Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fontos események (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Harc D-ben!!!!!!!! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=873)

Szecsa 10-05-2006 08:42

A befejezodik a harc az egy kovetkezmeny...es nem tudom, most nem lesz e ez.

hulla 10-05-2006 23:30

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 33722)
A befejezodik a harc az egy kovetkezmeny...es nem tudom, most nem lesz e ez.

nem érdekelnek a következmények innentől, eddig 2 emberen kívül mindenki a harcra szavazott, ha nem akarnák a harcot akkor arra szavaznának, nem? sztem de, úgyhogy ha nem akartok harcot akkor tessék mégtöbben szavazni a harc mentességre mert innentől semmiféle sírást a fórumon nem fogok ölbetett kézzel elviselni, az esély adott, ti döntötök!

Chris 10-06-2006 06:42

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 33820)
...ha nem akarnák a harcot akkor arra szavaznának, nem?

Ez nem feltétlenül igaz... Minek szavazni olyasmire, ami jól láthatóan vesztésre áll? Ilyen esetben érdemesebb a kisebb rosszra szavazni, ha annak a megvalósulására több esély van (pl: harc 500k pont alatt). De ez csak az én véleményem, és csak magamból kiindulva állapítottam meg...

Peter 10-06-2006 09:27

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 33823)
Ez nem feltétlenül igaz... Minek szavazni olyasmire, ami jól láthatóan vesztésre áll? Ilyen esetben érdemesebb a kisebb rosszra szavazni, ha annak a megvalósulására több esély van (pl: harc 500k pont alatt). De ez csak az én véleményem, és csak magamból kiindulva állapítottam meg...

de mi van ha mindenki így gondolkodna? szerintem ha valaki nem támogatja, akkor ne szavazzon a harcra, mert ugy növeli annak szavazatait, és lehet a következő ember aki odatéved és hasonlóan gondolkodik, már nem fogja azt hinni, hogy esélytelen...

egyébként azt furcsállom, hogy hova tüntek a legutobb a békére szavazók (lehet a szavazás nyilvános volta riasztja el őket? :confused: )

hulla 10-06-2006 13:29

lehet, de az ő dolguk..

hulla 10-06-2006 13:34

a szavazás elég szoros azt illetően h meddig legyen harc:/ jó lenne ha minl többen szavaznátok h el lehessen dönteni a dolgot vasárnapig..

egyébként mivel nagyon harcra áll a dolog így mitszólnátok a november első napján való kezdéshez? addig simán fel lehet készülni még úgy is h saját képzésből tölti mindenki az oriját.. az meg h hány pontig lessz harc az majd eldől vasárnapig.. max ha döntetlen lenne vasárnap délig akkor még pár napot hagyok rá:)

szal vasárnap délig döntsetek h ne kelljen megnyújtani a szavazást:)

bari 10-06-2006 19:02

Á már megint...
Minek szórakoztok? Egyszer már volt, akkor átépítettem, (későn) aztán mire kész lettem, megint béke lett, visszaépítettem, most megint harcolni akartok....
Legyen harc, legfeljebb megint építek, de akkor maradjon is így a D ne legyen megint békés csopi..
Nem mindenki áll úgy anyagilag, hogy egyik napról a másikra tudjon építeni.

hulla 10-06-2006 19:19

ez már végleges ezért lett itt a szavazás:)

Dave 10-06-2006 20:34

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 33715)
Dave, amikor harc volt, akkor te voltál az első, aki végigverte a haverjait, ha jól emlékszem...
Amúgy 15 perc bőven elég ahhoz még neked is, h elindíts egy sereget, nem?
:o;)

15 perc elég , hogy elindítsak egy sereget... de ha van 15 orim??? és reggel 7-kor elmegyek itthonról, aztán este 7-8-kor hazaérek... közötte meg mi lesz?

a beverős dologról meg annyit: hogy engem meg devil vert be elég soxor, elég szépen... azzal semmi gondom nem volt... ha az ember azért üt, hogy saját maga feljebb jusson, és nem azért, hogy a másik essen lejjebb... de lehet, hogy ezt én soha nem fogom megérteni, hogy miért jó az...

hulla 10-06-2006 21:10

én ütöttelek nem devil:) azután akartad eladni az orijaid és abbahagyni a hódítót..

All times are GMT +1. The time now is 02:26.