Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

Zsáni 01-23-2007 19:50

Quote:

Originally Posted by Tami (Post 68754)
Bennem kezd felmerülni a gondolat lehet azok háborognak a legjobban akik ugyérzik megszegik ezeket a szabályokat?..:)

lehet egyetértünk? :)

Debilke 01-23-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 68765)
lehet egyetértünk? :)

Zsani mindenben egyetért, amihez nem ért :)

skiti 01-23-2007 20:00

csak még egy gondolat...
minden 5-s szinten a csopi alján van jópár ori, állt 200 heki alatt, akik a friss orik és a kezdők vérét szívják.
aki tud már játszani azok ezt kiheverik és velük nem is mernek nagyon kekeckedni, de egy kezdő, egy abszolút kezdő kedvét könnyen örökre elveszi a kedvét a játéktól ha naponta többször 4-5 seregekkel húznak rajtuk morált, és állandóan kapu van rajtuk, nem egy ori száll rájuk, hanem több, egymástól függetlenül persze...
a srácnak elmegy a kedve, többé be sem néz erre a honlapra, nem biztos hogy hülye lenne a játékhoz, de elment a kedve mielőtt kibontakozhatott volna...
eddig értsi gondolom...
nah én megjegyzek magamnak egy ilyen csótányt, mert pl nálam is bepróbálkozott és feljebb, akár egy fentebbi csopiban ahol komoly kárt tudok neki okozni, rongyá szedem, én megyek anarchba?
mert hogy elvettem a kedvét?
és azokkal mi lesz akiknek a kedvét ő vette el?

Non Omnis Moriar 01-23-2007 20:07

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 68771)
csak még egy gondolat...
minden 5-s szinten a csopi alján van jópár ori, állt 200 heki alatt, akik a friss orik és a kezdők vérét szívják.
aki tud már játszani azok ezt kiheverik és velük nem is mernek nagyon kekeckedni, de egy kezdő, egy abszolút kezdő kedvét könnyen örökre elveszi a kedvét a játéktól ha naponta többször 4-5 seregekkel húznak rajtuk morált, és állandóan kapu van rajtuk, nem egy ori száll rájuk, hanem több, egymástól függetlenül persze...
a srácnak elmegy a kedve, többé be sem néz erre a honlapra, nem biztos hogy hülye lenne a játékhoz, de elment a kedve mielőtt kibontakozhatott volna...
eddig értsi gondolom...
nah én megjegyzek magamnak egy ilyen csótányt, mert pl nálam is bepróbálkozott és feljebb, akár egy fentebbi csopiban ahol komoly kárt tudok neki okozni, rongyá szedem, én megyek anarchba?
és azokkal mi lesz akiknek a kedvét ő vette el?

Na, erre most mondok valamit, és mindenki meglincsel :D
Legyen Bottom30% idő, és nem lesznek ilyen orik :)

Ati 01-23-2007 20:11

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 68771)

Ezek az emberek nem valószínű, hogy valaha is elhagyják az 5. szintet, így a kérdés nem állja meg a helyét.

Ha valamilyen csoda folytán mégis egy idő után úgy döntene, hogy feljebb megy, akkor ott valószínüsíthető, hogy nem egy egyenlőtlen harcról lesz szó.

skiti 01-23-2007 20:16

ezzel csak azt akartam mondani hogy ha az a cél hogy ne lehessen senki kedvét elvenni a játéktól akkor nézzük azt is hogy nem kell valakit hetekig ütnöd ahhoz hogy elvedd a kedvét.
egy kezdőnek hamarabb, sokkal hamarabb el lehet venni a kedvét.
ha valaki évek óta játszik és szétverik egy oriját, mert hogy sok ilyen van-volt, az csinál másikat, ujrázik, mindegy hogyan de feláll és folytatja, és ha úgy alakul hogy hónapok mulva összefut a régi ellenséggel akár mostanában, és megírja neki hogy most visszakapja kamatostul, akkor repül...

skiti 01-23-2007 20:19

akkor ha jól értelmezem:
és ha erre egy kategórikus választ kapok nem is ragozom tovább a témát:
ha eddig nem tettek át ilyenért, és ezentúl is úgy játszom ahogy eddig, akkor elég ha arra figyelek hogy üzenetben ne írjak olyat hogy "véged, szétszedlek, törlésig ütlek... etc...", és ezután sem lesz gondom?

