Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

wand 05-27-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 99085)
Természetesen lehet, nekem pl. ez az 1800 heki kb 15milla katonámba kerülne, amit ~1 év alatt termel meg az orim. Azt hiszem önmagában is nevetséges számok, nem is kell semmit hozzáfűzni!

dehogynem szerintem nyugodtan hozzáfűzheted, hogy az elmúlt 1 évben mennyit ütöttél.. :D
még a jelenlegi felfedezési számokkal is sokkal többet fedez fel a topp mint amennyit üt.. és ha 1x összejön , hogy egy toppos ori üt, lehet fogadni, hogy 1 v. 2 hét alatt fedez minden ottani ori hozzáá..
(mindezek mellett a törpék bánya igényét én is jogosnak tartanám..)

amivel inkább kezdeni kéne valamit ez a 0 hekis ütés. csak mert van egy orinak pénze 100k-ra elmenni.
elég gáz, hogyha pénzes klánban vagy nem jelent gondot "beüthetetlennek" lenni.
pl.: a fogalalás mértéke függhetne az indításkori ponttávolságtól és nem a bütéskoritól.. max a lefelé vagy felfelé ütést dönthetné el az ütéskori pontszám

Arwyl szelleme 05-27-2007 19:23

Quote:

Originally Posted by wand (Post 99102)
dehogynem szerintem nyugodtan hozzáfűzheted, hogy az elmúlt 1 évben mennyit ütöttél.. :D
még a jelenlegi felfedezési számokkal is sokkal többet fedez fel a topp mint amennyit üt.. és ha 1x összejön , hogy egy toppos ori üt, lehet fogadni, hogy 1 v. 2 hét alatt fedez minden ottani ori hozzáá..
(mindezek mellett a törpék bánya igényét én is jogosnak tartanám..)

amivel inkább kezdeni kéne valamit ez a 0 hekis ütés. csak mert van egy orinak pénze 100k-ra elmenni.
elég gáz, hogyha pénzes klánban vagy nem jelent gondot "beüthetetlennek" lenni.
pl.: a fogalalás mértéke függhetne az indításkori ponttávolságtól és nem a bütéskoritól.. max a lefelé vagy felfelé ütést dönthetné el az ütéskori pontszám

Kit üssek? 1x rámentem a Big Gun egyik orijára, elfokozták tőlem vagy 150k értékre és 0 hekit hoztam. Annyit értem el hogy mind2 klán lefokozott vagy 500-600k katit + kaptam is vissza a pofámba 1 kis sereget, ami 122 hekit elvitt mert nem 100 hanem csak 90k érték volt a 2 ori között.
+ volt 2 klántámadás az utóbbi 2 hétben, az egyiket (mind1 hogyan ;) ) védte az ovi, a másikban összességében +3300 hekire jött ki a klán, de én ebből is -28 hekivel kerültem ki :(
Az pedig, hogy anno titeket csak fedezéssel lehetett utólérni a nagy távolság miatt más kérdés.

"még a jelenlegi felfedezési számokkal is sokkal többet fedez fel a topp mint amennyit üt"
Én nem úgy látom, hogy nagyon fedeznének az orik felfelé, bár jobban csak 300k felett figyelem a pontlistát.

"és ha 1x összejön , hogy egy toppos ori üt, lehet fogadni, hogy 1 v. 2 hét alatt fedez minden ottani ori hozzáá.."
Ez így van! De ti is így csináltátok anno, nem? :) Láttam én az oridat 16,5k hekin amikor becsusszant a seregünk, de rá 2-3 napra újra 20k-n voltál. :p

wand 05-27-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 99119)
Kit üssek? 1x rámentem a Big Gun egyik orijára, elfokozták tőlem vagy 150k értékre és 0 hekit hoztam. Annyit értem el hogy mind2 klán lefokozott vagy 500-600k katit + kaptam is vissza a pofámba 1 kis sereget, ami 122 hekit elvitt mert nem 100 hanem csak 90k érték volt a 2 ori között.

igen ezért mondom, hogy a jáccható toppért kéne módosítani az egyéni támadások rendjét.

