Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Moderálás vagy mi a szösz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1037)

wand 11-15-2006 17:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 43458)
Nagyon belejöttél ebbe a forradalom témába. :D Hiányzik a barrikádépítés? :D:D:D

jah tényleg.. Ati köré emeljünk barrikádot, használt billenytűkből!
majd hajigáljuk meg vezeték nélküli egerekkel! :D

wand 11-15-2006 17:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 43459)
Nem tudom mire gondolsz, de teljesen világosan le van írva a fórum-, és a játékszabályokban is, hogy bárkit bármikor törölhetünk. Ígyhát előfordulhat, ezen semmi meglepő nincs.

te Ati.. a végén a nagy törölgetések közepette 1xcsak törlöd magad, és még magad is meglepődsz.. :rolleyes:

director 11-15-2006 17:16

Quote:

Nem tudom mire gondolsz, de teljesen világosan le van írva a fórum-, és a játékszabályokban is, hogy bárkit bármikor törölhetünk. Ígyhát előfordulhat, ezen semmi meglepő nincs.

most oké hogy ezért itt bannoltad, de tényleg kiraktad az országait is?

Lik-lak 11-15-2006 17:20

Quote:

Nemis vitattam... csak arra a postodra válaszoltam, miszerint arra gondolok-e, hogy aki megszegte a szabályokat, hatóság blabla.
Nem, aki megszegte a szabályokat, azokat én sem védem, de az alapvető emberi normáknak barátkája vagyok.

Reflektálva a kb 50-el korábbi hozzászólásomra, kezd ez a téma komolytalan kereteket ölteni, én pedig komolynak szeretném átörökíteni a jövő nemzedékére.
Kérlek, zárd.

Dragi 11-15-2006 17:25

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 43464)
Nemis vitattam... csak arra a postodra válaszoltam, miszerint arra gondolok-e, hogy aki megszegte a szabályokat, hatóság blabla.
Nem, aki megszegte a szabályokat, azokat én sem védem, de az alapvető emberi normáknak barátkája vagyok.

Reflektálva a kb 50-el korábbi hozzászólásomra, kezd ez a téma komolytalan kereteket ölteni, én pedig komolynak szeretném átörökíteni a jövő nemzedékére.
Kérlek, zárd.

lassan (H)arcosok hirhedtségét veri a hírneved :)

Ati 11-15-2006 17:25

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 43464)
Reflektálva a kb 50-el korábbi hozzászólásomra, kezd ez a téma komolytalan kereteket ölteni

Ebben egyetértünk, valóban kezd az lenni, hiszen azt hiszem mindenki számára világos (ha nem, akkor most leírom, hogy az legyen), hogy ennek a fórumnak nem az a célja, hogy mégtöbb munkát adjon nekem, hanem az, hogy segítse a munkámat, és mellékesen Nektek is biztosítson egy beszélgetési lehetőséget, ami a Hódítón belül nincsen meg.

Ennek fényében ez nyilván nem egy support fórum -- mindenki, aki regisztrál, pontosan tudja, hogy itt elsősorban nem tőlünk fog érdemi választ kapni a Hódítóval kapcsolatos kérdéseire. (Aki megkérdezné, hogy honnan tudja, annak elárulom, hogy onnan, hogy regisztráció előtt ez le van írva. :))

Support továbbra is a support@hodito.hu e-mail címen, és mivel már közösen megállípítottuk, hogy én már csak ilyen bunkó vagyok, ezért mindenki örülhet annak is, hogy ott nem én válaszolok a levelekre. :)

Lik-lak 11-15-2006 17:46

a hírnév jóóó

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 43466)
lassan (H)arcosok hirhedtségét veri a hírneved :)

Szia,

ha visszaemlékezel arra a napra, amikor az én témám volt a legfelkapottabb, láthattad, hogy kis piros kockám volt, mert "shameless" vagyok.
Ennek a postnak az elküldése pillanatában zöld kockám van, pedig nem írtam sehova máshova. Ezt én annak a megerősítésének vettem, hogy nem járok tilosban, csak eddig ezt senki nem vállalta fel. A cél pedig nem forradalom kezdése vagy lincselés volt, hanem figyelemfelkeltés.

