259)
gondolkodhat így! Nem is fogják becsukni..stb.
De ne hangoztassa! Ne terjessze!
Vilmos herceggel mi lett? Azt ne felejtsd el! ELítélte a viselkedését a társadallom... Ami után bocsánatot kért... stb.
IGen ezaz érettség... pár éve még mi is meséltünk ilyesmi vicceket egymásnak... és viccesnek viccesek is... de nem is veszem komolyan egy pillanatig se... mert akkor már sértő..

Ja persze...hű de nagyon elítélték...ugyanmár...

All times are GMT +1. The time now is 05:54.