Quote:

Én nem úgy látom, hogy nagyon fedeznének az orik felfelé, bár jobban csak 300k felett figyelem a pontlistát.
válasz:

Quote:

a ki-belépéses hülyeségem 1800 hekibe került asszem...

2 nap alatt fedeztem vissza, saját egységből...

lehet fedezni !
még ha leütik x ezer hekire az se lett volna nagy gond, max nem 2 nap alatt hanem 1 hét alatt fedezi vissza :)

Quote:

Ez így van! De ti is így csináltátok anno, nem? Láttam én az oridat 16,5k hekin amikor becsusszant a seregünk, de rá 2-3 napra újra 20k-n voltál.
lehet, de ezzel pont azt mutatod, hogy az a rendszer volt a szar :)
( pár pontosíthatunk: miszerint kb 18.5 k hekin láthattad ;) )

Hóhér 05-27-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by wand (Post 99126)
még ha leütik x ezer hekire az se lett volna nagy gond, max nem 2 nap alatt hanem 1 hét alatt fedezi vissza :)

24 millió egység nem 1 heti termelés szerintem...

nem kis munka sem össze gyűjteni sem meg tartani, nekem nem egy hétig tartott az tuti.

szerintem senki nem tud már 1000 hekiket összevissza fedezgetni, azért ezek elég vad számok már...

wand 05-27-2007 20:07

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 99130)
szerintem senki nem tud már 1000 hekiket összevissza fedezgetni, azért ezek elég vad számok már...

és ez miért baj??
az nem elég vad, hogy 1 év alatt nem tud ütni 1et sem?
mindeközben 1 év alatt még most is vígan fefedezhet 2000 hektrárt, csak saját termésből.

szerintem inkább az ütést kéne "üthetővé" tenni, és nem a felfedezésért rinyálni :)

-Fegya- 05-27-2007 20:33

Wand, érdekelne a véleményed a topic témájáról is. Az eddig felmerült JKSZ elleni ötletekre gondolok.

wand 05-27-2007 21:07

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 99139)
Wand, érdekelne a véleményed a topic témájáról is. Az eddig felmerült JKSZ elleni ötletekre gondolok.

oks valahol igazad van :)

a témához hozzászólva:
én már többször mondtam, hogy az egy szöviben, klánban jáccók kilépés után automatikussan kapjanak egy mnt-t, amit 1 évig nem bonthatnak fel
és azt is támogatom, hogy az összekötött orijaik szintén kapják meg
(bár néha jó móka haver ellen játszani :D)
ha meg a baráti maluszt erőltetjük, akkor szerintem úgy lenne, jó ha nem egyes orikat néznénk akik egymással szövik, hanem vagy egyes személyeket (összekötött orik összességét), vagy egyes személyek összekötött oriai közül az összesre a legmagasabb értékú baráti malusz hatna. és hozzátenném, hogy szabin, SZK-alatt a baráti malusznak nem kéne csökkenni

nem támaogatom az x top kör utáni hekivesztést, annál inkább az egyre brutáliasabbá válló gyújtogatást.

mint egy másik topik témájában már elmondtam az újraindulásnál, max szintenként egyet engedélyeznék (ezen felül vagy nagy időeltolódással min fél év, vagy nagyon bekorlátozott "újra termeléssel", tehát max 20k teki fajtánként, max 200 misi arany, stb)

a sok sereges beütéseket meg igen nehéz megitélni, hogy ténylegesen jksz vagy sem.. sőt alapvetően azt lehet mondani, hogy szinte megitélhetelen, hacsak nem vagy teljesen képben a 2 országot illetően
szerintem az ezzel való föld leadást sokban korlátozta már az, hogy a 2. seregtől már lefelé megy, ezen max úgy lehet tovább szigorítani, ha maximáljuk az 1 orira küldhető seregek számát pl 3-ban, de ez még nekem se tetszene :)

Arwyl szelleme 05-27-2007 21:12

Amúgy ezek a 0 hekis ütések tényleg durvák, ezt is lehetne módosítani majd.

