![]() |
figyelj nem arról van szó, hogy nem tudjuk mikor van körváltás, csak néha elbizonytalanodunk, és ez a dolog csak akkor jelenne meg neked, ha nincs olyan eseményed, ami alapján egyértelműen kikövetkeztethetnéd. tehát egy szabis orinak a visszajövetel utánni percben ez megjelenik, hacsaknem kikapcsolta ezt a lehetőséget;)
|
kicsit sajnálom, hogy ez az ötlet nem valósul meg :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
én támogatom,mert ha lenne akkormost nem vesztettem volna pár száz millát
|
Szerintem nemhiányzik az óra, aki kezdő előbb utóbb úgyis megtanulja mikor van körváltás.
|
De ha lessz is ne legyen másodperc pontos.
|
Szerintem kiváló ötlet.
Több oka is van, hogy hasznos lenne: -Aki elősször játszik a hódítóval annak mindenképp szüksége lenne rá, mert még a körváltás fogalmával sem biztos, hogy tisztában van. Mivel a játék lényege, hogy minél többen legyünk így fontos, hogy az első lépésektől kezdve akadálymentesen mehessen a játék. És ez nagy segítség. A körváltásig visszaszámláló óra az egészet összetettebbé, egészebbé tenné, hisz minden a körváltásra épül!!! -Szerintem nincs olyan ember aki nem veszített volna pénzt egy elnézett körváltás miatt. Való igaz, hogy figyelni kell, de már 2 ország irányításakor is el lehet nézni, hogy épp hol is vagyunk, hisz nem mindenki tud folyamatosan a gép előtt ülni. És ez nem csak a kezdő játékosokkal van így. (nekem 4 orim van és pfff, ha annyi 1 forintosom lenne, hajjaj) -kinézet: Hát igen, igencsak jól mutatna egy óra ami mutatja a hátralevő időt. (szerintem hozzátartozna a játék hangulatához). -zavarna egyeseket: Erre egy példát mondanék: Inkább legyen meleg valahol és akinek melege van az kapja le a pulcsit, mintsem hidegben fázzon akin nincs pulcsi. (oké, ez eléggé gáz, de igaz) Vagyis inkább legyen több segítség, mint kevesebb. Amúgy az, hogy "zavaró", eléggé nevetséges kifogás. Lenne egy javaslatom is, miszerint az idő múlását szinekkel is lehetne jelölni. PL: -Körváltás utántól zöld az óra -pl. 10 percel a vége előtt sárga -pl. 3 pecrel a vége előtt piros (a színváltás ideje csak példa) Ez nekem lenne hasznos, hisz míg nézem a tv-t elég lenne csak rápillantanom a messze levő képernyőre, hogy hogy is állunk. Mivel mindíg más csopiban levő oriban van eseményem ezért mindíg másik orit hagyok nyitva amire figyelnem kell. Így azt sem tudom hol vagyok, nemhogy mikor van körváltás. :D Na ennyi. További jó játékot mindenkinek. |
Szerintem jó ötlet azaz óra, érdemes volna megvalósítani
Quote:
de akinek több szinten van országa (akár lehet 5 is), annak nehéz fejben tartani, hogy melyik országnál mikor van a körváltás, mivel mindegyiknél különböző ráadásul amikor szintet lép (ha 5 van, akkor muszály egyszerre az összesssel), akkor meg is változik.. |
Quote:
|
de, 4.edik szinten csak 1 ország lehet
mondjuk van 5.szinten egy országom, azzal fellépek a 4.ikre. Inditok egy újat az 5.iken, azt összekapcsolom a 4.iken lévő országommal. Addig nem léphetek fel az 5.szinten lévő országommal, amíg van a 4.ik szinten országom. vagyis a 4.ik szinten is csak 1 országom lehet (természetesen most is normális csoportról van szó) vagy valamit félreolvastam? :D |
Quote:
Szabály szerint: csoportonként 1orid lehet, és ötödiken összesen egy (normálban) Ha még kérdésed van, nyiss neki egy topicot a segítség kezdők részben ;) |
Nem sok hasznát láttnám,aki komolyan vesszi az ugyis tujda h mikor mi van,aki meg napontna 1-2x csak benéz annak meg tökmind1:p :p De kinek ,h a lényeg h ki lehesen lőni:rolleyes:
|
Quote:
Aki nem folyamatosan a gép előtt ül az attól még rendes hódítós, és neki sem mindegy. Itt különben nem erről van szó, hanem arról, hogy hasznos lenne-e? Én 4 orit vezetek és rendszeresen be vagyok jelentkezve. Én tudnám értékelni. |
Én is nagyon jó 5letnek tartom!:D;)
|
Szerintem remek ötlet!!!