Ati 01-23-2007 20:20

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 68787)
akkor ha jól értelmezem:
és ha erre egy kategórikus választ kapok nem is ragozom tovább a témát:
ha eddig nem tettek át ilyenért, és ezentúl is úgy játszom ahogy eddig, akkor elég ha arra figyelek hogy üzenetben ne írjak olyat hogy "véged, szétszedlek, törlésig ütlek... etc...", és ezután sem lesz gondom?

A "véged", "szétszedlek" stb szavakat nyugodtan használhatod. :) Ez a háború lényege. Csak tudd, hogy hol a határ. Olvasva az eddigieket, szerintem Te tudod.

skiti 01-23-2007 20:23

thx, és további jó estét

TDK 01-23-2007 20:28

gyakorláti példákrol szolva, eddig jobbára az alsobb szintekröl hallottunk, nekem az a-val kapcsolatban is lenne kérdésem.

fent a csoport tetején vannak szép nagy termelö orik, ez köztudott. jól messze mindenkitöl csak jön belölük a pénz. Bevesznek egy aprocska kis orit a klánjukba, ismerös, volt szövitag, bármilyen okbol, aki aztán 60-65% barakkal szépen elindul felfelé, természetesen bármilyen védelmet átütve, ha akar.

a középmezönyben rengeteg az olyan millio pont fölötti klán, akik álltalában ha ügyesek szépen összetartoan haladnak a top felé, hogy leforoghassanak, max egy elfük, esetleg egy törpéjük van a küszöbb környékén magányosan.

jön a mi kis kigyurt hadisunk, elsunnyog szép halkan csendben a zárt csoport mellett, majd mikor odaér a termelök mellé szépen beüti öket.

ha nekem a sokadik ilyen eset után elegem lesz a felüröl tuningolt orikbol, és mikor mellénk ér közös erövel szétkapjuk megelözésképpen, akkor ez ok az anarchra?

TDK 01-23-2007 20:31

nem mondom általában akkora összeg áll egy ilyen ori rendelkezésére, hogy nehéz az oriját harcképtelenné tenni, hiszen ami leég rögtön ujjáépül, és a katit is van miböl potolnia.

Viz 01-23-2007 20:32

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 68798)
nem mondom általában akkora összeg áll egy ilyen ori rendelkezésére, hogy nehéz az oriját harcképtelenné tenni, hiszen ami leég rögtön ujjáépül, és a katit is van miböl potolnia.

Bocsi, szerinted az ilyen sírni fog hogy bántanak?
U.I:
Aztán nehoy a végén még ti jelentsetek:D

Debil 01-23-2007 20:34

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne!
Ez eddig mind rendben van amit leirtatok: Érvek-ellen érvek!De akkor mi a helyzet,ha ártózással teszik tönkre az orimat?Már volt rá példa!Hetekig nyomták rám a szárazat,és a vihart!Fogalmam sem volt róla hogy ki,és miért!Ujráztam,feljutottam megint ugyan oda,és ujra kezdődött!Ekkor már töröltem!Ilyenkor mi a helyzet?Jelentsek mindenkit,aki a varázslat távjában van?Esetleg könyörögjek a fórumon?

Tami 01-23-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 68796)
gyakorláti példákrol szolva, eddig jobbára az alsobb szintekröl hallottunk, nekem az a-val kapcsolatban is lenne kérdésem.

fent a csoport tetején vannak szép nagy termelö orik, ez köztudott. jól messze mindenkitöl csak jön belölük a pénz. Bevesznek egy aprocska kis orit a klánjukba, ismerös, volt szövitag, bármilyen okbol, aki aztán 60-65% barakkal szépen elindul felfelé, természetesen bármilyen védelmet átütve, ha akar.

a középmezönyben rengeteg az olyan millio pont fölötti klán, akik álltalában ha ügyesek szépen összetartoan haladnak a top felé, hogy leforoghassanak, max egy elfük, esetleg egy törpéjük van a küszöbb környékén magányosan.

jön a mi kis kigyurt hadisunk, elsunnyog szép halkan csendben a zárt csoport mellett, majd mikor odaér a termelök mellé szépen beüti öket.

ha nekem a sokadik ilyen eset után elegem lesz a felüröl tuningolt orikbol, és mikor mellénk ér közös erövel szétkapjuk megelözésképpen, akkor ez ok az anarchra?