A felfedezés módosítása tényleg szükségszerű volt, de nagyon túllöttünk a célon vele. Én a jelenlegi egység követelményeknek max. az 50%-át látnám elfogadható mértékűnek. De ezt nem is ecsetelném itt tovább nem ide tartozik.

wand 05-27-2007 21:50

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 99145)
Amúgy ezek a 0 hekis ütések tényleg durvák, ezt is lehetne módosítani majd.

OFF

nyitottam ennek (is) új témát :)

Hóhér 05-27-2007 22:20

Quote:

Originally Posted by wand (Post 99132)
és ez miért baj??
az nem elég vad, hogy 1 év alatt nem tud ütni 1et sem?
mindeközben 1 év alatt még most is vígan fefedezhet 2000 hektrárt, csak saját termésből.

szerintem inkább az ütést kéne "üthetővé" tenni, és nem a felfedezésért rinyálni :)

idézd be hol van szó rinyálásról, vagy arról hogy ez baj lenne, akármelyik hozzászólásomból ...

a hsz-em arról szólt, hogy nem földhöz ragadt, sőt teljesen képtelenség azt terjeszteni, hogy bármelyik toppos ország hetente tudna 1000 hektárt fedezni.

mert ezt írtad.

amúgy ez teljesen OFF
ez ügybe én nem írok ide többet, mert én is rühellem amikor szétoffolnak egy topicot...

wand 05-27-2007 22:36

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 99161)
idézd be hol van szó rinyálásról, vagy arról hogy ez baj lenne, akármelyik hozzászólásomból ...

a hsz-em arról szólt, hogy nem földhöz ragadt, sőt teljesen képtelenség azt terjeszteni, hogy bármelyik toppos ország hetente tudna 1000 hektárt fedezni.

mert ezt írtad.

amúgy ez teljesen OFF
ez ügybe én nem írok ide többet, mert én is rühellem amikor szétoffolnak egy topicot...

OFF
a hsz nagyrésze nem első szám első személyben íródott, tehát nem is neked szól (igaz másnak sem csak álltalánosságban)
amúgy bocs mindenkitől a szét offolásárt :)

Cyby_ 05-28-2007 10:58

A szavazás ki lesz írva valamikor is?

Egy ajánlat:Akinek van javaslata a szavazásra egy adott formában megírja és Arra kiteszi azt majd és mi eldöntjük h mire szavazunk,és ne Arrakis tartson előrostát ,mert ez még megbezsélés!Sztem ez így lenne fair!

Arrakis,Arwyl,Norb stb irja le a javaslatát utoljátra ahogy érzi,ugy h mindneki megértse és rakjuk ki szavazásra mert megitn elcsuszik a topik a fedezgetös részbe ....

Synkel 05-28-2007 11:04

Egyetértek Cybyvel. Akinek értelmes javaslata volt, szedje össze, és próbáljuk meg nem offolni, és nem fedezős topicot csinálni ebből is.

Arrakis 05-28-2007 12:30

Cyby, nyugalom, nem fogok egy javaslatot sem azért kizárni, mert nekem nem tecc.
És igen, várom, hogy mindegyikre legyen vmi kidolgozás, mert maga az ötlet kevés. (perpill 8 - 9. pont)

Verziók kb:

1. Minimum föld
2. Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld
3. Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld + baráti mallusz (minél több időt vagy vkivel egy szöviben, úgy nő az érték, minél többet töltötök külön, úgy csökken vissza, szintenként stornozva, érvényes az összekötésekre is)
4. Anarchista csoportba áthelyezés a support által szabálytalannak ítélt sorozatütésekért
5. J.K.SZ. bejelentő
6. Újrázási lehetőségek lekorlátozása (összesen kettőre: 4. szinten 1, s 2. szinten még 1)
7. Földvesztés (3600 top kör után körönként 1 heki)
8. Katmorálromlás ( ennek a mértékét még nem tudjuk)
9. Gyújtogatás erősödése (ennek a mértékére is várnék elképzelést)

