Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Vesztes félnek fizetni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=830)

Szecsa 11-10-2006 17:33

Akarom mondani, hogy mindig egy masik ellenfelre :) Bocsi :)

Valezius 11-10-2006 17:53

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 42355)
Akarom mondani, hogy mindig egy masik ellenfelre :) Bocsi :)

Átgondoltam, úgy tényleg logikusabb. :)

Gyöpy 11-22-2006 15:53

létezik olyan is hogy szabadság...
rövid időn belül meg úgyis fejjebb kerülnek a pontlistán mint ahol te vagy és így a probléma megoldva. volt velem is hasonló eset. pénzt kértek cserébe azrté hogy békénhagynak utána. egyszerűen megoldottam. az elküldött üzenetét jelentettem. ennyi:)

Wolfschanze 11-24-2006 20:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 31247)
Megbeszélt ütés = játékon kívüli szövetség = egyenes út az anarchba.

Ha hagyod, akkor neked. Ha jelented az üzit, akkor nekik.

De ez itt játékon belüli szövetség vagy nem?
Amugy is érdekelt már a dolog szövetség nem támadhat egy orit közösen
(nem magányos Wolfot)

Ati 11-24-2006 20:53

Quote:

Originally Posted by Wolfschanze (Post 45988)
De ez itt játékon belüli szövetség vagy nem?
Amugy is érdekelt már a dolog szövetség nem támadhat egy orit közösen
(nem magányos Wolfot)

Ha meg tudják egymást támadni, akkor játékon belül nincsenek szövetségben. Ha két ország egymással szövetségben van, akkor nem támadhatják egymást.

laziga 11-25-2006 08:31

simán sarcoltam már én is orikat, igaz én nem utalással hanem fosztással mondtam a szövinek melyik oriba legyen pénz verjen be ijjakal engem hívjon be segítséget az oriába ha jól időzit egy körig minimális csak a védelme de akkor én megyek full sereggel tehát rajtam kívül más nem mert azt fordítom oszt kész.

Killer 11-25-2006 08:40

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 46138)
simán sarcoltam már én is orikat, igaz én nem utalással hanem fosztással mondtam a szövinek melyik oriba legyen pénz verjen be ijjakal engem hívjon be segítséget az oriába ha jól időzit egy körig minimális csak a védelme de akkor én megyek full sereggel tehát rajtam kívül más nem mert azt fordítom oszt kész.

ezt hívják úgy,hogy megbeszélt ütés!!egyenes út az anarchba!!:D

laziga 11-25-2006 09:24

én nem beszélem meg! mondom hogy megyek ekkor meg ekkor és kell 100milla és békén lesz hagyva, a többit tudja már mindenki, oldja meg ennyi.nem sokszor fordul elő de van hogy sarcolok ha a játék úgy kívánja ez nem tilos mert ha akarja akkor probálja meg kivédeni és legyen harc ennyit annak a költsége is felemészt és még szét is lesz csapva a szövi összes orija ő dönt :P

Killer 11-25-2006 09:36

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 46153)
én nem beszélem meg! mondom hogy megyek ekkor meg ekkor és kell 100milla és békén lesz hagyva, a többit tudja már mindenki, oldja meg ennyi.nem sokszor fordul elő de van hogy sarcolok ha a játék úgy kívánja ez nem tilos mert ha akarja akkor probálja meg kivédeni és legyen harc ennyit annak a költsége is felemészt és még szét is lesz csapva a szövi összes orija ő dönt :P

remélem egyszer nekem is küldessz egy hasonló üzit!!:D
vagy a kiélezett orik akik talán tudnak is játszani kizártak??:mad:

Szecsa 11-25-2006 10:40

en szoktam haboruban fosztani, sot ha lehetseges akkor penzt is lopni :)
de ezt nem sarckent fogom fel...
ha meg vki olyat irna hogy fizessek neki, mert ha nem akkor eltapos, addig utnem amig nem torol..:)

(volt ra 1,5 hete pelda, hogy az mf orimnak ilyet irtak, hogy "jobb lesz ha odaadod a 60 milla keszpenzedet, mert ha nem akkor eroszakkal elvesszuk"...)

All times are GMT +1. The time now is 14:15.