Hmm sztem más is tudja 60-65% barakkal nyomni nem kell ahoz a topklánba lenned sztem ezt páran már bizonyitották A ba és kaptak pofonokat de egyet se hallottam sírni érte....

Viz 01-23-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by Debil (Post 68801)
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne!
Ez eddig mind rendben van amit leirtatok: Érvek-ellen érvek!De akkor mi a helyzet,ha ártózással teszik tönkre az orimat?Már volt rá példa!Hetekig nyomták rám a szárazat,és a vihart!Fogalmam sem volt róla hogy ki,és miért!Ujráztam,feljutottam megint ugyan oda,és ujra kezdődött!Ekkor már töröltem!Ilyenkor mi a helyzet?Jelentsek mindenkit,aki a varázslat távjában van?Esetleg könyörögjek a fórumon?

Le van írva hogy az ártózás is az.
Biztos lesz mód rá hogy ezt jelenthessed, és az adminok könnyen megvizsgálják h ki az.

Synkel 01-23-2007 20:39

TDK, milyen faj az, ami 60-65% barakkal bármilyen védelmet átüt?

Ati 01-23-2007 20:44

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 68796)

5. szintről esett eddig főként szó, mivel ez leginkább ott jellemző. Nem tudok olyan 1/A-s esetről, ahol olyan szinten ellehetetlenítették volna valaki játékát, hogy lehetetlenség lett volna folytatni. Ott ha a fél országot leütöd róla, akkor is fel lehet állni, így nemigen tudom azt elképzelni, hogy az A-ban találkozzunk ilyesmivel.

laziga 01-23-2007 20:44

GYerekek végr rájöttem, hol az ésszerü határ, ha a másik megkeres zöldben és kegyelmet kér! amíg nem teszi addig üthető!!! (meg még utána neadj isten egy kis fosztás lopás kár enyhítés céljából, már ha van mit :D )

Synkel 01-23-2007 20:47

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 68810)
GYerekek végr rájöttem, hol az ésszerü határ, ha a másik megkeres zöldben és kegyelmet kér! amíg nem teszi addig üthető!!! (meg még utána neadj isten egy kis fosztás lopás kár enyhítés céljából, már ha van mit :D )

Én általában egyet szoktam veled érteni, de ez most egy nagy marhaság. A tolis lop 5 körről, aztán mikor 2 körön belül van, és nekimegyek, bocsánatot kér mindenért. Ugyan korábban több 10 milla értéktől megfosztott, de hát istenem, van ilyen...? Ne már

Ati 01-23-2007 20:47

Quote:

Originally Posted by Debil (Post 68801)
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne!

Ez már stratégiai kérdés, erről más topicocban volt szó: derítsd ki ki az, és utána tedd meg a megfelelő lépéseket. Stratégiákról más témákban lehet bővebben beszélgetni.

laziga 01-23-2007 20:48

A zárojelesben ott van a kár enyhítés:D

Synkel 01-23-2007 20:49

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 68815)
A zárojelesben ott van a kár enyhítés:D

A kárenyhítés meg szabálytalan, benne van az állásfoglalás első részében. Azzal nincs is baj, mert egyértelmű. Csak ez a második rész gázos.

csukja 01-23-2007 20:49

nekem is lenne kérdésem! Mi van ha az 5/u-ban azért mészárolok hogy megtoroljak valamit?pl. tegyük fel van 50 millám ebből elvesz valaki 49 millát, és vissza tudok fejlődni, de megint jön csak most a szövitársát is rámakasztotta na innen már nem naon tudok felállni, és ha most lecc olyan alkalmam hogy megtoroljam ezt a közeljövőben, többszörösen, akkor kinek jár az anarch-ba az áthelyezés, nekem, vagy annak aki kezdte!? :confused: :confused:

Ati 01-23-2007 20:49

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 68810)

Ez mindenképp egy olyan határ, ahol az ő idegrendszere kezde feladni. Ez lehet intő jel. :)

laziga 01-23-2007 20:50

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 68817)
A kárenyhítés meg szabálytalan, benne van az állásfoglalás első részében. Azzal nincs is baj, mert egyértelmű. Csak ez a második rész gázos.