Arwyl szelleme 05-28-2007 14:01

A végleges javaslatom a következő:
1. verzió az elmondottak alapján számokkal kiegészítve, eltekintve a saját ötletemtől ami földvesztéssel jár.
- Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld bevezetése
- Gyújtogatás erősödése a következők szerint:
1800 és 5399 kör között 200 körönként nőne 1-el.
(1800-1999: 1 2000-2199: 2, stb.)
5400 felett 100 körönként nőne +1-el a körönként felgyújtott házak száma.

2. verzió:
5400 (3600-ról megemelve) TOP30% kör felett körönként 1 hektárral csökkenne a terület.

Steve 05-28-2007 14:08

Arwyl első ötlete nekem tetszik. De gondolkodtam hogy hogyan fogják kicselezni. egyszerűen megoldható:) mindenesetre mégegy kis nehezítés, szal támogatom, kiegészítve a baráti malusszal. Az újrázás korltozása sztem meg már más téma.

Cyby_ 05-28-2007 16:55

Én a második verzióval értek egyet,de ezért mind a 2t be kellene irni a szavazásba és h a nagyközönség véleménye döntsön....mert lehet h a 2es 1-2embernek durvade mi is had szavazzunk ahogy nekünk jól esik!

Arwyl szelleme 05-28-2007 18:01

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 99262)
Arwyl első ötlete nekem tetszik. De gondolkodtam hogy hogyan fogják kicselezni. egyszerűen megoldható:) mindenesetre mégegy kis nehezítés, szal támogatom, kiegészítve a baráti malusszal. Az újrázás korltozása sztem meg már más téma.

5500 körnél 20
6500-nál 30
7500-nál 40
8500-nál 50 ház/kör

Aki bírja áldásom rá! Tatson +ba házat és pl. ha egy törpéről van szó 8500 körnél durván 500 fa/500agyagbányája csak az újjáépítéshez termel.
(habár nem tudom mekkora ori kell ahhoz hogy összejöjjön 500 fa/agyagbánya belé, és ha véletlenül ebből van hiánya, mehet a piacra venni, vagy ha ott sincs akkor vége a dalnak)

Valószínűleg lesz nyeresége még mindig, ha elég magasan van, de nagyságrendekkel kevesebb.

Általában mindent ki lehet játszani valahogy. Kíváncsi lenneék te mire gondoltál a kijátszhatóságával kapcsolatban.

Arwyl szelleme 05-28-2007 18:06

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 99307)
Én a második verzióval értek egyet,de ezért mind a 2t be kellene irni a szavazásba és h a nagyközönség véleménye döntsön....mert lehet h a 2es 1-2embernek durvade mi is had szavazzunk ahogy nekünk jól esik!

Én is emellett lennék jobban, mert itt nincs kijátszhatóság. Vagy ha elkezdik a fenti orik ütni egymást és fedezni vissza mindig. Az gondolom már elég lesz talán az anarchoz.

Cyby_ 05-28-2007 18:09

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 99317)
Én is emellett lennék jobban, mert itt nincs kijátszhatóság. Vagy ha elkezdik a fenti orik ütni egymást és fedezni vissza mindig. Az gondolom már elég lesz talán az anarchoz.

Az 5400kör még igy is sok sok lére elég én a 4000et támogatnám de ha 5400lesz akkor ámen arra...és igen ha egymást ütik akkor már csak csak lebuknak

Steve 05-28-2007 18:24

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 99316)
Kíváncsi lenneék te mire gondoltál a kijátszhatóságával kapcsolatban.

