![]() |
Quote:
|
Quote:
Üdv a klubban:)) |
Quote:
Így most elég kihagynom a számításból 1 ellenszavazatot, és a hmm győz:) |
Quote:
|
Ez a legértelmetlenebb topic, amit valaha láttam:)
Hmmm, vagy mégsem? :) |
amúgy sem feltétlenül helytálló a legitimitása a választási bizottságnak, elvégre le kell fektetni egy alapjogot, amit a társadalom konszenzusának törvénybe kell iktatni, és deklarálnia kell hogy az abszolút többség ezen procedúra mögött áll...kérdem én, hol történt itt ilyen? :D
|
Quote:
|
Quote:
Eza Hódító, itten demokrácia nincs Ha Ati ír ki szavazást, ő dönti el, mit vesz belőle figyelembe. Ha én, akkor én döntök. Még az is lehet, hogy mindenki egyikre szavaz, de szerintem a másik nyert. Ez a konszenzus:) |
Quote:
|
Megjegyzem, vezetünk, szal lehetek nagylelkű és kijelenthetem, hogy 10-9 ide a jelenlegi állás:)
|
amúgy alapvetően az előbb is marhaságot írtam :D :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
társadalmi konszenzust "akartam" összehozni, nem nemzetit...:p :p :p |
Quote:
Jogod van hallgatni...:) 1000x is nem hmm:P |
most kaptam a telefont, Puff Daddy is módosítani fogja 2008-ban a kampány műsorát
Vote or Hmmm re :D :D :D :D |
és ha a hmmm és a nem hmmm együtt létrehozzák a köhömöt akkor mi van?
Vote Köhöm;) |
Quote:
|
hmmm :)
a "hmmm" mar szerintem egy gondolkozas, igy azt vegkepp nem tudod mondani, hogy "nem hmmmm"...hisz ezzel emberi mivoltod tagadod meg, hmmmm.. |
Biztosan sokan olvastatok már jóféle népmeséket.
Van egy pont, eléggé a végük fele, mikor jön az a bizonyos obligát mesevégi "és boldogan éltek, amíg meg nem haltak", a királylány feleségül megy a legsnájdigabb paraszthoz, aki rafkós, ki van gyúrva, meg nem mellékesen neki van a legnagyobb és leghangosabb traktorja széles a vidéken. No és persze a fele királyság, amit nem a nyuszi tojt, de mégis az ölébe pottyant. Innentől már a tuti van, meg a kánaán. Már visszataszítóan idilli. Lassításban rohannak a puha fövenyen, a királylány haja gyönyörűen lobog a szélben és a parasztlegény pörköltszaftos bajsza ragyog a tengerbe hanyatló aranyló nap fényében. Ülnek fent a sziklán, átölelik egymást és a horizonton már csak a hihetetlenül vörös felhők látszanak. Amikor nevetnek (lassítva van ez is), látszik, hogy tökéletes a fogsoruk. Erre bizony már a sokat látott Pista bá (nyugalmazott felémrángató-kezelő) is csak annyit tud a bajsza alatt dörmögni: Hmm. Ezért arra nyomom a tutit. |
én márpedig azért sem úgy csinálok hogy "hmmm" hanem úgy hogy "höe?!" az meg határozottan nem "hmm..." tehát leszavaztam :D
|
jelezni szeretném, hogy én hüppögni szeretnék és az nincs fenn :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
továbbá azt is szeretném jelezni, hogy erősen korrumpálható vagyok :)
|
Quote:
|
Jelenleg a csoport körváltása folyik, ezért kérésed nem teljesíthető. Kérünk, hogy néhány másodperc múlva próbálkozz ismét.
ez a HMMMMM :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tudod mire kell szavazni:D |
Quote:
Csak jelzem, h a szerzői jogdíjat fogadó pénztár még nyitva van :) :) :) |
Quote:
Lehet, hogy meg kell ölnünk Grabit? :P De a kisujját mindenképp. |
hmmmmmmmm vagy nem hmmmmmmm ezen hüppögök én még szerintem pár napig...addig amíg nem csak két ember próbál meg korrumpálni :)
|
Na, akkor ki fogja le? :)
és ki böki le? :) |
Quote:
Csokibá, ha jól láttam nem láttalak Monrónál a hepalyon. hmmmm? |
Synkel, Csokibácsi: Ti korrupt modszerekkel vesztek reszt a jatekba :)
igy megszavazzuk, hogy "lehmmmm"-ogunk :) |
Quote:
|
jelzem alásan ezt a két embert is korrumpálás hatására korrumpálás miatt feljelentem :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:51. |