Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   ANARCHISTA klánszint! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1126)

Arden 12-03-2006 20:11

KP,ezt kinek címezted?

a véleményem pedig továbbra is az hogy ne legyen 2 halott csopi (H,D) anarchban, hanem bőven elég 1 (leendő H) és egy izgalmasak ígérkező kláncsopi.
és ettől talán felpezsdül H is.

Daredevil 12-03-2006 20:25

Csak azut szeretném megtudni, hogy az egyoris emberekkel mi lesz? Mármint, ha ez meglesz akkor a Klánokon belül hogy lesz a belépési rendszer? Mikortól lenne és akik most D-ben vannak nagy hekiszámon azokkal mi lesz?

Devil 12-03-2006 20:31

Off:
KP... ha Te ennyire facan allsz a dolgokhoz mondanek neked enis vmit...
es a Te velemenyed ki a francot erdekel?
ide epito jellegu otleteket varunk nem lehurrogast
gyere majd fel a szintre es mutasd meg h kierdemled azt a veszett sok hekidet Dben, mert ha erre nem vagy kepes, nem tudsz mast csak fedezni es termelni
azt meg 1 lama is tud
errol tod ez a velemenyem

On: Never a gondolkodasod eleg rossz. Szted 1 100k hekis ori mit fog csinalni ha vipjei vegen jar? leszabizik amig tud uj vipet kuldeni vagy lebont 98300hekit es fellep azer h SZKra menjen? hat sztem szabizni fog...

Devil 12-03-2006 20:33

Dardevil, a tamagocsi kiralya :) még aztis megvetted mennyire mehess fel...
az ilyenek miatt lesz lehetetlen leptetnem a kek orijaim :))
hozza se szoljatok mar 1 megbeszeles topichoz bakker, ha nem adtok ötleteket

Never 12-03-2006 20:35

Quote:

Originally Posted by Devil (Post 50109)
Off:

On: Never a gondolkodasod eleg rossz. Szted 1 100k hekis ori mit fog csinalni ha vipjei vegen jar? leszabizik amig tud uj vipet kuldeni vagy lebont 98300hekit es fellep azer h SZKra menjen? hat sztem szabizni fog...

Én magamból indultam ki :)
A 400ezer hekisemet én sem léptetem fel,de nekem az az 1 olyan nagy van,dísznek tökéletes :)
De végülis igazad van,hogy inkább szabizik,minthogy fellépjen 100k hekiről.

Never 12-03-2006 20:38

Viszont nem tudom,milyen nagyobb motivációt lehetne még adni a játékosoknak,hogy fellépjenek?Ha a klánosdi nem elég,akkor talán meg sem érdemeljük az egészet :) Most nem magamról beszélek,hanem a kollektív anarchról.
Amúgy mit szolnátok ahhoz,ha le lenne maximalizálva a föld? :) mondjuk 100k hekiben,vagy talán annyi sem kell.
Így,hogy akárki akármennyi orit vihet fel,sztem fél év,és megintcsak 200ezer hekinél lesznek az orik,ami megintcsak meg fogja ölni a játékot.

Szecsa 12-03-2006 20:42

Igen..en is ezen gondolkoztam, hogy erdemes e egyaltalan egy ilyet bevezetni..."megerdemeljuk -e?"

Devil 12-03-2006 20:55

Never, en tamogatom.
Mi lenne ha mondjuk a top5% orinal elkezdene pörögni a topkörös szamlalo?:) csak h kenyszeritsuk az embereket a fordulasra... sztem ezt sem artana, ugyanis ha vki évekig fent trónol az is értelmetlen.... gondoljatok bele ha maximalizalva lenne a föld akkor 1 ido utan lenne vagy 100 100k hekis ori :P az is marha erdekes lenne....
Az anarch pedig ugyebar nagyonis hajlamos az ilyen trónolásra :P

Arden 12-03-2006 20:59

támogatom a max föld bevezetését a leendő kláncsopiban.

kp_ 12-03-2006 21:02

Devil gondolom te is a kek fordulosokhoz tartozol :)
valoszinu kierdemeltem azt ahol vagyok ,te miert nem vagy ott???

kp

Never 12-03-2006 21:04

Én egyáltalán nem vagyok arról meggyőzödve,hogy mindenki,akinek van bazinagy orija,az kiérdemelte...Nem konkrétan rád gondolok kp,gőzöm sincs,hogy jutottál el oda.
Dehogy az orik 90% csak a képzés,fedezés gombot nyomogatta hónapokig,az is biztos.Ezzel érdemelte ki?

