![]() |
[QUOTEannyit mondj,h menyit vagy egy nap gép elött?[/quote]
Majdnem egész délután vagyok gép elött. De ehez mit szóltok: hogy megvan a 15% barakk abba íj, de nincs hozzá 15%torony, a hadisok persze azt hiszik hogy full toronyba van az íj, és ha nincs anyi támadó egységük amennyi átmegy ennyi tornyos ( ami persze nem tornyos) íjon akkor nem kockáztatnak. A torony helyett meg építenék mást.Ezt a taktikát egy félelfnek gondoltam. |
Szerintem kicsit durva :)
Probald meg, de nagyon lehet vele szivni, ha elkezdenek icipicit szamolni az ellenfelek. |
Quote:
|
Gyors csoportban tapasztalaim szerint megjobban koncentralodik a jatek a hadugyi tamadasokra :)
|
Quote:
Majdnem egész délután vagyok gép elött. De ehez mit szóltok: hogy megvan a 15% barakk abba íj, de nincs hozzá 15%torony, a hadisok persze azt hiszik hogy full toronyba van az íj, és ha nincs anyi támadó egységük amennyi átmegy ennyi tornyos ( ami persze nem tornyos) íjon akkor nem kockáztatnak. A torony helyett meg építenék mást.Ezt a taktikát egy félelfnek gondoltam.[/quote] Legömbölnek, kiszámolják kábéra az éplistád, vmi furcsa dolog jön ki, úgyhogy már úton is a sereg;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
egyébként ha nálunk bukik a tolis elfnél akkor drót a varinak és kezdődik a kitekizés!!:D |
az ember tolis földreütéséről meg csak annyit szeretnék mondani hogy akkor a toli kezére játszod az oridat!!ha kicsit is bosszúálló természetű akkor alulról 4-6 körről pokollá teszi az életedet utána!!megfontolandó szerintem!!:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:41. |