Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   ember vagy félelf (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=976)

Netelek 10-31-2006 11:09

[QUOTEannyit mondj,h menyit vagy egy nap gép elött?[/quote]

Majdnem egész délután vagyok gép elött.
De ehez mit szóltok: hogy megvan a 15% barakk abba íj, de nincs hozzá 15%torony, a hadisok persze azt hiszik hogy full toronyba van az íj, és ha nincs anyi támadó egységük amennyi átmegy ennyi tornyos ( ami persze nem tornyos) íjon akkor nem kockáztatnak.
A torony helyett meg építenék mást.Ezt a taktikát egy félelfnek gondoltam.

Szecsa 10-31-2006 11:15

Szerintem kicsit durva :)
Probald meg, de nagyon lehet vele szivni, ha elkezdenek icipicit szamolni az ellenfelek.

Netelek 10-31-2006 11:23

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 39577)
Szerintem kicsit durva :)
Probald meg, de nagyon lehet vele szivni, ha elkezdenek icipicit szamolni az ellenfelek.

Azért egy 3/i-s orin nem próbálom ki:) , csak azthittem van valakinek tapasztalata

Szecsa 10-31-2006 11:37

Gyors csoportban tapasztalaim szerint megjobban koncentralodik a jatek a hadugyi tamadasokra :)

Steve 10-31-2006 11:55

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 39575)
[QUOTEannyit mondj,h menyit vagy egy nap gép elött?

Majdnem egész délután vagyok gép elött.
De ehez mit szóltok: hogy megvan a 15% barakk abba íj, de nincs hozzá 15%torony, a hadisok persze azt hiszik hogy full toronyba van az íj, és ha nincs anyi támadó egységük amennyi átmegy ennyi tornyos ( ami persze nem tornyos) íjon akkor nem kockáztatnak.
A torony helyett meg építenék mást.Ezt a taktikát egy félelfnek gondoltam.[/quote]

Legömbölnek, kiszámolják kábéra az éplistád, vmi furcsa dolog jön ki, úgyhogy már úton is a sereg;)

Netelek 10-31-2006 12:04

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 39595)
Legömbölnek, kiszámolják kábéra az éplistád, vmi furcsa dolog jön ki, úgyhogy már úton is a sereg;)

Igaz akkor egy elfnek jó, mert neki nem látják a sergét

Steve 10-31-2006 12:13

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 39596)
Igaz akkor egy elfnek jó, mert neki nem látják a sergét

Ez már jobb ötlet;) csak nehogy ne hulljon torony rengéskor;) Félre ne érts, amit írsz az tök jó csak azt szeretném mondani hogy tökéletes álcát úgyse tudsz, ha jön vmi nagyon dörzsölt szövi akkor bukó.

Killer 10-31-2006 12:49

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 39599)
Ez már jobb ötlet;) csak nehogy ne hulljon torony rengéskor;) Félre ne érts, amit írsz az tök jó csak azt szeretném mondani hogy tökéletes álcát úgyse tudsz, ha jön vmi nagyon dörzsölt szövi akkor bukó.

így igaz!!
egyébként ha nálunk bukik a tolis elfnél akkor drót a varinak és kezdődik a kitekizés!!:D

Killer 10-31-2006 12:53

az ember tolis földreütéséről meg csak annyit szeretnék mondani hogy akkor a toli kezére játszod az oridat!!ha kicsit is bosszúálló természetű akkor alulról 4-6 körről pokollá teszi az életedet utána!!megfontolandó szerintem!!:D

Dragi 10-31-2006 12:55

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 39609)
az ember tolis földreütéséről meg csak annyit szeretnék mondani hogy akkor a toli kezére játszod az oridat!!ha kicsit is bosszúálló természetű akkor alulról 4-6 körről pokollá teszi az életedet utána!!megfontolandó szerintem!!:D

vicces :) Ha már ember és a két hadis külön-külön üti az bizony 800-900 heki körül akárhogy is számolom 100-130 heki :) és akkor már nem 4-6 körre lesz :) :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 15:41.