Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Varázslatok magamra (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=91)

Peter 11-15-2006 12:54

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 43405)
Szoval, 5. szinten voltam gnom több kocsmaval. (arra vonatkoznak az adatok)
Aztan szintlepes utan lettem orias, es akkor is ugyanugy felment a tisztanlatas es 1 kocsmas orias voltam, es akkor szolt a szovivezer, hogy nem kene :)
Nem tudom mennyire érthető :D

így már teljesen :D

dexter 11-24-2006 00:15

Halihó!
Lenne egy kérdésem, de nem akartam új topicot nyitni, ha már van ilyen.
A kérdés:
- Mindegy ha egy védővarázslatot 1 vagy 1k varival teszem fel?
Vagy pl a vérszomjnál. Van különbség? Ha van, mi az?

Remedy 11-24-2006 00:39

Quote:

Originally Posted by dexter (Post 45767)
Halihó!
Lenne egy kérdésem, de nem akartam új topicot nyitni, ha már van ilyen.
A kérdés:
- Mindegy ha egy védővarázslatot 1 vagy 1k varival teszem fel?
Vagy pl a vérszomjnál. Van különbség? Ha van, mi az?

ha felmegy, akkor mind1, de ketlem hogy 1 darabbal menni fog

dexter 11-24-2006 00:41

Értelek. Köszi a gyors választ. Ez csak egy kiélezett hülye példa volt a szemléltatéshez.
És azt lehet tudni, hogy a vérszomj mennyiben (szoró,százalék) befojásolja a támadás rejét?

Deni 11-24-2006 01:19

Quote:

Originally Posted by dexter (Post 45769)
Értelek. Köszi a gyors választ. Ez csak egy kiélezett hülye példa volt a szemléltatéshez.
És azt lehet tudni, hogy a vérszomj mennyiben (szoró,százalék) befojásolja a támadás rejét?

A varázslat a már kiküldött katonai seregeid támadóerejét növeli. A varázslat az összes kiküdött seregre érvényes, amíg az adott sereggel le nem zajlik a csata. A tanácsadóknál láhatod, hogy aktív-e ez a varázslat. Használatával sereged támadóértékét 30%-kal emelheted.

szorzóban ez 1.3-as szorzót jelent..

Remedy 11-24-2006 07:38

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 45770)
A varázslat a már kiküldött katonai seregeid támadóerejét növeli. A varázslat az összes kiküdött seregre érvényes, amíg az adott sereggel le nem zajlik a csata. A tanácsadóknál láhatod, hogy aktív-e ez a varázslat. Használatával sereged támadóértékét 30%-kal emelheted.

szorzóban ez 1.3-as szorzót jelent..

Es amit a Deni kihagyott.... olvasgasd a sugot :)

dexter 11-24-2006 09:14

Köszi Deny.
Remedy valahogy az az érzésem, hogy a segítségkérésnél egyből a nagyjának csak a súgó jut eszébe. Amikor kzdtem a játékot, 2-3 napig a súgón fórumon lógtam. Azért minden ott sincs ám fent(súgó). Nagyon sok minden csak közvetve. Arra meg vagy rájövök, vagy nem.

Remedy 11-24-2006 09:29

Quote:

Originally Posted by dexter (Post 45816)
Köszi Deny.
Remedy valahogy az az érzésem, hogy a segítségkérésnél egyből a nagyjának csak a súgó jut eszébe. Amikor kzdtem a játékot, 2-3 napig a súgón fórumon lógtam. Azért minden ott sincs ám fent(súgó). Nagyon sok minden csak közvetve. Arra meg vagy rájövök, vagy nem.

Hat, Deni beirasa pedig epp a sugobol lett bemasolva. (azaz helyetted fellapozta a sugot, es idemasolta neked)

En azert irtam a sugot, hogy szokj kis onallosagra :P

dexter 11-24-2006 09:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 45819)
Hat, Deni beirasa pedig epp a sugobol lett bemasolva. (azaz helyetted fellapozta a sugot, es idemasolta neked)

En azert irtam a sugot, hogy szokj kis onallosagra :P

Akkor bocsi. De ugye könnyebb ide írni, mint 20-30 percet súgózgatni. Bár erre nem emlékeztem, hogy ott van. Ha derengett volna, biztos nem ide írom. Na azéert köszi.

Killer 11-24-2006 09:37

Quote:

Originally Posted by dexter (Post 45820)
Akkor bocsi. De ugye könnyebb ide írni, mint 20-30 percet súgózgatni. Bár erre nem emlékeztem, hogy ott van. Ha derengett volna, biztos nem ide írom. Na azéert köszi.

direkt megnéztem neked 3 kattintás és ott vagy a vérszomjnál a súgóban!!ha neked ez 20-30 percbe telik akkor valami baj van!!:D

All times are GMT +1. The time now is 10:35.