![]() |
Akarom mondani, hogy mindig egy masik ellenfelre :) Bocsi :)
|
Quote:
|
létezik olyan is hogy szabadság...
rövid időn belül meg úgyis fejjebb kerülnek a pontlistán mint ahol te vagy és így a probléma megoldva. volt velem is hasonló eset. pénzt kértek cserébe azrté hogy békénhagynak utána. egyszerűen megoldottam. az elküldött üzenetét jelentettem. ennyi:) |
Quote:
Amugy is érdekelt már a dolog szövetség nem támadhat egy orit közösen (nem magányos Wolfot) |
Quote:
|
simán sarcoltam már én is orikat, igaz én nem utalással hanem fosztással mondtam a szövinek melyik oriba legyen pénz verjen be ijjakal engem hívjon be segítséget az oriába ha jól időzit egy körig minimális csak a védelme de akkor én megyek full sereggel tehát rajtam kívül más nem mert azt fordítom oszt kész.
|
Quote:
|
én nem beszélem meg! mondom hogy megyek ekkor meg ekkor és kell 100milla és békén lesz hagyva, a többit tudja már mindenki, oldja meg ennyi.nem sokszor fordul elő de van hogy sarcolok ha a játék úgy kívánja ez nem tilos mert ha akarja akkor probálja meg kivédeni és legyen harc ennyit annak a költsége is felemészt és még szét is lesz csapva a szövi összes orija ő dönt :P
|
Quote:
vagy a kiélezett orik akik talán tudnak is játszani kizártak??:mad: |
en szoktam haboruban fosztani, sot ha lehetseges akkor penzt is lopni :)
de ezt nem sarckent fogom fel... ha meg vki olyat irna hogy fizessek neki, mert ha nem akkor eltapos, addig utnem amig nem torol..:) (volt ra 1,5 hete pelda, hogy az mf orimnak ilyet irtak, hogy "jobb lesz ha odaadod a 60 milla keszpenzedet, mert ha nem akkor eroszakkal elvesszuk"...) |
All times are GMT +1. The time now is 14:15. |