![]() |
ati :)
de telleg a fordulasi hatar folyamatoan no a Dcsopiban nem lehetne kihagyni ez az uj szabalyt az anarchbol? nehezetik magatol az egesz korbefordulas nem kene tulneheziteni:) ugyi vagy te bebirod ugy allitani hogy tolunk kimaradjon:) |
Quote:
szoval tm meseld mar L miert is menne ez a sok ember a D-be? erdekes en csak olyanokat ismerek akik az yban szeretnek jaccani es csak szamokert koroznek!!! na jo ismerek 2ot akik nem :) es jolenne tm ha elolvasnad mi a tema nem pedig ostobasagokat beszelnel es altalanositgatnal hogy mindenki oda akar menni:D aki oda akar menni abbol atinak nem lessz bevetele mert azok azert mennek oda mert nem tudnak vagy nem akarnak vipelni!!! |
azt sem tudom hogy lehetne ott haboruzni egy csont ures katipiaccal
ahol egy nyomorult seregcseret sem tucc megcsinalni... ha esetleg eheztetsz es kirakod a katid a piacra elfedezik meg az elitjeid is aztan kepezheted ujra oket:P nemhogy egy 200k hekis otit de egy 3khektaros orit se tudnal a piacrol foltolteni... csak ha kirakod a sereget mashonnan,es figyelsz mint gep hogy te vedd fol ne mas.. szoval meseld mar el lecc tm hogy van ez ? te mindent olyan jol tudsz:D igaz a forumon fel eve nem lattalak.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nagyjából átolvastam a beírásokat,ati válaszait,és én pl időhiány (ami 1re kevesebb lesz + munka)miatt nem nagyon örülnék,hogy D csopiba magasról kéne fordulni,mert a még Y-ba lévő 3szemes oriaimat szeretném forgatni,és így sem tartana rövid ideig,de ha 150k-ról kell fordulni akkor meg pláne
Nekem pl van "fent" 2db orim (144.846 hektár/148.540 hektár) ha megtudom könyiteni a fordulást akkor szoljatok én nem határolom L magamat + még 2 db ori 766.464értéknél ;) |
Quote:
|
Már nem is tudom talán Never emlittet ha mindenkép érinteni fogja ez az Anart akkor a klán rendszerel lehetne könyiteni a dolgot és ez valamely szinten elensulyozná a dolgokat.Habár akkor se tartanám jó ötletnek de nagyon egy irányba szeretnéd vinni a Normált meg az Anart:P
Akkor mi is kapjunk kicsi jót:) |
Quote:
Igy ezek után kettőnk közül nem tudom melyikünk beszél ostoabaságokat:p ;) :cool: :D |
All times are GMT +1. The time now is 10:49. |