Megy privibe:)
Bár nem titok:)

wand 05-29-2007 11:59

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 99316)
Általában mindent ki lehet játszani valahogy. Kíváncsi lenneék te mire gondoltál a kijátszhatóságával kapcsolatban.

én spec ezesetben ellennék házak nélkül is..:)
szal tegyük bele, hogyha nincs gyújtható ház, akkor véletlenszerűen gyújtsanak bármi mást :)

Synkel 05-29-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by wand (Post 99392)
én spec ezesetben ellennék házak nélkül is..:)
szal tegyük bele, hogyha nincs gyújtható ház, akkor véletlenszerűen gyújtsanak bármi mást :)

Jó ötlet. Télleg egész jól ellenne üres földön házak nélkül, szal x épület/kör legyen. Sőt, akár eleve mehet vegyes épület gyújtásra, mondjuk annyi kitétellel, hogy bánya nem gyúlik. De lehet ez már nagyon elrugaszkodott...

wand 05-29-2007 13:39

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 99409)
De lehet ez már nagyon elrugaszkodott...

miért lenne elrugaszkodott? tartok párszáz üres hekit, nulla házat, épp csaak annyit, hogy az ürseken kenpingezőkkel elmenjenek a bányák meg a templomok, ha véletlen jön valaki akkor beveszem a barakkba az íjjakat, és fokozok annyi kattincsot, hogy menejenek csatára a barakkok.

azt vígan termelgetek.
szal szerintem evidens lenne, hogy ha ház nincs akkor gyulladjon más helyette.

Remedy 05-29-2007 13:41

Quote:

Originally Posted by wand (Post 99410)
miért lenne elrugaszkodott? tartok párszáz üres hekit, nulla házat, épp csaak annyit, hogy az ürseken kenpingezőkkel elmenjenek a bányák meg a templomok, ha véletlen jön valaki akkor beveszem a barakkba az íjjakat, és fokozok annyi kattincsot, hogy menejenek csatára a barakkok.

azt vígan termelgetek.
szal szerintem evidens lenne, hogy ha ház nincs akkor gyulladjon más helyette.

Szerintem banya is gyulladhatna (omolhatna) siman, raadasul ugy, mint bontasnal, hogy oda mar banya ne epulhessen :)

Alba 05-29-2007 15:44

Én amikor felvetettem pont azt irtam hogy ne csak ház gyulladjon meg barakk hanem minden mas is.A ház barakk egy termelő orinka kész vicc. Még csak meg se rázza ...

skiti 05-30-2007 13:31

ha exszövis ütésekor, akár szövis bekötött orijának másik szinten való ütésének esetében 0 lenne a megszerezhető földmennyiség xk körig, a földleadások nagy része márpedig meg lenne oldva.
(ha úgy adódik, háborúzni lehet földszerzés nélkül is A kivételével)
mert a passzolom x-nek aki passzolja y-nak igenis körülményes.
viszont... a toppos orik földvesztését nem támogatom, ahogy az agyongyújtást sem. max ha 1/A-ra is vonatkozik:)
mert ahhoz hogy valaki egyáltalán eljátszhasson a gondolattal hogy, megközelíthesse A-ban a toppklánt/klánokat, kénytelen alsóbb szinteken magas hekin termelni.
és amiről eddig még nem láttam hogy szó esett volna...
"kénytelen"
nem akkora játékélmény ám magas hekin termelni! akár több ezer körig!
úgy hogy útban van az orija, amivel gyakorlatilag játszani sem tud!
semmi baj a magas hekin termeléssel, a toppbajutást kell szabályos keretek közé szorítani!
mellesleg elgonolkodtató, hogy miért lett pont most ilyen aktuális ez a téma...:)
de nem akarok cinikus lenni:)

Arrakis 05-30-2007 13:33

Végső verziók:

