![]() |
Quote:
|
Quote:
Minden eszköz: ha bejön közénk vki, le fogjuk verni, mert máshogy nem tudunk földet szerezni! Ez teljesen legális, sőt a játék neve: Hódító! Jah, és ez az angol 1/A topikja, nem a 2/B! |
Egy kis off: ez a vita miért nem a megbeszéléseknél van? Van esély arra, hogy az Általános Beszélgetésekben elhangzott érvek/javaslatok gyakorlatba kerülnek? Mert ha nincs, akkor fölöslegesen csevegünk itt.
|
Quote:
Nem vagyok angol 1/A ban, de a mentalitás, amit itt a fórumon látok, elveszi a maradék kedvem is, hogy bármikor is odamenjek... így már érted!? Nem azt mondom, hogy ne legyenek ütések, isten ments, de itt szó szerint az hangott el, hogy aki angol 1/Aba kerül, annak csak ti tudok esélyt adni a további játékra, EZ a hozzáállás és mentalitas egyenesen gusztustalan. |
Szakadjunk már el a játék stílustól...
megoldási javaslatokat ne flamet köszi |
Quote:
|
Quote:
Nekem egyedül az időhiány, az ami problémám, ha elmolyolhatnék B-ben és A-ban, "ameddig jólesik" egy szót se szólnék. |
Quote:
1. Lehessen, ahogy már írták A-ban 3000 hekiről fordulni, ez teljesíthető, de kell hozzá ütni, ez hasonló, mint a magyarban a top30% engedélyezése. Így a topban lévők is eltermelgethetnek, és nem zavarnak senkit. (Kicsit olyan most a helyzet, mintha magyarban tennénk kötelezővé mindenkinek azt, hogy az első 20ban benne legyen...) Vagy 2. X ezer top kör múlva a köv üzit kapnád. "A csásázár veszélyezetve érezte birodalmát, és betört seregeivel az oridba és elpusztított X épületet" Ez egy hét múlva 2X lenne, majd 4X stb. Azért lenne ez szerintem jobb, mert így a top eltünne, és az új top közel se tudna annyira elszökni, hiszen idővel náluk is kegyegne az óra. DE ha valaki feljut a topba ott lenne ideje termelni stb. Ez által folyamatos lenne a haladás, mint most kb a magyar 2/B-ben. Miért szükséges ez? Azt hiszem nem kell ecsetelnem. Így lehetne haladni, nem állna a játék, és bizony nem lenne olyan problémánk, hogy NEM lehet ütni! |
Quote:
|
Quote:
Pusztán azért, mert egyesek ezt kényelmesebbnek találják, mint átgondoltan összeszedni a bátorságukat, és 10 jó játékossal változtatni a dolgokon! |
Takarítottam most egy sort
A flame-előket ezekután read only-ba küldöm! |
Quote:
Off: Azért arra kíváncsi lennék, hogy ha te mennél végig az egész játékon az 1/A-ig, és azért fizetnél be nem kevés ft-t, hogy aztán képtelen legyél továbbjutni, ahhoz mit szólnál? Pusztán azért, mert egyesek valamilyen érthetetlen okból azt hiszik, hogy csak az lehet érdekes és értékelhető a játékban, ha valaki a csúcson ücsörög. On (mert Goldynak nagyon igaza van, inkább javaslatokkal kellene tölteni az időt, és nem játéknézeti különbségekről vitatkozni): -x kör után morálromlás (nem 1800 kör után, hanem 3600, vagy 5400 után, annyi azért elég kell legyen, hogy mindenki kiélje magát), vagy -fordulási lehetőség a B-ből, dupla körökkel, vagy -(ideiglenesen) megemelni a top 30%-ot top 50%-ra (bár azért ez fura lenne...) Hirtelen ennyi. |
Quote:
a top50% az egy kis küzdéssel megoldható... |
Quote:
A másik: miért jelentené a (mondjuk) 5200 top-os kör utáni morálromlás az 1/A végét? Szerintem nagyobb lenne az élet, és azért 5200 kör elég sok idő... De lehet tovább emelni esetleg, akár 7000-re, csak ne legyen ez, hogy a végtelenségig lehet a top-ban csücsülni. |
Quote:
Ha top klánok le lennének kényszerítve az se lenne hosszútávon megoldás. a top klánokat inkább a langy termelgetős tamagocsizásból kéne kizökkenteni... |
