![]() |
akkor is rosszul esik lac..:(((..pedig át akartam neked adni valamennyit a tudásomból:P..:PP:PP:P:P:PP:D :D
|
Quote:
|
majd ha lesz egy kis szabadidőd végy vissza,mert SZERETLEK:o :p :confused:
|
Quote:
|
tudod h nem úgy értettem,hanem ÚGY:p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kissé engem is meglepett, mikor egy 5 éve játszó ismerősöm elmagyarázta, hogy működik a karavános csalás, gondoltam nem túl gyakori ez, mára rájöttem, hogy lassan pénzügyőrséget kellene szervezni, mert jó néhányan már milliárdos tételű feketepénzösszegekkel gazdálkodnak szövetségeken belül.... A módszert én sem írom le, és az a vicc, hogy nem igazán tartozik a JKSZ hatáskörébe, és nem is nagyon tud a vezetőség mit tenni ellenük....:confused:
|
Hát az elég népszerű, hogy ahogy felléptél 4-be, az 5.-en alapítasz egy orit, gnomot lehetőleg 200 heki alatt 120-130 könyvtarral, vagy 3k vari is bele, hogy simán menjenek a varik. Vip se kell, naponta 1cer belépsz, tekiírás, varikat fellököd 24 körökre. Annyi időd mindíg van a másik ori mellett, hogy a tekiíróra napi pár percet szánj. Mire körbe fordulnál idelenn lesz pár milla teki felhalmozva. Már csak arra kell figyelni, hogy A-bol ne egyedül fordulj. A leendő szövitarsad lép hamarabb. A tekiíró kiárul, és karavánon átnyomja az összes zsetont. Ezután törlöd az orid. A szabaly nem tiltja, hogy segítsd a szövetségesed, és hogy te ennyire nagylelkű vagy, hogy 1 évig tekit írsz az a te dolgod. Gyakorlatilag nem saját magadnak adtad át a zsetont, a szövidnél lesz az egesz.
|
All times are GMT +1. The time now is 17:07. |