![]() |
De ehhez Deni beleegyezese is kell :)
Meg egy fagyizo... :) |
Quote:
Fagyizó.. ott a Mcdönci, attól legalább nem fáj a torkotok reggelre:D Egyéb problem?:D |
Tökéletes :)
Deni, jó lesz így? :) |
Quote:
|
tőlem rendben :D
fagyizás rulez.. http://www.pregnancy.org/phpBB2/images/smiles/yahoo.gif |
Ildi ne csak olvasd irj is bele :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Naná, Tequila, remélem ezúttal naranccsal és fahéjjal :D |
Mindenki ekkora tequillás?:)
|
Quote:
|
Na engem védtelen srácot nem tudtok megrontani:o :p
Én hűségesen kitartok a whisky mellett ... is:D |
Nya szal akkor lehet esetleg kitoloncolom a képem 18:30-ra a Keletihez :D És ott megverek pár Hódos tévelygőt :D Azt nem tudom monrohoz benézzek-e de nem hiszem mert a házi bulájj kötelezz :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Nos nekem több kérdésem is lenne:
1. Ha ne adj' Isten elmegyek én is, beengedtek-e? 2. Megy-e esetleg valaki Pest megye déli részéből kocsival? 3. A kártya asztal maga után vonja-e a pókert, mint játéklehetőséget?:D 4. Sok sör lesz? |
Quote:
nemtom talán igen :D |
Quote:
2. nemtom 3. Ha hozol kártyát heads-upozhatunk 4. miután elhagyjuk a helyet nemhiszem:D |
1. perszeeeeee :)
2. passz, gyere vonattal delibe, aztan metrozz at a keloba 18 30-ra :) 3. hozz kartyat es apropenzt :) 4. simán |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Szecsa második válaszához: lemegyek Szolnokra, és onnan go a Keletibe:D Feltéve, hogy megyek:o |
Ha igy gondolod, akkor Szolnokrol olyan 5 korul megy egy vonat keletibe, ami Bekescsabarol jon :) azzal gyere, hagyne utazzak egyedul :))
tel.szamot ha kell kuldok privibe :) |
Quote:
|
En is szovesen pokerezek.... Bar lehet lesz mas dolgom is, a sok emberrel beszelgetni meg inni :) Tenyleg monro, kaja lesz? :)
|
Quote:
|
Quote:
és még mindig klántag :D (vagyis a Szkarabeusz utodjában szép nagy orija van :D) |
Quote:
Pedig elsőre jó ötletnek tűnt. |
Kar erte :(
Akkor utazom egyedul... |
nem tudok menni mégsem, sajnos kötelező fasz programjaim vannak amiről mégbenézni se tudok... és még sör se lesz ott :( :( :( :( :( :(
|
Quote:
|
Quote:
a múlt hétre meg nem lett volna jó eredetileg de úgyalakult hogy mégis... szóóóóóóval.... ehh fene, szívtam. (nem is írtam mást, mint azt hogya körülmények igazgatják az életem :rolleyes: ) |
Ha már ennyire szó van a keletiről...
Sztem Denivel kimegyünk oda kicsit hamarabb, kb 10 prccel, s az óra alatt bevárunk mindenkit. Én eddig Szecsáról, meg Xepről tudok, ha más is jön, akkor ott megtalál minket. Ha új emberke, akkor ír egy zöldet 161084-be, s holnap, vagyis ma, néhány órán belül megkapja a számom, akkor biztos megtalál minket, ha felhív, s utánna együtt elmegyünk a talira. |
Akkor inkább mondjuk azt, hogy 18:30kor keleti :D
Ha vki onnan jön kb ebben az időben, akkor vagy írjon Arrakisnak, vagy nekem aztán összebandázunk :cool: |
Mi a turo van a keletiben?Ingyensör hogy midneki odamegy...????
MÁV parti lesz :) |
18 30-ra érkezem a kelóba :)
s fagyizni megyünk :D |
Quote:
|
Miskolc környékéről nem megy valaki?
|
Jössz főnök?:)
|
Még nem biztos semmi mondhatni minden bizonytalan
|
Quote: