![]() |
Quote:
amúgy az ügyes "béna" szövi amíg átépül, az elf hegyen-völgyön is túl van (feltéve, ha nincs a top10% határán). ha egy mf elffel nem tudtok semmit sem kezdeni az elején, javaslom a diplomáciát... |
Quote:
Hehe:) Épp egy mf óriás volt aki eddig mf-ként a legkeményebbnek bizonyult, az ugyanis tényleg erős, nem kell blöffölnie mint az elfnek. Azért lecsaptuk. Egy jó szövi bármikor lever egy jó mf-et, ezen kár is vitázni. Jó mf rossz szövit, vagy nagyon jó mf közepes szövit lehet lebír, de alapvetően ne az extra dolgokat vegyük alapul:) Mellesleg mi is mindig mindent megtoroltunk bármibe is került... |
egyetértek Synkellel egy szövi mindig előnyben van egy mf-el szemben mindegy mi a faja (mondjuk van amelyik fajjal viszonylag jól ki lehet jönni az ilyen dolgokból). ha azt veszed akkor a 2 hadi ha 1 eggyüttes sereggel megy tuti átüti. és ha a vari és a toli átépül úgy hogy minimalizálja a haderőket és tolikat, varikat tart helyette akkor tuti beférnek;)
|
Quote:
Tényleg nem figyeltem:) Meg sem fordult a fejemben, hogy egy mf elf toli lelopja a szövi élezett (szöviben feltételezem az) toliját. Azt hittem vmelyik másik tagot lopta le.Akkor vagy nagyot blöfföl az elf vagy béna orija van a tolinak. Első esetben ugye hamar kiderül a dolog. Másodikban meg sztem a te javaslatod lép életbe:) |
az az igazság, az elfemmel én is találkoztam ilyen szövivel. a félelf ki volt élezve tolikra, csak 1 baja volt... nem volt elég varija. szépen leszedtem a tolijait 1-2 nap alatt, és voilá. :)
én azt mondom, ha az mf elf ügyesen csinálja, nincs az a szövi, amelyik komolyabb károkat tud okozni. itt feltételezem azt, hogy az elf teszi meg az első lépéseket. |
Szenvedélyes vita lett belőle. Mi se akartuk megtorlás nélkül hagyni, de sok száz millió ráment volna, ha át akarnánk építeni az orijainkat, mert nagyon drága a nyersi ott. Mostani viszonyok között, már szerintem átmentünk volna rajta, de nem voltunk akkor a mostani viszonyok között:D Lényeg a lényeg, az mf módot én csak tapasztaltabb játékosoknak ajánlom, főleg felsőbb szinteken. És igen aláírom, egy szövi bármilyen mf-et képes kiütni, csak idő kérdése.
|
Hi
lenne egy kérdésem,amire sehol sem találom a választ. Igaz, nem vagyok kezdő, de mi történik akkor, ha kiküldtem a seregem, és félúton újrázik a cél ország???:eek: :eek: :eek: |
Quote:
|
hát ennek nem örülök :(
|
Quote:
Ha fogy az egysége, azt pillanatok alatt pótólni tudni kell sztem. Általában a toliknak van mit a tejbe aprítaniuk. A kevés variról nem is beszélve..... |
All times are GMT +1. The time now is 08:26. |