1. Minimum föld
2. Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld
3. Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld + baráti mallusz (minél több időt vagy vkivel egy szöviben, úgy nő az érték, minél többet töltötök külön, úgy csökken vissza, szintenként stornozva, érvényes az összekötésekre is)
4. Anarchista csoportba áthelyezés a support által szabálytalannak ítélt sorozatütésekért
5. J.K.SZ. bejelentő
6. Újrázási lehetőségek lekorlátozása (összesen kettőre: 4. szinten 1, s 2. szinten még 1)
7. Földvesztés (5600 top kör után körönként 1 heki)
8. Katmorálromlás ( 2000 top körnél a katmorál középértéke 65%hoz húz, utánna 500 körönként csökken az érték 10%ot, vagyis 5500 top körnél eléri a 0át)
9. Gyújtogatás erősödése
1800 és 5399 kör között 200 körönként nőne 1-el (pl: 1800-1999: 1 2000-2199: 2, stb.)
5400 felett 100 körönként nőne +1-el a körönként felgyújtott házak száma (pl: 5500 körnél 20 ; 6500-nál 30 ; 7500-nál 40 ; 8500-nál 50 ház/kör)
A gyújtogatás mindenféle épülettípusra érvényes.

"Igyekez a szavazási lehetöségeket röviden, lényegretörően megadni."
Szal a részletezés itt.
Elég 1 választási lehetőség, ha mindenki bejelöl mindent, annak semmi értelme, csak további vitákat eredményezne.
Mindenki keresse meg a számára legszimpatikusabbat.

Synkel 05-30-2007 13:46

Nekem továbbra is a 3-as a legszimpatikusabb, főleg így, hogy csak egyre lehet szavazni.

Arrakis 05-30-2007 14:06

Nekem még dilemmás, a 3. pont sztem meggátolja a földleadást elég hatékonyan.
Hátulütője, hogy a már fenn lévő orikkal semmit nem csinál, s leszedésüket erősen meg is nehezíti az által, hogy szabályozza a földleadást.

Arwyl földleadós javaslatában az a szimpatikus, hogy a végletekig felütött orik létét szünteti be, ez az 5600 kör már egész reális is, csak vhogy még mindig az elvi részével nem értek egyet, hogy aki felvitte az orit (10/9 szabálytalan, ezt aláírom, mondjuk a nagyonnagyok közül, viszont a kisebb, de top 30%ban termelők..) az miért veszítsen csak úgy a semmiért földet.

A gyújtogatás erősödése szintén szimpi, enged is termelést, meg nem is engedi kialakulni a többitől fényévekre lévő orikat, bár sztem kicsit brutálra sieredtek a számok benne. Meg a földleadást totál nem gátolja.

A katmorálromlás is szimpatikus továbbra is, hátulütője ugyanaz, a földleadást sem gátolja, meg egy 300kra feltolt ori gyakorlatilag még nagyobb lufiként virgonckodhat, mint eddig, mert 0 katmorállal, s 0 morállal is leüthetetlen, ha a második "csak" 150ks.

Remedy 05-30-2007 14:22

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 99751)
Nekem továbbra is a 3-as a legszimpatikusabb, főleg így, hogy csak egyre lehet szavazni.

En a 3+5+9re szavaznek szivem szerint, igy maradt a 3. :)

persze a 9 nem a foldleadas ellen van, hanem az extrem termelok ellen...

wand 05-30-2007 14:22

Te Arra.. nem lehetett volna úgy kiírni a dolgot, hogy több dolgora is lehessen szavazni?

Szecsa 05-30-2007 14:27

Nos...nehany dolgot szeretnek egyertelmusiteni, mert nem tiszta :)

Mi a cel a sok top korrel rendelkezo orikkal? Az, hogy eltunjenek onnan, vagy olyan torekvesek, amik a csoport nyersipiacat tonkreteszik? A ketto nem fedi egymast...Amik orik fent vannak, azok a hekit ne veszitsek szerintem sem, a gyujtogatas eppen eleg lesz szamukra...kat.moral romlas pedig teljesen felesleges...ha 200 körre van a mellettem levo ori nem mindegy, hogy 0 vagy 44% a kat.moralja?

