![]() |
Quote:
Ha tudatosságot tudnék a névválasztás mögött, akkor nem kérném, hanem követelném az ori törlését... Nem ezt tettem, ahogy az korábbi beírásomból is látható, azaz a név megváltoztatását szeretném elérni... |
Quote:
Vissza térve az nem indok ,h jaaj az egy város olyan mint a többi... és nem utal rá más mint a többség ismerete a várossal kapcsolatban, és ez a döntő ítélet afelett h maradjon van változzon az orinév:) (ugyanugy ahogy t örvény nem ismerete sem ment fel!) és sajnos az már nem csak egy város! Hanem több annál, példája az egész holocaustnak, jelképe.. másképp nem nyakamat rá h nem lenne ilyen nevű ország most itt! Mivel másról nem lenne ismert! És annak a valószínűsége, h egy másik ország tök ismeretlen turisztikailag semmi vonzást nem produkálo kisvárosa, országnév legyen ebben a játékban minimális, így nyugodtan kimondhatjuk, h ez nem véletlen orinév választás... |
Quote:
Ceasáros vicceket nem igen hallottam közszájon. A piramisokat meg igencsak kérdéses hogy kik építették... a rabszolgaság elitélt dolog ma nincsenek is rabszolgák olyan formában társadalmilag elfogadott módon mint az ókorban vagy amerikában volt. Ha vki Keopsznak vagy Ceasar-nak hívja magát egy játékban elsősorban a hadvezérre és nem tömeggyilkos ideológiára fog gondolni, és aki ezeket a neveket olvassa szintén nem. |
Quote:
Akik cselekedtek bűnöket . Nem egy per volt, nem egy náci vezető lett öngyilkos mikor rájött mivé lett , mit tett.... nem egy embert végeztek ki... stbbb |
Quote:
|
Quote:
Tehát akkor a négyzetméterre vetített, adott idő alatt elkövetett gyilkosságok száma. |
Quote:
Megtanították mik történtek ott, magamtól alakult ki ez a magatartás , hogy ez elítélendő.... és sajnos a mai világban a csíráját is el kell ítélni, nehogy esetleg újra ilyesmi történhessen.... |
Quote:
Akkor ha valaki nem tömeggyilkos, miért ítéled mégis el? |
Quote:
|
Quote:
és kezdjük a magyarázatot a hidegháborutól;) Amit az oroszok elvesztettek és kialakult a világon az egy szupernagyhatalom:) Az hogy ki támogatja és ki nem... az látszott.. már az EU-n belül is ,ahogy látszott az is ahogy az ENSZ nyilatkozott vagy a BT mikor amerika kinyílvánította a szándékát azzal kapcsolatban hogy megtámadja irakot.. Más kérdés h nem tesznek semmit mert nem mernek, mert nem a mi bajunk, mert gazdasági érdeke azt diktálják a politikának h álljunk inkább mellé... Attól még a társadalom elítéli.. nemhiába akarnak kezdeményezni most Bush ellen egy menesztési eljárást... nem hiába tüntetnek.. |
Quote:
és kezdjük a magyarázatot a hidegháborutól;) Amit az oroszok elvesztettek és kialakult a világon az egy szupernagyhatalom:) Az hogy ki támogatja és ki nem... az látszott.. már az EU-n belül is ,ahogy látszott az is ahogy az ENSZ nyilatkozott vagy a BT mikor amerika kinyílvánította a szándékát azzal kapcsolatban hogy megtámadja irakot.. Más kérdés h nem tesznek semmit mert nem mernek, mert nem a mi bajunk, mert gazdasági érdeke azt diktálják a politikának h álljunk inkább mellé... Attól még a társadalom elítéli.. nemhiába akarnak kezdeményezni most Bush ellen egy menesztési eljárást... nem hiába tüntetnek tüntettek kinnt is.. |
Quote:
Ez a négyzetméteres gyilkosság hogy az istenbe jött ide? Ilyen szempontból engedd a III. birodalmat is főleg hogy nem csak a III. birodalomért jár törlés hanem a IV. V.... stb-ért is... továbbra sem a hellyel van a gond hanem amit a neve szimbolizál... a svasztika mára tiltott jelkép a II VH előtt még angol kitüntetéseket is szerepelt... Ez a helységnév megszünt csak helységnév lenni, egy ideológia szimbolumává vált aminek semmi köze ahhoz hogy hány négyzetméter a területe.... |
Quote:
Felesleges ennek külön topicot indítani. Mint láthatod, mindig az aktuális politika határozza meg, hogy mi a jó, és mi a rossz. Most épp ez a jó kategória. Sjanálom, de nem politikai irányelvek alapján kívánom eldönteni, hogy melyik nap melyik név elfogadható, és melyik nem. "Bocs, bárj ezzel két napot, ma még nem elfogadható, de holnapután az lesz." |
Quote:
vannak viccek mellyek morbidak. De az mégis más, más szándékkal lettek megírva... a vidítás szándékával és nem meggyalázási szándékkal... |
Quote:
|
Quote:
Ezt mondta neked, vagy honnan tudod ennyire biztosan? Ha mondta, akkor szólj, és máris repül, felesleges erről tovább beszélni. |
Quote:
Bocsánat, csak óránként tudok reagálni, szóval: Te törölted eddig a Harmadik Birodalom, Waffen SS, Hitlerjugend stb. nevű orikat és most Te kardoskodsz Auschwitz megmaradása mellett, akkor miért az én gondolatom a nyakatekert?:) |
Quote:
De ne hangoztassa! Ne terjessze! Vilmos herceggel mi lett? Azt ne felejtsd el! ELítélte a viselkedését a társadallom... Ami után bocsánatot kért... stb. IGen ezaz érettség... pár éve még mi is meséltünk ilyesmi vicceket egymásnak... és viccesnek viccesek is... de nem is veszem komolyan egy pillanatig se... mert akkor már sértő.. |
Quote:
2, E mellett sem kardoskodok, már rég eldőlt, hogy névváltás lesz kérve, ERRE, de a kovetkezetes irányelvek szempontjából még mindig nem sikerült megmondania senkinek, hogy melyik név elfogadható, és melyik nem. Hasraütésszerűen azért ne működjön már a dolog. :) |
Quote:
Autentikus forrásból mégiscsak jobb lenne tudni, h mire gondolt a névválasztásnál... |
Quote:
Hogy eltudják ítélni! Nagyon fontos! Hamár ilyen kitekerten gondolkodunk és közelítjük meg a dolgokat:D Remélem nem most tervezgeted tömeggyilkos terveidet:D |
Quote:
Vagy legyen ezentúl mégegy rublika regisztrációkor, hogy "Miért pont ezt a nevet választottad? Kérünk fejtsd ki minimum 3 mondatban." ? :D |
Quote:
Az amerikaiak pl nagy ívben tesznek az egészre, fogalmuk sincs mi volt ott. Szerintem az éhező afrikaiakat se nagyon foglalkoztatja mélyebben a téma. |
Quote:
Ez szerintem teljesen más téma:) Ez sehol nem következetes, de így van. Például az Ázsiában élőknek abszolút semmi Ázsia-tudata nincs, köszönhetően az ottani multikulturális közegnek, ez csak kívülről, Európából, nekünk tűnhet annak. Nekik semmit nem jelent. Bolygó-méretekben meg ne is gondolkodjunk:-) Egységes világnaptárt képtelenek vagyunk bevezetni:) |
Quote:
bírósági per útján elítélték stb őket. Itt erről beszélek! A társadalmi elítélés egy másik, attól még nem feltétlen megy börtönbe valaki:) Ha valaki így gondolkodik tegye, de ne hírdesse, reklámozza, ! Aszem azt már sok helyen de pl No-ban is szankcionálják... |
Quote:
Nos, én megtettem, hogy rákérdeztem és választ is kaptam rá, amit szívem szerint bemásolnék ide... Megtehetem? |
Quote:
a tanár leadja az anyagot, spec. a 2. vh-t... Ezt jelenti a megtanították... Én megtanultam , és láttam hogy rossz, ahogy a haború is rossz ahogy ha rosszat csinálsz is csak tudod hogy rossz... különben mért nemölöd az embereket az utcán? MErt tiltja a törvény és dutyiba dugnak? :O akkor mág Gyáva is vagy! :D:D:D |
Quote:
Számomra ez most sem elfogadható amit amerika művelt! Mikor kiderült egyből elítéltem és kiíbáltam hogy mi a fenéért nem tesz semmit az ENSZ ezek után! Aztán rájöttem mert nincs ereje hozzá:( |
Quote:
Engem érdekelne, ennyi vita után. |
Quote:
|
Nem nyilvánosságra szánt magánüzenetet igazából nem szívesen látok fórumon...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Emlékezetem szerint még mindig olvasható egy privát üzenet az egyik topicban amit én irtam valakinek. Most az egyszer nem lehetne kivételt tenni? annak idején én se haltam bele hogy az üzim kikerült nagy nyilvánosság elé.
|
Quote:
Ezt már látatlanban megmondom, hogy igen, tudatos volt. Véletlenül nem választ senki ilyen nevet. Sose az volt a kérdés, hogy tudatos volt-e, vagy sem. Szerintem ha elmondod, akkor az is megteszi. :) |
Quote:
Azt hiszem, h bemásolva mégiscsak hatásosabb lenne... |
Egyébként ha az üzenetből egyértelműen kiderül valami, akkor jelentsd, és rövidre lehet zárni ezt az egy konkrét esetet.
Ettől persze még nincs meghatározva az az egy négyzetméterre jutó, adott idő alat megölt, hírnévvel súlyozott gyilkosságok száma, ami felett egy város vagy hely neve nem elfogadható. |
Quote:
annyit mondtak, hogy irgumm-burgumm, és láss csodát, már nem is hallani semmit a dologról... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:54. |