![]() |
Quote:
|
Quote:
A-ban mindenki az óriásokat gyújtja 2400 hekin::D:D Gnóm egyébként |
Quote:
Figyelj ne mondd már azt,hogy erös -400hekivel hát alig müködik neki épület 2400hekin -400heki nem müködik és jól érzi magát katit is képez hát.... Ha hallgattál volna bölcsebb maradsz:D |
Látom, végigverekedted már az A-t is, hogy tudod mennyi emberhiánynal lehet kényelmesen éldegélni:)
|
Quote:
Fogalmunk sincs milyen ori, lehet tf 60%os hadi, méghozzá víg kedélyű:D |
Quote:
|
Sajna, nem lehet megváltoztatni a szavazást, pedig átteném az enyimet arra, hogy megfogadom a tanácsait:) Ennyi tapasztalatnak asszem kénytelen leszek behódolni:D
Na sziasztok, majd jövök röhögni kicsit:) |
Quote:
N emond már az mega erős-400hekivel:) Most megirtam azt,hogy ha 200kocsma+200temploma lenne akkor már nem gyujtanák+nem lopnák erre nem tudsz mit mondani gyorsan elfutsz:) Na de most én megyek tanulni de mindenre válaszolni fogok nem ugy mint ti szoktatok Aki meg ilyen nagy szájhős jöjjön arénára(2hónap csak elég kibontakozni)+párbajra ne a milliárdokkal legyen vagány:P |
Quote:
|
Cyby,Steve,Synkel nagyon tudtok itt papíron gyertek mondom elsején kezdödik az aréna 2hónap ott már ki lehet bontakozni... A végén elmondjuk kik voltunk. Ha lehagytok akkor én ide a forumra többet nem irok ...Tom most erre senki se fog válaszolni de akkor ne legyetek ilyen keményke itt a forumon Ja és most irjátok 1/A ,1/A látok annyira béna 2-3személyiségüt aki rosszabb mint egy kezdő ugyhogy nem olyan nagy ördöngöség feljutni az A-ba... Azzal semmi bajom ha valakinek el kell mennie félre ne értsétek de azzal már igen akkor se válaszol ha visszajön... |
All times are GMT +1. The time now is 20:22. |