![]() |
Quote:
|
Quote:
Egyszer ütközöl velük odafelemenet, megfutamítod őket... De persze asse tudják merre meneküljenek, aztán szerencsétlenek rájönnek, hogy nem is arra laknak, mire visszafordulnak, ahol megint veled találják szembe magukat... Te meg egy laza kaszabolás kíséretében átengeded őket, meneküljenek csak haza anyucihoz :D Ti le sem ültök sörözni a tábornokaitokkal? :D Hmm... Antiszociális banda :D |
egy alkalommal 3 sereget küldtem ki támadni "szinte" üres orira. 15-ször sikerült csatázni nekik.:) kicsit meglepődtem, amikor kv után megláttam az új eseményeknél...:)
|
Quote:
a nagyobbik legalább gyözött... |
Quote:
De 1 vs 1, kétszer is az nem az igazi. :) |
Quote:
|
Quote:
|
akkor 4-5 ilyen csata, és egy átlagos orinak elfogy a tábornoka. vagy akkor kineveznek mást a helyére? de viszont mostmár legtöbb esetben a biztos 1 maximm 2 sereggel megyek. legyen inkább biztos.:)
|
egy kis érdekeség:))
adott egy ország megtámadtam 2 hullámba mit ad isten láttom utközben csatába keveredtek:)) egy 3. országgal, hál istennek továbbmentek az enyémek, majd ugy zsipsz zsupsz nyertem 2x főldet majd láttom a kronikába hogy a 3. ország is beütött ugyanabba a körbe:)) és vitt főldet. kicsit érdekes:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:21. |