![]() |
Quote:
(maximum talan betonelfkent aprocskan fedezgetni....) |
nem egyedül vagyok hanem szöviben de a szövinek sincs túl sok tartaléka kb 400milla.
|
Quote:
Van aki felvesz komplett csapatot is:) |
Quote:
Hacsak nem tervezed, h horgot eresztesz A-ban. :D |
Azert enniyre nem brutalis...
Nem kellenek milliardok hogy 1A ba jatszatok. Sot seregcsere sem kell. Nem mondom hogy ezek nem art ha vannak de azert nem letszükséglet.Nem kell azt gondolni hogy milliardokkal megy fel mindenki... Egy jo szövi kell csak.:) De egy jo termelő ori kell mindenképpén.Mert különben nyersire megy el az össze love... |
Egy extrém varis ori megmaradhat az 1/A-ban?
Abban az értelemben extrém,h 1700 hekin,a 3/H-ban lépéshez közel lesz benne (ha fel lesz töltve) 100k vari , 5k toli,és semmi más.Fantomsereggel levédve lejjebb eddig tökéletesen megvoltam vele,de kérdés,h nem szedik e szét fejjebb... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
szted 5k toli az olyan sok 1700 hekin? ha bárki is komolyan vennéa játékot ott már 1000 hekivel ezelőtt kivégeznek...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Majd a d-ben megteszem az óvinézkedéseket :D |
anarchistából nem lehet feljönni A ba, és mire mész a 100k val ha felmérik az épületeid???
|
Quote:
|
Jah?!
Ezt nem tuttam. Mindegy...Legalább nem csak az általánosságról volt szó :D |
Quote:
|
Ebben a témában én is hamarosan érdekelt leszek. Az a problémám, h most tolvaj ember vagyok B-ben. Abból mit lehet, ill. érdemes kihozni, h elérjem az A topját és benne is maradjak, amíg muszály? Nem akarok sokat időzni. (legalábbis most úgy gondolom, lehet, h annyira megtetszik, h nem akarok fordulni:D )
|
eeeeeeeeelf.
|
így röviden és tömören? vagy szedjem össze az eddig leírtakból a részleteket?
most jelenleg van egy rakat bányám 1100 hekin |
Bobi: sőt, a visszaolvasást is javaslom, volt már hasonló kérdés mint a tied ;)
|
egy A-ba nemrég fellépett haverom tanácsára elkezdtem célzottan fedezgetni, és megtartani a bányákat
|
Quote:
akkor ork... |
Quote:
|
már végigolvastam ezt a topicot, és több hasonlót is, de ezek után még kevésbé tudom, h mi legyek
egy elfnek ugye az a feladata, h etesse a többieket... no most nekem ott az a rakat bányám, amik alapján lehetnék törpe is viszont szeretnék békésen eljutni odáig, h újrázhassak és persze a klánom hasznára szeretnék válni, amíg ott vagyok/vagyunk |
tegyük fel, h törpe leszek, és termelek a klánnak
az kb. hány százalék bányát jelent, az egyes fajtákból? |
Quote:
|
nálam most mindegyik 2%
és barakkból meg toronyból hány % kell? saccra... egyelőre még a B TOPjában sem vagyok benne, úh nem nagyon alakulok még át, de azt már itt kezdjem el? tehát tolikat, varikat nagyjából át íjasokká... stb. |
kb 10 szer drágább az anyag b ben a katona meg kétszer:)
|
Quote:
(lépés előtt meg adj el mindent és csak a pénzt vidd fel ;)) |
ne szivasd már ha egység nélkül lép vége az orijának
|
Quote:
|
Senki, erre majd pár hét múlva visszatérünk. Esetleg MSN-en beszélhetnénk, úgy könnyebb.:)
|
Quote:
SZK alatt meg nem telnek a körök :P |
ezek szerint ez a fellépési mód elvetve?
|
Quote:
A pénzel fellépsz, belépsz valahová, 3 kör után használhatod a klánrakit, átadod a pénzt vkinek aki 24 kör mulva visszapasszolja de ha akarod akkor beis vásárolhat neked:) Ezt már ott megtudod beszélni, igy biztonságban megmarad a pénzed és fel is tudod vinni. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:53. |