![]() |
Ehh. Most raktam ki 37k mezőgazdasági tekit 31k áron:(
|
Akkor jól lent van az ára... az én csoportamban 3k-t kapnál darabjáért most
|
A minap én is kiraktam 3ezer valamennyi tekercset tizenvalamennyi ezer aranyért.
Persze a remélt 50 milla haszon helyett, elbuktam 10-et. Másnap jobban figyeltem, akkor csak a fele mennyiséget raktam ki hasonló áron.:D |
remek:D:D:D
|
12500 gabonát akartam kirakni 350 ért, de fordítva rakta:mad:
viszont vettem 1700 katonát:D |
Quote:
|
hááááát....
Saját sereged támad xy (#zzz) - 127 kör: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 1988 lovas, 0 elit (Vérszomj) [fosztogatás]
no comment..... |
remélem nem max tábi :)
|
Ma kettenm is megjátszottuk a szövimben, h eladtuk a kaját,és elküldtük (volna) a full sereget támadni, piac lehetőség és/vagy pénz nélkül:D
|
Quote:
|
Quote:
Hüpi:hálistennek odáig nem jutottam el,igy csak 1 tábi:D |
na, mondjuk az lenne szép, ha hulla és max tábival ment, mert akkor aztán sokat csinálhat addig:D
|
Quote:
|
hát erre nincs reakció:p
|
Quote:
|
nekem a szövitársam mostanában 800lovas helyett 800íjászt küldött támadni.:) :D ;)
|
Quote:
|
Az én szövimet nemrég hazakísérte 13k íjász. :D
|
na az is szép.
|
Quote:
|
én régen íjjal támadtam, mert általában azok erősk csak amit elfelejtettem az, hogy nem a támadásban, hanem a védekezésben:o
|
van h annyival megyek ki :)
|
Hát nekem is volt pár bakim!pl. szintlépés előtt kint hagytam az összes tekimet a piacon.Akkor volt olyan hogy összekevertem a tekik darab számát az árával,meg ilyen kis apróságok!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Most kaptam a hulla orimra...
2007-01-29 09:30:15 Földeden 10 körig viharok pusztítanak! A varázslat alulról érkezett, 2 - 3 kör távolságból. 2007-01-29 09:29:42 Társaik 0 tolvajt ájultan találnak fekhelyükön! A varázslat alulról érkezett, 2 - 3 kör távolságból. 2007-01-29 09:29:31 Társaik 0 tolvajt ájultan találnak fekhelyükön! A varázslat alulról érkezett, 2 - 3 kör távolságból. 2007-01-29 09:29:08 Társaik 0 tolvajt ájultan találnak fekhelyükön! A varázslat alulról érkezett, 2 - 3 kör távolságból. De hogy ő hol látott tolvajt, az számomra rejtély... :D |
Quote:
|
nem te vagy az egyetlen:D
szintén hulla orimra 2007-01-29 14:27:25 Tolvajaid készültsége 0%-kal csökkent! A varázslat fentről érkezett, 4 - 6 kör távolságból. 2007-01-29 14:27:22 Tolvajaid készültsége 2%-kal csökkent! A varázslat fentről érkezett, 4 - 6 kör távolságból. 2007-01-29 14:27:20 Tolvajaid készültsége 6%-kal csökkent! A varázslat fentről érkezett, 4 - 6 kör távolságból. 2007-01-29 14:27:19 Tolvajaid készültsége 7%-kal csökkent! A varázslat fentről érkezett, 4 - 6 kör távolságból. 2007-01-29 14:27:16 Tolvajaid készültsége 7%-kal csökkent! A varázslat fentről érkezett, 4 - 6 kör távolságból. Szeretem az ilyen varázslatokat:) |
Quote:
|
nekem 2 napja sikerült anarchban kimenni 720 körre támadni :)
bent maradt az egyik termelő szövi a támadásnál,nem ikszeltem ki :P |
Quote:
|
Quote:
Ez az igazi baki nem az h rád varázsolnak. A kérdésedre itt a válasz. Neked vannak tolijaid, mert a tolvajok társai, azaz a tolvajok nem találtak maguk közt halottat. :D Szellemtolvajok, passzolnak is a fajhoz. Erről jut eszembe egyszer le akartam húzni egy hullát, elugrottam Ahmedhez vettem 1 db tolit és bebuktam a hullánál. Aztán még egyszer ezt megcsináltam hátha csak elütöttem de megint bebuktam. Ezután már 2 tolit vettem, a siker nem maradt el :D |
Quote:
Lebuktam, hogy tolvaj-varázsló, megaélőhalott vagyok. :D |
Elég égő de tegnap ez volt:
Rámegyek 5 sereggel egy arcra, akinek jelentéktelen mennyiségű íja volt, kb a seregem tizedét ráküldtem:D Nézem hogy pattan, megint gömbölöm. Aztán észrevettem hogy volt mellé még vagy 10szer annyi védője, csak nekem a védő meg támadó felett elsiklik a szemem, valahogy:) De hát ez van, már szégyellem:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de aztán leföldeltem 5 sereggel:D |
Quote:
De hogy én is irjak egy bakit: Tegnap este 7-8 felé történt. Egész nap pörgött a piac mint az őrült alig bírtam piacon tartani a cuccot. Már 4x voltam tekipiacon amikor bejött 300 milkám. A többi piacon hiába volt még 2 lehetőségem aznap reflexből mentem hogy tekikbe rakom a lét. Indult is az 5. piac 30 percel kv. előtt. Utánna mentem gyönyörködni kis tartalékomban amikor is látom hogy 600 k teki mellé az van irva: 5 perc. Este 8 órakor 30 percel kv előtt alig pár tolival.: :o :o :o :o Hát kis hijján infarktust kaptam... És a legjobb benne az hogy hetek óta ez volt a második délután amikor senki nem vitt tőlem tekit. :D:D:D:cool: :cool: :cool: :cool: |
All times are GMT +1. The time now is 13:56. |