![]() |
te zártad le:p
|
Quote:
Szvsz az 5. szint elején jobb a gnóm tolisnak, mert akkor még nem tudnak olyan sokat levinni a varik a tolijaiból, emellett, a fél-elfek, meg hasonló erős tolik nem tudják kilopni alóla a tekit, ami az 5. szinten az egyik legnagyobb veszteség szerintem. Viszont amint lehet, sztem szintet kell lépni, és átmenni emberre, amikor már van elég toli a tekercsek úgy- ahogy levédéséhez szerintem |
Quote:
|
Quote:
Szoval cseppet sem minimalis :) |
legalább IP-vel törpe leszel ;)
számomra a legjobb haditoli a törpe. meg úgy ámblokk :) |
Quote:
|
Ha életképes gnóm tolit szeretnék 1000hekin akkormennyi toli kell?
|
Szerintem egy minimum 30% kocsma elkell hacsak nem akarod, hogy a félelfek beférjenek. Én pl így kapásból egy ilyen Gnóm tolvajt tudnék magamnak elképzelni, persze Gnómmal még nemvoltam toli szóval nem leharapni a fejem :)
ház: 170 barakk: 130 tanya: 140 könyvtár: 25 raktár: 5 őrtorony: 130 kocsma: 300 templom: 100 Férőhelyek: Ház: 12750 ember Barakk: 7800 katona Templom: 15000 varázsló Kocsma: 18000 tolvaj Őrtorony: 7800 íjász fér el Ételfogyasztás: túltermelés, körönként 70 bála (a túltermelés valamivel több nemrég vettem észre a Gnómnál a hibát a progimnál) persze a könyvtárakat is át lehet csoportosítani, illetve templomból is lehetne kevesebb, és a tanyából, de ez már attól függ, hogy milyen stílusban szeretnél játszani és persze hogy mennyire vagy gépközelben ha kell |
Quote:
|
Quote:
190-45=145 145*60=8700 hol itt a gond? ;) |
All times are GMT +1. The time now is 23:40. |