kp_ 12-03-2006 21:06

valoszinu regota jatszom ,a D ben is

Arden 12-03-2006 21:06

KP,ő azért nincs ott,mert nem érdeklik a nagy orik,amiknek semmi gyakorlati hasznuk nincsen.
nem hiszem hogy pont Devilt kellene az "1-2 éve játszó, kék szám után síró" játékosnak nevezned, mert hozzád hasonlóan ő is 5-6 éve játszik, és azóta anarchozik is.
de ennek a topiknak nem ezirányba kellene elmennie,úgyhogy a témát én befejeztem.

kp_ 12-03-2006 21:07

nem nevesitettem ,alltalanossagban irtam

Never 12-03-2006 21:07

Quote:

Originally Posted by kp_ (Post 50144)
valoszinu regota jatszom ,a D ben is

És? :)
Baromira nem érdekel,ki mennyi ideje jáccik,vagy hogy mennyi ideje csücsül a D-ben.Nehogy már érdem legyen ez :)

Deni 12-03-2006 21:09

Látom normálosokhoz hasonlóan, az anarchosoknak is frankón megy a személyeskedés, ha éppen fontos dolgot kellene megbeszélni :D

kp_ 12-03-2006 21:09

azert nem erdekel engem se masok baja
sajnalom ezt a jatekot Ati gyengesege vezet ide nem veletlenul hagyjak abba eleg sokan

Never 12-03-2006 21:10

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 50148)
Látom normálosokhoz hasonlóan, az anarchosoknak is frankón megy a személyeskedés, ha éppen fontos dolgot kellene megbeszélni :D

Milyen igaz :D
Télleg hagyjuk ezt inkább :)

Arden 12-03-2006 21:12

sztem is hagyjuk :P
végülis miben maradtunk a H-ból D-be történő lépés kör-kérdésével?

Never 12-03-2006 21:14

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 50155)
sztem is hagyjuk :P
végülis miben maradtunk a H-ból D-be történő lépés kör-kérdésével?

Én az ezret támogatom,annál több teljesen felesleges.Bár talán ez is,de Ha Kevesebbet írnék,arra Ati azt mondaná,hogy túl könnyű :)

Devil 12-03-2006 21:16

pedig az a lol h nem abban van a nehezseg h vegiguljem az 1000 kör miutan mar elertem a szukseges hekit ahhoz h pörögjön a top... hanem abban csezze h elerjem azt a hekit :)
ha meg elertem onnan senki nem ut le szoval siman eleg lenne a 336kör is...

Arden 12-03-2006 21:17

ok,az megfelelő :)
inkább az érdekelt volna hogy a topkör hogy legyen...
elhangzottak olyan vélemények hogy ne kelljen top kör, vagy hogy maradjon top 30 vagy top 50...
most így elgondolkodva kicsit érdekesen jönne ki hogy vki fel szeretne vinni teszem azt egy két személyiséges orit a kláncsopiba, aminek a menete a következő lenne: üt cc 900k pontig vagy fölé... para hogy hatalmas a távok, meg hogy nem tud fedezni, pedig azt kellene a bányák miatt, meg nem tudom...
na ha felért 900k pont fölé és elkezdenek telni a top körök, rebeg egy hálát, majd ha megvan az X top köre, bebont usgyi 1700 (2400?) hekire és lép...
hm, nem valószínű hogy ilyen lesz :)

Never 12-03-2006 21:18

Quote:

Originally Posted by Devil (Post 50158)
pedig az a lol h nem abban van a nehezseg h vegiguljem az 1000 kör miutan mar elertem a szukseges hekit ahhoz h pörögjön a top... hanem abban csezze h elerjem azt a hekit :)
ha meg elertem onnan senki nem ut le szoval siman eleg lenne a 336kör is...

Sztem is,én az ezret maximumra mondtam,minél kevesebb,annál jobb.
A normál köridőnek meg sztem mindegy mennyit adunk meg,lehet akár 1000 is,mert hogy 1000 kör alatt nem sokan mennek fel 20k hekire,az biztos :)
De azért ne 5000 legyen nyilván.
Sztem a 2000 reális lenne.

Never 12-03-2006 21:20

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 50159)
ok,az megfelelő :)
inkább az érdekelt volna hogy a topkör hogy legyen...

Én a topkörről beszéltem előbb :)
Azt,hogy ne a top30-ból lehessen lépni,Ati előbb eléggé ellenezte.