Quote:
szerintem meg a 90 napos korlátot kellene feloldani,ha máshol nem hát az A-ban, talán bátrabban vagy szivesebben jönnének az orik feljebb, és aki játszani akar az A-ban az meg úgy is bevipeli az orit. Ha a hódítóban valami probléma miatt könnyitést javasoltam, mindig megkaptam hogy inkább tanuljak meg játszani, vagy ha nem tudok megfelelni a követelményeknek akkor ne eröltessem. Nem értem it miért kellene könnyiteni a fordulást? Egyébként én annak idején azt hittem hogy a wand féle top klán sosem kerül le onnan ahol van, most még sincsenek ott. Szerintem itt sem lesz másképp. Előbb utóbb felváltják valakik az első huszat és akkor sem lesz könyebb mig csak 50-60 ori játszik a csoportban. |
Quote:
Szerintem viszont még mindig a morálromlás valamilyen formája a megoldás... Gondolj bele: mondjuk 7000 kör itán elkezd romlani, utána még elég sokáig ki lehet húzni adakozással, de előbb-utóbb kénytelenek lennének mozdulni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem a 90 napos korlát eltörlése lenne a legáldásosabb megoldás, esetleg a 180 napra meg lehetne növelni. Feltételezem hogy ez növelné a játékkedvet több ország lenne és a top magátol csúszna lejjebb. Megjegyzem most ott van az a nagy szakadék a többi ori és a top között, amit ütéssel nehéz áthidalni, felfedezéssel meg még nehezebb. Régebben mig 225katon volt egy heki akkor sem igen rohant utánnunk senki sem. |
Quote:
Szóval 16. hely a top széle... 20-an vagyunk a 2 szöviben.. Tehát 4 ember tudna a kinn lenni a topból... Mivel ha kikerülsz 3-al csökken körönként, így forogva megszüntethető, hogy ne legyen topköröd, csak minimális mennyiségben... Pár ember szabin van, úgy simán kivitelezhető a dolog :D Tehát ez alapvetően szerintem nem megoldás... |
Sziasztok!
Szerintem az lenne a megoldás, ha Ati el tudná intézni, hogy egyszerűbben lehessen vipelni. Mert hiába törlöd el a 90 napot, egy ork nem jut fel vip nélkül. (Ill ha a kisebb klánok nem egymás pénzügyi helyzetének elrontásával lennének elfoglalva, hanem erősödnének) |
Quote:
Tény hogy nem lenne gond ha a vipelésre több lehetőség is lenne, de a jelenlegi rendszer sem elérhetetlen szerintem. Felhívod a bankod és megkérdezed hogy milyen kártyájuk van ami alkalmas a pay pal rendszerben történő fizetésre és igényelsz egy ilyen kártyát. Én a rafinál az electronért fizetek éves szinte 1500ft-ot a visaért pedig 3000ft-ot, szóval nem egy életveszéles összeg a visa. |
Quote:
|
Nem értem, hogy miért kell mindig, mindent megváltoztatni azért, mert egyeseknek nem megy a játék. Minek morálromlás meg egyéb sületlenségek? 2500 köre ott vagyok A-ban, a feljutásomat a topba nem a topklán akadályozta meg, hanem a szövivezérem rossz döntései, jó játékosokat rakott ki, akik most Monróék klánjában vannak :S, és rosszakat vett be. Igen, sokat vesződtem az orimmal, de Ti már megint harc nélkül akartok elsők lenni! (magyar topklán ellen is folyton lázadtatok.) Semmiképp sem az a megoldás, h elmozdítjuk a topot a szabályok megváltoztatásával.
|
Quote:
szerintem az A-ban teljesen el kellene törölni a 90 napos időkorlátot, hiszen az egész játéknak az az elsődleges mondjuk így: "legmagasztosabb" célja, hogy ott a legjobb legyél. az meg szerintem ne legyen VIP-hez kötve. |
Én egyébként alapvetően nem értem ezt a 90 napos dolgot... Goldy, Ati magyarázzátok már el, mint a játék adminjai, hogy ezt a szabályt miért vezettétek be...
