![]() |
Quote:
|
Quote:
Nem tudom, h hogyan sikerült rosszul bemásolni :( |
Az igazság az, hogy én már a topic megnyitásakor előre fogtam a fejem, hogy milyen szőrszálhasogatások lesznek madj itt... és lőn: hihetetlen, milyen országnevekbe kötnek itt bele egyesek :eek: :eek:
Szerintem legegyszerűbb az lenne, ha olyan országneveket írogatnánk ide be, amelyekrő VALÓBAN el tudjuk képzelni, hogy többeket sért. Ami engem személy szerint zavar, vagy nekem nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy az rossz is, és meg kell változtatni. Szóval mérlegeljünk, kollégák, mérlegeljünk, ne írjunk ide minden butaságot ;) |
Sturmabteilung (#354438) ti.: SA
SchutzStaffel (#319641) ti.: SS A Harmadik Birodalom két intézménye. Talán megváltoztathatnák az orinevet.. |
Auswitz-birkenau (#435320)
Legalább helyesen írná le, legalább egyiket... :mad: |
Pár napja elcsendesedett ez a topic. Ezek a nevek voltak, amikkel találkoztatok, és bántónak találjátok őket? Senki többet? :)
(Még jöhetnek az észrevételek egészen hónap végéig, most csak újra képbe hozom a témát. :)) |
Végigolvastam egyben a topikot, de egy dolog nem egyértelmű számomra. Engem nem zavarnak a történelmi tények játékom közben,sem az agresszív orinevek, de a fantáziátlan betűhalmazok igen. Ha jól értem ezekre semmilyen tiltó kritérium nem vontakozik.
|
(#437035) bekaphatjaAhoditoszervere
Hát nem tudom... |
2007-03-25 12:25:04 rohadt gyurcsánny!! (#438500) információt akart megtudni országunkról!
ez sem az igazi még ha egyet is értek vele!!!:) |
Quote:
engem érdekel ;-) |
Quote:
|
Quote:
Köszönöm. |
Quote:
finoman felhívta a figyelmét arra, hogy ez nem a politika topik :) |
437086 Auswitz-birkenau
Ha valaki felvetette már ezt a nevet, akkor elnézést, nekem most szúrt szemet. Már az is zavaró, hogy helyesen nem tudja leírni, ráadásul ez a név jelentés tekintetében nehezen magyarázható másképp mint ami elsőnek beugrik róla. Tudom, csak egy szép és termékeny síkság Lengyelországban, semmi extra nincs benne...:) |
Quote:
301257 Fasza akkor már ez is érdekes :) |
Quote:
|
Quote:
De teny, hogy tenyleg az embernek a Holocaust jut elsore az eszebe errol a nevrol :( |
Quote:
A "Holocaust" szóról is. Sőt, aki ezt megélte, annak a háborúról is. A Hódító mégis egy harcra, háborúra épülő stratégiai játék. |
Quote:
(Már csak poén szintjén: a következő hadugyi akcio az lenne, hogy "Meghurcolás"? :) ) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
/de nem is mondtam semmit.../ |
Quote:
Szerintem itt nagyon sok olyan név felmerült amivel semmi baj nincs, kiváncsi lennék hogy hány ide bedobott név került ide azért mert az valakit ténylegesen zavar. Megkockáztatom hogy egy sem. |
Quote:
amiket az első posztomban írtam engem tényleg zavarnak... |
Quote:
|
244744 1/A ianstuart 187.472 ez a név nekem sajnos nem mond semmit. vele mi a baj?
|
Quote:
|
Quote:
Ian Stuart Donaldson Ian Stuart Donaldson a talán legismertebb neonáci szkinhedzenekar, a brit Skrewdriver énekese volt, autóbalesetben halt meg 1993 szeptember 24-én. Donaldson alapította 1979-ben a Blood & Honour (Vér és Becsület) elnevezésű szervezetet, melynek haláláig egyik prominens vezetője volt. A Blood & Honournak, eredeti brit szekciója mellett, azóta számos európai országban és az Egyesült Államokban is alakult csoportja, a német szekciót 2000 szeptemberében betiltották. A csoport tagjai gyakran használják a 28-as számot a szervezet megnevezésére, az angol ábécé második és nyolcadik betűjére (B és H) utalva. Vér és Becsület néven 2001 januárjában alakult Magyarországon hungarista csoport, amit egyesületként 2002 januárjában vett nyilvántartásba a Legfelsőbb Bíróság. A véleményem meg tartom magmanak. Most már tudom h téged miért zavar. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ian_Stewart Ian Stewart is a name shared by several people:
|
A "Donaldson" névvel kiegészülve már nem nagyon van kétségem, hogy mire utalhatott az országnév választásakor, aki regisztrálta.
|
Ati, akkor légyszi egyet mondj meg. Ha az Auswitz-Birkenau elfogadható név, akkor egyrészt mifenét van itt ez a topic, másrészt miért nem elfogadható a hóvirág 666? Szerintem az Auswitz-Birkenau többekben kelt ellenérzést mint a 666. Ráadásul rendszeresen dobtok ki olyan neveket, hogy III. Birodalom, meg IV. Birodalom, ami szerintem szintén lényegesen kevésbé zavaró.
|
Quote:
|
hát nemtom ha esetleg egy olyan kezdené a játékot akinek pl nagyapja vagy dédapja volt ott táborban ne hiszem h szívesen folytatná...
|
Quote:
Akit a háború borzalmai zavarnak, az nem hiszem, hogy pont egy háborús stratégiai játékkal fog játszani. |
Quote:
azért itt van különbség |
Quote:
Az ideológiára aktívan utaló nevek azt hiszem nem nagyon kérdésesek, egyes személynevek esetében szintén lehet általános elvet követni. Városnevek esetében azonban nem hiszem, hogy ennyire szigorúnak kellene lenni. |
Quote:
De döntsd el h hol van a határ... |
All times are GMT +1. The time now is 17:01. |