A 3-as pontot kiegeszitenem azzal, hogy anarchos orikra ne vonatkozzon a "figyeles", hogy kinek az orijavaival szovis, majd ebbol kepzodjon a normalban barati malusz.

Legyen minden szinten ujrazasi lehetoseg...ne kossuk ezt szintekhez. Mi tortenik akkor ha valaki 5. szinten vagy 3. szinten tonkretesznek es rajon, hogy nem a megfelelo a faj, amivel volt? Kiskekszamosoknal elkepzelhetobb, hogy csak 4.-en es 2.-on ujrazhasson, de aki elsore megy pl. 3/G-be, es rajon, hogy rossz fajt valaszt, annak ne vegyuk el az ujrazas eselyet. Ugyanez az 1/A-ra is igaz legyen.

S ha mindenaron gyujtogatas, akkor ne igy legyen kitalalva...3200 top körig eddig is lehetett termelni, ezutan se vegyuk el ezt a lehetoseget...Nyilvan, azutan mar eleg cudar volt, keves ori volt ott 4000 top korig.
Igy en azt javasolnam, hogy 3200 top körig maradjon a jelenlegi állapot, s aztán emelkedjen (top kör / 1000)^2 kerekitett szammal...

Szecsa 05-30-2007 14:28

Ja, es legyen multiple choice, hiszen vannak dolgok, amiknek semmi koze nincs egymashoz...szerintem.

Pajki 05-30-2007 14:35

[quote=Synkel;98595]Sőt, javaslom, hogy akinek msn-je vagy skypeja van szintén ne hódítózhasson, merthogy sokkal több jksz-t szerveznek le ott, mint zöldben...

ez eleve halott...

Arrakis 05-30-2007 14:37

A szavazáson változtatni nem tudok, marad az 1 választás, vagy csinálunk egy szavazós topicot több választási lehetőséggel.
Bár abból sztem káosz lesz, s lesz 3 - 4 javaslaton egy valag szavazat, ami így semmit nem fog érni.

wand 05-30-2007 14:40

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 99780)
A szavazáson változtatni nem tudok, marad az 1 választás, vagy csinálunk egy szavazós topicot több választási lehetőséggel.
Bár abból sztem káosz lesz, s lesz 3 - 4 javaslaton egy valag szavazat, ami így semmit nem fog érni.

lehett volna úgy kiírni,. hogy többre is lehessen szavazni
mert pl, a növekvő gyújtogatás és a minimum föld nem tüti egymást
mintahogy sok más sem.
több jó dolog van felsorolva ami mind lehetne, sőt kellene.
de ha mindenki csak 1 re szavaz, azzal a többi nem kap szavazatot, pedig jó 5let.

Arrakis 05-30-2007 14:44

Quote:

Originally Posted by wand (Post 99781)
lehett volna úgy kiírni,. hogy többre is lehessen szavazni
mert pl, a növekvő gyújtogatás és a minimum föld nem tüti egymást
mintahogy sok más sem.
több jó dolog van felsorolva ami mind lehetne, sőt kellene.
de ha mindenki csak 1 re szavaz, azzal a többi nem kap szavazatot, pedig jó 5let.

Az spec nem, más igen. De az érv logikus.
Ok, Ati, ha van rá mód, légyszíves módosítsd, hogy lehessen több választás v. ezt stornózd le.

Arrakis 05-30-2007 14:48

Szecsa, amit írsz, az még brutálisabb, mint amit Arwyl kitalált, pedig sztem az sem igen reális. Nálad az eddigi 5500 top körnél lévő napi 480 felgyújtott épület helyett már 600at gyújtanak.

Ati 05-30-2007 14:52

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 99782)
Ok, Ati, ha van rá mód, légyszíves módosítsd, hogy lehessen több választás v. ezt stornózd le.

Eddigi szavazatok törölve.

All times are GMT +1. The time now is 03:48.