Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Piacról hazaérő áru pontos jelzése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=923)

Berci 10-17-2006 13:49

Sziasztok:)Nagyon jo otlet volt a piacrol visszatero aruk pontos idejenek jelzese.Ha majd a nem vipes orik is elhetnek vele,az mar csak hab lesz a tortan:)

Ati 10-17-2006 13:57

Quote:

Originally Posted by Berci (Post 35771)
Sziasztok:)Nagyon jo otlet volt a piacrol visszatero aruk pontos idejenek jelzese.Ha majd a nem vipes orik is elhetnek vele,az mar csak hab lesz a tortan:)

A nem vipes országok is megtudhatják ezt, igaz ehhez sokkal többet kell nézegetniük a piac oldalt. Dehát valamit valamiért. :)

Remedy 10-17-2006 13:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 35649)
Lehet, hogy hiba volt írhatónak hagyni a megvalósult témákat? Úgy látom teljesen szét lesznek offolva.........

En nem is ertettem, minek vannak nyitva.....

max ha meg finomitani kell rajtuk...

Berci 10-17-2006 14:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 35772)
A nem vipes országok is megtudhatják ezt, igaz ehhez sokkal többet kell nézegetniük a piac oldalt. Dehát valamit valamiért. :)

Igazad van,hogy valamit valamiert,de igy is nagyon nagy hatranyban vannak a nem vipes orik a vipesekkel szemben...Altalaban mikor nincs komolyabb akcio,akkor tobbet szoktam piacolgatni,mint altalaban,hat ugyanazzal az orival piacolgattam egyazon ponterteken vippel es vip nelkul.Vipes orival ugyanannyi ido alatt a tobbszorosere is novelheto az illeto ori penzkeszlete,mig nem vipes orival,hat eleg kenyes a piacolgatas:)

Ati 10-17-2006 14:34

Quote:

Originally Posted by Berci (Post 35774)
Igazad van,hogy valamit valamiert,de igy is nagyon nagy hatranyban vannak a nem vipes orik a vipesekkel szemben...Altalaban mikor nincs komolyabb akcio,akkor tobbet szoktam piacolgatni,mint altalaban,hat ugyanazzal az orival piacolgattam egyazon ponterteken vippel es vip nelkul.Vipes orival ugyanannyi ido alatt a tobbszorosere is novelheto az illeto ori penzkeszlete,mig nem vipes orival,hat eleg kenyes a piacolgatas:)

És ez így is van rendjén. :)

Ati 10-17-2006 14:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 35773)
En nem is ertettem, minek vannak nyitva.....

max ha meg finomitani kell rajtuk...

OFF: sokszor láttam, hogy hozzá akartak írni még többen is a témához, de már le volt zárva, úgyhogy ez nem ment...

Dragi 10-17-2006 14:42

Teljesen feleslegesnek tartom ezt az újítást! ha valaki olyan lusta hogy nem képes kivárni amíg hazaér a piacról az áruja annak úgy kell nehogy már még percre pontosan meg is adjuk neki mikor tolja ide a valagát!

Ati 10-17-2006 14:44

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 35777)
Teljesen feleslegesnek tartom ezt az újítást! ha valaki olyan lusta hogy nem képes kivárni amíg hazaér a piacról az áruja annak úgy kell nehogy már még percre pontosan meg is adjuk neki mikor tolja ide a valagát!

Már vártam, hogy mikor jelenik meg az első ember, akinek nem tetszik egy amúgy semmit nem befolyásoló, csupán kényelmi bővítés, amitől mindenkinek csak jobb. ;)

Berci 10-17-2006 14:49

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 35777)

Ha te idomilliomos vagy annak csak orulhetsz szerintem:)Kivancsi lennek mennyi volt a maximalis veszteseged,amit buktal,az vegett,hogy nem tudtad mikor is er vissza a piacrol az arud pontosan:)

Dragi 10-17-2006 14:51

Quote:

Originally Posted by Berci (Post 35779)
Ha te idomilliomos vagy annak csak orulhetsz szerintem:)Kivancsi lennek mennyi volt a maximalis veszteseged,amit buktal,az vegett,hogy nem tudtad mikor is er vissza a piacrol az arud pontosan:)

Nos tudod nem vagyok időmilliomos :) 3.-os szakközepes vagyok általában reggel 8-tól 3-ig suliba! de valahogy azt mindig be tudom saccolni hogy a piacról mikor ér haza árum és nem vagyok lusta leülni a gép elé amikor hazaér a cuccom :) Nos asszem ha én 17 éves fejjeln erre képes vagyok más mért ne legyen az ???? kérdem én!

All times are GMT +1. The time now is 20:57.