![]() |
Quote:
|
Én a világért sem szeretnék akadékoskodni, de egy szövibe, ami éppen háborúban áll, elég nehéz észrevétlen maradni:D
|
A középső része talán némi kapcsolatot mutatot a témával, legalábbis annak szántam. :o
Ha nem akciózól szinte semmit, elég jól van összerakva az elf orid, és folyamatosan haladsz (nem ülsz meg egy hekin napokig) akkor elvileg elég csendesen lehet haladni. Az más kérdés, hogy elég unalmas így a játék (nekem) de szerencsére nem csak hozzám hasonló lények játszanak itten. |
Quote:
|
Quote:
ha már a kötekedés!!:p |
Quote:
|
Quote:
1. ezek szerint kezdő vagy, tehát fajt is ez alapján válassz. igaz h az elf az egyik legjobb fedezgetős ori de azért ott is tartani kell a mértéket a felépítésben és ezt egy kezdő sztem nem biztos h tudja. 2. nem elvetendő az ha valaki csak fedezgetni akar, a játék erre is lehetőséget ad 3. ha nem lopsz senkitől akkor nem hiszem h gondjaid lennének, max egy-egy ori átmegy rajtad, de mivel kezdő vagy valsz h ők nagyobb kaliberek mint te. mivel lopnod nem célszerű, fedezgetni maxolni pedig kell, és a kezdőknek nincs sok pénzük, ezért célszerű termelgetned is. egységként csak íj batornyozva. ajánlom neked a gnómot vagy az elfet. olyan nem lesz h egy teljes szinten békén hagyjanak, de az elffel lesz a legkevesebb konfrontációd.:) |
haaaaaaaaaaaat, nem hinnem, hogy elffel celszeru lenne termelgetni. persze arrol nem szolt a javaslat, hogy mit. nehogy ravegyuk a joembert, hogy elffel nekialljon nyersit termelni, mer az igencsak rossz tanacs lenne. ha arra gondoltal, hogy esetleg kajat - nem az 5. csoportra gondolok - azt esetleg OK, mfoleg ha a piacon jo ara van, ugyanis az elf kivalo mezogazda, vagy esetleg sereget kepez (termel) es a piacon azt eladja, az meg talan rendben van. es azt hiszem tekit se nagyon irjon, mert ha sok a konyvtara, akkor szet fogjak lopni tekivel, arra inkabb a gnom valo. szoval tevutra ne vigyuk szegenyt.
en azt mondom huzzon fel 25% templomot meg 25% kocsmat, akkor elegge beken fogjak hagyni. persze mindennek ara van. :) |
S az elf kereskedo?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:12. |