Nem gondoltam olyanra hogy előre megbeszélt.

Gyula 01-23-2007 20:53

Megjegyzem rendkívül érdekes hogy az itt író sok ember küzöl egy se arra panszkodott hogy szét kaptaák v kinjában törölte az orit, hanem mindneki 5-10-20-200 sereggel mészárolja másikat és most azon aggódik h mikor fog anarhba kerülni.

Valahogy nem akarom elhinni h mindenki ekkora nagy spiler aki ide ír iylen szépeket h ennya annyi mészár aztán meg még kárenyhítés céljábol lopás meg fosztás :)
Kicsit oylan a csapat mint sporthorgász, tudjátok, mindegyiknek csal a szeme mikor a halat méri :)

Nekem már kicsit nevetséges ez az egész :)
Sztem épp ésszel bárki fel tudja mérni hogy hol lehet a határ. Ameddig lehet és érdemes valakit bántani.

TDK 01-23-2007 20:56

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 68806)
TDK, milyen faj az, ami 60-65% barakkal bármilyen védelmet átüt?

visszakérdezek, melyik az a faj, amelyiket nem üti be egy ilyen?
persze egy szintén tanyamentes hadiori megfogja, de én a termelö orik védelmében alkalmazott megelözö csapásrol beszéltem, és azok nem üthetetlenek

TDK 01-23-2007 21:05

gondolom a legtöbb szöviforumon is most ez az aktuális téma, idéznék egy véleményt, ami azért eléggé kifejezö:

ez a 2 kinyilatkoztatás tök baromság sztem

1,(hadisarc) ha toli vok,oszt beüt pénzre attól h szarrá gyujtom,lerengetjük,hadisok beütik én se feljebb nem kerülök,se a pénzem nem lesz meg,ha pedig rinyál a következményektől és békét kér az sztem alap,h akkor vissza apának az okozott kárt

2, (lealázás)ha valakivel harcolunk,akkor nem jókedvemben csinálom ki,vagy mert az nekem olyan jó érzés(persze kicsit az),hanem csak a saját biztonságom érdekében.senki se akar a seggében egy habzó szájú barmot, aki miután kapott vissza akar vágni8inkább leküldöm 30 körre vagy ujrázni akkor már nem kell tartani tőle,h túl gyorsan utánam ered

TDK 01-23-2007 21:06

a vissza a pénz apának rész, persze mostmár teljesen szabálytalan ez egyértelmü, de a többi az ugyanugy a szürke zónában mozog, mint a kinyilatkoztatás elött

Ati 01-23-2007 21:07

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 68830)
1,(hadisarc) ha toli vok,oszt beüt pénzre attól h szarrá gyujtom,lerengetjük,hadisok beütik én se feljebb nem kerülök,se a pénzem nem lesz meg,ha pedig rinyál a következményektől és békét kér az sztem alap,h akkor vissza apának az okozott kárt

Sorry, a szabályszegésre buzdítás nem fér bele.

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 68830)
2, (lealázás)ha valakivel harcolunk,akkor nem jókedvemben csinálom ki,vagy mert az nekem olyan jó érzés(persze kicsit az),hanem csak a saját biztonságom érdekében.senki se akar a seggében egy habzó szájú barmot, aki miután kapott vissza akar vágni8inkább leküldöm 30 körre vagy ujrázni akkor már nem kell tartani tőle,h túl gyorsan utánam ered

Ez pedig egyáltalán nem az, amiről szó van. Ezt, amit itt ír az illető, minden további nélkül lehet csinálni.

Cassandra 01-23-2007 21:12

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 68825)
Megjegyzem rendkívül érdekes hogy az itt író sok ember küzöl egy se arra panszkodott hogy szét kaptaák v kinjában törölte az orit, hanem mindneki 5-10-20-200 sereggel mészárolja másikat és most azon aggódik h mikor fog anarhba kerülni.

Valahogy nem akarom elhinni h mindenki ekkora nagy spiler aki ide ír iylen szépeket h ennya annyi mészár aztán meg még kárenyhítés céljábol lopás meg fosztás :)
Kicsit oylan a csapat mint sporthorgász, tudjátok, mindegyiknek csal a szeme mikor a halat méri :)

Nekem már kicsit nevetséges ez az egész :)
Sztem épp ésszel bárki fel tudja mérni hogy hol lehet a határ. Ameddig lehet és érdemes valakit bántani.