Szívtam már meg a körváltásos piacozással... igen kellemetlenül érintett. :( (de ugye olyan bazi nagy Főmenü felirat nem lenne, mint a képen? :D) |
sztem is jo 5let. a kovi frissiteskor mehet bele. ;)
|
Quote:
Ez éppenséggel egy olyan eleme a játéknak, ami tavaly augusztus óta bent van. :) Kis felbontás mellett nem látszik, hogy ne foglalja a helyet, de nagyob felbontás mellett szépen tördeli a menüt. |
hasznos lehetne minden szintlépésnél, valamint a piachoz is segítség lenne támogatom
|
Sztem nagyon jó ötlet támogatom...
|
Quote:
Már nem csak külső fórumon, meg belső fórumon lehet érdeklődni, hanem bent van a SÚGÓban minden csoport körváltási ideje. Soha életemben nem okozott gondot a körváltás. Annyit kell tenned, hogy a súgó "Körváltási idők" fejezetét bemásolod az országod "Jegyzetek" menüpontja alá, és voi'la, a probléma megoldva. A windózodat meg állítsd UTC időzónára, és állítsd be pontosan. Egyébként 4 országhoz maximum 4 különböző időpont tartozhat. Azt azért meg lehet jegyezni... Én nemmel szavaztam, mert szerintem piszok nagy előny azoknak, akik eddig nem foglalkoztak annyit a játékkal, hogy elolvassák a súgót... Ami mellesleg ha nem is kötelező, de nagyon erősen ajánlott. Ha viszont mindenképp egy ilyen irányú fejlesztés lenne célszerű, akkor én inkább az "SZINTLÉPÉS" menübe raknám be magát a körváltási időt!!!! Így: Szintlépés Szint kezdése: 2007-03-28 04:45:59 Körváltás kezdete: minden óra 42. perce Így ott lenne mindenkinek az épp aktuális csoportjára vonatkozó körváltási idő, de azért legalább annyit meg kéne tenni, hogy kattint egyet, és számol, hogy mennyi van vissza. Így mindenkinek az igénye ki lenne elégítve, tehát aki nem akaja fejben tartani, vagy súgót olvasni, nem lenne 'rákényszerülve', aki meg eddig is tudta, nem zavarná. Vélemények? Gee |
irja csak ki jol lathatoan a jatek, az embernek nem kaptalan a feje, 3 ori itt 2 ott 4 amott, hadd ne keresgeljek mar a sugoban, vagy nyomjak teljes kronikat azert hogy tudjam mikor van valtas. vagy meg a regebbi esemenyek kozott turkalva lehet latni, hogy mikor jott vmi vissza a piacrol, stb.
az autoban is a ford szam mero alapjan ki lehetne szamolni az aktualis sebesseget, aztan megis ott a km ora. lehet, hogy nem volt kifejezetten jo pelda, de nem ertem miert ne lenne jo, ha mindjart latnam is az oriba belepve mi az abra. ez csupan annyi, hogy kiemelten jelezve van mikor lesz korvalti. semmifele gigantikus elonyt vagy hatranyt nem jelent se kezdonek se profinak. csak info. |
Quote:
2esben, 2100-as fordulatszámon annyival mész, mint 5-ösben 2100-as fordulatszámon? Azért az már örület nagy lustasdág, hogy nem csak hogy nem hajlandó valaki megjegyezni mikor van kv, de a súgó lapozgatására is lusta, sőőt még a jegyzeteiben túrni is lusta. Mi a garancia, hogy valaki nem lesz lusta arra, hogy a jól látható helyre odapillantson? |
Quote:
Felajánlottam ötletként, hogy a körváltási idő jelenjen meg a SZINTLÉPÉS menüben. "Szintlépés Szint kezdése: 2007-03-28 04:45:59 Körváltás kezdete: minden óra 42. perce" Ha valaki arra lusta, hogy egyetlen egyet kattintson, akkor miről beszélünk? A következő lépés az lesz, hogy a helytartó küld egy SMS-t, hogy "Kedves Királyom! 2 perc múlva körváltás! Az egyes gomb megnyomásával belépek az országodba gömbölök, támadok, lopok, piacolok, a kettes gomb megnyomása után ezt Ön is elvégezheti, ha szeretné. Üdvözlettel: Hűséges Helytartód!" És azért az 1 kattintást nem nevezheti senki kutakodásnak, meg túrkálásnak, meg a súgó felesleges(?) olvasgattatásának, meg borzasztó időveszteségnek. :) Azért valamit a játékos is tegyen érte. Legalább az egér gombját meg kelljen nyomnia! :) Gee |
