![]() |
Pénteken én is ráérek,de majd megy a zöld!
|
akkor lehet csak mégis alakulgat...:) dehát senki se ír nekem privátot, ejnye-bejnye
|
nos legyen inkább h4, 4-re foglaltam helyet, gellért tér vilimegálló.
|
nos én úgy néz ki tuti ott leszek, szal most már nincs menekvés :D
|
Gondolom a szokásos díjazás mindenkinek megfelel: Első 2/3, második 1/3.
Mennyi lesz a beugró? Ha jól emlékszem 500 vagy 1000Hufról volt szó egyszer. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ps: mostanaban mar 400at rakunk be, es ha 200 ala csokken a penzed, rebuyolhatsz + 400at... :) |
Quote:
Szóval én és Grabi mondott a szisztémáról véleményt. Más nem. Ugyanakkor anélkül, hogy megegyeztük volna arról, hogy ezt játszuk te kijelentetted, hogy ott leszel azon, ami mégis elmaradt. Szóval talán meg kéne egyezni, hogy mit is játszunk. Ugyan azt írtam Grabinak, hogy megyek, most mégis fenntartom a változtatás jogát holnap délig. |
az a probléma, hogy aki kiesik az elején az ne menjen haza, hanem mondjuk +500 forintért kaphat újra zsetont ha akar még játszani?
jól látom tényleg ez a hatalmas vita tárgya? |
Quote:
|
Hát én inkább tournament feeling mellé tenném le a voksom. méghozzá (mi így szoktuk) 500 a beugró, +500-ért lehet 1x rebuyolni.
nem kell szerintem hazamenni, mert ha nem óriási zseton mennyiséget kap mindenki, akkor nem tart órákig 1 forduló, és több kör is belefér. díjazásban én is támogatom a 2/3-1/3-ot. Mondjuk ha a Remy féle játék lenne nekem az is jó. És mi lenne, ha úgy folyna a dolog, hogy lenne a tournament, és a kiesetek, ha akarnak játszhatnak utána 200-as alapon, végülis oda akkor száll be és akkor száll ki az ember amikor akar.szal? Én 100% hogy ott leszek bármi is lesz |
szerintem meg gyűljünk össze és megszavazzuk ;)
|
Ok, én ott leszek, aztán szavazunk. Elég ostoba módszer, de jobbat már nem lehet összehozni.
De azért legyünk vagy öten-hatan. Remy:... |
Szerintem a helyszínen egyszerű lesz és gyorsan megdumáljuk...
4kor ugye? remélem nem kések :D:D:D |
Bocsánatkérés
A sors közbeszólt, mégse leszek ott.
Remélem valaki még olvassa ezt, és tud szólni, hogy ne várjatok rám. |
Én olvastam. :D
Sajnos szólni nem tudok senkinek. :( |
Quote:
úgy gondolom max. 5p elkérni vkitől egy telefonszámot a hódítóban, akár az enyémet, akár bárkiét. van akkora szociális hálód a játékban, hogy megtud vkitől, felhívsz, lemondod. azt mondom semmi baj, van ilyen... de ha ezt nem teszed meg, csak így ideérsz, az durván sértő. emberileg számomra elkeserítő, hogy egy általában intelligens beírásokat író ember hogyan tehet ilyet. |
Sziasztok:)) Visszaolvastam mindent és ha nemlenne gond és ti is ugyakarjátok,legközelebb énis beszállnék szivesen:))) Előre is köszi és majd visszaolvasom,hogy mennyien jöttetek össze és mi volt a végeredmény. Üdv mki:))
|
Quote:
|
Quote:
szóval összegzem, 1. remy 2. én 3. lotr ákos 4. kutyulee 5. ardi 6. ákos haverja számokat nem írok, mert remy nagyon kb. dupla annyit nyert, mint én. dehát ez van :) köszönöm, akikkel ezt a jó időt együtt tölthettem. és gyertek még még még! |
Quote:
|
parancsolj. kétszer jött le nekem az A-A, egyikszer kicsi hívásra is eldobta mindenki, másodszor elrontottam, nagyot hívtam, akkoris eldobta mindenki.
nagy blöfföket nyílván sosem tudjuk meg :) amit megtudtunk ákos haverja már nem tudom mire mondott all in-t ellenem. talán Q-Q-9 a flop, nekem A-9. prefloopra nem emlékszem mi volt, de ketten maradtunk. all in-t mondott 4-9,re talán, hát elhullt csatában a derék szerencsémre :) remy meg párszor hatalmasat mákolt, így zárta +2500-3000 fortinttal a játékot :) nekem nagyjából alapvetően jók jöttek. igazán beszari volt majdnem mindenki, kicsit is emelt vki máris dobta. persze én is ha nem volt semmi :D |
hol játszottatok illetve volt e cigifüst?
|
egyetem kávézó nevű helyen, a gellért térnél. cigifüst meg volt sajnos, mivel ez egy kocsma alapvetően.
|
Quote:
|
azért szerintem annyira nem volt súlyos. én mondom neked mint nemdohányzó ;)
|
Quote:
|
neked jöttek a lapok, nekem nem. ez mázli :)
|
Quote:
A múltkor nekem is ezt mondták bár nem értem, h miért:D 7 magas straight flösh után egy dáma és egy király póker jött le:D :D :D Aznap 2 partit nyertem, de télleg hatalmas mákom volt, mert a fullok is jöttek rendesen talán 3 jött ki abból is:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amúgy Te lettél volna az első a sorban :) |
Quote:
|
remélem, hogy a következő partyn jelen lehetek én is. :D
|
Quote:
sztem teljesen szét kopasztjátok, ha nem sugok neki mikor tud ő fogni vmit :p A cigifüstöt kihagynám 1 jól szellőzős helyen, az nem zavar ha Ardi v DEni v Kutyulee rágyújt néha... van máshol is hely Kutyuleeval pont beszéltük h tudunk egyet csak lehet ott nem tudnak adni készletet, cserébe kapunk asztalt... |
Gondoltam, befér ide egy közérdekü közlemény, hátha érdekel vkit:
http://bestpoker.hu/index.php?aid=3 500k Gtd Freeroll tournament a Lurdy házban. |
wow. már csak azt nem találtam meg, hogy hol lehet regisztrálni.
|
megtaláltam, köszönöm az infot.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:28. |