További szép estét!

wand 11-15-2006 17:55

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 43473)
A cél pedig nem forradalom kezdése vagy lincselés volt, hanem figyelemfelkeltés.

pedig már majdnem tőlem is kaptál egy zőldet.. de akkor mégsem! :p :D

Sajnos 11-21-2006 12:37

Üdv.
Hózzászólok ehhez a témához, mert egy két dolog tévesen van leírva.
Először is:
ahhoz hogy újrareggelj, kell egy ori a hódítóban ami már legalább 24 órás (azonosítás) + nem tudom miért, de pár nap alatt kerül be a rendszer-be az e-mail címed. Ezért tudtam csak ilyen későn visszajönni. Mondjuk, ha az ember akaratos, akkor meglehet azt is csinálni, hogy óránként reggelsz egy orit anarchba más-más e-mail címre, és akkor elég hamar vissza tudsz jönni. De most őszintén, ki veszi erre a fáradságot?
Egyébként meg pontosan az miatt, hogy hamar visza akartam jönni, lett ténylegesen törölve az orim.(elötte csak volt 160 kör kitiltásom)
Másodszor is Ati mint leírta nem jogtalanul vágott ki.(vagyis a joga meg volt hozzá... :) Beszóttam neki. )
Igazából most új orit indítottam, de csak azért, hogy ide feljöhessek. Meg megkaptam egy másikat egy régebbi orit 4.-ben ismerősömtől amit tovább fogok vinni. Szóval akkora azért nem volt a kár. Igazából Ati eddig 2,5 évi munkámat törölte kb. 2 mozdulattal. De azt hiszem ez a fanatizmus, hogy még mindíg itt vagyok.
Harmadszor meg valószínü, hogy ezt egyszer valaki majd magára veszi, de ez már egyéni szoc. probléma. Szerencsére én nem tudok lesülyedni arra a szintre. Meg ha belegondoltok igazából bármiféle amit Ati ellen el lehet követni, az kihatással van rátok is viszont ti nem ártottatok senkinek. Erre is gondolni kell.

Ati 11-21-2006 12:44

Jé, ez a téma még megy? :)

Elgondolkoztató különben, hogy Lik-Lak mennyire ki volt kelve magából, ennek ellenére érdemi hozzászólása egyetlen témához se volt, és azóta se láttuk...

No comment. :)

Szecsa 11-21-2006 12:45

Quote:

Originally Posted by Sajnos (Post 44695)
Mondjuk, ha az ember akaratos, akkor meglehet azt is csinálni, hogy óránként reggelsz egy orit anarchba más-más e-mail címre, és akkor elég hamar vissza tudsz jönni. De most őszintén, ki veszi erre a fáradságot?

Ha tudsz ip-t valtani, akkor anarchba ip valtasonkent regizhetsz egy orit ugyanarra a cimre is.

Ati 11-21-2006 12:46

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44701)
Ha tudsz ip-t valtani, akkor anarchba ip valtasonkent regizhetsz egy orit ugyanarra a cimre is.

... amitől a fórumra ugyan továbbra se fogsz tudni írni, de legalább lefoglalod magad.

? :)

Szecsa 11-21-2006 12:47

Egyébként, ha vipes vagy, akkor csak egyesevel lehet az orikat torolni, tudtommal.
S csak abban az esetben torlik, ha nagyon nagyon csunya dolgot kovetsz el. De altalaban 168 kort kapsz es elveszik az irasjogod, es attesznek anarchba.
Elegge ki kell kelned magadbol, hogy toroljek a vipes oridat..."egyetlen csuklomozdulattal".

Sajnos 11-21-2006 12:51

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44704)
S csak abban az esetben torlik, ha nagyon nagyon csunya dolgot kovetsz el. De altalaban 168 kort kapsz es elveszik az irasjogod, es attesznek anarchba.

Az is megtörtént... :D

Sajnos 11-21-2006 13:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 44703)
... amitől a fórumra ugyan továbbra se fogsz tudni írni, de legalább lefoglalod magad.

? :)

Úgy van! Mivel minden egyes fórum regisztrációhoz más e-mail kell. Vagyis más ori. Nem ip-cím függő.

Viszont ha Ati begorombul, akkor szerintem képes letiltani az ip címet. Szóval ha meg tudod változtatni, az nem rossz... :D
Egyébként meg ha letiltaná az ip-t akkor több mint valószínü több ember reklamálna, hogy miért?! (pl. Router, szerver)

Synkel 11-21-2006 13:30

Quote:

Originally Posted by Sajnos (Post 44695)
Üdv.

Igazából most új orit indítottam, de csak azért, hogy ide feljöhessek. Meg megkaptam egy másikat egy régebbi orit 4.-ben ismerősömtől amit tovább fogok vinni. Szóval akkora azért nem volt a kár. Igazából Ati eddig 2,5 évi munkámat törölte kb. 2 mozdulattal. De azt hiszem ez a fanatizmus, hogy még mindíg itt vagyok.

Engem ez ragadott meg. Van egy ismim, aki fórumon részegen beírta, hogy kapott egy orit, és nem tudja összekötni a többi orijával, mire enyhén szólva hosszú időre ki lett tiltva a játékból. Olyan hosszúra, hogy a jövő októberi azonosításkor törlődni fog. Szal biztos, hogy te orit kaptál ismitől?

Sajnos 11-21-2006 13:35

Miért? Ütközik valamilyen szabályba, hogy orit kapjak valakitől, aki már töb mint fél éve abbahagyta?

Sajnos 11-21-2006 13:37

Mert akkor inkább nem kell. Az tetszik abban az oriban, hogy jó régi a száma... :D

Ati 11-21-2006 13:37

Quote:

Originally Posted by Sajnos (Post 44719)
Miért? Ütközik valamilyen szabályba, hogy orit kapjak valakitől, aki már töb mint fél éve abbahagyta?

"Ország másnak átadása tilos. Ez alól egyetlen kivétel van: az anarchista csoport."

Sajnos 11-21-2006 13:42

:(
Akkor nem kell...
Elkezdhetek megint gyüjtögetni...

director 11-21-2006 13:52

Quote:

Originally Posted by Sajnos (Post 44725)
:(
Akkor nem kell...
Elkezdhetek megint gyüjtögetni...

nem! (magyarul átrakatod anarchba (használd a fantáziád:D), ott átkötöd magadhoz, aztán vip-újraindulással visszahozod az 5. szintre, és a tiéd az ori.)

Remedy 11-21-2006 13:53

Quote:

Originally Posted by director (Post 44730)
nem! (magyarul átrakatod anarchba (használd a fantáziád:D), ott átkötöd magadhoz, aztán vip-újraindulással visszahozod az 5. szintre, és a tiéd az ori.)

Es ennek megis, mi az ertelme? Egyszerubb ha vesz egy sorszamot karacsonykor :P

Ati 11-21-2006 13:54

Quote:

Ez természetesen minden további nélkül járható út.

director 11-21-2006 13:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 44731)
Es ennek megis, mi az ertelme? Egyszerubb ha vesz egy sorszamot karacsonykor :P

lehet hogy egyszerűbb (bár ezt is kétlem), de az biztos hogy drágább:)

Sajnos 11-21-2006 14:02

Köszönöm!

Quote:

Háhá! Megmentőm! Ezért majd jár egy zöld amint adhatok!
Elkezdek rá gyüjtögetni... :D

Sajnos 11-21-2006 14:07

Ati nem lehetne-e, hogy csak úgy átrakod nekem anarchba? :D
Nincs kedvem kisérletezgetni avval, hogy meddig van a határ amikor még semmit nem kapok érte, amikor átdob, és amikor töröl...
Bár ez utóbbiban van egy kis gyakorlatom... :D

director 11-21-2006 14:12

Quote:

Originally Posted by Sajnos (Post 44739)
Ati nem lehetne-e, hogy csak úgy átrakod nekem anarchba? :D
Nincs kedvem kisérletezgetni avval, hogy meddig van a határ amikor még semmit nem kapok érte, amikor átdob, és amikor töröl...
Bár ez utóbbiban van egy kis gyakorlatom... :D

szerintem is egyszerűbb lenne, ha egyből átrakna:) de ha nem, teszel egy vipet az orira (nehogymá töröljenek), aztán beírod a fórumra hogy jksz-eltél:) átraknak, átírod az emailt, jelszót, ha hozzá akarod valamihez kötni akkor kötöd, teszel annyi vipet hogy elég legyen újraizéléshez, újraizélsz és kész. :)

Ati 11-21-2006 14:13

Quote:

Originally Posted by director (Post 44742)
szerintem is egyszerűbb lenne, ha egyből átrakna:) de ha nem, teszel egy vipet az orira (nehogymá töröljenek), aztán beírod a fórumra hogy jksz-eltél:) átraknak, átírod az emailt, jelszót, ha hozzá akarod valamihez kötni akkor kötöd, teszel annyi vipet hogy elég legyen újraizéléshez, újraizélsz és kész. :)

És máris úgy kezd, hogy jksz-es priusza van, hááááááát.... :)

director 11-21-2006 14:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 44743)
És máris úgy kezd, hogy jksz-es priusza van, hááááááát.... :)

jólvan, akkor káromkodhat is, olyan mind1:) ha amúgy szabályosan játszik

Ati 11-21-2006 14:16

Quote:

Originally Posted by director (Post 44745)
jólvan, akkor káromkodhat is, olyan mind1:) ha amúgy szabályosan játszik

Ezt már mástól is olvastam... Ez egy hatalmas tévhit. Káromkodásért nincs senki anarchba téve. Anarchban sem lehet káromkodni...

Sajnos 11-21-2006 14:19

Mondjuk az hogy hangzik, hogy nem kötöm össze őket? Elvileg akkor már átdobja mind az 5.-en lévő mostani orim, és mind a 4.-en lévő elkezdett irányítva lenni orit maga a szűrő, és akkor még Atinak sem kell vele bajlódnia?

Szecsa 11-21-2006 14:24

Egyszeruen anarchba lehet tenni.
Irsz vkinek, hogy "jo lenne ha tamogatnal anyagilag, nagyon fontos lenne, köszi"
ő feljelenti az üzit és jksz-el mész anarchba :)
de lehet ő is :D

Sajnos 11-21-2006 14:26

Ha Ati jószándékuan átrak... ;)

Ati 11-21-2006 14:26

Quote:

Originally Posted by Sajnos (Post 44754)
Ha Ati jószándékuan átrak... ;)

Közben bonyolódik ám ez, lásd privi.

director 11-21-2006 14:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 44746)
Ezt már mástól is olvastam... Ez egy hatalmas tévhit. Káromkodásért nincs senki anarchba téve. Anarchban sem lehet káromkodni...

jó, akkor nem káromkodik:) miért, szerinted mi a legkevésbé "fájdalmas" anarchba vezető út?

Remedy 11-21-2006 15:52

Quote:

Originally Posted by director (Post 44757)
jó, akkor nem káromkodik:) miért, szerinted mi a legkevésbé "fájdalmas" anarchba vezető út?

Oda reggelsz :)

Steve 11-21-2006 16:00

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 44795)
Oda reggelsz :)

Remy is tud jót írni?:eek: :D

Lik-lak 11-21-2006 21:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 44700)
Jé, ez a téma még megy? :)

Elgondolkoztató különben, hogy Lik-Lak mennyire ki volt kelve magából, ennek ellenére érdemi hozzászólása egyetlen témához se volt, és azóta se láttuk...

No comment. :)

Szia,

az hogy nem látsz nem jelenti azt hogy nem vagyok itt, és nem olvasgatom a fórumokat. Majd ha lesz érdemi kérdésem vagy hozzászólásom, jelezni fogom.
Arról pedig hogy ki volt kikelve magából inkább ne beszéljünk, ha gondolod idézhetek.
További kellemes estét!

Remedy 11-21-2006 21:20

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 44801)
Remy is tud jót írni?:eek: :D

En csak olyat tudok :)

All times are GMT +1. The time now is 05:33.