Quote:
én tudom h mikor van abban a 2 csoportban körváltás ahol jáccom, mégis gyakran megesik h hajnalban (kb6-kor) nem az fog eszembe jutni h 3 perc és körváltás!! nem szükségéges h visszaszámláljon, mert a sok paranoiás ettől rettentően megijedne reggelente, de amikor nincs esemény akkor igenis írhatná az esemény jelző sávban h pl körváltás óra03, vagy valami ilyesmi sőőt még az is jó lenne ha a főoldalon az aktuális idő alatt írná h Következő körváltás 15:03-kor ez miért zavarna??? ha nem teccik akkor meg kilehet kapcsolni, annak viszont h a szintlépés oldalra besúvasszuk, háát nagyjából semmi értelme sincs(oda inkább annak a csoportnak a körváltási idejét kéne ahova léphetünk) |
Ez a módosítás már bekerült a fejlesztői változatba, élesbe majd a többi változással együtt fog kerülni. Nem oda került, ami az eredeti képen a felvetés volt, és nem is számol vissza, csak egy aktuális hátralévő időt mutat a következő körváltásig a főmenü alatt, plusz helyet nem foglalva. Elég erőforrásigényes, ezért csak VIP funkcióként került be, így is kétséges még, hogy ebben a formában marad meg. De biztosat majd csak élesítés után tudok mondani, amikor látszik, hogy sokezer egyidejű lekérés milyen hatással van rá.
|
Jól van na... Meggyőztem magam. Legyen óra na... (Mármint hgoy sokaknak ez hasznos lesz!)
De a véglegesben legyen kikacspolható! Kérlekszépen! (Engem zavarna akármilyen visszaszámláló meg nem visszaszámláló akármi) :) Plz plz plz! *Puncsol nagyon...:D* Gee |
Gee ne puncsolj:)) Amugy nekemis van pár orim és mégse tudom mindig,melyik szinten mikor van kv:)))) Tehát támogatom!!!
|
Quote:
Én ahol vagyok ott tudom mikor van körváltás;) Pár orid van akkor pár csopit kéne csak megjegyezni:) |
Quote:
|
Szerintem is hasznos lenne, annyival lehetne még spékelni hogy Vip eknek másodpercre pontosan jelezne, nem Vip eknek pedig percre pontosan "csak"!
Szerintem az h pl.5 percnél kiakadna az nem túl jó ötlet, ha már számol 0 ig tegye! |
Quote:
|
Quote:
|
Most támadt még1 ötletem érdekesség képpen leírnám:
a hátralévő pontos idő a súgóban legyen látható a körváltások menüpontban minden csoport mellett..ez nem is eszik sokat, kényelmes is! |
Ez a témát jegelni kéne. Én zölfülü vagyok, de már rájöttem, hogy a rendszer leterheltségétől füddően csúszik a körváltás. Nálunk 5/U ban óra 5 és 35 kor van váltás ehhez képest idő+20mp az átlag de volt már +45mp is, ha sokan vagyunk lassul az egész, gondolj bele mi lenne ha még az időt is számolná.
|
Quote:
|
Quote:
Szóval körváltási idő kezdete van. Ha a csoportodban óra:5 és óra:35 a körváltási idő kezdete, az azt jelenti, hogy lehet, hogy óra:5.00-kor kerül rád sor, de lehet, hogy csak a körváltás lezajlásának vége felé, akár óra:6-ot is megközelítve. És ez a csoport nagyságától függ... Egy 5400 fős csoportban eltarthat akár 2 percig is a körváltás... De volt már, hogy azonnal lefutott rajtam. de nálam is inkább az jellemző, hogy 1 perccel a kiírt után megy végbe. Ez van. Nem akkro van körváltás. Akkor kezdődik. |
Hozzátenném:
Az időt jelezze, és még véletlenül se számoljon vissza másodperceket! Csak perceket jelezzen! Körváltás előtt 5 perccel tűnjön el a visszaszámláló (régebben 3 percet olvastam ha jól emlékszem) Csak VIP tagoknak legyen elérhető ez a funkció. Legyen ki- be kapcsolható. Nagyjából ennyi :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:01. |