![]() |
mondjuk még annyit, hogy nekem az a tetszett amikor (sajnos már nem emléxem ki, és megkeresni lusta vagyok) az ork topicban irt egy éplistát úgy hogy kb mennyi barakk, mennyi ház meg 1-2 dolog, de irta hogy a templom, kocsma , tanya arányt azt saját szájizéhez. és nem volt egyáltalán élezett ori. így azért ki tud bontakozni valaki, én is sok mindent innen a külsőről vettem (pl éplista) meg a súgót is végig olvastam jó párszor. jó volt hogy volt egy emberi éplistám, azóta sokkal másabb persze, de legalább nem az volt hogy szétvertek rögtön.
amúgy meg ezek nem parancsok hanem TANÁCSok amit nem kötelező megfogadni. 5-en szövimnek én is szoktam tanácsokat adni amit vagy megfogad vagy nem. nem kötelező |
Én ha tanácsot adok akkor nem írok neki konkrét számokat , éplistát..
ennyi... ,viszont megnézem a jelenlegi éplistáját... |
Quote:
|
csak ha tudod más topicokban 2 perc keresés árán simán találna bármikor és ilyen önző, hogy ezt nem teszi meg, akkor miért várja el, hogy rögtön pikpak vki vegye a fáradtságot és írjon neki?
|
Quote:
|
megerősítettelek :)
|
Quote:
2 körös éheztetős orival játszani tartalékok nélkül, ( mert melyik kezdő írt tekit 1 évig 199 hekin ) szóval nem hiszem hogy kezdőnek való :) ez a számolgatóknak készült, támadásnál, védekezásnél mekkora értéket képvisel az óriással szembe... mert erről szóltak a beírások, de utána elcsendesedtek ezzel kapcsoladba :p |
Félelf... :D :D :D
Sztem ez egy játék, amiben az a szép ha játszod, tehát én az ork pártján állok, hátrányai ide-oda :) |
Quote:
|
jaja :)
ha valakinek ahhoz van kedve h félelffel hadizzon akkor rajta. azért lehet ennyi faj közül választani, és azért van ennyi variációs lehetőség h mindenki a saját szájíze szerint játszon:) |
All times are GMT +1. The time now is 17:03. |