![]() |
Quote:
Az én tekiírómhoz képest ez komplett hadivari ország:) Feleslegesen sok a templom, a kocsma, a raktár meg a barakk, és túl kevés a könyvtár... |
jah bocsi. vhogy elnéztem a súgot.
|
Quote:
|
Ahhoz hogy penzt csinalj penzed kell legyen a :D Ordogi kor.Tudjatok a vereb is oda pottyant ahol nagy a csomo :D Tudjatok a mondast minden centemmel el tudok szamolni csak azt ne kerdezzetek hogy kerestem meg az elso millio Dollaromat :D
Kivancsi vagyok tudjatok e kitol sarmazik ez az idezet :D |
Quote:
Fenntebb meg biztos hogy normálisabb a teki ára! :) |
Quote:
Dragi azt próbálta mondani, hogy ha bankozol, és a termelt pénzt az olcsó tekibe teszed jobban jársz, mintha tekit írnál. |
Quote:
|
Quote:
Mi véd meg a fosztástól? Elég egy régi sérelem, és egy tekiíró ori villámgyorsan átépül hadivá, és 4 sereggel viszi a pénznek kb. 72 %-át. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem csak annyi a trükk,h. lopj össze jó jokat!!Aztán meg mégtöbbet...!!Ezzel leszel a leggazdagabb!! :)
|
Sokat lopj össze!
|
asszem elsőre is megértettük:)
|
igy be lehet másolni az éplistákat?:)
hmm....:) A ba hogy lehet sokk lét csinálni rövid idő alatt?:) |
Quote:
|
Quote:
Belépsz a Pannonba, és mondod Sergnek, hogy kéne zseton:D:D |
ezek tul egyszerüek :D
|
a másik meg minek 200 heki alatt termelni mikor fentebb többet lehet termelni:p
mondjuk 600 hekin egy elfel amibe csak kocsma , ház és némi tanya vn:) a többi bank vagy tekigyár :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:) keményen meg akarok dolgozni a létért;) |
Quote:
de ha vki megkockáztatja írjon hogy jött össze:p ha szövis és szövisegítség vn nála akkor megoldható:p |
Quote:
|
a legjobb pénzszerzés az ARANYALMA :D
|
Alakits klán helyett politikai pártot,és hurrá máris döl a lé .:D
|
Én,mint munkás ember a munkát javaslom!
Aki dolgozik az pénzt keres és a megkeresett lét belehet fektetni mindenféle jóba:) pl.sör:D A sok pénz meg csak bajt hoz az emberre. 1.vigyázni kell rá,mert elkopik. 2.vigyázni kell rá,mert ellopják. 3.sok pénz sok idő,viszont sok idő sok pénz,ebből meg újra az egyes és kettes pont következik. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:59. |