Arden 12-03-2006 21:32

jó.
én akkor csak annyit kérdeznék hogy ki fog fellépni ebbe az új csoportba?
1k topkör kell majd, akkor max azok fognak fellépni akik most is lépéskészek D-ben..na de ezt sem sokan fogják megtenni hszen több 10k hekit kell majd bebontani h léphess...inkább lefordulnak helyette szvsz.
tehát ebben a formában nagyon minimalizálva lesz a fellépők száma..ahogy Never is mondta, fellép Hulla meg Crazy csomó orival és mire vki is még fellépne melléjük, már multihelyzet lenne a csopiban...
ezt szvsz senkinek nem lenne az érdeke.
ha nem kellene top kör ahhoz h fellépj a kláncsopiba (forduláshoz H-ból kellene), akkor máris csomóan fellépnének és végre lenne egy aktív csopi.
ez főleg Atin múlik, aki nemet mondott erre, talán átgondolja megint a dolgot...

Steve 12-03-2006 22:36

Kp: te képes voltál Dben felmenni és kontinensnyi orikat csinálni. gratulálunk hozzá. Azonban most nem ez a kérdés! Neked volna kedved klános rendszerben játszani egy gyorsan pörgő csopiban? Ahol esetleg vannak korlátozások hogy csak egy klánban lehetsz? Van úgy kedved játszani hogy maximalizálva van a föld, így egy idő után eléred a maxot és esetleg fordulsz és újrakezded? Ha szeretnél és van hozzá konstruktív ötleted akkor íd be lécci, mindnyáan örülünk neki. De ne itt sírj léccilécci!!! Mert amiért van orid olyan magasba és amiért olyan sokaknak ez megadatott elrontottátok a mi játékunkat, mert esetleg az újak még szeretnék élvezni a játékot;)

Steve 12-03-2006 22:38

Az én véleményem az hogy az elején ne kelljen topkör, tehát most bármelyik ori léphessen, és csak utána kelljen, de akkor is csak 336kör. Lelépéshez viszont sztem ne 3000sima kör kelljen hanem több, hogy megérje inkább fentről fordulni.

Devil 12-03-2006 22:57

sztem is ugy lenne jo h par hétig v 1 honapig topkör nelkül lehetne lepni, mint anno volt a földlimit kiiktatasa
persze a földlimit ugyanugy 1700heki lenne csak a topkört nem kene leülni...
es 1 honap utan mikor sok ori eltunik a leendo Hbol ujra kellene top30 a Dbe lepeshez
v vmi ilyesmi :)

Arden 12-03-2006 23:16

egyetértek :)
mindenképpen hasznos lenne egy ilyen engedmény a csoport megnyitása után pár napig/hétig.

Peter 12-03-2006 23:31

támogatom amit írtatok, hogy ne kelljen top kör a kezdeti időkben, így fel lehetne tölteni a csoportot valamennyire :)

Arden 12-03-2006 23:51

javíthatatlan vagy :)

Szecsa 12-04-2006 03:33

En is javaslom, hogy ne kelljen a szint megnyitasakor top kör.
Rengeteg ori most sem felel meg D-ben a top30%-al, igy legalabb lenne nekik kis engedmeny, hogy eselyuk legyen a lefordulasra, mert jelen pillanatban egy 10k hekis ori (aki ugyebar 8-9k hekire van a top30%-hoz) nem remenykedik kulonosebben abban, hogy o a jovoben barminemu lehetosege adodik arra, hogy elhagyja a szintet :) Igy szerintem jopar 3-18k heki kozotti ori inkabb a fellepest valasztana szerintem.
Az uj csopiba pedig az eddig jol bevalt 2500 jatek ido+1k top30% kör legyen szukseges a lefordulashoz.
S hekilimitet pedig mindenkeppen erdemes lenne szerintem bevezetni: 100k heki. Ha megint meg lesz a lehetoseg, hogy legyenek tobb szaz ezer hekis orik, akkor lesznek. (bar lenyegesen kevesebb, hiszen csak utve lehet majd felmenni egy ido utan a fedezes dragitasa miatt)

hami 12-04-2006 07:11

Sziasztok:)
Nya, én is egyetértek, ezzel a klándologgal. A lényeg, amit már töbször elmondtam más topikokban, hogy nem kell megsértődni a másikra, mert esetleg játszik. Az ember nem sértődik meg a barátjára mert az elverte fociban, vagy igen?
Én számtalanszor megsértődhettem volna már Szecsára vagy Ardenre, de mint azt páran láthattátok, eléggé jóban vagyunk :D
Tehát aki megsértődik a másikra, az inkább ne is játszon.

