![]() |
Harcosok, az addig oké, hogy telekepzed magad magas neppel, megirod a tekit stb. De ennek van egy bizonyos szukseges ideje, amit irtam ugy tippre 300 kör.
Mig ez gyors csoportban 1 hét, normálban 2 hét, lassu 1,5 honap. |
Quote:
Sokkal jobban tanyafree lehetsz Meg figyelj ez azoknak van csak így akik 10k népet nyomnak akár 200hekire is:)És rengeteg olyan van aki kis 2500-akat tart csak na azoknak a maxolásánál még lassu csopiba is gyorsabbat lehet:)És mégse unják ök sem halálra maguk;) |
van ahol meg 72 ora mulva van protein az oridban rendesen:D
|
es 200hekin csak kezdo orik vanakak normalis ellenfeleket egy jo jatekhoz eleg ritkan talalsz 200 hekin:p
|
Tanyafreevel kapcsolatban kérdezzünk meg pár orkost, asszem ők nyomják a leghatékonyabban:)
|
a protein szót, mint hódos szleng kéretik nekem értelmezni, köszönöm :) sejtésem: pénz?
|
Ja, szerintem olyasmit jelenthet :))
Synkel, 200-on eleg jol a tf-s ork, vegulis csak az lehet. |
Én hoztam fel a lassút, de Ti vittétek el a témát:rolleyes:
Nem unod halálra magad, csak lassabban telik az idő, innen a neve: lassú:eek: A lassúban, csak ritkábban kell televásolni a rakit, ennyi a titka. Egyébként Harcosoknak TELJESEN igaza van, napi 900-1000 katiból, ha 100-200 piacra dobsz, az 10 milla\60 óra és ott a tartalék.:D |
Quote:
|
S mire mesz a tartalekkal? :)
Te elarulod, hogy mire szoktad kolteni a lassu csoportbeli tartalekaid lassu csoport 5. szintjén? |
All times are GMT +1. The time now is 08:57. |