Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Megbeszélt ütés avagy ennek kikerülése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=897)

dreaman68 10-23-2006 21:36

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 36826)
Erre írtam, hogy "komolyabb szöviháború" =kiegyenlített küzdelem=nagy veszteség. Volt olyan szöviháborúnk pl a 4. szinten, hogy a szövink vesztesége kb 2MRD volt, és mi álltunk jobban.... hogyan kérjek el egy vesztésre álló szövitől ennyit? Ha meg csak párszáz millát kérsz, az röhejes ekkora veszteségek mellett... marad az, hogy kihajtjátok az ellenből az erejét, és beveritek mindet földre -számold ki hogy mennyiben lett volna ha fedeztek + beépítetek, és voila: ott a pénz :D

ez igaz de 5. szinten nagyon olcsó az alapanyag meg lopni se nehéz.

Xeper 10-23-2006 23:02

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 37064)
ez igaz de 5. szinten nagyon olcsó az alapanyag meg lopni se nehéz.

És pénz sincs... máshol írtad hogy maradnál 200 hekin, itt meg a zsrolás módjait kérdezed -nagyon alja játékstílus az :(

dreaman68 10-24-2006 16:10

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 37069)
És pénz sincs... máshol írtad hogy maradnál 200 hekin, itt meg a zsrolás módjait kérdezed -nagyon alja játékstílus az :(

n e keverjük egyik témát a másikkal ír5j egy privátot... OFF: 200 heki azért akarok maradni mert azt mondták van értelme ott is játszani meg jó az is és ezt akarom kipróbálni. mielőtt beszólogatsz olvasd el végig azt a topicot

Xeper 10-24-2006 16:20

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 37234)
n e keverjük egyik témát a másikkal ír5j egy privátot... OFF: 200 heki azért akarok maradni mert azt mondták van értelme ott is játszani meg jó az is és ezt akarom kipróbálni. mielőtt beszólogatsz olvasd el végig azt a topicot

Végigolvastam azt is ;)
Nem feltétlenül privát a gondolat amit írtam, mert én úgy látom, hogy amit ebben a topicban kérdezel, az szervesen hozzátartozik a másikhoz, és nagyon nem értek vele egyet, remélem más is olvassa ezt a topicot, és látja hogy másnak mi a véleménye a dologról, és nem úgy tűnik neki, hogy az ilyen módon való sarcolás megszokott, elismert módja a játéknak.

dreaman68 10-24-2006 16:31

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 37248)
Végigolvastam azt is ;)
Nem feltétlenül privát a gondolat amit írtam, mert én úgy látom, hogy amit ebben a topicban kérdezel, az szervesen hozzátartozik a másikhoz, és nagyon nem értek vele egyet, remélem más is olvassa ezt a topicot, és látja hogy másnak mi a véleménye a dologról, és nem úgy tűnik neki, hogy az ilyen módon való sarcolás megszokott, elismert módja a játéknak.

nem elismert de módja a játéknak

Ati 10-24-2006 16:34

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 37256)
nem elismert de módja a játéknak

Amiért ugye simán anarchban is kiköthetsz.

Burning 10-24-2006 16:48

de egyet nem értek dreamen. ha nem akarod csinálni nem mindegy hogy van:confused: mer szerintem ha tudod akkor hásználni is fogod:eek:

dreaman68 10-24-2006 18:20

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 37270)
de egyet nem értek dreamen. ha nem akarod csinálni nem mindegy hogy van:confused: mer szerintem ha tudod akkor hásználni is fogod:eek:

az már az én dolgom, de lelked megnyugtatásáért annyira nekem is van elvem hogy tök kezdő orit nem zsarolnék szét... Mellesleg amúgyse vok az a harcias típus

Napóleon 10-25-2006 05:52

akkor teljesen felesleges tudnod.
egyszer azt írod h csak szórakozásból próbálnád ki, aztán h ás szituban,
aztán kipróbálud de nem kezdőn.

:confused: :confused: :confused: :mad:

dreaman68 10-25-2006 19:16

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 37389)
akkor teljesen felesleges tudnod.
egyszer azt írod h csak szórakozásból próbálnád ki, aztán h ás szituban,
aztán kipróbálud de nem kezdőn.

:confused: :confused: :confused: :mad:

na jó inkább már nem írok ide semmit... kezdtem egy ilyen topicot erre meg.. na mindegy melleselg nem azt kérdeztem hogy mi a véleményed erről hanem hogy hogy kellene megoldani. amúgy elképzelésim vannak voltak is csak kiváncsi voltam

All times are GMT +1. The time now is 21:28.