Tényleg nem értem... (vagy ha valaki tudja, mondja el :D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
verjétek le őket, hajrá Szkarabeusz :)
|
Mint már írtam máshova is: az 1/A a legmagasabb szint! Mindenkinek az legyen a célja ahogy ott 1. legyen klánban és egyéniben! Sőt, ez a fő célja a játéknak! Ezért semmi féle módon nem szabad rákényszeríteni fordulásra azt aki nem akar! Azaz: az ilyen morálromlás felejtős!!!
És ugyan ezen indok miatt, mivel a játék ingyenes ugyebár, 1/A-ból ki kell szedni ezt a 90 napos hülyeséget!! (Más kérdés hogy anélkül úgyse lehet A-ban játszani.) |
nos a javaslatom talan megoldana a problemakat. es ezt lehetne altalanosan ervenyesiteni az osszes csoportra. tehat nemcsak az 1/a-ra, hanem a tobbire is, valamint a cuceritorra is, mert ott is kb. ugyanez a helyzet, sot tan meg rosszabb.
ez pedig az lenne, hogy mewgmaradna az altalanos ertelemben vett top30% (es emelle jon az hogy) VAGY az elso 50 orszag. igy hiaba lenne keves ori a csopiban, futnanak a top korok az alsobb oriknal is. persze erre kapasbol az lenne a valasz, hogy miert kapna meg ERDEMTELENUL az is a top koroket, aki nincs a top30%-ban. hat en ezt boven nem igy latom. reszemrol az kapja erdemtelenul, aki belep az 1/a aljaba az orijaval, azonnal csatlakozik a top klanok vmelyikehez, szepen aprankent 2-3 het alatt kivesz 1-2 milliardot, felfedezi magat a topba, aztan nekiall termelni es igy visszafizeti a "tartozasat". ebben mi a hoditas. ugyhogy sztem hanyagoljuk ezt az erdemtelen dumat. sracok lassatok be, hogy ez inkabb mindenki erdeket szolgalna! miert is? 1. igy nem bantjuk a top klanokat. sem moralromlassal, sem verbalisan a forumon. (miert is tennenk, hiszen profi, tapasztalt, jo jatekosok.) 2. nem lehetetlenulne el a jatek. 3. valoszinuleg generalna az uj orik inditasat, csokkentene a torlest es az elhagyatott, non-stop szabin levo orik szamat. 4. a csoportok szambeli novekedesevel a top30% lassan elerne magatol is az 50 orit. 5. a csoportok szambeli novekedese csokkentene a szakadekokat es a korok tavolsagat az orik kozott. 6. a csoportok szambeli novekedese erdekesebbe tenne a jatekot (lenne kit utni, lopni, zuzni, stb.) 7. tobb klan / szovi alakulhatna. 8. a piac arait nem nehany ori diktalna. 9. aki akar igy jatszhat nyugodtan az a csoportban ugy, hogy az elre akar torni, van aki pedig fordulhat ha akar. igy megfer mindenki 1mas mellett. 10. a jatek teljesithetosegenek (fordulas) hire valoszinuleg megintcsak ujabb jatekosokat vonzana. 11. kevesebb ember lenne frusztralt. sikerelmeny, lelkesedes, elegedettseg, buszkeseg, stb. erzese. gondoljatok meg. regen ugy volt, hogy az 1/a jelenlet mar onmagaban eleg volt. nos ez csak 1 kicsit lenne hasonlo. ugyanis ha meghizna a csoport, akkor mar nem esne bele mindenki. csak az elso 50, illetve 170 ori eseten mar 51. :) kerek tisztelettel minden erdeklodot, hogy ne elso felindultsagaban reagaljon. a masik pedig - ami mar itt sokak altal elhangzott -, hogy az 1/a-ban torolni a 90 napos vip nelkuli limitet. |
Quote:
