![]() |
"Hali szövibe lépnék,multifunkciós vari,tolis,hadis vok(ember)lehetőleg emberrel,vagy orkkal,de minden érdekel.Helyezés 200-600 ig!"
És egy másik: "B.u.é.k. mindenkinek !!!! Sajnos ha a hódítót tekintjük nem volt túl sikeres az év első napja :((( De mind1 majd lesz jobb is" |
Quote:
felvétel=feltétel és akkor értelmes mindjárt:) |
Quote:
|
Arról nem beszélve, hogy kifejezetten törpét keres, ami szerintem máris egy feltétel, nem? :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
Drága Sárkány Csacsi:) Asszem már Teis sokkal több mindent irtál ami igen távol van egymástól mint ez a két betü./Ami majdnem egymás felett van szerintem./ Ugyhogy a kötekedésedet hagyd meg Harcosok barátodnak:) Quote:
|
Quote:
ha figyelmesen elolvasod, írtam én olyat is hogy "(elolvastam 2szer is mielőtt hülyeségeket írok, én is néztem :D )" amiből csöpp gondolkodás után kiviláglik, hogy persze sejtettem, hogy elírás féleség lehet (habár elég nagy) de azért én mégis megosztottam Veletek, hagy viruljatok rajta egy jót az új év hajnalán node mind1, Boldog Új Évet Mindenkinek (Neked jófajta poénlelövős évet;) ) bocs az offért, de ez így este, fáradtan kapott el :P |
Érték: 34985
Hali! Szövinkben üresedőben egy hely. a helyre varis kéne! min. 20k vari környékén legyen. +,- 2000-2500. ja persze több az lehet:-) a 20k vari 35k ponton kb 19,5% templomot jelent :) |
Quote:
szerintetek Drag beengedi a Harcosok Fan Club vezetőjét is a szövibe??:D :D :D :D |
Xeper,az szerintem siman jo :)
amellé befér siman 35% barakk is ha orias :) es eleg izmos hadis-varis :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ez egy olyan szövi lesz ahol mindenki csak vezér lesz:)
Szövit szeretnék. A fajod ne legyen hulla és óriás. Személyiség mindegy. ( a lehetséges vezérek meg vannak válaztva |
Quote:
|
Quote:
Szóval előbb lépnék szövetségre egy hullával. :D |
Érték: 15450
Üdv Szövetséget alapítottam ! Keresek 2 jó hadist. Feltételek: 250 heki felett lgyél msn kell vip nem muszály de jó ha van 1k elit/ló minimum. 200.helynél ne legyél meszebb Egy újabb iszonyatos követelményrendszer, aki ezt teljesíti, az biztosan tud valamit :D |
1 k elitet 100 hekin összeszedek még pár varival és tolival:)
|
Quote:
|
hát, de ők dupla annyi területnél is feljebb vannak, pedig az biztos jó szövi
|
xy (#xxxxxx)
2007-01- tegnap :) Helyezés: hmmm Érték: 24288 Egy utolso szovetsegest keresunk, aki hadis, s minimum 5000 van neki abbol, amit gyujt!Varunk teged!!! én rúnát gyűjtök, már van 6821, mehetek? :D (habár már 200-on is teljesíthetném a kvótát...) |
yx (#yyyyyy)
2007-01-ez is tegnapi Helyezés: mpf! Érték: 12420 Hy Everybody! Sikerekben gazdag BUÉK-et kivánok!!!! Szövimbe várok egy fél-elfet, sürgősen. Min 1000 toli. MNT, MNT, MNT... Neki aztán tényleg nagyon sürgős, talán 1 ork is eleget tenne a feltételeknek;) (habár én már a BUÉK kívánásában is érzek némi kontrasztot, de a jó szándék megvolt:D :D :D ) |
nem ertem, miert lovagoltok a "min." kifejezeseken :P
azt irja, hogy legalabb annyi toli legyen :) lehet hogy hadis fel-elfet keres :D |
Quote:
|
xy (#xxxxxx)
2007-01-mostanában Helyezés: he? Érték: 9015 Keresnénk Harci kedvű szövetségbe embereket, kifosztani a gyengéket, megtámadni a vételeneket, elpusztitani az ellenséges földeket, és megölni az ártatlanokat:) de kedves ember :D:D |
"hadi lo/ij ori kerestetik a kornyekrol
12 k pacival kibekulnek..+ij" Nézz távolt! :D |
Helyezés: xxx
Érték: xxxx Szövetségest keresek! Egy varist, tolis és hadist, szóval mindenki jöhet aki a környéken van. Követelményem 20k sereg /vari, toli, ló stb. ami van./ xxxxx (#xxxxx) Azért nem mindegy, hogy 20k varázsló vagy 20k tolvaj... |
Quote:
|
2007-01-04 19:52:18
Helyezés: xxx Érték: 33171 varist vagy sok varival (10ezer) rendelkező tolist keresünk egy gyöngyszem ismét!!:D |
Quote:
|
hát én 700 hekin nem neveznék "soknak" 10k varit még egy hadisnál sem!!
és egy ilyen ori nem erősíti,hanem gyengíti a szövit szerintem! |
Quote:
akkor az most kevéééés? :( de varinak tényleg vicces, én is nézegettem már, de úgy döntöttem inkább nem küldöm be :p |
Quote:
Ha Óriás akkor lehet....:D |
szerintem simán jó, nekem orkként nem volt több :)
|
Quote:
viszont van mellé 50%+ barakk :D:D tele :D |
Érték: 8384
helló :D No comment. |
2007-01-06 00:24:06
Érték: 11318 Üdv nemes uralkodók! Szövetségest keresek. Egy hadist, egy varist, és egy tolist. A hadis nagy haderővel(kb 1k elit vagy paci min.), a varis sok varival(kb 1k vari min), a tolis ugyebár sok tolival(kb 1k tloli min.). Jelentkezni nálam. Ha tudsz küldj gömböt! Lehetőleg légy tapasztalt és segítőkész! Msn jó ha van, de nem gond ha nincs. Nekem 200 hekin mindenből kb duplája van az elvártnak. Az jó? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Na ezt az üzit vmelyik nap kaptam:
Bocs a betörésért, de a morálom már elég lennt volt, neked meg volt bőven pénzed, nem hagyhattam ki. Ha gondolod, és elfogadod, kötök veled mnt-t vagy szavamat adom hogy nem támadlak többet. A seregem épp nem volt otthon:( És miután ártottam neki fel volt háborodva:D |
Quote:
amúgy jó kis sztori ;) |
All times are GMT +1. The time now is 01:13. |