Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   hogyan szoktam csalni (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=99)

Lepidus 01-30-2006 21:14

akkor is rosszul esik lac..:(((..pedig át akartam neked adni valamennyit a tudásomból:P..:PP:PP:P:P:PP:D :D

lacqa 01-30-2006 21:49

Quote:

Originally Posted by Lepidus
akkor is rosszul esik lac..:(((..pedig át akartam neked adni valamennyit a tudásomból:P..:PP:PP:P:P:PP:D :D

megtisztelő, köszönöm :)

Lepidus 01-30-2006 21:53

majd ha lesz egy kis szabadidőd végy vissza,mert SZERETLEK:o :p :confused:

lacqa 01-30-2006 22:05

Quote:

Originally Posted by Lepidus
majd ha lesz egy kis szabadidőd végy vissza,mert SZERETLEK:o :p :confused:

hmm. ezek után asszem nem foglak :D

Lepidus 01-30-2006 22:55

tudod h nem úgy értettem,hanem ÚGY:p

Makariosz 01-31-2006 20:57

Quote:

Originally Posted by director
úgy nem jksz:) de ezt eddig senki nem mondta.
az alatt h "átküldöm", általában valami egészen mást értenek:D

Tudom, hogy ez már egy régebbi téma, de azért kíváncsi lennék rá, hogy mások mit értenek átküldésen, és ha nem túl nagy gáz, akkor arra is kíváncsi lennék, hogy hogyan csinálják. Ha már egyszer úgy is az a topic címe, hogy hogyan szoktam csalni. :D

director 01-31-2006 22:43

Quote:

Originally Posted by Makariosz
Tudom, hogy ez már egy régebbi téma, de azért kíváncsi lennék rá, hogy mások mit értenek átküldésen, és ha nem túl nagy gáz, akkor arra is kíváncsi lennék, hogy hogyan csinálják. Ha már egyszer úgy is az a topic címe, hogy hogyan szoktam csalni. :D

nem tudom, én nem szoktam sehogyse csalni, de biztos van aki szivesen segít neked ebben is:D

Makariosz 01-31-2006 23:31

Quote:

Originally Posted by director
nem tudom, én nem szoktam sehogyse csalni, de biztos van aki szivesen segít neked ebben is:D

Eddig én sem csaltam, és remélem nem is lesz rá szükségem, de jól jöhet védekezéskor, ha tudom, hogy esetleg milyen taktikával játszanak mások, másrészt pedig hát ugye, néha szükség törvényt bont, nem tudom, nem kerülök-e valamikor olyan helyzetbe, hogy ilyesmire kényszerülök...

Panyi 02-01-2006 00:01

Kissé engem is meglepett, mikor egy 5 éve játszó ismerősöm elmagyarázta, hogy működik a karavános csalás, gondoltam nem túl gyakori ez, mára rájöttem, hogy lassan pénzügyőrséget kellene szervezni, mert jó néhányan már milliárdos tételű feketepénzösszegekkel gazdálkodnak szövetségeken belül.... A módszert én sem írom le, és az a vicc, hogy nem igazán tartozik a JKSZ hatáskörébe, és nem is nagyon tud a vezetőség mit tenni ellenük....:confused:

Tank 02-03-2006 10:57

Hát az elég népszerű, hogy ahogy felléptél 4-be, az 5.-en alapítasz egy orit, gnomot lehetőleg 200 heki alatt 120-130 könyvtarral, vagy 3k vari is bele, hogy simán menjenek a varik. Vip se kell, naponta 1cer belépsz, tekiírás, varikat fellököd 24 körökre. Annyi időd mindíg van a másik ori mellett, hogy a tekiíróra napi pár percet szánj. Mire körbe fordulnál idelenn lesz pár milla teki felhalmozva. Már csak arra kell figyelni, hogy A-bol ne egyedül fordulj. A leendő szövitarsad lép hamarabb. A tekiíró kiárul, és karavánon átnyomja az összes zsetont. Ezután törlöd az orid. A szabaly nem tiltja, hogy segítsd a szövetségesed, és hogy te ennyire nagylelkű vagy, hogy 1 évig tekit írsz az a te dolgod. Gyakorlatilag nem saját magadnak adtad át a zsetont, a szövidnél lesz az egesz.

All times are GMT +1. The time now is 17:07.