Én már leírtam: számomra a játék onnantól kezdve tökéletesen érdektelenné válna, ha hónapokon/éveken keresztük ugyanazok között az országok lennék, és egy környezetben kellene üldögélnem. NEM a kis kék számok érdekelnek, felőlem azokat ki is lehet szedni, vagy elvenni mögülük a plusz személyiségeket, egyszerűen csak úgy lennék vele, hogy ha elértem a csúcsot, vagy a maximumot amit ki tudok hozni magamból, akkor vagy törlök, vagy fordulok. Amúgy Smooth fenti javaslata, a top30% vagy a top 50 ország megoldhatná a problémát. Aztán ha összejön 300-400 játékos, visszaállhat az alap top 30%. |
Quote:
egyelore jöjjön össze 100 jatekos...az is nagy elore haladas lenne :) Smooth otlete egyebkent nekem is tetszik barmennyire is utopisztikus nehany pontja :) |
Quote:
És utána mondj már ilyeneket... Nem 1-2 mrd-ról van szó... Szerintem durván 100-200 mrd-ba kerül... És azt az egyik klán (javíts ki ha tévedek Remy) sem tudja bevállani pusztán azért, mert jó cimbi az illető... Tehát ezt a "beveszünk valakit, és majd felhúzzuk" dumát felejtsük már el, mert míg a 225 kattancsos időben meg lehetett csinálni, addig az új szabályok miatt már nem! És jelenleg 18-an vagyunk fenn... a topból... Tehát ha úgy vesszük, akkor ha jönne még 10 ország, akkor már 1-nek pöröghetne a topköre.. Vagy ha úgy vesszük, ha jönne 11 ország, akkor a kerekítések miatt asszem már 2 ország topkörei pörögnének... Szóval inkább embereket ösztönözzetek ahelyett, hogy itt világmegváltó 5letekkel jöttök elő :D (és különben is, ezek a javaslatok offolják a topicot :D) |
Találtam egy félelfet a csoportban.. nevéből adódóan magyar...
Gondolkoztatok már azon, hogy ilyen embereknek akartok (2)-est adni? :) |
Hát nem sok beleérző képessége van itt egyes embereknek.
Mivel sokat kérdeztem, de válasz nem jött igencsak úgy tűnik, hogy a top klánok rohadtul elégedettek a helyzettel. Kisbér is beszél nagy hülyeséget a 18 szabad helyről, bár mint mondta ők fullosak,remyék pedig kellően erősek szintén hogy azt húzzanak fel akit akarnak.tehát amíg a top nincas elgalább 21 hely más klán nemigen fog fordulni. Sajnálom hogy néhány játékos eldönti hogyan kell hódítózni. Amit ők csinálnak az a játék célja és mindenkinek azt kellene.Pedig értemes játékosok csak egyszerűen nem érdekük hogy változzon e helyzet. sajnálom, hogy ati nem foglalt állást egy egyértelműen bejelntett hadisarc ügyében. Egyébként a kötellezzük a felsőket fordulni dolognak nincs értelme.Ők is hagy játszák amit szeretnek.De legyen másnak is értelme játszani. Az A kihagyást viszont ellenzem.Az Aban is bizonyítson valamilyen formában aki fordulni akar. Biztos vagyok benne, hogy nem a Bben álló szövim az egyetlen aki nem tud költözni az A miatt.Bármit is mondanak a topposok,megölik a játékot.egy kis változatás kellene csak és máris felpöröghetne a játék. |
egyébként a legjobb elhangzott ötletek szerintem
a top 50% a top 30 ori illetve monró elképzelése az ütéssel is szerezhető top körről. És nem kell ezeknek örök életű újításnak lennie.Csak addig amíg a játék feltöltődik.Jelenleg a magyar játékos jelentős része úgy találja hogy nincs értelme játszani Qban. A külföldi meg minden életkedvét elveszíti ha 1 évet kell itt vergődnie. (és azzal sem ér semmit) |
All times are GMT +1. The time now is 02:07. |