Gyula, kár...
Én és sokan velem együtt órák óta ezt szajkózzuk, de aki nem akarja megérteni, az nem fogja, még akkor se, ha még 100* leírod.

A józanészre kell hagyatkozni, akinek az nincs, az megérdemli, hogy az anarchba kerüljön.

TDK 01-23-2007 21:14

én még nem kértem, sarcot senkitöl, minden orim beálitottságának megfelelöen szerezte lopással, ütéssel vagy termeléssel a pénzét.
de állandoan lehetett hallani eddig arrol, hogy sarcot kértek, vagy fizettek.
namost ha az uj intelmek mellett rajtakapok egy hadist bank nélkül seregcsere elött, és elhozok 500 millát, lesz e lehetöségem arra, hogy megvédjem magam mielött anarchba kerülnék, vagy csak egyszercsak odakerülök?

Viz 01-23-2007 21:16

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 68834)
én még nem kértem, sarcot senkitöl, minden orim beálitottságának megfelelöen szerezte lopással, ütéssel vagy termeléssel a pénzét.
namost ha az uj intelmek mellett rajtakapok egy hadist bank nélkül seregcsere elött, és elhozok 500 millát, lesz e lehetöségem arra, hogy megvédjem magam mielött anarchba kerülnék, vagy csak egyszercsak odakerülök?

Te miről beszélsz? Egyszerűen egy jót szakítottál a saját érdekedben.

Ati 01-23-2007 21:17

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 68834)

Ez hogy jön ide? Nem látom, hogy ez bármelyik mostani állásfoglaláshoz kapcsolódna.

Grabi 01-23-2007 21:19

azért 65 barakk ork tudos tábi azért lehet átüt bárkit :) kivéve az elvetemült elfeket

Cece 01-23-2007 21:30

Nha visszaolvasgattam és nem igazán kaptam választ a kérdéseimre :(
Nah sebaj. Nem is kell törekedni olyan nagyon.
Engem nem érint az egész, mivel a játékstílusom messze eltér attól, hogy ilyen -törlésig verlek, mert csak- létrejöhessen.
Azért kiváncsi vagyok mennyib en fog ez kihatni a dolgokra :)
Majd meglátjuk... a vak is azt mondta ;)

Cassandra 01-23-2007 21:38

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 68840)
Nha visszaolvasgattam és nem igazán kaptam választ a kérdéseimre :(
Nah sebaj. Nem is kell törekedni olyan nagyon.
Engem nem érint az egész, mivel a játékstílusom messze eltér attól, hogy ilyen -törlésig verlek, mert csak- létrejöhessen.
Azért kiváncsi vagyok mennyib en fog ez kihatni a dolgokra :)
Majd meglátjuk... a vak is azt mondta ;)

Szerintem csak annyiban, hogy a késöbbiekben kevesebb olyan kérdés lesz, hogy "ezt most miért kaptam?".:)

TDK 01-23-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68836)
Ez hogy jön ide? Nem látom, hogy ez bármelyik mostani állásfoglaláshoz kapcsolódna.

annyiban kapcsolodik a témához, hogy lesz-e lehetöségem arra, hogy megvédjem magam anarchba kerülés elött, vagy csak repülök?

tudtommal eddig még nem szegtem szabályt, a játék keretein beül maradtam, mert sok ráforditott idö van az orijaimban, amit nem akarok elvesziteni.
de találkoztam már anarchba került majd igaza bizonyitás után visszahelyezett játékossal is, aki köszönte az élményt, csak épp ugrott az összes piacon lévö tartaléka

TDK 01-23-2007 21:41

kicsit mintha olyan lenne mint a halálbüntetéssel, utolag hiába bizonyitod, hogy ártatlan vagy.

Ati 01-23-2007 21:47

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 68844)
kicsit mintha olyan lenne mint a halálbüntetéssel, utolag hiába bizonyitod, hogy ártatlan vagy.

Továbbra se értem, hogy ennek konkrétan mi köze a témához, az eddigi üzenetekből látsz példákat, hogy mi az, ami elmegy, és mi az, ami nem.

All times are GMT +1. The time now is 03:15.