Arrakis 12-04-2006 07:15

Quote:

Originally Posted by Never (Post 50121)
Viszont nem tudom,milyen nagyobb motivációt lehetne még adni a játékosoknak,hogy fellépjenek?Ha a klánosdi nem elég,akkor talán meg sem érdemeljük az egészet :) Most nem magamról beszélek,hanem a kollektív anarchról.
Amúgy mit szolnátok ahhoz,ha le lenne maximalizálva a föld? :) mondjuk 100k hekiben,vagy talán annyi sem kell.
Így, hogy akárki akármennyi orit vihet fel,sztem fél év,és megintcsak 200ezer hekinél lesznek az orik,ami megintcsak meg fogja ölni a játékot.

Nem kötexem, de ez mire jó?
Az Aban van értelme, mert talán soha senki nem fogja azt elérni.
De itt? Nem telik bele sok idő, s 50 ori ott trónol maxon, akiknek csak a pontlistában levő helyét kell változtatni, s gyakorlatilag ugyanazon a hekin csücsül mindegyik több k körig. Másrészt Ti mondjátok, hogy mindenki mindenkit, s akkor van izgalom?
És kérdezem röhögve, ez hogy fog kinézni?
x 10 orival 100k hekin megtámadja majd y 5 oriját 100k hekin?
:D
Ja, és egyébként minek?:D
Földet úgysem vihet:D:D
Pénzt meg sztem termel eleget, ha mást nem képzésből, mert még az eddigi elcsökevényesedett anarch egyetlen nagy "eseménye" a felfedezés is kizárt neki.
Bocsássatok meg nekem, hogy szkeptikus vagyok, de ez nekem eddig úgy tűnik guanonak ahogy van.
És még ha... még ha a végén ki is jelentetek vmi magatok nézve kötelező érvényű dolgokat, annak sem lesz sok értelme, tekintve az As példát. Itt sokkal nagyobbak a különbségek.
Sosem fog tudni versenyezni a kis ori, ha nem szed össze elég pénzt a Dre, vagy kap vkitől, aminek megint nagy értelme van.
A nagy Hs orik, ha a szavazás jelenlegi állása szerint valósulnának meg a dolgok termelnék a pénzt, azt időnként egy egy ori felvinné, amiből 1 - 2 máris felkúszna az egekbe.
Sztem ez az egyszer volt Budán kutyavásár tipikus esete lesz, ha egyáltalán bevezetésre kerül.
Az első 2 - 3 hónap talán izgalmas lesz, de ha még max földet is csináltok én garantáltnak látom utánna a keresztet.
A top 5% körei értelmesnek tűnnek, bár mondom, elég egyszerűen kijátszható, ráadásul nem is igazán egyezik az anarch szellemiségével, mint ahogy monnyuk a max föld sem.
Nekem röviden ez jutott eszembe.
Addig még egész jól indulét, hogy önszabályozás, s mindenki egy klán, max 10 ori, onnastól kicsit eldurvultatok. :(

És még egy felvetés.. ha amúgy is bejártok egymás orijába, akkor nem ugyanazok a szövetségek lesznek ezentúl is, mint eddig voltak? S ugyanaz a nem támadom a másikat?
Vagy a Hban majd beléptek mindketten ugyanabba a termelő oriba, ürítgetitek, akármi, s a Dben majd egymást ütitek?:)

Steve 12-04-2006 10:00

Arrakis ennyire ne ferdíts!
Ha ketten bejárnak egymás termelőibe akkor valszeg egy klánban lesznek és segítik egymást, ennek ez a lényege. Pont ez a jó, hogy jöhet egy egyoris haver, simán beveheted a klánodba és játszhattok együtt.

Chris 12-04-2006 10:07

Ha új szint lenne, akkor sem a D-ben, sem a fölötte lévőben nem számítana a 90 nap, vagy csak az új szinten?

Arden 12-04-2006 10:17

Chris,azt nem tudom.
de ha összevonás lesz és D kláncsopi,akkor csak a D nem lesz vip köteles, összevont csopi igen.

Szecsa 12-04-2006 10:21

A klanszintes csopi csaknem lenne vipes...

Steve 12-04-2006 10:29

A klánszintes csopi nem lenne vipes csak gyakorlatilag minden ori vipelve lenne benne:)

Arrakis 12-04-2006 10:41

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 50267)
Arrakis ennyire ne ferdíts!
Ha ketten bejárnak egymás termelőibe akkor valszeg egy klánban lesznek és segítik egymást, ennek ez a lényege. Pont ez a jó, hogy jöhet egy egyoris haver, simán beveheted a klánodba és játszhattok együtt.

Oks, ezt a részét még elfogadom, és a vélemény többi része?
Azokra van vmi ellenérv?
Mert igazából ez aggasztott a legkevésbé:)

All times are GMT +1. The time now is 03:12.